.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 29 decembrie 2021

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiunile de toamnă (3)

 

Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor!

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Cu mare nerăbdare așteptam semnalul de la tine! Am avut o oarecare greutate să accesez vibrația colectivă în ultimele zile din cauza faptului că simțeam o dinamică oscilatorie între energia legată de sărbători și energia nu tocmai plăcută de dinaintea lor. Acum, percep mult mai clar că vibrația colectivului nu este deloc bună. Și sunt convins că și în alte părți e la fel. Pot chiar deduce, având în vedere datele din prezent, că nici în perspectivă lucrurile nu vor sta deloc bine. Aș vrea să nu am dreptate.

Oryen: Când căutați soluțiile în efecte nu aveți șanse să ieșiți mai devreme din nicio criză!

Remer Ra: Poate că avem nevoie de puțină îndrumare, astfel încât să putem desluși mai bine cauzele. Spuneai data trecută despre singura cauză posibilă, anume criza spirituală, dar vorbim despre un subiect care implică un univers în sine.

Oryen: Observăm cum vă zbateți în aceste crize și cum încercați să căutați diverse soluții. Tensiunea generală și temerile legate de viitor vă scot din zona de confort, iar acest lucru vă forțează să acționați. O parte pozitivă a acestei situații este că, la nivel general, marea masă se îndreaptă spre acel punct critic, din care fie face un salt calitativ, fie ajunge să renunțe la o parte din propria putere pentru un aparent bine de moment.

Remer Ra: Renunțarea la propria putere este destul de periculoasă. Criza sanitară a făcut în așa fel încât marile democrații au ajuns să folosească metode autocratice pentru a impune anumite reguli. Problema este că dacă ne vom obișnui cu aceste reguli impuse de o oarecare criză, ajungem să acceptăm acest tip de politică, iar viitorul nu arată prea bine.

Oryen: Nu ar trebui să vă faceți probleme din acest punct de vedere, chiar dacă în trecut ați mai experimentat tranziții de la democrație la autocrație. Sistemul democratic a fost în așa fel construit încât trecerea la un alt sistem va duce la o prăbușire pe toate planurile.

Remer Ra: De ce durează atât de mult criza sanitară? Am depășit deja durata pandemiei din 1918-1919.

Oryen: Pandemia din 1918 a ținut mai puțin pentru că mare parte din reglajul karmic s-a făcut în timpul primului război mondial. Acest virus, ca și cel din 1918, este un agent de schimbare, astfel că el este ”condus, modificat și susținut” de către vibrația colectivului până când schimbarea va fi realizată, până ajungeți din nou la un echilibru firesc. Nu are rost să căutați vinovați pentru ceea ce se întâmplă, chiar dacă unele evenimente au fost orchestrate de grupări oculte. Climatul general poate permite și asemenea manifestări, mai ales dacă ele servesc unor legi universale, precum Legea Karmei.

Remer Ra: Având în vedere că am ajuns să experimentăm mai multe crize în același timp, dacă lucrurile se agravează, putem obține ajutor? Există și această variantă?

Oryen: Nu este cazul. Știm că v-ar fi mult mai ușor, și mai convenabil la prima vedere, să primiți ajutor. Dar nu ar fi un ajutor în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o piedică. Trebuie să ieșiți singuri din încurcăturile create de voi, prin alegerile făcute în trecut. Nu sunt genul de greșeli care pot fi reparate de alții. Nu poți cere altuia să iubească în locul tău sau să respire în locul tău.

Remer Ra: Și cum este ultima transmisie din acest an, aș vrea să ne spui mai multe despre actuala situație generală, mai ales că nu doar criza sanitară ne apasă ci și cea economică. Mai mult, zăngănesc și armele... destul de aproape de noi.

Oryen: Anul care vine poate fi un punct de cotitură pentru umanitate, în sensul că lucrurile pot ajunge pe un făgaș normal dacă se va ține cont de tendința firească, optimă de reechilibrare, urmând Legile Universale. Dacă se va urma egoul, fie personal sau de grup, revenirea la echilibru se va face într-un mod dur, cum bine intuiai, prin crize profunde.

