.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

duminică, 14 octombrie 2018

Portalul pleiadian – 2018 Transmisiile de toamna (2)


Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen. Sunt gata sa primesc noile vești! Presupun că e vorba despre noi, dar și despre zona noastră.
Oryen: Bine v-am regăsit, dragilor! Da, următoarele mesaje vor avea în vedere și zona în care vă desfășurați existența.
Remer Ra: Se întâmplă ceva și pe la noi? Nu de alta, dar parcă lucrurile tind să rămână la fel, ca o băltire într-o mlaștină.
Oryen: Schimbările care au loc la voi sunt din ce în ce mai profunde, chiar dacă la prima vedere nu pare să fie așa. Băltirea de care vorbești se află într-o zonă care este la vedere, ca să spunem așa. Multe entități (umane – na) reușesc să-și ridice constant gradul de conștiență și fac eforturi să devină din ce în ce mai buni. Vestea bună e că oamenii înțeleg din ce în ce mai bine faptul că viața lor depinde numai de ei, adică de calitatea vieții lor interioare.
Remer Ra: Se știe că prezentul este rezultanta gândurilor, emoțiilor, faptelor și alegerilor făcute în trecut, dar agățarea de exterior este puternică. Încă de la început, am fost modelați de exterior...
Oryen: În jocul evoluției nu intră doar cunoașterea, dezvoltarea, creația, ci și dăruirea. Adevărata maturitate a omului se manifestă atunci când încetează primirea și începe dăruirea. Cât timp omul se așteaptă să primească ceva din exterior, putem spune că încă nu este maturizat, că este încă un copil. Iar copiii au nevoie de reguli, de disciplină pentru a primi lucruri. Cei maturi sunt aceia care creează și dăruiesc! Constatăm cu bucurie că sunt din ce în ce mai mulți oameni care devin maturi. Mai aveți, nu foarte mult timp, până să se ajungă la un prag considerat critic de oameni maturi, dar procesul este în desfășurare.
Remer Ra: Mă bucur să aud acest lucru, însă mai avem de așteptat până la o confirmare clară. Mă refer la societatea noastră în general.
Oryen: Oamenii nu au nevoie de confirmări în general, ci de schimbări în propria lor viață. Iar aceste schimbări vin din alegeri! Când alegeți să vă schimbe alții viața, să nu vă așteptați la lucruri deosebite, care să aibă impact asupra calității ei. Legea Cauzei și a Efectului spune că acolo unde este efectul, tot acolo veți găsi și cauza! Cine determină cauza, are parte de efect. Dacă-i lăsați pe alții să vă schimbe viața, atunci ei o vor schimba în favoarea lor. Astea sunt regulile jocului! Deschideți bine ochii și vedeți că așa stau lucrurile.
Remer Ra: Legile ne privesc pe toți! Inclusiv cele ale oamenilor!
Oryen: Dar mai cu seamă pe cei care le-au creat!
Remer Ra: Dar cum rămâne cu copilul interior? Va trebui și el să se maturizeze? Se poate maturiza nevinovăția, inocența, spontaneitatea, bucuria momentului?
Oryen: Acel copil interior de care vorbești nu are nevoie de maturizare. Eu m-am referit la copilul răsfățat, plângăcios, căruia nu-i convine nimic. Noi, pe acela îl vedem mai des la voi. Primul nu are nevoie de maturizare, el e cel mai aproape de Divinitate!
Remer Ra: Revenind la subiect, care ar fi etapele transformării de la ”a primi” la ”a dărui”.
Oryen: Lucrurile sunt mai simple decât ai crede. Este îndeajuns să faceți o scurtă analiză a vieții voastre, să discerneți bine care sunt domeniile unde primiți și care sunt acelea în care dăruiți. În momentul în care veți dărui mai mult decât primiți, atunci calitatea vieții voastre se va schimba. Și nu trebuie să așteptați mult timp pentru a vedea schimbarea. Ea se produce atât în interior, ca stare de a fi, cât și în exterior!
Remer Ra: La prima vedere pare simplu.
Oryen: Și la a doua vedere e la fel de simplu.
Remer Ra: Dar omul tot timpul are ceva de oferit.
Oryen: Ceea ce dați aceea veți primi! Dați lumină, primiți lumină! Dați dezordine, primiți dezordine!
Remer Ra: Și totuși, simt că vor veni vremuri mai grele! Exteriorul ne influențează, fie că vrem sau nu, pentru că trăim într-o matrice care ne unește!
Oryen: Da, vor veni vremuri care la prima vedere par a fi mai grele! Problema care se pune este ce veți face voi în această matrice? Cei care au creat dezordine vor avea parte de ea, pentru că pur și simplu au creat-o! Voi ce faceți, luați parte la această dezordine sau faceți ordine în viața voastră?
