.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Portalul pleiadian – 2016 Transmisiile de toamnă (3)Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit, prieteni dragi!
Remer Ra: Se pare că lucrurile se mișcă destul de rapid în lumea noastră! Multe s-au schimbat de la ultima noastră conexiune. E mai multă neliniște, incertitudine și chiar multă teamă prin anumite zone sensibile ale planetei! Chiar și la noi, alegerea noului președinte american și situația geopolitică a Europei de Est au creat o undă de neliniște în câmpul colectiv românesc. Ne-au cam luat prin surprindere toate aceste evenimente.
Oryen: Nu ar fi trebuit să vă ia prin surprindere nici alegerea liderului nord american și nici alegerile vecinilor voștri de la est și sud!  Toate acestea erau de așteptat! Sunt vremuri care favorizează schimbările profunde! Energiile care ajung acum pe Geea determină formarea unor adevărate torente ale schimbării, care se produc atât la nivel personal cât și la nivel social. Aceste torente energetice de înaltă frecvență nu mai permit menținerea omului în vechiul sistem de valori, bazat pe dualitate și acapararea de bogăție, putere și plăceri! Prin urmare, acum au loc evenimente care până mai ieri păreau oarecum de neconceput.
Remer Ra: Dar nu pare să fie un trend către stabilitate și evoluție, așa cum ar fi fost normal, ci dimpotrivă. Se manifestă clar tendințe antagoniste atât la nivel macro cât și la nivel micro. Conflictul dintre civilizații trece de granița culturală și se îndreaptă către o zonă periculoasă. În plan economic pare că ne îndreptăm către forme mai agresive de protecționism. Într-un cuvânt, totul arată că începe să domine puterea care desparte, iar puterea care unește devine din ce în ce mai slabă.
Oryen: Este doar o percepție de moment. Veți vedea că lucrurile vor deveni mult mai clare în cele din urmă. Așa cum o piatră care cade într-un loc produce un mic nor de praf, adică un mic ”deranj” din punctul vostru de vedere, la fel stau lucrurile și în acest caz. Vă alarmați degeaba pentru lucruri și evenimente care nici măcar nu există.
Remer Ra: Lucrurile se vor liniști în scurt timp?
Oryen: Cu siguranță că nu aveți de ce să vă temeți! În lume vor fi schimbări mari în următoarea perioadă, dar voi nu aveți de ce să vă temeți.
Remer Ra: Ai mai spus în trecut că suntem protejați, atât de către voi cât și de vibrația înaltă a vortexului!
Oryen: Dar nu trebuie să vă bazați pe acest lucru! Repet: protecția merge până la o anumită limită, adică nu vă putem proteja de acțiunile voastre! Voi le-ați creat și tot voi le veți rezolva! De altfel, știi bine că problemele voastre vin din interior și nu din exterior.
Remer Ra: Da, știu foarte bine că problemele noastre pleacă de la nepăsare, răutate, invidie, corupție, lene, ”capra vecinului” și alte asemenea.
Oryen: De acestea nu vă putem apăra, pentru că sunt creația voastră!
Remer Ra: Există protecție chiar dacă suntem parte din planurile strategice ale unor mari puteri militare și/sau economice?
Oryen: Acestea sunt o iluzie de moment! Nimic nu va rămâne din ceea ce voi numiți ”planuri strategice”. În acest secol va dispărea termenul de ”superputere” militară sau economică. Toate acestea vor deveni un non sens. În aceste vremuri trăiți ultimele lor momente! Care nu sunt decât niște mici zvâcniri... Schimbați-vă atitudinea vizavi de evenimentele exterioare!