Criza economică va avea mai multe aspecte, căci va acționa un cumul de factori. La cum arată tabloul economic acum, și ținând cont de planul decizional actual, ea nu va fi de scurtă durată, în sensul că vor fi repercusiuni pentru cel puțin o decadă. Spre deosebire de criza precedentă, când s-a știut punctul zero, acum lucrurile sunt mai complicate. E ca și cum, în loc de o crăpătură mare, ar apărea sute de mici crăpături din toate direcțiile, care extind rapid. Foarte mulți dintre voi simt acest lucru, și asta pentru că Legea Armoniei nu mai permite decalaje majore între ceea ce este și ceea ce ar trebui să fie. Se operează cu foarte multe valori fictive care nu au acoperire reală, iar acest lucru nu poate ține prea mult timp. Pentru o scurtă perioadă, și la o primă vedere, ar fi un câștig din multe puncte de vedere, în sensul că sunt dinamizate multe sectoare și create locuri de muncă, dar după o vreme se va ajunge și la bilanț. Tipărirea fără rost a unor bancnote nu va aduce salvarea economiilor, nici nu va întârzia schimbările firești de hegemonie economică.

S-a ajuns în situația în care finanțele nu mai sunt o parte integrantă din sfera economicului, ci un fel de entitate cu rol de cauză. Când efectul ajunge să se confunde cu cauza, lucrurile degenerează. Banii trebuie să redevină un mijloc prin care se realizează ceva, nu o cauză.

Pe de altă parte, se folosesc resurse uriașe pentru a produce ”stricăciuni” pe toate planurile, după care alte resurse uriașe sunt folosite pentru ”reparații”. Stilul vostru de viață implică resurse foarte mari, dar problema este că acestea fie lucrează împotriva voastră, fie vă deviază de la calea voastră. Mare parte din economie parcă ar juca un teatru tragicomic; unii primesc resurse pentru a strica, alții le primesc pentru a repara, iar alții pentru a întreține cele două tabere. Acest tip de economie nu ține în noua dinamică vibrațională, de aceea sunt multe crăpături în economia globală care se extind destul de rapid. Dar cine are ochi de văzut, vede și firele de iarbă care se ridică printre ele.

Remer Ra: Ne îndreptăm spre ”mama tuturor crizelor”?

Oryen: Cu pași repezi, asta dacă nu se iau decizii radicale acum!

Remer Ra: Și cum nu avem destule pe cap, unii mai zăngănesc și armele. O să avem parte și de așa ceva?

Oryen: Sunt destul de mulți decidenți care cred că un război ar fi o soluție, că ar dinamiza resurse uriașe, atât umane cât și materiale. S-a mai folosit această așa-zisă soluție în trecut, chiar de multe ori. Vă pot spune că nu vom permite distrugerea ecosistemului planetar prin folosirea armelor de distrugere în masă. Fiți siguri de asta! Dar cine vrea să evolueze urmând calea suferinței... e liber să o facă.

Remer Ra: La cum arată tabloul general, revenirea la echilibru mi se pare o misiune foarte dificilă, și de durată. Se pot schimba lucrurile mai ușor, mai rapid?

Oryen: Depinde de ceea ce înțelegeți prin ușor sau rapid. Schimbarea reală trebuie să înceapă de la bază, adică de la voi! Schimbarea nu presupune a reacționa la ceea ce se întâmplă în exterior, deoarece veți merge dintr-o încurcătură în altă încurcătură. Ea trebuie să vină din interior, și numai după ce ați ajuns la un anumit punct de echilibru.

La urma urmei, nu aveți nimic dificil de făcut, trebuie doar să ieșiți din ”decor” pentru o scurtă perioadă, ca și cum restartați un calculator. Pentru câteva zile, lăsați lucrurile să curgă și fiți martori la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Doar observați. Retrageți-vă apoi în micul vostru univers interior. Observați ce gânduri vă vin, ce asocieri faceți, ce amintiri vă bântuie, ce emoții se manifestă. Faceți doar efortul de a rămâne cât mai mult în prezent, dar martori la orice fel de manifestare.