Remer Ra: Deci se adeverește... O nouă criză bate la ușă!
Oryen: Sunteți într-o continuă criză până când vă hotărâți să deveniți maturi. Ceea ce voi numiți criză e doar o răscruce a direcțiilor. Și nu va fi încă o criză, ci chiar mai multe. Dar ele se vor dovedi cât se poate de benefice, deoarece așa veți învăța cum să nu mai repetați alte greșeli. Constanta nu a fost niciodată un motor al evoluției. În spațiul vostru, evoluția nu cunoaște decât două căi. Am mai vorbit despre asta.
Remer Ra: Da, prin suferință și prin calea spirituală asumată. Dar de ce este atât de greu să ne asumăm o cale spirituală? În esența lor, toate căile spirituale sunt benefice.
Oryen: Identificarea cu materia vă înrobește! Vă agățați de planul material ca o ancoră, fără să vă dați seama că ea este doar zona de efect, de confirmare! Cât timp vă mai trebuie să înțelegeți că dezordinea interioară determină dezordinea exterioară?
Remer Ra: Omul care orbecăie într-un ocean de vibrații mai joase, are nevoie și de căi bătătorite, de un ghid sau o hartă de orientare. Din câte observ, nu cred că ”revoluția spirituală” se va declanșa în curând. Oamenii se vor identifica în continuare doar cu corpul fizic și vor fi preocupați de materie.
Oryen: Este și asta o cale de evoluție, doar că e mai greoaie și implică inevitabil suferința. Drama celor mulți este că nu se implică activ nici în modelarea materiei. Știm foarte bine, pentru că vă observăm de mult timp, că supraviețuirea fizică și bogăția sunt motoarele principale ale dinamicii voastre societale. Este o etapă prin care trec multe civilizații aflate la un stadiu primar de evoluție. Ați ales această cale pentru a învăța mai bine Legea Armoniei. Când această lege este încălcată, apare suferința! Problema voastră e că atunci când suferiți, nu mergeți la sursă, adică la voi, ci dați vina pe ceilalți! Din această cauză avansați încet.
Remer Ra: Presupun că următoarele crize nu ne vor ocoli.
Oryen: Nici nu au cum să vă ocolească, Dar, cum spune o vorbă de-a voastră, în orice rău e și un bine. După fiecare criză, ați ieșit ceva mai câștigați. Cel puțin, cei care au și învățat ceva din ele. Nu de crize trebuie să vă temeți, ci de ignoranță și iresponsabilitate!
Remer Ra: Cum se poate naviga mai bine printr-o criză oarecare?
Oryen: Observând dinamica exteriorului pe relația cauză-efect și apoi prin ascultarea de vocea interioară! Prin voce interioară nu mă refer la tumultul de gânduri și stări care sunt doar o reacție la un cumul de efecte, ci la acea voce suavă a sinelui vostru divin. Acea voce poate fi auzită de oricine; important este să alocați câteva minute zilnic pentru a o descoperi. Singurul exercițiu care presupune un oarecare efort, ar fi să dați la o parte zarva mentală. După un timp – nu foarte lung, o veți descoperi! Ea va fi ghidul vostru, harta de care vorbeai înainte. Divinitatea vă vorbește prin ea!
Remer Ra: Cum putem discerne dacă este cu adevărat vocea sinelui divin sau e doar mintea care ne joacă feste?
Oryen: Mintea lucrează doar cu gânduri, dar vocea interioară are o energie și o vibrație aparte. Ea se simte, pentru că are putere nu doar asupra minții ci și asupra sufletului, ba chiar și asupra trupului. Vocea sinelui divin calmează și înviorează mintea și trupul, astfel că puteți să vă dați seama singuri.
Remer Ra: Există un prag între vocea minții și vocea sufletului. Multe persoane nu pot trece dincolo de acel prag, cu toate că se eliberează din haosul de gânduri. Simt că dincolo nu ar fi nimic, apoi revin din nou la gânduri.
Oryen: Acel ”nimic” de care vorbești este ca o pregătire, ca o formă de resetare interioară. Este și un foarte bun balsam pentru suflet. Nu vă grăbiți să treceți peste etapa de ”nimic”! Aveți nevoie de ea!
Remer Ra: Ce ne poți spune despre următoarele transmisii?
Oryen: Vor respecta același tipar. După protocolul de ridicare a vibrațiilor și trimiterea sferei, veți rămâne în stare de recepție pe zona capului, pieptului și abdomenului. Dacă simțiți că aveți nevoie de mai mult timp pentru una dintre ele, stați mai mult. Dacă sunteți cât de cât centrați, veți simți cum energia va curge lin de la o zonă la cealaltă.
Remer Ra: Iți mulțumesc pentru tot!

