.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 2 iulie 2022

Portalul pleiadian – 2022 Transmisiunile de primăvară (3)

 

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Cu drag te așteptam!

Oryen: Bine vă regăsesc, dragi prieteni!

Remer Ra: Rămăsese data trecută să vorbim despre acei vectori de gândire, care ar angrena mulțimea de gânduri și emoții. Care ar fi cea mai eficientă cale de creare a acestor vectori?

Oryen: În primul rând, trebuie să vreți cu adevărat o schimbare reală în viața voastră! Dacă veți trata acest lucru ca pe un simplu fapt divers, cu siguranță că nimic notabil nu se va întâmpla. Intenția de schimbare trebuie să fie puternică, să fie simțită ca o formă de foame interioară. Am mai vorbit despre diferența dintre dorință și intenție. Intenția este cea care precede acțiunea, care mobilizează toate resursele interne, în special cele emoționale. Componenta principală a intenției este voința, și ea poate fi activată prin suferință sau printr-o creștere a gradului de conștientizare. Recomand o tehnică foarte simplă pe care să o faceți cel puțin 7 zile, de 2-3 ori pe zi. Veți aloca pentru această tehnică minim 15 minute.

Alegeți un loc unde să nu fiți deranjați timp de cel puțin 15 minute, vă întindeți la orizontală și după ce vă veți relaxa corpul fizic, veți conștientiza procesul de respirație. Alocați respirației conștiente cel mult 3 minute. Conectați-vă apoi la Pământ, prin intermediul tălpilor; veți fi concentrați doar pe energia Pământului și tălpile voastre. Pe inspir, intenția va fi de extragere a energiei sale prin tălpi. Hrăniți-vă cu Pământul cel puțin 2 minute. Conectați-vă apoi la energia Cerului prin intermediul palmelor, în același mod. Respirați energia Cerului prin palme pentru cel puțin 2 minute. Deschideți-vă sufletul spre Divin printr-o rugăciune simplă, apoi hrăniți-vă cu Divinul, tot prin respirație.

Concentrați-vă apoi pe toate cele trei surse: Pământ, Cer, Divinitate. Respirați energia lor, hrăniți-vă cu lumina lor! După circa 4-5 minute de hrănire conștientă, abandonați-vă conștientul, lăsați-l într-o formă de plutire. Nu vă mai gândiți nici la Pământ, nici la Cer, nici măcar la Divin. Acestea vor lucra în continuare grație inerției create în minutele anterioare.

Aceasta este o formă simplă de resetare a conștientului, de revenirea la o formă, cât de cât, de echilibru. Atunci când vă conectați la aceste surse de lumină, veți declanșa o parte din procesele evolutive în mod automat, așa cum o plantă își continuă evoluția atunci când are apă, pământ și lumina soarelui. Evoluția ei înseamnă creștere, dezvoltare, maturizare. La fel, și omul are nevoie de lumina acestor surse, de hrana lor, pentru ca procesele de evoluție să înceapă.

Fiecare om are inserat în subconștient un anumit program evolutiv, determinat în principal de viețile anterioare, de gradul de evoluție atins, precum și de obiectivele prestabilite înainte de naștere. O bună parte dintre acestea se revelează atunci când omul este hrănit de aceste surse de lumină. Este același proces întâlnit în lumea vegetală. Dacă gradul de toxicitate este mare – pe mental, emoțional și fizic, atunci procesele evolutive ale omului vor înceta, după care vor începe procesele de involuție, de degradare, conform Legii Entropiei.

După cele minim 15 minute, vă veți întreba ce anume vă face plăcere, ce anume vă face fericiți. Va veni o vreme în care vă veți întreba care este rolul vostru în această lume. Când veți afla răspunsul la primele întrebări, acelea vor fi vectorii voștri de putere, vor fi acele forțe care vă vor duce acolo unde vă doriți.