Intrați apoi în centrul ființei voastre, cel puțin asta să vă fie intenția, de a găsi acel punct de echilibru interior. Nu trebuie să o asociați cu vreo zonă a corpului. Poate că vă este mai greu la început, pentru că sunteți obișnuiți să urmați niște trasee concrete, niște reguli precise date de alții. Lăsați conștientul să descopere, trebuie doar să vreți acest lucru și să investiți puțin din timpul vostru. Pas cu pas, pe măsură ce veți fi tot mai detașați din punct de vedere mental și emoțional, veți ajunge să simțiți o senzație de plutire. Atunci sunteți aproape de punctul de echilibru interior. În acel punct, Legea Armoniei începe să acționeze firesc în voi, pe toate planurile.

Puteți rămâne acolo pentru a vă reechilibra, sau puteți folosi acel punct ca o busolă. Reveniți acolo ori de câte ori e necesar. Rețineți că nu puteți ajunge la punctul de echilibru dacă nu există o eliberare de exterior, atât din punct de vedere mental și emoțional, cât și senzorial.

Pentru o perioadă, folosiți-vă de acest punct doar pentru reechilibrare, abia apoi folosiți-l ca și busolă sau indicator. După ce se atinge acea senzație de plutire în pacea interioară, puteți stabili un scop, un obiectiv, apoi observați ”acul” busolei. Nu va fi o indicație precisă, ci o tendință, un impuls. Urmați acel impuls și veți vedea că vă va duce acolo unde trebuie. Dacă este vorba de o problemă, vă va duce spre soluție. Dacă este vorba de o alegere, vă va indica varianta cea mai potrivită. Veți vedea clar cum mintea va începe să lucreze în acord cu sufletul. În acel punct puteți accesa aproape totul, de la capacitățile latente la cele potențiale, de a amintiri din alte vieți la variante din viitor, de la relația cu egoul la relația cu Divinitatea!

Remer Ra: Îți mulțumesc, Oryen! Sper să ne revedem cu bine!

Oryen: Ne vom revedea cu bine! Avem încredere în voi, pentru că știm ce potențial aveți!7 comentarii:

 1. Ne îndreptăm spre ”mama tuturor crizelor”?

  Oryen: Cu pași repezi, asta dacă nu se iau decizii radicale acum!


  Eu cred ca românii si bulgarii spre deosebire de verișorii europeni am atins echilibrul acela interior, iar faotul ca se reacționează im exterior cum a facut partidul AUR si nu au picat in plasa cu "atacul Capitoliului" e o dovada extrema de maturitate când serviciile romane si americane abia asteptau sa dea vina pe populație, ceea ce mass-media cumpărată a si isterizat asta, si nu le a ieșit. Ce dovada mai mare de maturitate vrei de la un popor care iasa la protest cu capcane puse si nu cade in ele ci cad tot serviciile si presa in gropile puse de ei. A fost poate si ajutor divin, dar irlandezul beat care intra in Parlament a demonstrat clar ca planul lor contra populatiei a eșuat. De aici o cautare voita din partea celor aflati la conducere impotriva populației de adancire a crizelor pentru a ne distruge veniturile si economia cladita. Si tot poporul e de vină? Si evreii erau de vina ca erau dusi la cazare in vagoane. Am înțeles.