(va urma)

Perioada de transmisii: 16, 19, 23, 26, 30 octombrie, 2 noiembrie
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:


11 comentarii:

 1. Sistemul magic babilionian al banilor a fost imprimat si in sufletul romanesc si nu in scopul de a rezolva cat mai multa karma, ci de a crea datorie prin contractele bancare. Banii nu mai sunt aur, ci magie neagra digitala prin care datoria nationala incarca fiecare suflet cu neputinta de a-si absolvi karma. De aici starea de neputinta generalizata. Nu avem nici o promotie, decat repetenti.
  Un prin pas ar fi revocarea tuturor contractelor cu familiile care detin aceste banci si la care romanii le-au cedat din puterea de liber albitru, revocarea contractului cu falsul guvern de la care asteptam sa fie frontul salvarii nationale, in timp ce face datorii pe sufletul nostru si ne manipuleaza nu inspre domnia legii, ci a reapectului fata de legea mafiei.
  Banii sunt energia infinita a vietilor noastre trecute si viitoare si noi cedam puterea aceasta altora care se pretind autoritari. Cand citim stirile, cand ne uitam la vorbaria continua de la televizor suntem imprimati psihic cu credinte ca suntem un popor asa si asa, adica care nu isi poate rezolva karma. Cel mai rau este ca majoritatea nici nu stiu ca sunt abuzati. Dezicerea si refuzul in masa in interiorul fiecarui suflet fata de orice front al salvarii nationale. Ca individ imi declar propria mea constitutie, propriul meu guvern, propria mea moneda. Nu sunt sclav si nu imi cedez drepturile unor institutii de la care astept sa ma salveze. Mereu se cauta imprimarea in mintea noastra de roman cand ai de a face cu sistemul de sanatate, educational sau administrativ a unor vibratii joase despre propria putere sufleteasca. Compasiunea, iubirea si dragostea de tara va fi mereu un zid de beton armat pe care mafia poate desena ce grafitti vrea!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti printre cei ce au inteles si au ramas "om intreg"! :-)

   Ștergere
 2. Intrebare: se poate vindeca cancerul prin dinamicile spirituale? Meditatie si revizuirea vietii?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In cazul cancerului se va lucra pe toate corpurile, inclusiv pe cel fizic. Practica spirituala ne ajuta (printre altele) sa ramanem in armonie, care este o conditie esentiala pentru a fi sanatosi din punct de vedere fizic.

   Ștergere
 3. Ieri am vorbit cu cineva care a făcut câteva cursuri cu tine chiar despre câteva elemente care se regăsesc în acest mesaj, aceasta este o confirmare a faptului că facem parte din Unime asa cum se vrea Sus și că nu "sforăim "prea tare, vorba vine! Mă bucur nespus și m-aș bucura ca tot mai multe suflete să se trezească! Sufletul meu simte acum să transmită bucurie, recunostință, iubire, vouă, TUTUTOR pentru grija Voastră mare pentru noi! Namaste !

  RăspundețiȘtergere
 4. Namaste!Vin vremuri bune pentru evolutia noastra!Iubire si Lumina!

  RăspundețiȘtergere
 5. La Multi Ani fericiti!

  https://www.youtube.com/watch?v=kmyoDqbitUc
  https://www.youtube.com/watch?v=ioOzsi9aHQQ

  Imbratisari!

  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 6. Acum cateva saptamani am venit in tara pentru o mini-vacanta.
  Am observat urmatoarele:
  - o adanca inclinare catre Dumnezeu si lumina ceea ce prin sine, intr-o lume a contrastelor, creaza si intuneric. Frica asta de "cele rele" e atat de inradacinata incat creaza o adevarata diviziune in oameni la nivel subtil. Inclusiv eu m-am trezit avand ganduri si judecati despre aproapele meu fapt care nu imi apartine in viata care mi-am construit-o peste hotare.
  - am mai observat o adanca singuratate foarte pregnanta intre oameni. Oamenii sunt straini unii de altii, si apropierile sunt foarte rare. Fiecare e in lumea lui, izolat mental si sufleteste de intreg. Starea asta de instrainare am observat-o si in lumea "spirituala" unde oamenii isi croiesc drumul singuri fara o adevarata conexiune cu ceilalti. Un fel de fiecare pe pielea lui
  - am observat ca s-a creat un curent generalizat al teoriilor conspiratiei in care oamenii vaneaza si creaza vinovati pentru problemele lor. Cat am urmarit la tv am observat o inteligenta sclipitoare in a crea tensiune si un sens al "realului" foarte greu si intunecat.
  Nu e nimic rau in toate astea, daca oamenii sunt fericiti...si sunt...e felul lor de a-si trai viata si e departe de mine gandul de ai judeca.
  Ca solutie pentru o societate mai sudata as vedea acceptarea imigrantilor si eventual a mainii de lucru chineze.
  Daca suntem o fiinta umana la nivel mondial atunci solutiile pentru Romania pot veni din afara.
  A accepta transformarea si schimbatea oricum ar fi si de unde ar veni este cel mai inteligent lucru pe care romanii si Romania o pot face.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce e Romania pana la urma? Si daca ea trebuie sa fie un model in lume atunci poate ca asa va fi...prin dizolvare in lumea intreaga...
  Poate Romania este leaganul care naste copii lumii si nu ai unui teritoriu precis.

  RăspundețiȘtergere
 8. Comentariul Danei mi se oare extraordinar! Un mod minunat de a percepe lucrurile! Ma emoționează de câte ori il citesc! Si intru din când în când sa il recitesc pentru ca ma face sa ma simt cumva, sa zicem, bine! Binecuvantari tuturor!

  RăspundețiȘtergere