Dacă, de exemplu, procesul evoluției voastre presupune descoperirea, hrănirea și apoi crearea frumuseții, atunci frumosul va fi un vector de gândire, simțire și acțiune! Veți căuta și veți găsi frumosul peste tot, în orice loc și orice timp, în forme, culori, sunete, imagini, natură etc. Într-o primă fază, veți fi înfometați și însetați după frumos, apoi va veni vremea când veți manifesta frumosul, când veți crea frumosul! V-am dat acest exemplu deoarece jumătate dintre oameni au și acest vector inserat în programul lor evolutiv. Peste o generație, vor fi și mai mulți.

Pentru ca acest vector să se manifeste, pe lângă prima săptămână, trebuie să vă mai conectați la cele trei surse de hrană cel puțin o dată la 3 zile.

Remer Ra: Ce se întâmplă dacă descoperi că programul tăul evolutiv diferă foarte mult de ceea ce ai ales să faci în această viață?

Oryen: Schimbarea va veni de la sine și nu ar trebui să existe un conflict interior. Oricum, atunci când cineva trăiește în afara programului său evolutiv, nu are cum să fie fericit, împlinit! Va fi tot timpul o formă de gol interior, o stare melancolică pe fundal.

Remer Ra: Ar putea fi un astfel de vector o anume meserie, sau un domeniu?

Oryen: Bineînțeles! Nu puține persoane își urmează acest vector, pe care mulți îl văd ca pe o chemare interioară. Însă, munca voastră ar trebui să ducă la o formă de generalizare a dinamicii vectorului, astfel încât să nu cuprindă doar a arie îngustă a vieții, ci una mult mai mare.

Remer Ra: În afară de acest vector de căutare al frumosului, ce alte forțe dinamizatoare mai au oamenii?

Oryen: Le puteți observa și simți folosind Legea Corespondenței. Precum plantele au vectorul de creștere, și oamenii simt nevoia de autodepășire, de manifestare a potențialului maxim. Folosind acest exercițiu ca formă de resetare pe o perioadă mai lungă, veți ajunge să simțiți continuu acea nevoie de evoluție, de autodepășire pe toate planurile. Acest vector de evoluție este înserat în toți oamenii, de aceea este nevoie de conectarea la surse de putere și lumină superioare omului. Am mai vorbit despre faptul că atunci când vă conectați la entități superioare omului, vă conectați nu doar energetic (unde ne este gândul, acolo ne este energia – n.a.), ci și mental, emoțional, spiritual. De la aceste entități veți primi, nu veți da, precum se întâmplă cu diversele aspecte care vă captează atenția zi de zi.

Remer Ra: De ce vectorii de căutare a prosperității și puterii ajung să fie mai puternici decât vectorii de căutare ai evoluției sau decât vectorii de căutare ai frumuseții?

Oryen: Prosperitatea materială este parte din procesul evolutiv, deoarece procesul evolutiv cuprinde și acest aspect. În cazul omului, egoul preia la un moment dat controlul și nevoia sa de întâietate își spune cuvântul.

Remer Ra: Adică în loc de a autodepășire, simțim nevoia de a-i depăși pe alții, deci se intră în miezul dualității.

Oryen: Exact, iar acest lucru presupune conflictul, oscilația, temeri, suferințe.

Remer Ra: Pare atât de simplu – ne lăsăm hrăniți de Pământ, Soare, Divin, și totul ar trebui să vină de la sine. Și, totuși, lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie. De ce?

Oryen: Pe această planetă, există un anumit echilibru al forțelor care influențează oamenii, și nu mă refer la acele forțe ale binelui și ale răului. Vorbesc despre forțe care influențează omul în alegerile sale și care nu au ca sursă entități supranaturale. Omul, prin liberul său arbitru, alege care să fie direcția: evoluție sau involuție. Nu există stagnare!

Remer Ra: Dar în ADN-ul nostru există procesul de degradare celulară, ca și cum am fi programați spre autodistrugere. Nu cumva poate influența acest lucru și procesele subtile?

Oryen: Atunci când vă raportați doar la corpul vostru, procesele biologice vor influența iremediabil și gândirea. Se poate ajunge chiar și la degradarea corpului spiritual. Însă, odată cu degradarea celulară, se va manifesta mai puternic corpul spiritual. La un moment dat, fiecare om va duce o formă de luptă între material și spiritual, între trup și suflet. Mintea va fi neputincioasă atunci, pentru că nu are repere și nici proceduri de gândire. Dacă omul va alege sufletul, atunci corpul va deveni doar un mijloc de manifestare al său, chiar dacă procesele de degradare biologică vor continua. Se va ajunge la conștientizarea faptului că aveți nevoie de mult mai multe corpuri, adică de multe întrupări, pentru ca sufletul să se poate manifesta liber și să poată evolua.

