.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 1 iulie 2017

Portalul pleiadian – 2017 Noi orizonturi (4)
Oryen: Bine v-am regăsit, prieteni dragi!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Așteptam cu nerăbdare această întâlnire de la început de vară. De câteva zile trăiesc cu sentimentul că lucrurile bune sunt abia la început! Așa este?
Oryen: Nici nu au cum să fie altfel dacă asta ați ales! Odată ce v-ați asumat propriul drum, legile universale ale rezonanței și sincronicității încep să se manifeste din ce în ce mai puternic. Deschideți-vă inimile și veți vedea că vor veni în viața voastră oameni care vă vor ajuta să vă manifestați potențialul cel mai înalt! Veți vedea mai deslușit ceea ce trebuie să eliberați, dar și ceea ce trebuie să dezvoltați! Evenimentele din jurul vostru vor fi adevărate oportunități de a redescoperi adevărata natură divină din voi. Veți descoperi că sunteți cu mult mai mult decât ați crezut că sunteți! Voalurile din dimensiunea 3D vor cădea unul câte unul, relevând în cele din urmă adevărata măreție din voi!
Remer Ra: Cum putem da la o parte mai rapid aceste voaluri ale dimensiunii 3D fără a ne influența în mod negativ relațiile cu ceilalți, cu munca sau cu alte activități importante din 3D? Spun asta pentru că nu avem cum să evităm rolul asumat la nivel social.
Oryen: Priviți-le așa cum sunt, ca pe niște roluri, pur și simplu! Odată ce redescoperiți adevărata natură divină din voi, veți vedea deslușit cum puteți să aduceți sublimul în fiecare rol. Nimeni nu vă cere să abandonați rolul pe care eticheta socială v-o cere, dar măcar faceți-o așa cum trebuie, adică într-un mare stil! Nimeni nu vă cere să vă abandonați rolurile, ba dimpotrivă, puneți lumină în toate acestea! Aduceți lumină și iubire acolo unde e încă negură și frică! Aduceți pace și unitate acolo unde este neliniște și dezbinare! Mulțumiți Universului că rolurile vă oferă asemenea oportunități, de a vă manifesta cel mai înalt aspect al vostru! Divinitatea din voi vă va ajuta să fiți cel mai bun învățător atunci când acest rol vi se cere! La fel, puteți fi cel mai bun medic, preot, terapeut, artist! Toate acestea se manifestă deja în fiecare în voi, în fiecare secundă!
Remer Ra: Transmisiile din ultima perioadă mi-au confirmat încă o dată minunea aceasta numită Om! Întreg Universul este cumva reflectat în fiecare ființă umană!
Oryen: Cu adevărat așa este! Ar trebui ca atunci când scrieți cuvântul Om să o faceți cu litere mari. Omul începe să-și merite acest nume.
Remer Ra: Care ar trebui să fie abordarea noastră cu privire la lucrurile neplăcute din jurul nostru? Ele se manifestă, indiferent că vrem sau nu vrem! Atât în proximitatea noastră cât și în locuri mai îndepărtate.
Oryen: Ele se vor manifesta atâta vreme cât cei care le experimentează aleg aceste lecții! Trebuie să înțelegeți, odată pentru totdeauna, că dacă cineva alege să învețe o lecție prin suferință, nu aveți dreptul să interveniți atâta vreme cât nu sunteți afectați direct! S-a pierdut prea mult timp și s-a irosit prea multă energie cu ei. Unii sunt atât de mult îngropați în propriul ego, încât doar suferința este antidotul! Vi s-a mai spus că atunci când vă îngrijorați de o situație anume, nu faceți altceva decât să contribuiți la perpetuarea ei! Folosiți-vă energia mentală, emoțională și fizică pentru binele vostru cel mai înalt, și astfel îi veți ajuta în cel mai bun mod cu putință!
Remer Ra: Simt că va urma o pauză până la toamnă...
Oryen: Va fi o pauză de transmisii până la mijlocul lui octombrie, dar veți mai avea de lucru cu rețeaua. Puteți lucra zilnic dacă doriți! Mai trebuie spus că din toamna acestui an se va deschide un nou portal al Geei, care va facilita atât formarea energiilor de grup, cât și și conexiunea egregorului uman cu Universul! În ceea ce te privește, va trebui să fii deschis săptămânal la transmisiile noastre. Noi ne vom conecta o dată la trei săptămâni, dar vei mai avea conexiuni și cu Zamolxe, Ral, Iisus-Sananda. Vor fi mesaje mai scurte, astfel că nu te vei resimți din punct de vedere energetic, ba dimpotrivă!
Remer Ra: Știam că va veni timpul să fiu mai activ din acest punct de vedere. Chiar îmi era dor de Zamolxe, Ral și Iisus. Deși am o conexiune bună cu Iisus, am avut o oarecare reținere de a-i fi canal. Imaginea lui este prea puternic ”dogmatizată” în zona noastră și vroiam să evit reacțiile din partea unora. Oricum, o voi face din toată inima!
Oryen: Nu ai de ce să fii reținut în privința lui Iisus. Lumina sa poate pătrunde în cele mai închise și frământate minți și suflete.
Remer Ra: Care vor fi temele pentru următoarele trei luni și jumătate?
Oryen: La fel ca în aceste trei săptămâni, timp de cinci minute, vă veți conecta la extraordinara capacitate a creierului de a coordona milioanele de miliarde de procese din corpul vostru, care au loc in fiecare clipă. Veți contempla deci, cu admirație, procesele importante pe care creierul vostru le coordonează în fiecare moment, în fiecare celulă, organ și sistem al corpului vostru. După cele cinci minute, veți avea în vedere coordonarea energiilor mentale, emoționale și fizice, pentru manifestarea celui mai înalt potențial al vostru. Timp de cinci minute, veți repeta, cu vocea interioară, dar cu putere: ”Trupul, mintea și sufletul meu lucrează în deplină armonie, pentru manifestarea celui mai înalt bine al meu și al celor din jurul meu! În timp ce repetați această idee-forță, veți avea în ”fundal” imaginea maiestuoasă a universului vostru interior!  La fel veți lucra până la toamnă, când vom relua transmisiile!
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet!
Oryen: Ne revedem în toamnă, prieten drag!