  Nici o problema. Poporul asta a mai fost o data ateu 45 ani si se ruga pe ascuns. Poporul roman a foat in lockdown 45 ani, poporul roman a fost infometat 45 ani, si am avut o criza spirituală 45 ani. Greșesc daca zic ca pandemia asta nu a avut nici o lectie de învățat pentru cei care au suferit in comunism, aici au fost lectii doar pentru tinerii pana in 35 ani sa se învețe cu greu din lume si cu manipularea.
  Ca dovada ca romanii si bulgarii nu cred in vaccinul comunist marxist aplicat la toata comuna colectivă. Pentru ca românii sumt anti comunisti, cei mai anticomuniști. Am fumat deja faza cu lockdown. Arafat crede ca asta e lockdown? El nu a trăit in comunism cu noi! LOCKDOWN COMUNIST insemna sa nu rostesti hule impotriva politicio de stat, o gluma daca faceai despre ei, si te auzea vecinul rauvoitor ajungeai la inchisoare pe viață. Cam ce au bagat sa experimenteze in Australia.
  De aici si harta verde a României cand toti ceilalți erau pe roșu.
  Deci harta aia dovedește ca românii sumt cei mai echilibrați mental, spiritual, emoțional, intelectual. Nu am pus botul la vrajeala cu vaccinul comunist. La noi au succes doar produsele capitaliste, produsele comuniste care vin la comun le respingem automat datorita a 45 de ani de comunism, lucru absolut ignorat de Arafat.
  Si vad ca forțele cosmice pun vina tot pe popor cand Arafat, si servicii de securitate ale altor tari acum șefi aici se pun impotriva poporului de ai dezechilibra si strica veniturile si economia.
  Nu mi se pare corect. Suntem acuzați pe nedrept de lipsa de echilibru, cand însăși statistica demonstreaza ca noi si bulgarii suntem singurii din Europa cu toate țiglele pe casă, adica sănătoși cu capul.
  Ca tulpina an-alfa-beta a cuprins politicienii locali si sefii agentilor de spionaj de la noi si fac planuri ca ar vrea sa ne omoare pe toti românii sai sa ne distruga cumva si nu pot intradevar provoaca mari dezechilibre in buzunarele lor. Asa ca ne vor ristruge altfel. Dam banii pe fier f16 vechi, dami banii pe alte doze si pastile, dă-mi bani pe gunoaie, nu facem nimic pentru popor. Dar poporul a luat decizii de a arunca bugetul țării pe gunoaie? Ca apoi sa infometam iarăși 10 ani? Sau Arafat și alții ca el care sunt efectiv rupți de popor, rupți de sufletul poporului. Ce decizii de echilibru interior ar trebui sa faca poporul român ca Arafat si serviciile de spionaj sa resoecte constituția? Furci și topoare? Capul lui Moțoc vrem?
  Pana si shaolinii din Tibet si Dalai lama au figit de comuniști si au fost înfrânți. Asa ca aici nu e vorba de echilibru corect cand cineva aplica toata Arta Războiului pe tine sa vada cat de rezistent esti la noua forma a comunismului mascat si a comunismului vaccinat.
  Bine ca i-ai avertizat pe securiști ce sa facă.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ne îndreptăm spre ”mama tuturor crizelor”?

