.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Portalul pleiadian – Noi perspective (2)


Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor!
Remer Ra: Cu mult drag te așteptam! Urmează lucrul cu corpul energetic. Să ne așteptăm la schimbări în perioada următoare?
Oryen: Nu există efect fără cauză! Schimbările vin ca urmare a muncii depuse. Lucrul cu corpul energetic va necesita un oarecare efort din partea voastră și va fi puțin mai complex decât celelalte exerciții de până acum. Pentru această lună veți avea în vedere două părți, una pentru purificarea și energizarea centrilor energetici, iar cealaltă pentru activarea matricei energoinformaționale.
Remer Ra: Se poate lucra cu cele două părți într-o singură sesiune sau în perioade diferite ale zilei?
Oryen: Depinde de timp și de dispoziția fiecăruia. Puteți lucra într-o singură sesiune, sau în două.
Remer Ra: Presupun că nu mai contează intervalul orar.
Oryen: Nu contează intervalul orar, important este să alocați o mică parte din timpul vostru. Însă, investiția voastră de timp va merita.
*******
Transmisia a luat o altă turnură, în sensul că nu l-am mai perceput pe Oryen la fel de până acum, însă a urmat o succesiune de imagini cu ceea ce este de făcut. Voi reda tehnica de lucru în cele ce urmează.

Se începe la modul obișnuit, adică după etapa premergătoare (relaxarea corpului fizic, ridicarea vibrațiilor, lucrul cu sfera), veți aduce sfera în mijlocul creierului și veți spune de câteva ori cu putere: purificare și energizare! Veți expulza sfera spre rețea, după care o veți ”chema” printr-un act de intenție. Ea va fi deja încărcată cu pachete energetice pentru fiecare chakră în parte. Veți duce sfera, prin canalul central, până în primul centru energetic - Muladhara. Priviți cu ochii interiori acest centru energetic și rostiți (cu vocea interioară) de câteva ori cu putere ”purificare”. Apoi, tot de atâtea ori veți spune ”energizare”. Printr-un act de intenție, mobilizare interioară, veți ridica sfera până în cel de-al doilea centru – Svadhisthana, și veți proceda în același mod (de câteva ori veți rosti purificare, apoi energizare. Continuați astfel până ajungeți la cel de-al șaptelea centru – Sahasrara, după care veți trece la proiecția lor de pe coloana vertebrală. Se va lucra așadar atât pe centrii în față cât și pe cei din spate!
Veți duce apoi sfera spre talpa piciorului stâng și veți lucra cu ea rotind-o de 3 ori în jurul tălpii, în sensul invers acelor de ceasornic, apoi o culisați pe direcția vârful degetelor și călcâi, tot de trei ori. Urmează să lucrați cu sfera pe talpa dreaptă în același mod, dar aici o veți roti în sensul acelor de ceasornic. Sfera nu va fi dusă din talpa stângă spre cea dreaptă prin aer ci prin interiorul corpului, adică prin glezna stângă, gambă, coapsă, trunchi, apoi coapsa dreaptă, gamba dreaptă, glezna și talpa dreaptă.
Veți duce apoi prin intenție clară (și privind-o cu ochii interiori) spre pama stângă. Sfera va trece prin corp – piciorul drept, canalul central, brațul stâng, palma stângă. Veți lucra apoi în același mod cum ați lucrat cu tălpile, adică se va roti sfera în sensul invers acelor de ceasornic la palma stângă, în timp ce la palma dreaptă se va roti în sensul acelor de ceasornic. Și aici se va culisa sfera pe direcția vârful degetelor-încheietura mâinii.
Puteți lua apoi o pauză sau veți trece la partea a doua. Dacă alegeți prima opțiune, va trebui să reluați etapa premergătoare (protocolul, lucru cu sfera). Dacă alegeți să lucrați în continuare, veți aduce sfera în inima voastră și o veți mări până când va deveni o sferă cu cel mult o treime mai mare decât sunteți în plan fizic. Mărirea sferei se va face sincron cu respirația, adică pe expir veți vizualiza sfera cum se mărește tot mai mult și mai mult. Vă manifestați intenția de a proiecta matricea energoinformațională în sferă, adică veți face un fel de amprentare a matricei, după care ”împingeți” sfera în fața voastră, tot printr-un act de intenție. Vizualizați-o cum iese, după care o plasați la circa 2-3 metri de voi. Vizualizați-vă amprenta matricei ca un corp de lumină. În fața ochilor voștri interiori se află trupul vostru, dar format din lumină. O veți vizualiza cu toate organele voastre, precum și cu toți centrii energetici. Nu va fi o vizualizare în oglindă ci vă veți vedea din spate, ca și cum ar fi ieșit din voi o dublură de lumină.
Urmează apoi să lucrați cu amprenta matricei. Dacă aveți o oarecare problemă fizică, cu un organ sau cu o zonă a corpului, priviți-vă organul sau zona afectată și inundați-o cu o lumină strălucitoare. Spuneți de mai multe ori cu putere ”restabilire echilibru energoinformațional”, în timp ce priviți cu ochii interiori cum zona este inundată de lumină. Dacă sunt mai multe zone afectate, veți lucra cu fiecare în parte în același mod.
Urmează apoi să programați centrii energetici. Veți veți focusa atenția pe primul centru energetic din amprentă – o vizualizați ca o floare roșie cu patru petale, apoi veți rosti de câteva ori ”ai încredere în tine”.
Veți trece apoi la cel de-al doilea centru energetic; veți privi floarea portocalie din amprentă (cu cele șase petale ale sale) și veți rosti cu putere ”potențialul tău este nelimitat”.
La cel de-al treilea centru energetic (floarea galbenă) veți spune ”reușești în tot ceea ce întreprinzi”.
La cel de-al patrulea centru energetic (floarea verde) spuneți ”te deschizi din plin spre iubire și iertare”.
La al cincilea centru energetic (floarea albastră) ”manifești lumină, iubire și armonie”.
La al șaselea centru energetic (floarea indigo-violetă) ”conștientizezi întreg potențialul tău”.
La al șaptelea centru energetic (ca un lotus alb-violaceu cu foarte multe petale) ”Divinul se manifestă prin tine”.