 *******

Perioada de transmisii: iulie-octombrie (marti si vineri)
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:

19 comentarii:

 1. Mulțumim Oryen ! Mulțumim Remer Ra ! Să fiți binecuvântați ! Nu-mi iau „la revedere” până la toamnă, fiindcă știu că ne vegheați, deci vom rămâne conectați ! Abia aștept îndrumările Lui Iisus !

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua Remer,

  Am o intrebare pentru tine si pentru cine mai citeste ... :)

  Vi s-a intamplat cumva ca, imediat dupa ce deschideti ochii, dimineata, sa se contureze un desen pe tavan ?
  Mie mi se intampla cam de anul trecut, nu in fiecare zi ... La inceput vedeam chestii simple - caroiaje patrate in diverse unghiuri, alternand ( in alte dimineti ) cu cercuri concentrice.
  Dar azi dimineata erau, la inceput, un fel de noduri celtice, care s-au transformat in floarea vietii, dar incompleta ... era cumva doar axa centrala verticala...doar serpuirile acelea verticale ...
  Totul e in tonuri de gri, ca si cand se tulbura oglinda unei ape si apar modele...
  De fapt, procesul e mai complicat: cand ma trezesc, simt instinctiv nevoia sa ma intind ( ca oricine ) si cand ma intind parca se descarca ceva emotional-mental ( pe langa descarcarea provocata de intins ) si incepe sa se vada ceva...apoi acel ceva ia forma a ceva familiar din constiinta mea, dar forma e mai completa sau mai incompleta functie de cat pot eu sa "developez" ... pentru ca procesul dureaza cateva secunde, apoi gata ... s-a stins imaginea si a inceput ziua!

  Cumva simt ca ar trebui sa corelez aparitia imaginilor cu evenimentele din ziua anterioara si cea curenta, simt ca ar fi ceva in spatele lor, dar pana acum nu am facut asta pentru ca, sincer, cred ca-s cai verzi pe pereti... ma rog, ai mei sunt gri! :) Deocamdata!

  Deci: mai pateste cineva asa ceva ?