Remer Ra: Simt că s-a deschis un cerc imens, în care aș avea foarte multe întrebări...

Oryen: La toate întrebările aveți deja răspunsurile în voi! Vremea explorărilor a cam trecut, acum e vremea alegerilor!

Remer Ra: Nu aș putea încheia fără a intra puțin în lumea noastră. După cum bine se vede, ea nu arată foarte bine. Ce poți să-mi spui despre evoluțiile viitoare?

Oryen: Vă pot spune că ați intrat oarecum nepregătiți în această vâltoare a schimbărilor, dar cu toții aveți puterea de a vă găsi și urma propriul drum. După cum v-am mai spus, va urma o perioadă diferită de cea pe ați avut-o până acum. Veți intra într-un cumul de crize, care va determina schimbări pe toate planurile. Va fi suferință, nimeni nu poate opri asta pentru că este alegerea celor mai mulți, dar ea va fi una a nașterii unei noi lumi.

Remer Ra: Spuneai de circa 10 ani de transformări, de crize. Se poate micșora acest timp?

Oryen: La cum arată lucrurile acum, nu! Vă sfătuim să nu vă cheltuiți resursele interioare pe aceste procese de transformare globală. Mai degrabă urmați-vă aspirațiile sufletului vostru și atunci această perioadă poate fi chiar cea mai frumoasă din viața voastră!

Remer Ra: Abia aștept să ne reauzim la toamnă! Îți mulțumesc din suflet!

Oryen: Suntem alături de voi! Urmați-vă sufletul, prieteni dragi!


8 comentarii:

 1. eu nu as merge pe ideea involutiei
  stiu ca exista
  insa
  nu cred in ea
  doare
  de asta
  si e ceva ce tr vb
  pt ca doare pe multi
  si creaza frica
  deci
  hai sa facem ceva frumos din involutie
  spunand ca e doar o etapa
  ca nu e static nimic
  si prin urmare totul evolueaza intr un fel
  chiar si involutia e o evolutie
  asa ca trebuie vazut tot ca pe un proces dinamic
  de miscare continua
  in care toti vrem mai binele

  RăspundețiȘtergere
 2. despre afectarea fizicului
  impactul
  bolilor
  sau a batranetii
  ce pot spune
  e ca e un proces care vine din straturile cele mai fine ale subconstientului
  si ca e un proces reversibil
  ca sunt oameni in teste
  cu treaba asta
  cu reinvierea
  sau
  renasterea
  ca e o chestie ce tine de imaginatie
  frumos
  si credinta
  in miracole
  ca
  biologia umana e cu adevarat o bijuterie
  si ca
  deabia acum ii descoperim potentialul
  prin descoperirea de sine
  si
  a acestei iubiri infinite
  cu care stiu ca insist insa care e singurul resort
  de transformare
  si de tinere in viata
  doar asa se traieste
  altfel
  se moare
  ceea ce nu va mai posibil
  in viitorul apropiat
  pt ca va durea peste putere
  asa ca
  viata
  va sustine viata
  cu adevarat

  RăspundețiȘtergere
 3. da
  eu am ales inainte de nastere calea suferintei
  se ard mai repede lectiile
  apoi sunt mai radicala de fel
  in viata urmatoare voi fi o diva
  in materie de frumusete si intelepciune
  viata
  programul ei este pe multe vieti in avans
  stiu
  am intrat in program
  si stiu
  merg pregatita prin toate
  apoi frumusetea e f greu de dus fara intelepciune
  ele tr sa mearga mana in mana
  asa ca am ales o schema de tratament
  completa
  pt o reusita maxima
  si
  pt ca sunt o smechera
  am suferit cat pt tot neamul
  asa ca stiu cum se face
  si pt ca asta imi da forta
  o forta imensa
  tr sa zic si partea asta sa explic putin
  cum e cu suferinta
  care te propulseaza pur si simplu
  e ca un dinam
  sau sa zicem diham
  ca tot e vacanta
  hahaha

