.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 26 octombrie 2016

Portalul pleiadian – 2016 Transmisiile de toamnă (2)



Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit, dragilor!
Remer Ra: Resimt aceeași senzație ca data trecută, de parcă ar fi venit Moș Crăciun, cu sacul plin de mici bucurii pentru copilul interior al fiecăruia! Nu cred că senzația este întâmplătoare...
Oryen: Nimic nu este întâmplător! Și nici nu ar avea de ce. Pot spune că rețeaua a pregătit mici daruri pentru toți cei care au lucrat în lumină, atât cu ei cât și cu ceilalți! După cum ți-am transmis și data trecută, aceste ”daruri” vin odată cu marile fluxuri vibraționale trimise de ființele de lumină din miezul galactic! Vor fi ajutate nu doar persoanele care lucrează cu rețeaua, dar și celelalte, care nu rezonează cu genul acesta de informații!
Remer Ra: Te referi la oamenii care nu cred în civilizații extraterestre și nici în capacități considerate extrasenzoriale și paranormale?
Oryen: Da, la ei mă refeream. Nu contează prea mult dacă crezi sau nu în ele – asta depinde de o oarecare deschidere a corpului senzorial, ci faptele sunt cele care vorbesc! Faptele!
Remer Ra: Dar și credința în îngerii lui Dumnezeu poate ajuta enorm! Doar fac parte din ierarhiile spirituale planetare și știu că lucrează foarte bine cu solarienii și entitățile extraterestre!
Oryen: Vroiam să-ți spun că vor fi ajutate inclusiv persoanele care nu sunt deloc religioase, care nu cred în nicio formă de viața în afara corpului fizic!
Remer Ra: Adică vor fi ajutați toți oamenii buni, indiferent de forma lor de credință!
Oryen: Exact! Faptele bune sunt etalonul principal! Faptele sunt consecința atât a gândurilor și vorbelor cât și a tendințelor din prezent!
Remer Ra: Dar nu pot să nu mă gândesc la cealaltă față a lucrurilor, pentru că este amplificată și purificarea nu doar creșterea, dezvoltarea! Observ că s-au amplificat câteva focare de negativitate, mai ales în zona Orientului Mijlociu. Chiar în timpul acestei transmisii sunt lupte extrem de sângeroase... Și nu vorbim doar de facțiuni locale ci de lupte între marile puteri care, deocamdată, se duc între intermediari!
Oryen: Este adevărat ce spui. Observăm și noi aceste lucruri cât se poate bine! Observăm chiar mult mai multe lucruri! Dar trebuie să mă repet: nu ajutați cu nimic dacă veți răspândi vibrația îngrijorării, a fricii, a neputinței! Ieșiți din capcana aceasta! Este lupta lor, nu a voastră! Ei au ales să-și rezolve problemele folosind puterea care desparte și suferința! Este și asta o cale...
Remer Ra: E cea mai neplăcută cale! Se poate și altfel decât așa! Ral spunea că vom lucra cu aceste focare de negativitate în perioada următoare.
Oryen: Veți lucra, dar nu acum! În următoarele trei săptămâni veți lucra cu rețeaua pentru a hrăni părțile cele mai curate din ființa voastră; e vorba de sinele înalt și copilul interior! Lucrând astfel veți scoate la suprafață și caracteristicile lor, adică iubirea, puritatea, armonia, inocența, bucuria de a fi! Abia apoi veți lucra și asupra acestor focare de negativitate! Întâi cu voi și apoi cu ceilalți!
Remer Ra: Am înțeles! Mi se pare chiar corectă această abordare a lucrurilor! Am mai lucrat cu sinele înalt și anul trecut!
Oryen: Pe de altă parte, atunci când întunericul se manifestă mai puternic, este nevoie de o reacție potrivită din parte luminii! Dacă reacția ar fi fost una de teamă sau îngrijorare, atunci lucrurile ar fi în favoarea negativității deoarece teama nu scoate ce mai bun din voi, ci dimpotrivă! În acest caz, reacția cea mai bună ar fi de a scoate ce e mai bun, mai curat, mai pur, mai frumos, mai inocent, mai minunat din ființa voastră! Nu uitați că aveți o mare responsabilitate față de voi dar și față de cei din jurul vostru!
Remer Ra: Așadar, presupun că transmisiile vor avea loc în aceeași formulă, marțea și vinerea, în intervalul 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:30.
Oryen: Având în vedere faptul că sunteți ajutați și de fluxurile vibraționale ale Marii Confederații Galactice, puteți reduce timpul alocat la jumătate. Nu neglijați însă protocolul! Alocați măcar cinci minute pentru ridicarea vibrațiilor!
Remer Ra: Adică putem lucra cu rețeaua în intervalul 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20, iar cu cinci minute înainte (20:15 – 20:20 și 22:05 – 22:10) pentru protocol.
Oryen: Da, mai bine lucrați mai puțin dar mai eficient! Individual, puteți lucra cu rețeaua când vreți!
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet!