  O zi faina,
  DD

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E vorba de accesarea campurilor armonice. Se poate intampla si ziua, dupa o meditatie profunda.

   Ștergere
 3. SUNTEM pe drumul cel bun !

  RăspundețiȘtergere
 4. Va invit sa experimentati nemurirea si prin alte sonoritati decat cele cunoscute...dintr-o zona speciala pentru vibratia ei, Sedona, Arizona...
  Eu sunt foarte apropiata de viata extraterestra...in adolescenta am facut parte dintr-un experiement in care am creat cu fiinte din spatiu noi expresii de viata...Acei copii creati in experiment sunt conectati la mine si comunicam telepatic, m-au ajutat enorm sa trec prin momentele dificile ale vietii actuale. Nu va pot spune cat de fericita sunt pentru ca am ajutat universul...

  https://www.youtube.com/watch?v=u9QuYegO6AE&google_comment_id=z23ddzc5kovyebbmdacdp435o1rk5031jnjsq3lunzxw03c010c

  RăspundețiȘtergere
 5. remer ra , pe cand o noua carte??

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, parintele Adrian Singurov, intradevar, da dovada de o "perceptie fina" si ma bucur ca sunt asemenea oameni prezenti acum pe splendida noastra planeta Terra ! Pot sa spun ca, pur si simplu, ma bucur ca exista semeni de-ai nostri si care sunt in aliniament cu scopul si misiunea Divinitatii si cu care sunt in rezonanta ! "Finesco" perceptia parintelui si-i multumesc pentru ca este, bineinteles !

  https://www.youtube.com/watch?v=f2f0jHrUwOQ

  Doamne ajuta !

  Lucia Dobrea (Bistrita)

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna ziua Remer,

  Intrebare: pe la inceputul lui 2012, entitatea Ral a vorbit despre un experiment ( un camp energetic generat de o grila formata din cele patru module de lumina si centrii carpatici, camp care se accesa cu niste meditatii de dimineata si seara ). Nu imi dau seama daca experimentul continua sau s-a oprit. Daca s-a oprit, care a fost rezultatul experimentului ? Daca continua, se mai poate accesa campul cu acel ciclu lunar de meditatii ?

  Inca o intrebare: primul nivel vibrational al retelei din Pleiade ( purificarea ) e conectat cu acest camp vibrational ( in cazul in care experimentul s-a continuat ) ?

  Numai bine,
  DD

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va veni si vremea sa lucram (in grup) cu fiecare centru carpatic. Deocamdata lucram cu octogonul si vortexul, in fiecare zi de luni, intre 21.00 si 21.15.

   Ștergere
 8. Remer ra ne poti spune ceva despre 23 septembrie??multumesc

  RăspundețiȘtergere
 9. Pana la viitoarea postare,
  Am facut rost de o stare:).
  Si-o trimit la toti cu drag,
  Aici,la Remer in prag!:)
  ASEZATI-VA SUFLETUL PE ARIPILE PASARILOR SI RUGATI-L CA PE ORIUNDE VOR MERGE SAU SE VOR ASEZA,SA LASE DIN LUMINA SA!
  Gheorghe Zamfir este o "companie" care asigura securitatea zborului.:)))
  Multumesc, Remer Ra,pentru usa vesnic deschisa!
  https://www.youtube.com/watch?v=_MKX2rhpHhU

  RăspundețiȘtergere
 10. 23 Septembrie !? Este ziua de după 22 Septembrie și cea de dinaintea lui 24 Septembrie. Tu ce ne poți spune despre următoarea ta supă ? Ea va fi după cum o vei gândi și prepara.

  RăspundețiȘtergere
 11. Buna dimineata Dan,

  Iata un articol legat de acel "univers interior" care este contemplat in exercitiu...
  http://themindunleashed.com/2017/09/entirely-new-communication-channels-conducting-light-found-brain.html

  O zi senina,
  DD

  RăspundețiȘtergere
 12. https://www.youtube.com/watch?v=EQm5VzpR1TQ  RăspundețiȘtergere
 13. https://www.youtube.com/watch?v=IZ_nh2-3NrM

  RăspundețiȘtergere
 14. https://www.youtube.com/watch?v=6FtBX9hPZ7M

  RăspundețiȘtergere