Printr-un act de intenție clară, veți aduce sfera și amprenta matricei de lumină înapoi, astfel încât dublura să vă încadreze perfect. Intrați apoi în stare de recepție, ca și cum ați fi un burete uscat. Rămâneți în stare de recepție cel puțin un minut.
Veți ieși din exercițiu revenind cu atenția pe respirație, cel puțin un minut.

(va urma)

Despre protocolul de ridicare a vibrațiilor

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:


9 comentarii:

 1. Interesant şi atractiv în acelaşi sens.Mulțumim Oryen.

  RăspundețiȘtergere
 2. Şi cum, toată povestea se face "pe sec", în orb şi pe încredere, fără o protecţie anume? Cam riscant căci, din câte am înţeles, mulţi nu o recunosc dar spiritualitatea asta universal-naţional(ist)ă de tip Placebo funcţionează cu rezultate îndoielnice... Cine face jocurile îndărătul scenei psiohomentale a fiecăruia dintre "cobai"? E cumva doar o bulă de autosugestie care foloseşte cuvinte clasice, "împuternicite", şi care impresionează, se adresează egoului naivului participant la jocul seducţiei şi, cine ştie, poate chiar îi colectează energiile în scopuri oneroase? Dea Domnul să mă înşel...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iti transmit parerea mea, bineinteles nu e adevarul absolut...

   Nevoia de protectie e generata de frica de a fi inselat. Cea mai buna protectie este deschiderea totala in iubire. In lumina iubirii, orice inselaciune va fi un prilej de inaltare.

   Rezultatele apar functie de efortul si deschiderea fiecaruia. Aceeasi munca, facuta de oameni diferiti, va avea rezultate diferite. Nici nu se poate altfel! Probabil asta genereaza impresia de "indoielnic", dar e doar o iluzie...

   "Jocurile", pentru fiecare, le face spiritul acelui om. Daca omul se vede ca un "cobai", va juca corespunzator, dar nu va fi spiritul cel care joaca acolo... Spiritul nu poate juca rolul de cobai...

   Cuvintele imputernicite se adreseaza egoului omului naiv doar daca sunt imputernicite de ego. Daca sunt imputernicite de spirit, se adreseaza spiritului, egoul nu le poate prelua incarcatura. Sa nu uitam ca "limbajul ne determina realitatea".

   Nimeni nu iti exploateaza energia daca nu permiti asta. Pe de alta parte, atunci cand contruiesti ceva, "hranesti" cu energie acel ceva. Energia e facuta sa circule. Viziunea face diferenta intre cele doua.

   Ștergere
 3. Buna seara Dan,

  Doar pentru confirmare, doua intrebari:
  - sigur se include si Sahasrara in circuitul sferei ? Intreb pentru ca, de obicei, in alte proceduri, acest centru nu era inclus in circuitul de lucru...
  - lucrul pe proiectiile centrilor fata-spate nu se aplica pentru Muladhara si Sahasrara, asa-i ? Pentru ca acesti centri au o singura proiectie ...