Notă!
Înainte cu cinci minute de fiecare transmisie, veți avea în vedere protocolul de accesare:
- Vă veți așeza într-o poziție cât mai confortabilă, pe un scaun, fotoliu sau în șezut, având coloana vertebrală în poziție verticală. Pentru început, vă veți relaxa fiecare membru și fiecare parte a corpului, astfel încât să nu aveți niciun fel de deviere a atenției către propriul corp.
- Aduceți în memorie amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur; aduceți în memorie amintirile în care ați simți cel mai clar îmbrățișarea divină; când ați simțit o stare de fericire și armonie fără a avea aparent legătură cu oamenii, fără să fi câștigat ceva sau care să aibă legătură cu exteriorul.
- Revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.
- Vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict; o lume plină de iubire, pace, armonie.
- Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie.
Alocați circa un minut pentru fiecare din punctele de mai sus! Parcurgând acești pași, vibrația voastră va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă, atât din exterior cât și din interior (tulburările minții și ale sufletului)!
Rămâneți apoi în această stare de vibrație câteva zeci de secunde, după care vă întoarceți atenția spre zona Anahatei (plexul cardiac). “Priviți” lumina din inima voastră. Lăsați-o să vă inunde toată ființa. În continuare, tot ce aveți de făcut este să cereți sinelui vostru divin (cu vocea caldă a inimii) o sferă cristalină, pentru a vă conecta la rețea! Ea vă este oferită chiar înainte de a termina cererea! Sfera va avea un diametru de circa 6-8 cm (cam cât o minge de tenis de câmp)! Apoi veți relua tehnica sferei-probă, adică o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centri energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara), în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa în mijlocul creierului, ”îmbrățișând” glanda pineală. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Urmează apoi să o programați, adică să ”informați” sfera” pentru a se deplasa la rețea și să-i determinați clar care va fi scopul acelei transmisii! După programare veți expulza sfera afară, prin Sahasrara, printr-un simplu act de voință interioară. Ea va ajunge la rețea în foarte scurt timp și vă va trimite informații și energie pentru a vă ajuta în legătură cu scopul propus.

Sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup de care sunteți mândru, fără probleme de sănătate, fără semnele anilor, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc.
De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc.
Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc.
Vă transpuneți cu totul în sinele înalt!
Copilul interior este cea mai curată, inocentă, jucăușă și neîntinată parte a ființei noastre! Deși la prima vedere pare a fi o parte foarte fragilă a noastră, este chiar unul dintre cele mai puternice aspecte! Nu trebuie să ne fie teamă sau rușine de copilul interior deoarece va scoate lucruri minunate la suprafață!
Vă conectați la momentele cele mai frumoase din copilăria voastră timpurie (sub vârsta de 10 ani)!
Alocați 6-7 minute pentru alimentarea sinelui înalt și 3-4 minute pentru copilul interior!
Zilele de transmisii: 01, 04 08, 11, 15, 18 noiembrie.
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html

44 de comentarii:

  1. Domnule Remer, am cateva intrebari:

    - care este diferenta intre ingeri si solarieni sau entitatile extraterestre ?
    - entitatile pleiadiene sunt entitati fizice ?
    - ierarhiile spirituale planetare sunt o reflexie holografica a ierarhiilor ceresti ?
    - Iisus este coordonatorul ierarhiilor planetare sau si al celor ceresti ?
    - de ce sunt doua intervale de lucru zilnic ? ca sa-si poata organiza lumea orarul de lucru intr-unul din cele doua intervale ? atunci se poate lucra in amandoua ?

