.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 31 octombrie 2019

Portalul pleiadian – Noi perspective (1)


Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor!
Remer Ra: Cu drag te așteptam, Oryen! Ca de fiecare dată, reîntâlnirea cu tine mă înalță cu totul! Așteptam de câteva zile bune semnalul tău...
Oryen: Întârzierea este pe deplin justificată. S-a lucrat intens, și încă se mai lucrează, pentru ca rețeaua să funcționeze la un alt nivel.
Remer Ra: Simt că este... că va fi ceva deosebit. Sunt foarte curios să-mi spui mai multe amănunte.
Oryen: Ți-am mai transmis in trecut că rețeaua va fi mereu calibrată pentru a deveni un suport real pentru toți cei care doresc să-și accelereze procesul de trezire și, în mod special, ca stimulent pentru evoluția spirituală. Acum, calibrarea are loc la modul automat, dar noutatea o reprezintă faptul că se poate obține ajutor pentru a putea accesa noi niveluri de conștiență. Nu pare a fi un lucru extraordinar la prima vedere, însă ridicarea nivelului de conștiență vine la pachet cu foarte multe beneficii, din toate punctele de vedere.
Ariile de manifestare ale conștienței celor mai mulți oameni sunt încă destul de înguste și limitate. Nivelul de conștiență îți dă puterea și gradul de libertate. Printre ariile cele mai comune sunt dimensiunea fizică, adică cea așa-zis materială, dimensiunea informațională, mentală și cea emoțională, vibrațională. Câteodată, omul mai bâjbâie și în dimensiunea spirituală, dar revine de cele mai multe ori în cea mentală, și ea destul de limitată. De foarte multe ori, dimensiunea spirituală este confundată cu cea informațională, ajungându-se la concepția greșită că studiind mai mult, ajungi să evoluezi spiritual.
Remer Ra: Dar este o etapă premergătoare importantă. Mentalul este o ”poartă de intrare”, iar pentru unii este chiar singura.
Oryen: Etapa premergătoare de care amintești tinde să se mărească și mai apoi devine destul de înșelătoare, astfel că te poate face să crezi că dacă știi mai mai multe, ești mai bine situat din punct de vedere spiritual. Chiar și în trecutul vostru, pe vremea școlilor de mistere, evoluția spirituală nu era confundată cu cea mentală.
Remer Ra: În afara manifestării celor cinci virtuți (iubirea, voința, curajul, răbdarea și modestia), precum și a celor rezultate din ele, mai există și alți indicatori ai evoluției spirituale?
Oryen: Ele vor rămâne de referință în orice vreme și în orice cultură, dar dimensiunea spirituală trebuie să se reflecte în cea materială, altminteri este o iluzie! Poți afirma despre cineva că este o persoană iubitoare, dar dacă în realitatea fizică nu poate ierta, nu manifestă bunătate sau compasiune, ori nu respectă viața la orice nivel, atunci gradul de deschidere al inimii sale nu este mare. La fel stau lucrurile și cu voința; ea trebuie să se reflecte în rezistență, puterea de a te ridica atunci când ai căzut și de a merge mai departe, determinare, perseverență, și așa mai departe. Se poate afirma că evoluția spirituală se vede în planul fizic, în fapte!
Transmisiile viitoare vor fi diferite de cele de până acum. În primul rând, se va renunța la programul de lucru cunoscut.
Remer Ra: Deci nu vom mai lucra cu rețeaua marțea și vinerea?
Oryen: Nu mai este nevoie de a lucra la unison în perioada următoare. Chiar dacă beneficiile sunt mai evidente atunci când mai multe persoane lucrează simultan pentru ceva anume, este de preferat ca fiecare să lucreze atunci când consideră că este pregătit. Recomandăm să se lucreze chiar zilnic, pentru cel puțin 15 de minute. Vibrația, rezonanța și sincronicitatea vor determina formarea de noi grupuri de putere. Este mult mai indicat să se lucreze în acest mod în perioada următoare.
În al doilea rând, nu vor mai fi câte trei transmisii, primăvara și toamna. Se va lucra în fiecare lună, pe o temă anume.
Remer Ra: Asta chiar că e o schimbare majoră. Mă așteptam la o serie de transmisii, ca de obicei, adică marțea și vinerea.
Oryen: Începând cu luna noiembrie, lucrurile vor fi puțin mai complexe. Cei care simt nevoia să lucreze, o vor face. Pentru prima lună, vom avea în vedere planul fizic, mai exact corpul fizic. Apoi vom avea în vedere dimensiunea energetică. Urmează cea emoțională, apoi cea mentală și, bineînțeles, dimensiunea spirituală. După aceste etape, vom aborda dimensiunea manifestării, a puterii, pe toate aceste corpuri.
Remer Ra: Deci vom avea în vedere 10 luni de acum înainte?
Oryen: Pentru început, da. Apoi vor fi alte deschideri... Vor fi câteva schimbări și în ceea ce privește conexiunea la rețea, astfel că protocolul de acces va fi mai specific.
Remer Ra: Interesantă vibrația pe care o transmiți, între voioșia și seninătatea unui copil și seriozitatea maximă a unui adult. Oricum, mi-ai captat atenția la maxim. Abia aștept să primesc noi informații.
Oryen: Legat de protocol, veți începe cu pașii de ridicare a vibrației (1 - poziție confortabilă, atenția pe respirație; 2 - aduceți în prezent amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur; 3 - revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.; 4 - vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict, adică o lume a păcii, iubirii și armoniei; 5 - vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie – n.a.).
Apoi veți lucra cu sfera - cereți sinelui vostru divin o sferă cristalină, pentru a vă conecta la rețea! Ea vă va fi oferită chiar înainte de a termina cererea! Sfera va avea un diametru de circa 6-8 cm (cam cât o minge de tenis de câmp)! Apoi veți relua tehnica sferei-probă, adică o veți culisa de 10-20 ori pe direcția celor doi centri energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara), în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa în mijlocul creierului, ”îmbrățișând” glanda pineală. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Urmează apoi să o programați, adică să ”informați” sfera” pentru a se deplasa la rețea și să-i determinați clar care va fi scopul acelei transmisii - n.a.
Pentru următoarea lună veți lucra cu corpul fizic, astfel că se va cere echilibrarea și vindecarea corpului fizic. În timp ce veți fi concentrați pe sfera din pineală, veți repeta de mai multe ori, cu toată puterea interioară, ca și cum fiecare celulă s-ar mobiliza și ar striga la unison ”echilibrare și vindecare”! După aceea veți expulza sfera afară, prin Sahasrara, printr-un simplu act de voință interioară. Ea va ajunge la rețea în foarte scurt timp. Veți aștepta apoi circa un minut, după care veți chema sfera, tot printr-un act de de intenție clară.
Urmează să treceți sfera prin toate zonele vitale le corpului fizic. Începeți cu creierul, apoi deplasați sfera și lăsați-o să lucreze, timp de cel puțin 10 secunde, asupra fiecărui ochi, fiecărei urechi, nasului, cavității bucale, organelor din zona gâtului, inimă, fiecărui plămân, fiecărui rinichi, ficatului, pancreasului, splinei, stomacului, intestinului subțire, gros, aparatului urinar, genital, apoi asupra altor zone ale corpului,  dacă știți că sunt afectate.
Apoi veți ”aduce” sfera în chakra a șasea (Ajna), care este și centrul conștienței. După aproximativ 20 de zile de lucru, va trebui să conștientizați cauzele problemelor voastre de natură fizică, dar și soluțiile de rezolvare. Rămâneți în stare de recepție timp de 2-3 minute. După acest timp, sfera își va ”consuma” energia și va dispărea.
Remer Ra: S-ar putea ca rezultatele să apară înaintea celor 3 săptămâni de lucru. Am mai lucrat astfel, nu cu sfera și rețeaua, iar rezultate au apărut chiar și în mai puțin de 2 săptămâni. Mă refer la depistarea cauzelor și chiar a soluțiilor.
Oryen: Depinde de gradul de ”recepție” al fiecăruia.
Remer Ra: Presupun că diferența dintre metodele ”clasice” și lucrul cu rețeaua este că avem un altfel de sprijin energetic și vibrațional. Dar ce putem face dacă nu avem probleme de natură fizică?
Oryen: Poate nu sunt probleme grave, dar de purificare, echilibrare și întărire au nevoie aproape toți oamenii. Se va programa sfera după cum doriți.
Remer Ra: Deci spui că nu se va lucra ca până acum, adică marțea și vinerea, ci zilnic, atunci când putem, pentru minim 15 minute, plus protocolul de ridicare al vibrațiilor.
Oryen: Exact!
Remer Ra: Îți mulțumesc, Oryen! Abia aștept să ne reauzim la sfârșitul lunii noiembrie.