Remer Ra: Care ar putea fi cea mai bună atitudine a noastră?
Oryen: Nu mai pierdeți vremea urmărind ce se întâmplă în exterior! Nu mai judecați lucrurile, evenimentele și oamenii! Pierdeți mult timp și energie astfel. Cel mai bine ar fi să vă mobilizați pentru a scoate la suprafață ce e mai bun din voi! Descoperiți-vă potențialul cel mai înalt! Ați lucrat cu el... Mai lucrați! Îndrăzniți să visați că sunteți cei mai minunați, mai grozavi, mai extraordinari! Observați! Învățați în fiecare zi ceva nou! Bucurați-vă de fiecare moment, de fiecare om întâlnit! Explorați lumea cu fiecare din simțurile voastre! Aveți atât de multe lucruri minunate de făcut și de experimentat!
Remer Ra: Cred ca nu ne-ar ajunge zece vieți pentru a experimenta lucrurile minunate de pe această planetă! Și cu toate astea, oamenii aleg separarea, conflictul, nepăsarea, egoismul. Când se va sfârși coșmarul pe care îl trăim?
Oryen: Acest coșmar se poate sfârși în orice moment! Depinde numai și numai de voi! Dar așteptând să se sfârșească un coșmar nu este cea mai bună abordare. Dacă priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă, veți descoperi că acest coșmar al umanității este o sumă a unor coșmaruri mai mici, ale fiecăruia dintre voi. Treziți-vă din propriul coșmar și veți vedea clar ce este de făcut!
Remer Ra: Tot încercăm... Nu prea știm cum!
Oryen: Ba știți foarte bine! Vedeți care sunt părțile voastre bune și cele mai puțin bune! Alegeți apoi să eliminați părțile mai puțin bune! Vedeți care sunt lucrurile care vă țin în trecut și care vă leagă de viitor! Debarasați-vă de ele și veți descoperi libertatea prezentului! Priviți în interiorul vostru și descoperiți-vă potențialul cel mai înalt! Alegeți să vă dezvoltați calitățile și să vă eliberați de ceea ce nu vă place!
Remer Ra: Care va fi subiectul următoarelor transmisii?
Oryen: În cele două sesiuni (20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20) veți lucra cu simțurile de bază, în special cu cel tactil, vizual și auditiv! După protocolul de ridicare a vibrațiilor (20:15 – 20:20 și 22:05 – 22:10), vă veți conecta la rețea și apoi încercați să simțiți energia rețelei prin prisma simțurilor fizice, dar simțite în interior. Alocați circa trei minute pentru fiecare simț în parte.
Prima dată lucrați cu simțul tactil. Încercați să simțiți învăluirea blândă a fluxului energetic, ca și cum ar fi îmbrățișarea caldă a unui prieten drag; ca o haină care oferă nu doar căldură ci și iubire, pace, bucurie.
Lucrați apoi cu simțul auditiv. Lăsați urechea interioară să se bucure de acordurile rețelei. Unii pot auzi cu urechea interioară un amalgam de sunete ciudate, alții un fel de acord de sunete cristaline, în timp ce alții pot auzi acorduri melodioase nemaiauzite în lumea voastră. Lăsați lucrurile să curgă...
Lucrați apoi cu simțul vizual! Observați, cu ochii interiori, cum fluxul luminos pătrunde în voi și vă inundă tot corpul fizic. Aveți în vedere fiecare parte a corpului, fiecare organ! Priviți cu ochii interiori cum acestea se eliberează de încărcătura energetică negativă, de încărcătura emoțională negativă precum și de încărcătura informațională negativă!
Puteți aloca 20-30 de secunde și pentru a ”gusta” și ”mirosi” fluxul rețelei, dar este mult mai important să vă rafinați primele trei simțuri.
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet!