    Intreb pentru ca vreau doar sa inteleg fraza dumneavoastra cu ingerii si ierarhiile spirituale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleiadienii sunt entitati fizice, asemanatoare cu noi ca si constructie fizica! Solarienii sunt fiinte care vietuiesc in Soare si in proximitatea sa! Sunt entitati formate in principal din fotoni, electroni si pozitroni. Sunt cele mai evoluate si mai puternice fiinte din sistem!
      Se poate spune ca ierarhiile spirituale planetare sunt o reflexie a ierarhiilor ceresti.
      Iisus este unul dintre conducatorii acestor ierarhii! Nu este singurul, asa cum nu este singura unitate de constiinta divina care s-a intrupat pe pamant!
      Nu mi s-a raspuns la intrebarea aceasta! Poate ca vor sa vada daca sunt schimbari de vibratie intre prima si a doua transmisie. Sau poate ca e altceva...

      Ștergere
  2. Domnule Remer,

    Pentru accesul individual la retea ( care se poate face oricand ), protocolul de acces este cel descris in http://remerra.blogspot.ro/2015/09/portalul-pleiadian-2015-transmisiile-de.html ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Dan,

    Trăiesc acum în Olanda unde mentalitatea este cu mult mai liberală și mai tolerantă către multe lucruri care în România sînt respinse a priori. Dintre toate acestea, am început să mă gîndesc din ce în ce mai mult la condiția homosexualilor. Și ei sînt oameni ca noi, trebuie acceptați, trebuie integrați, dar acasă, dacă nu se ascund, sînt într-un fel condamnați. Există două opinii contrastante: fie sînt văzuți ca bolnavi din naștere și forțați să se ascundă de teama reproșurilor, viziune promovată de conservatori, habotnici religios, oameni cărora la rîndul lor le e teamă de ei și îi văd ca pe niște paria, fie sînt recunoscuți ca oameni, li se acceptă condiția, se bucură de aceleași drepturi ca heterosexualii. Există și etape intermediare, bineînțeles. Totuși, lucrurile care mă frapează sînt următoarele:

    1. De ce sînt ei așa? Care e motivul din spatele preferințelor lor pentru persoane de același sex? Este clar pentru mine că unica metodă de reproducere este contactul dintre un bărbat și o femeie, iar legile vorbesc despre apracția între opusuri în acest tărîm masculin-feminin.
    2. Dacă le oferim dreptul de a adopta copii, nu vor fi acei copii lipsiți de energia unuia dintre părinți? E acesta un lucru superior vieții la orfelinat? Studiile spun că nu e nicio diferență, dar am văzut clipuri cu copii care zic că au simțit mult lipsa acelui părinte...

    Mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca un suflet are mai multe intrupari (5-7) ca femeie iar apoi se va intrupa in barbat, atunci sunt sanse sa fie atras atat de femei cat si de barbati. Daca se intampla sa aiba anumite conditii in perioada pubertatii (locuieste la internat unde sunt doar baieti, sau ceva de genul acesta), atunci balanta se inclina catre homosexualitate.
      S-a mai observat ca o anumita portiune din creier este total diferita la femeie fata de barbat, iar barbatii homosexuali au la acea portiune de creier aceleasi caracterisitici ca la femeie (si invers).
      Treaba cu adoptia este extrem de sensibila...
      Un lucru e clar: in fata divinitatii conteaza doar lumina pe care ai adunat-o in suflet, adica momentele in care ai iubit din suflet, cand ai manifestat compasiune, bunatate, momentele de inalta inspiratie/creatie, cand ai adus pace, armonie si bucurie in sufletele oamenilor etc.
      Homosexualii sunt capabili de a aduna la fel de multa lumina in suflet ca si heterosexualii, asa ca nu sunt mai prejos!