  Multumesc,
  O seara senina,
  DD

  RăspundețiȘtergere
 4. Mulțumim, mulțumim, mulțumim, Oryen și Remer Ra !!! Să fiți binecuvântați ! Pfiii..., ce de treabă avem !!! Hai să vedem cum ne iese ! S-avem succes !
  Și-acum, întrebare : putem continua și lucrul pe corpul fizic în paralel, sau mai bine, nu ? Mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună ziua ! Vă rog să mă lămuriți ! Ce este, mai exact, matricea ? Cum ar trebui s-o vizualizez/imaginez ? Dacă ea reprezintă profilul meu energoinformațional și eu mă separ de ea în timpul ședinței, corpul meu fizic rămâne fără suport energetic ? Cine sunt eu, cel care privește/lucrează pe matricea mea, câtă vreme o separ de mine? În cpncluzie, nu mi-e clar cum să mă raportez la toate acestea, fără să creez vreu program/conflict de separare între corpurile mele. Mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Incerc sa te ajut cu raspunsul meu, pana raspunde Dan.

   Matricea o poti vizualiza asa: in imaginatie, pune un punct de lumina argintie-aurie in fiecare din celulele corpului tau, conecteaza punctele conform functiilor organelor si functionalitatii inter-organe, armonizeaza structura rezultata prin magistralele meridianelor si canalelor energetice, conecteaza ceea ce rezulta cu mediul ambiant ( universul ) prin centrii energetici, si, in final, suprapune peste asta rezonantele cu fluxurile interioare emotionale si mentale.
   Asta e faza de imaginatie.
   Apoi, goleste aceasta imagine de orice intentie personala de adevar, de orice vointa personala ca "aceasta imagine vreau sa fie adevarata". Asa vei elimina "adevarul" egoului din imaginatie. In schimb, impregneaza imaginea cu o singura intentie: "doresc sa se alinieze la realitate".
   Asta e faza de inspiratie.
   Va rezulta o imagine de o frumusete intrinseca - un fel de retea de forma aproximativa a corpului fizic, dar strabatuta de fluxuri multiple si emanand frumusetea si iubirea Creatorului.
   Sa icerci sa faci asta cu sufletul, nu cu mintea. Mintea va incepe sa se intrebe daca sunt corecte conexiunile, ii va fi frica sa nu greseasca ... nu te va ajuta deloc. Mintea trebuie doar sa taca.

   Apoi, tu nu te separi de matricea ta. Tu doar PROIECEZI matricea pe ecranul sferei. Creezi o copie, prin rezonanta. Vei lucra pe acea copie, apoi o vei suprapune inapoi, pe original.

   "Cine sunt eu?" e o intrebare foarte buna. Tu esti spiritul tau, nu corpul, nu matricea, nu emotiile, nu mintea.

   Pentru a nu crea nici un conflict, respecta pasii initiali de ridicare a vibratiei si invaluie-te permanent cu iubire si iertare. Nu te tensiona sub nici o forma, nu e concurs.

   Va fi greu sa obtii efecte benefice din aceste proceduri daca traiesti frica ( nevoia de protectie ), conflictul, nesiguranta, neincrederea....

   Ștergere
 6. Ca lucrati pe matricea personală putin ma intereseaza. A fost alegerea voastra sa mergeti pe aceasta cale. Experimentati pe voi inșivă. Problema este ca v-ati bagat nasul in matricea energetica a Romaniei, inainte de a va intelege pe voi insiva. Evident, ati făcut numai " minuni". Efectele se observa in toata Romania. Distorsiuni spatiu-timp, depresie si violență din cauza separarii romanilor de matricea lor fireasca, cea a Creatorului. Cand oamenii se cred zei si se joaca cu focul, focul li se intoarce. Din pacate, in toata aceasta nebunie provocata de voi, exista si nevinovati: copiii, animalele, plantele...Evident, ati inceput sa cădeți pe nivelurile joase, asa cum ingerii rebeli, crezandu-se atoatestiutori, au cazut in materie si au degenerat. Sejur placut in Iad!
  Mi-ar fi mila de voi daca nu v-as fi avertizat ca lucrati prost si ne faceti rau tuturor!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 12:24, Maria-Aurelia, cea care te mai semnezi si Maria Dakhel, fiindca ti se cunoaste "stilul" de-ai ponegri pe toti si doar pe tine te vezi curata, pura, luminoasa, o "realizata", tu sa stii ca in primul rand cea ce-ai scris ti se potriveste tie si nu cum ai tu impresia ca altcineva-i de vina pentru situatia ta...
   Vezi-ti de practica interioara continua si sa dea Domnul sa te inteleptesti!

   Ștergere