  Oryen: Cu pași repezi, asta dacă nu se iau decizii radicale acum!


  Eu cred ca românii si bulgarii spre deosebire de verișorii europeni am atins echilibrul acela interior, iar faotul ca se reacționează im exterior cum a facut partidul AUR si nu au picat in plasa cu "atacul Capitoliului" e o dovada extrema de maturitate când serviciile romane si americane abia asteptau sa dea vina pe populație, ceea ce mass-media cumpărată a si isterizat asta, si nu le a ieșit. Ce dovada mai mare de maturitate vrei de la un popor care iasa la protest cu capcane puse si nu cade in ele ci cad tot serviciile si presa in gropile puse de ei. A fost poate si ajutor divin, dar irlandezul beat care intra in Parlament a demonstrat clar ca planul lor contra populatiei a eșuat. De aici o cautare voita din partea celor aflati la conducere impotriva populației de adancire a crizelor pentru a ne distruge veniturile si economia cladita. Si tot poporul e de vină? Si evreii erau de vina ca erau dusi la cazare in vagoane. Am înțeles.
  Nici o problema. Poporul asta a mai fost o data ateu 45 ani si se ruga pe ascuns. Poporul roman a foat in lockdown 45 ani, poporul roman a fost infometat 45 ani, si am avut o criza spirituală 45 ani. Greșesc daca zic ca pandemia asta nu a avut nici o lectie de învățat pentru cei care au suferit in comunism, aici au fost lectii doar pentru tinerii pana in 35 ani sa se învețe cu greu din lume si cu manipularea.
  Ca dovada ca romanii si bulgarii nu cred in vaccinul comunist marxist aplicat la toata comuna colectivă. Pentru ca românii sumt anti comunisti, cei mai anticomuniști. Am fumat deja faza cu lockdown. Arafat crede ca asta e lockdown? El nu a trăit in comunism cu noi! LOCKDOWN COMUNIST insemna sa nu rostesti hule impotriva politicio de stat, o gluma daca faceai despre ei, si te auzea vecinul rauvoitor ajungeai la inchisoare pe viață. Cam ce au bagat sa experimenteze in Australia.
  De aici si harta verde a României cand toti ceilalți erau pe roșu.
  Deci harta aia dovedește ca românii sumt cei mai echilibrați mental, spiritual, emoțional, intelectual. Nu am pus botul la vrajeala cu vaccinul comunist. La noi au succes doar produsele capitaliste, produsele comuniste care vin la comun le respingem automat datorita a 45 de ani de comunism, lucru absolut ignorat de Arafat.
  Si vad ca forțele cosmice pun vina tot pe popor cand Arafat, si servicii de securitate ale altor tari acum șefi aici se pun impotriva poporului de ai dezechilibra si strica veniturile si economia.
  Nu mi se pare corect. Suntem acuzați pe nedrept de lipsa de echilibru, cand însăși statistica demonstreaza ca noi si bulgarii suntem singurii din Europa cu toate țiglele pe casă, adica sănătoși cu capul.
  Ca tulpina an-alfa-beta a cuprins politicienii locali si sefii agentilor de spionaj de la noi si fac planuri ca ar vrea sa ne omoare pe toti românii sai sa ne distruga cumva si nu pot intradevar provoaca mari dezechilibre in buzunarele lor. Asa ca ne vor ristruge altfel. Dam banii pe fier f16 vechi, dami banii pe alte doze si pastile, dă-mi bani pe gunoaie, nu facem nimic pentru popor. Dar poporul a luat decizii de a arunca bugetul țării pe gunoaie? Ca apoi sa infometam iarăși 10 ani? Sau Arafat și alții ca el care sunt efectiv rupți de popor, rupți de sufletul poporului. Ce decizii de echilibru interior ar trebui sa faca poporul român ca Arafat si serviciile de spionaj sa resoecte constituția? Furci și topoare? Capul lui Moțoc vrem?
  Pana si shaolinii din Tibet si Dalai lama au figit de comuniști si au fost înfrânți. Asa ca aici nu e vorba de echilibru corect cand cineva aplica toata Arta Războiului pe tine sa vada cat de rezistent esti la noua forma a comunismului mascat si a comunismului vaccinat.
  Bine ca i-ai avertizat pe securiști ce sa facă.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cea mai mare dovada de dezechilibru este tocmai sa interzici inventatorul tehnologiei mRNA pe care tu iti bazezi toata criza si sifonarea banilor la nivel mondial.
  După luni de furnizare de informații valoroase despre Covid-19, care contravin narațiunii oficiale, Twitter l-a interzis în sfârșit pe dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm.
  https://www.zerohedge.com/political/twitter-suspends-mrna-inventor-dr-robert-malone

  RăspundețiȘtergere
 4. Să trăiţi, sa trăiţi,
  Intru mulţi ani fericiţi
  Şi ca pomii să-nfloriţi
  Şi ca ei să-mbătrâniţi
  Şi ca toamna cea bogată;
  Fie casa-ndestulata.
  Tot cu mesele întinse,
  Cu făcliile aprinse,
  Să petreceţi împreună,
  Pana-n veci cu voie bună.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa traim, sa.ntinerim, in unitate, libertate, prosperitate si suveranitate cât alege fiecare!