      Ștergere
    2. Orice manifestare de tip "Gay" se manifesta in neconcordanta cu Creatia Divina, asa cum a fost ea desemnata. Orice fortare de acest fel este considerata o intruziune .
      Sper sa se inteleaga acest mesaj, care-i un mesaj intru intelegere nu intru neintelegere.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
    3. Ma indoiesc ca exista cineva pe pamant care sa cunoasca Creatia Divina intr-o asa masura incat sa poata judeca daca o stare de fapt de pe pamant este sau nu in concordanta cu Ea!

      Ștergere
    4. Intelegerea informatiei vine odata cu transformarea interioara, asa ca, sa vizionam acest "dans" exceptional, intru intelegerea lucrurilor si a putea face diferenta intre ele. (Mi-am reamintit de "Sanatate si tinerete sau...Iubire in pasi de dans"...ca va mai spusesem despre zicerea dragei noastre, Anna Petran, caruia-i multumesc pentru tot!). Vreau sa va spun sa fiti atenti la cat de clare sunt miscarile corpului in dansurile vechi ghrecesti, in dansurile vechi evreiesti, in dansurile vechi romanesti, in dansurile vechi rusesti, in dansurile vechi shamanice, in dansurile chinezilor, japonezilor si mai sunt daca suntem atenti! Corpul este un tot unitar si se misca ca si un intreg, niciodata nu veti vedea in dansurile antice si dedemult(aici va rog sa observati "subtilitatea"), miscari serpuitoare ale corpurilor, provocatoare (mai ales cum se observa la majoritatea dansurilor actuale, unde predomina "serpuirea" corpului, sa zic asa. Niciodata nu veti vedea asa ceva la dansurile traditionale antice si dedemult si acest lucru spune mult...ca vorbeam de dans si vroiam sa sesizati si "subtilitatea" prezenta in ceea ce-am zis si ca se vede clar ca ceea ce se pastreaza , se pastreaza si nimic si nicio "noutate", gen "new", nu are cum sa schimbe concordanta cu Creatia Divina, care-i destul de clara, frumoasa si armonioasa, iar ceea ce tine de "miscarile" serpuitoare, mai cu seama a posteriorului, indiferent de "gen" sunt de tip "new" si fac parte din "intruziuni"...si nu va mai "indoiti", bineinteles).

      https://www.youtube.com/watch?v=E5Mu6jynJ_g

      Cu drag,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    5. Cu toata stma, domnule Remer, ceea ce spuneti este absurd: "Daca un suflet are mai multe intrupari (5-7) ca femeie iar apoi se va intrupa in barbat, atunci sunt sanse sa fie atras atat de femei cat si de barbati". Nu are nicio logica, insa dincolo de orice logica, toti am avut mii de intrupari ca femei si ca barbati pentru a putea experimenta multe lucruri. Si asta nu ne-a dus pe majoritatea dintre noi spre homosexualitate. Cei care au ajuns sa simta atractie spre sexul opus este din cauza ca in ultimele incarnari erau deja atat de decazuti, abuzasera de sexualitate in toate aspectele ei, si nimic nu le mai aducea placere... de aceea au gasit aceasta "solutie"/ varianta de a putea gusta un pic mai mult din ceea ce la originea noastra o consideram foarte sacra. Am avut multe incarnari ca femeie, multe incarnari ca barbat, si sexualitatea mea e cat se poate de normala. La fel marea majoritate a oamenilor. Cu respect...

      Ștergere
    6. E vorba de prima intrupare de dupa cele 5-7 consecutive (femeie sau barbat), nu si de urmatoarele. Asa ca 15-16% din populatie are tendinte bisexuale in copilarie/pubertate dar numai o treime, adica circa 5%, se va incadra in aceasta categorie mai tarziu (datorita mediului si experientelor din copilarie si pubertate). Sunt lucruri descoperite de psihologi de mult timp (mai putin treaba cu vietile anterioare).
      Acest procent (5-6%) nu depinde de rasa, religie, cultura, mediu economic etc.