(va urma)

Despre protocolul de ridicare a vibrațiilor

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:

8 comentarii:

 1. Iuhuuu...!!! Iată-vă, splendizi, minunați și darnici !!! Așteptam...; așteptam ! Este minunat că nu mai trebuie să fug la o oră anume, ca să ajung acasă pentru transmisii. Este mult mai ușor din acest punct de vedere. Voi experimenta la ore accesibile mie (dar și în funcție de stare) și va fi interesant să simt pe altcineva conectat în același timp cu mine, sau voi vedea cum e să fii singur în fața unui așa val de informație-energie (nu știu, poate chiar în această noapte) Mulțumim, Oryen!!! Mulțumim, Remer Ra !!! Vă îmbrățișăm cu toată căldura !!! Vă iube-esc !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. O singură obiecție la: "Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie". În loc de ”alte civilizații extraterestre”, sintagmă în care nu am încredere totalmente, și fără o severă verificare, prefer ”ființe din alte dimensiuni spirituale”, formulă mai complexă ce le înglobează pe acele civilizații așa-zis extraterestre. E o percepție, un punct de vedere poate strict personal, nu doresc să influențez pe nimeni...

  RăspundețiȘtergere
 3. Haideti sa ne conectam cu totii, in iubire. Rugati-va ca sa reusim acest lucru cat mai multi posibili.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna seara tuturor, va scriu pentru ca sunt fericita pentru noi toti, pentru Romania si pentru ceea ce inseamna toata Europa.
  E prima data cu adevarat dupa revolutie cand Romania se inscrie clar in drumul ei catre Europa si catre o veritabila democratie.
  Am muncit mult pentru fericirea asta, cu fiecare gand slefuit si cu fiecare simtire limpezita.
  Atat am stiut eu sa fac. Nu sunt cineva care merge dupa o reteta fixa, niciodata nu am fost...intr-un fel mi-am facut ganduri ca nu pot face anumite meditatii sau anumite ritualuri chiar si scrise aici...asa sunt eu imi croiesc drumul in viata singura. Insa imi place f mult sa ma regasesc cu altii ca mine si sa aud bucuria din sufletele lor.
  Poate ar trebui mai des sa ne exprimam bucuria si sa cladim prin ea o lume mai buna, o lume in care oamenii sa inteleaga prin propriile puteri frumusetea si armonia ce se gasesc in propria inima si minte.
  Si pentru ca e luna coprului fizic aici pe pagina, am sa va spun ca lucrez intens in fiecare zi si in propiul ritm la a face mica mea fiinta umana fericita...
  Va imbratisez cu drag si ganduri frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna! Voi cum va simțiți după aceste conexiuni?

  RăspundețiȘtergere
 7. Salve Dan,

  Doresc doar sa confirm faptul ca, intr-adevar, lucrul cu reteaua se face la un nivel putin mai "hotarat" ca pana acum. Am simtit personal din efectele rezultate.

  Chiar de la prima sesiune pe noul format, s-a "asezat" in corpul meu un sentiment de siguranta si incredere, ca o reflexie a ceva ce am fixat prin rezonanta la un nivel mai subtil. Ca si cum as fi primit un mic cadou...

  Apoi, au urmat niste perioade de volatilitate a acestui sentiment ( scaderi, cresteri, instabilitate ), iar ceea ce am fixat mai subtil m-a ajutat sa observ niste cauze ale instabilitatii. Cred ca la asta se referea Oryen, prin "cresterea constientei". De altfel, cred ca m-am obisnuit cu "semnatura" pleiadiana din primul nivel al retelei: "Totul se obtine prin observare si efort, si orice impuritate trebuie rezolvata inainte de a merge mai departe - nu se ard etapele. Dar intotdeauna efortul se impregneaza cu stralucirea vietii".

  Dar asta nu e totul. Am inceput sa observ la cei din jurul meu ( chiar cei foarte apropiati ) un fel de "cadere" a trairilor, o afundare mai pronuntata in problemele curente. Nu stiu inca daca e doar un "efect relativist" - datorat cresterii constientei proprii - sau e chiar ceva real. Am inceput sa am si explicatii si solutii la aceste "caderi". Cand le exprim, constat ca ca exista o reticenta initiala din partea celorlalti, apoi o acceptare mentala, apoi, cand e vorba de aplicare ... nu se crede in acea solutie. Sau se deformeaza ....

  Asa am invatat ca orice solutie are nevoie de momentul optim de aplicare ( pe langa directia corecta si pregatirea "solului" ). Acest moment optim face parte din punctul de sprijin al solutiei. Orice fortare a solutiei inainte de momentul optim e o agresiune la adresa Creatiei. Mi-am dat seama cat suntem de agresivi, noi, oamenii ...

  Nu cred ca sunt vreun suflet pleiadian :), dar acest tip de lucru ma ... imbunatateste! :)

  Multumesc!
  DD

  RăspundețiȘtergere