   Ștergere
 5. Ha-ha-ha!!! E prima oară când îmi ia un an să simt c-a sosit mesaj de la Oryen - ha-ha-ha!!!
  La mulți ani binecuvântați, dragilor !!! Anul nou cu bucurie (chiar dacă criza..., crizele...!!) !!!
  Mulțumim, Remer Ra !!! Viața în armonie, Dănuțule, cu fiecare ciclu al ei!!!
  Mulțumim, Oryen !!! E fix cum spui : „ La urma urmei, nu aveți nimic dificil de făcut, trebuie doar să ieșiți din ”decor” pentru o scurtă perioadă, ca și cum restartați un calculator.”.
  Daaaa...!!! Ia uitați-vă un pic peste comentarii, ca să vedeți dacă suntem sau nu în „decor”!!
  Ieșiți afară din exterior, dragilor !!! Cam ăsta-i mesajul! E urare de an nou și nu numai!! E soluția potrivită a vremurilor ăstora! Da, știu foarte bine ce nebunie e în interior, dacă, caști bine ochiul intern... !! De unde știu ? De la mine din interior, de unde altundeva !!??? E un haos..., de mai mare dragul!!! Eu care mă consider „om serios” când e vorba să fac ceva și care: când mănâncă, mănâncă, când doarme doarme și când e treaz, musai e LIMPEDE, zici că s-a stârnit taifunul în mai toate...!! Și cam așa e de-o vreme bună...! Dar cireașa de pe tort a fost noaptea trecută (până în acest moment !!).
  Mă culc destul de târziu, uneori chiar spre dimineață. Nici azinoapte nu m-am culcat prea devreme. Am adormit în timpul unei rugăciuni. M-am trezit după puțină vreme, transpirată. Îmi era cald, dar nu o căldură obișnuită, ci un fel de foc... Pielea arcă era cuplată la un tip de energie (hai să-i zic așa) altfel... un soi de ardere, nu de arsură... Mii de ace din interiorul pielii către exterior... mă deranja orice cută a cearceafului, pijamalele de pe mine, nu suportam cum îmi stă perna și mă răsuceam pe toate părțile, căutând o poziție de...„confort”. Toate acestea, în plan fizic.
  Pe plan mental, cum am făcut „ochi”, mintea turuia într-una. Habar n-am ce spunea, că nu reușeam să țin pasul, să procesez ceva, că gândurile dădeau buzna care mai de care... !! Era un haos acolo...!!!
  Regula la finalul rugăciunilor de „seară”, e să mă strecor confortabil în pat (de fapt, mă cuibăresc), apoi mă încredințez Lui Dumnezeu printr-o rugăciune „a răsfăț” așa..., ca de fetiță care se cuibărește în brațele tatălui său înainte de a adormi... Și fiindcă m-am trezit de foarte multe ori, căutam și ruga răsfățată și starea necesară ca să mă conectez cu Tatăl, încercând să opresc și haosul mental și senzațiile neplăcute din plan fizic, lucru care-mi ieșea destul de greu, iar când îmi ieșea adormeam foarte repede, ca să mă trezesc din nou peste puțină vreme.
  Cam așa mi-am petrecut ultima noapte. Dar ce vreau să vă spun e că, aveam senzația că îmi sunt străină în corpul și mintea mea, fără să simt vreo conexiune cu vreun câmp „exterior” furnizor de informație așa cum se întâmplă în alte situații și pe care mi le anihilează Sfântul Arhanghel Mihail. Una peste alta, a fost altceva ! Trebuie să mai rumeg asta.
  Tot ca o „curiozitate”, astăzi, nu m-am simțit deloc obosită ca după o noapte așa de agitată...
  Și în timpul zilei, când am „ritualurile” mele obișnuită, observ o mai slabă conectare, așa ca o fugă de la responsabilitățile mele și că uneori abia mă adun...
  urmează...

  RăspundețiȘtergere
 6. continuăm...
  Ca urmare, exteriorul devine ofertant când dai nas în nas cu tine și de aceea suntem tentați să ne cheltuim viața pe dinafară. Dar dacă nu ne administrăm treburile prin gospodăriile noastre, pe lângă faptul că nu ni le face nimeni, ele rămân la discreția trecătorilor de ocazie prin universul în care plutim... De aceea, e musai să „ieșim afară din exterior”! Mai ales că, lucrurile se întâmplă cu o viteză uluitoare (eu nu-s deloc prietenă cu viteza în plan fizic!) și că abia reușesc să le procesez (deși aici circul cu viteza luminii), dar să le împlinesc în plan fizic, abia reușesc unul din trei.
  Dragilor, să ciulim urechea la Maeștri, că trăim niște lucruri, altele și cu totul altfel decât am fi putut măcar să ne imaginăm în trecut (am fost deschisă în comentariul meu, dar am motive nespuse încă, să vă îndem să ne adunăm „pe la casele noastre”, dacă vrem să fim noi înșine și să nu ne trezim „trăiți”...) !
  Aveți grijă de voi înșivă și de cei din preajmă, acolo unde puteți !! Și...hai să ținem aproape !!!
  Remer Ra, te rugăm, adu-ne aici o medatație pentru armonizare generală, că e musai în acest moment și în general pentru acest ciclu de un an ! Mulțumim !!!
  Îmbrățișări, tuturor !!!!

  RăspundețiȘtergere