      Ștergere
  4. "Remer Ra: Așadar, presupun că transmisiile vor avea loc în aceeași formulă, marțea și vinerea, în intervalul 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:40."

    Cred ca ai vrut sa zici "22:10 - 22:30". :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa am vrut sa zic... Dar acum se aloca 10 minute pentru transmisia la unison si 5 pentru protocol.

      Ștergere
    2. De ce te-ai indoi?! Cine-i cel cu "indoiala"?!

      Ștergere
    3. Prin urmare si-asa dar si-asa "Dar" si prin urmare, atlantii calatoreau pe mare..., "mai departe scrie-n carte"!

      https://www.youtube.com/watch?v=wBp-VKWTzFs

      S-aveti cu totii o seara frumoasa! Toate cele bune si sa fiti fericiti!

      Ștergere
  5. Minunat ! Mulțumesc ! Vă iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara,
    Va salut cu drag si vreau doar sa va spun ca ma bucura enorm faptul ca s-au reluat transmisiunile. E o incantare pentru mine sa le experimentez.
    In rest, discutiile sunt generate de mintea umana, iar trairile de inima, de intreaga fiinta. Nu simt sa particip.
    Mii de binecuvantari tuturor!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai revenit Anca, ma bucur sa te "revad" aici!
      Multa lumina si pace! M

      Ștergere
  7. Salut dan,

    Nu se mai face acel protocol de accesare cu sfera deasupra capului cu 10cm?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai este acelasi protocol ca la inceput! Dupa armonizarea inima-minte (culisare), vom programam sfera, dupa care o trimitem in retea! Apoi ne deschidem fluxului de energii, informatii si vibratii. Cand primim fluxul, oricum va trece prin chakra de care ziceai!

      Ștergere
  8. 22:10 devine 21:10 daca s-a dat ceasul inapoi sau ramane 22:10?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se face dupa ora de iarna! Si nu conteaza atat de mult ora cat sincronicitatea!

      Ștergere
  9. Imi amintesc cand am intrat prima oara pe blogul tau. Am citit, am luat cartile, le-am citit. Ceea ce probabil m-a convins a fost probabil faptul ca mi-a ameliorat foarte mult gandurile intruzive(asemenator cu amintirea ta despre ce ai zis la un meci de fotbal, atunci cand Iisus si Zamolxe te-au ajutat sa scapi de ea). Inca mai citesc regulat postarile(din ce in ce mai rar totusi). Au trecut ani buni, de la clasa 11 la liceu s-a ajuns la anul doi de facultate. Nu pot sa mai cred ce e aici, e prea sf pentru mine. Cred ca inca avem aceleasi obiective, doar mijloacele vor fi diferite.
    Asta nu e un comentariu in care atac. Nu. Am simtit pur si simplu nevoia sa il las aici. Oricum, asta e doar o fractiune din cate as avea de zis pe subiectul asta. Probabil o sa continui sa citesc ce postezi, imi amintesc ca si pe Bashar il urmaream mult intr-un timp.
    Va doresc sa realizati tot ce va propuneti, toate bune tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce energie calda, placuta! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  11. o singura intrebare am si eu la care nimeni nu aputut sa-mi dea un raspuns.......bolnavii psihic , de ce se nasc asa, cu ei ce se va intampla daca nu percep nimic din ce traiesc, pe ei ai ajuta cineva aici si dincolo , ma refer in plan spiritual . sunt cei mai suferinzi oameni de pe pamant :(((((((((((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu bolnavii psihici sunt cei mai suferinzi oameni de pe pamant; cei mai multi nici nu-si dau seama de suferinta lor! Bolile psihice sunt boli karmice, de aceea sunt foarte greu de tratat.

      Ștergere
    2. Multumesc pt raspuns ! Eu am un frate care s-a imbolnavit si nu stiu cum il pot ajuta fiindca nu receptioneaza nimic din ce ai spun. Ma doare sufletul fiindca l-am internat intr-un sanatoriu si nu il pot tine acasa, din cauza bolii. Din cate inteleg fiind o boala karmica nu il pot ajuta ?