(va urma)


Zilele de transmisii: 22, 25, 29 (noiembrie), 2, 6, 9 (decembrie).
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:
(va urma)

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html9 comentarii:

 1. Mda, îmi place ce urmează !!! Abia aștept ! Să fim ochi și urechi, dară ! Mulțumim Oryen ! Mulțumim Remer Ra ! Binecuvântări !

  RăspundețiȘtergere
 2. Binecuvântat să fie Dumnezeu în vecii vecilor ! Binecuvântate să fie toate Darurile Sale ! Amin !
  Dacă meditațiile acestea te fac să retrăiești iar și iar o clipă în care ai iubit un pui de pasăre căzut din cuib, un muguraș tremurând vremelnic sub pojghița gheții, înseamnă că n-ai trăit degeaba ... !!
  Tu (cititorule) ești unul din Darurile Lui Dumnezeu, de care eu mă bucur ! Te iubesc ! Tu... te iubești ?
  Mulțumeeeeeeesc !!!
  p.s. atunci când va veni vremea, am să vă povestesc trăirile mele din aceste transmisii, începând cu protocolul (o să vă placă negreșit !)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, trairile au fost minunate, intr-adevar si asa s-a intamplat cum scrie dragul nostru RemerRa, mai sus, in transmisia de toamna nr. 3 : "Puteți aloca 20-30 de secunde și pentru a ”gusta” și ”mirosi” fluxul rețelei, dar este mult mai important să vă rafinați primele trei simțuri."
   S-au perceput si culorile radiante ale tuturor Centrilor Energetici, a fost o splendoare, s-a simtit un anumit rafinament si am "gustat", "mirosit"...
   Exceptionale "trairi"(nici nu stiu cum sa le denumesc aceste "stari", unele fiind chiar "fara cuvinte..."!

   Doamne ajuta, tuturor!

   Cu drag,
   Lucia Dobrea (Bistrita)

   Ștergere
 3. Dragilor, iata inca o exceptionala emisiune a dragei noastre, Olga Croitoru :

  https://www.youtube.com/watch?v=Pjy00VY_6hE

  Doamne ajuta!

  Lucia Dobrea (Bistrita)

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu doar pentru ziua de maine,ci pentru fiecare clipa din existenta noastra ,ca traitori pe aceste meleaguri:

  In culori ros-galben-albastre,
  Inima bate in mine!
  Este ziua tarii noastre!
  Tu ce suimtire ai,romane?

  Eu nu astept vreun raspuns,
  Nu am aceasta-nditruire,
  Ajunge ca sa fii patruns
  Si sa trimiti tarii iubire.

  Atunci cand toti o vom iubi
  Si asta vom manifesta,
  Abia atunci tara va fi,
  Ceea ce-a fost...a fost candva.

  LA MULTI ANI,ROMANIE!
  IN VECII VECILOR,ASA SA FIE!


  Priviti si ascultati cu rabdare,
  Imagini si acorduri inaltatoare!

  Cu multa pretuire pentru ceea ce se-ntampla in acest spatiu!
  Multumesc,Remer Ra,multumesc tuturor celor care mijlocesc aceasta comunicare,acum si totdeauna!

  https://www.youtube.com/watch?v=qTqchZPPB10

  RăspundețiȘtergere
 5. Iata doua mesaje, intru intelegerea lucrurilor...

  https://www.youtube.com/watch?v=J9GQHN0l7os
  https://www.youtube.com/watch?v=6hlcSTyX0-Q

  RăspundețiȘtergere
 6. „Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
  Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
  Braţele nervoase, arma de tărie,
  La trecutu-ţi mare, mare viitor!
  Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
  Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
  Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Vis de răzbunare negru ca mormântul
  Spada ta de sânge duşman fumegând,
  Şi deasupra idrei fluture cu vântul
  Visul tău de glorii falnic triumfând,
  Spună lumii large steaguri tricoloare,
  http://Versuri.ro/w/mehlg
  Spună ce-i poporul mare, românesc,
  Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Îngerul iubirii, îngerul de pace,
  Pe altarul Vestei tainic surâzând,
  Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
  Când cu lampa-i zboară lumea luminând,
  El pe sânu-ţi vergin încă să coboare,
  Guste fericirea raiului ceresc,
  Tu îl strânge-n braţe, tu îi fă altare,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
  Tânără mireasă, mamă cu amor!
  Fiii tăi trăiască numai în frăţie
  Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
  http://Versuri.ro/w/mehlg
  Viaţa în vecie, glorii, bucurie,
  Arme cu tărie, suflet românesc,
  Vis de vitejie, fală şi mândrie,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc! ”

  La mulți ani binecuvântați, Maică România !
  La mulți ani binecuvântați, frăți români !

  RăspundețiȘtergere
 7. Bună seara ! Mâine e Marți. Nu avem nimic în program !? Mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere