.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 1 septembrie 2020

Portalul pleiadian – Noi perspective (9)

 

Oryen: Bine vă regăsesc, dragii mei!

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Simt o vibrație mai caldă și mai veselă ca data trecută, deși acum vom aborda corpul mental, care este mai rece, mai calculat.

Oryen: Partea de care vorbești, cea rece și calculată, reprezintă doar o mică parte a corpului mental, aș zice că este partea de vibrație mai grosieră. Aici domină aspecte precum analiza, sinteza, înțelegerea, planificarea și altele asemenea. V-am mai spus că dimensiunea mentală este foarte vastă și se poate merge până într-acolo încât puteți accesa Inteligența Divină, cea deschizătoare de noi viziuni, sursă de înțelepciune și creație.

Remer Ra: Pentru că suntem la capitolul de împuternicire al corpului mental, ce am putea face în această direcție? Care ar fi următorul nivel al mentalului? Până unde putem merge?

Oryen: Puteți merge acolo unde nici nu ați visat... Dar să trecem la următorul nivel, anume la pragmatizarea informației, la capitolul de aplicabilitate. Este foarte important să știți ce fel de informații vă sunt necesare.

Remer Ra: Trăim într-un ocean imens de informații, care se tot mărește pe zi ce trece. Este imposibil să ții pasul cu toate informațiile care apar.

Oryen: Abordarea nu este potrivită, în sensul că nu aveți nevoie să asimilați toate informațiile care apar. Acum aveți instrumente mici și foarte ușor de procurat, care stochează mai multe informații decât puteți memora într-o viață. Să nu aveți niciun fel de teamă că oceanul informațional devine din ce în ce mai mare. Ba chiar ar fi cazul să vă bucurați! Nu trebuie să asimilați informațiile ci doar să știți de unde să le accesați atunci când aveți nevoie de ele. Rolul mentalului este de a opera cu informația, nu de a o asimila. Învățați, pentru început, să accesați informațiile care vă sunt de folos, care vă ajută în drumul vostru spre desăvârșire. Dacă aveți dificultăți de a accesa astfel de informații, lăsați-vă ghidați de Divin. Cereți ghidajul Divin și îl veți primi! Va trebui apoi să fiți atenți la sursele informaționale din apropierea voastră.

Remer Ra: Cum putem accesa mai ușor ideile, soluțiile diferitelor probleme cu care ne confruntăm? Presupun că aici este nevoie de o ”ascuțire” a intuiției. Știu că intuiția presupune decodificarea informației prin intermediul câmpurilor energetice și are la bază fenomenul de rezonanță și cel de gravitație. Atunci când o informație ne preocupă într-o mai mare măsură, ea atrage energie (unde ne este gândul acolo ne este și energia) și acest lucru determină rezonanța cu alte energii asemănătoare. Întâi are loc conexiunea energetică, iar mai apoi se pot decodifica informațiile. Meditația, conexiunea profundă cu propriul corp, lucrul cu ghizii spirituali, rugăciunea din inimă, sunt câteva din metodele care determină o intuiție mai bună. Dar sunt metode greoaie și cer mult timp...

Aș dori să știu dacă ar mai fi și alte metode.

Oryen: Intuiția este un fenomen natural, care se manifestă de la sine, și care nu ar necesita un efort deosebit. Efortul de care vorbești este necesar doar atunci când mintea este tensionată. Și nu doar mintea ci și emoționalul, căci cele două sunt strâns legate! Dar efortul merită făcut, deoarece nu veți obține doar o bună intuție, ci multe alte bunuri, din toate punctele de vedere.

Remer Ra: Mă refer la accesul unor informații mai ”prețioase”.

Remer Ra: Accesul facil la informații prețioase cere multă responsabilitate, și fără o minte calmă și lucidă ele pot fi folosite în mod greșit. Este adevărat, sunt metode mai simple de a accesa astfel de informații. Pot fi folosite cristale, care se pot programa pentru a trimite informații, pentru a extrage informații și chiar pentru a le prelucra și pragmatiza. Cine înțelege ce am spus, poate începe să lucreze astfel, dar responsabilitatea lor este mare. Când stăruiești în atingerea unui obiectiv, vei reuși să-l atingi; mă refer la modul de programare al unui cristal pentru a lucra cu informația. Când încalci Legea Iubirii și Legea Armoniei, vei experimenta suferința! Mai multe nu pot să vă spun, pentru că nici nu îmi este permis.

Remer Ra: Mă refeream la accesarea unor informații care ne-ar determina cele mai bune alegeri, care vor folosi celui mai înalt bine al nostru și al celor din jur.

Oryen: Nimic nu vă este mai de folos ca ghidajul Divin! Stăruiți în a vă lăsa ghidați de Divin. Începeți cu rugăciunea, apoi exersați starea de rugăciune, apoi starea de recepție concomitent cu starea de gratitudine! Veți primi/intui nu doar soluțiile de care aveți nevoie, ci multe alte lucruri bune și folositoare evoluției spirituale.

Remer Ra: Cum am putea să ne dezvoltăm creativitatea, inventivitatea?

Oryen: Cu toții aveți acest instrument divin numit imaginație. Pentru a vă dezvolta creativitatea, mai aveți nevoie de o bună capacitate de focusare și de voință. Mă refer la acea voință care vine din suflet. Puteți fi inventivi, creativi în două situații: atunci când vă motivează o nevoie stringentă sau când vă motivează pasiunea. Când faceți ceea ce vă pasionează, fascinează, nu este o problemă de a controla imaginația prin voință.

Remer Ra: Spuneai mai devreme de ghidajul Divin și de starea de recepție concomitent cu starea de gratitudine. Simt că aici ar fi calea cea mai simplă și mai sigură.

Oryen: Cu siguranță! Prin ghidaj Divin poți avansa relativ rapid și armonios din toate punctele de vedere. Mai trebuie trecut un singur obstacol, anume acela de a-ți abandona propriile ambiții egotice.

Remer Ra: Există ideea preconcepută că Divinului îi place sărăcia, viața simplă și austeră. Poate de aceea unora le este greu să-și abandoneze propriile visuri și să se lase ghidați de Divin.

Oryen: Universul cunoscut de voi nu reprezintă decât o mică parte a Creației Divine. Dacă unii oameni consideră că Universul este sărac, simplu și auster, atunci să-și urmeze propriile ambiții egoiste.

Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet, Oryen!


(va urma)

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:2 comentarii:

  1. Buna seara! As dori sa achizitionez cartea dvs. Chemarea Atlantilor, insa aceasta nu mai este disponibila in nicio librarie. Ma puteti ajuta? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc din Suflet pentru toate cate cele faci! Superb!

    RăspundețiȘtergere