      Ștergere
    3. Intai asistenta psihiatrica si abia apoi psihologica! Te poti ruga pentru el; are nevoie de lumina si iubire!

      Ștergere
  12. Dragilor, felicit (si io) poporul american !

    I-am acordat sansa si am sustinut echipa lui Trump. Ati vazut ce oameni adevarati, demni si de incredere, buni patrioti, are ?! Am apreciat acest lucru deoarece omenirea ajunsese intr-un moment "critic", depasindu-se si termenul de "Gratie" acordat pentru a se putea echilibra si pentru a putea invinge un sistem care-a transformat-o intr-o "sluga" a Sistemului si, astfel, se putea pune in pericol " Planul Restaurarii Creatiei pe cale pasnica" . Mi-a placut programul propus, care se pliaza(din observatiile si perceptile mele) pe ceea ce reprezinta, intradevar, poporul american. Chiar daca Trump n-a avut, tot timpul, o atitudine adecvata, totusi, se observa clar ca este hotarat , ca Presedinte al USA, sa redea demnitatea americanilor si, astfel, va avea o contributie benefica intregii lumi, intregilor popoare,, natiuni, intru echilibrare. Sa ne bucuram si sa multumim lui Dumnezeu! Asa cum va mai spusesem si altadata, in "Restaurarea Creatiei" trebuie avute in vedere si "Elementele surpriza", care apar "din cand in cand" , adica "Neprevazutul" si care intervin, intotdeauna, cand dezastrul si degradarea morala, sociala, politica s.a.m.d. pun in pericol intreaga omenire, planeta si randuiala cosmica. Poporul american si toate popoarele si natiunile lumii, merita sa traiasca in demnitate si onoare, in cinste si omenie, asa cum este un OM adevarat, altruist si drept, bucuros si fericit ca traieste pe aceasta splendoare de planeta Terra, "Floarea de Lotus a Intregului Paradis"!

    https://www.youtube.com/watch?v=wWeVqw7CsIE
    https://www.youtube.com/watch?v=aM84NjPEGSA

    Doamne ajuta, in continuare, tuturor!

    Lucia Dobrea(Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.reddit.com/r/RomeRules/comments/3g7zgf/donald_trump_secret_jesuit_agent_for/

      Ștergere
    2. Cititi si acest gen de informatii, mult mai clare si mai aproape de noi si sunt chiar de bun-simt, in opinia mea.

      https://www.youtube.com/watch?v=cJXFoA82IR4

      Ștergere
  13. https://www.youtube.com/watch?v=yDbrSGB-naU

    RăspundețiȘtergere
  14. Remer Ra boala numita, MANDRIE cum se trateaza si cum se vindeca?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mandria se vindeca prin umilinte de tot felul, prin coborarea la niveluri foarte joase ale existentei.

      Ștergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=j0hFaZ7LrEQ

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulțumiiiiiim ! Mulțumim fraților pleiadieni ! Mulțumim Remer Ra ! M-am bucurat de transmisii ! Întâlnirile cu copilul interior au fost o adevărată desfătare .
    Remer Ra, având în vedere că rețeaua este activă, putem să continuăm acest exercițiu, dacă și când simțim nevoia ? Mulțumesc !
    Binecuvântări tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragilor, am primit acest link si vreau sa va spun ca o sa intelegeti multe, despre ancestralitatea poporului nostru. Sunt multe informatii pe care le stim, insa este foarte bine-venita aceasta emisiune de pe TV6.

    https://www.youtube.com/watch?v=cv9nsQLC7XU&feature=share

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=8fOm35GK8OQ&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  19. Bun găsit, RemerRa!
    Referitor la vortexurile energetice sacre ale lanțului Carpatic, care este opinia ta? Se modifică ceva anume ca vibrație a acelei zone? Ce consecințe sunt?

    Putere și lumină de a-ți împlini menirea!

    RăspundețiȘtergere
  20. http://caplimpede.ro/de-ce-este-atat-de-pretioasa-rosia-montana-aici-se-ascunde-orasul-subteran-in-care-au-trait-zeii/
    Iată aici linkul

    RăspundețiȘtergere