  RăspundețiȘtergere
 4. Binecuvintare din lumina sfinta, a creatorului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am o intrebare.
  Acea elita/grup care trag sforile pe aceasta planeta sub experiment, pentru ei karma nu exista? Logic karma ar trebui sa aiba un raspuns mult mai rapid la ei si mai dur, deoarece sunt responsabili !
  Nu imi place treaba unde nimic nu este la vedere.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, dragii noștri ! Prețioase informații... !!! Să purcedem la treabă, zic! Că teoria rămâne doar teorie dacă nu e aplicată!
  Am totuși, o observație :
  „Oryen: Vremea explorărilor a cam trecut, acum e vremea alegerilor!”
  Alegem-alegem!! Dar ar fi greșit să oprim explorarea, zic eu ! Și afirmația mea (în baza experienței personale) se sprijină și se confirmă prin : ”Oryen: La toate întrebările aveți deja răspunsurile în voi!”. Acum avem mai multe repere . Hai mai departe !!! Mulțumesc!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Stephen Aube:
  Istoria antica rescrisa de catre Daci si Trac - Zeii Polenului
  În 1970, în timpul construcției stațiunii Olimp a fost descoperită o criptă. Amplasat într-un sarcofag de marmură se afla un sicriu de lemn bine conservat; corpul era acoperit cu ghirlande din flori și cunune. În plus, o coroană masivă de aur era împreună cu corpul; când te uiți la imagine, aceasta nu este potrivită pentru un cap de mărime normală. Am început să mă întreb dacă Constanța a fost epicentrul primordial pentru imperiul hiperborean-amazonian și locul de odihnă al Reginelor. În cele din urmă, s-a răspuns la întrebarea mea; în 1988, a fost descoperită o prințesă în zona necropolei din vechiul Tomis. Din punctul meu de vedere, aceasta a fost cea mai importantă descoperire a giganţilor și a femeilor amazoniene din România. Nu este promovat ca atare, dar din imagine se vede clar că colierul pus pe corp este enorm. ....


  https://www.facebook.com/groups/391932576313413/posts/419583943548276/

  România antică este una dintre cele mai prestigioase și mai onorabile; a ajutat la crearea majorității lumii în care trăim astăzi, cu siguranță toată Europa. Mitologia greacă a venit de la traci și Geto-daci. Grecii și-au adoptat zeii, sistemele planetare și calendarele astronomice. Romanii i-au adoptat din Grecia. Bendis este o zeiță tracică pe care egiptenii o numeau isis și romanii o numeau Diana. Misterele și poveștile antice ale lumii despre care vorbim astăzi au venit din România, inclusiv Argartha, Atlantida,Hyperborea și Lemuria. România, ești deja asta, cea mai înaltă

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10160262815823606&set=a.437488538605

  Pentru mulți oameni poate fi surprinzător că Burebista a realizat la fel de mult sau poate mai mult decât oricare rege, faraon sau împărat de dinaintea lui și de după el. Nu sunt român și nu înțeleg limba sau istoria sa academică;știu doar să citesc,să descifrez artefacte ezoterice antice. Am căutat cei mai buni profesori în pădurea Amazoniană din Peru și Anzi, în deșerturile din Egipt și litoralul său, apoi în Yucatan, Mexic. Am fost instruit de cei mai buni și am trecut printr-un proces dificil de transformare, totul pentru un domeniu de studiu care necesită un ochi ezoteric special pentru detalii. Din cercetările mele, regele Burebista a fost unul dintre cei mai bogați în cunoaștere și avuţii; era foarte priceput pe tărâmul spiritului și al magiei. Burebista a devenit cel mai mare rege ridicându-se prin activitate fizică, abstinență de la alcool și supunere lui Zamolxis și legii universale.

  https://www.facebook.com/groups/468679423152269/posts/5543446449008849/

  Din păcate nu există prea multă documentație despre acest mare rege; multe dintre poveștile pe care le auzim sunt venite de la filozofi și de la diverși intelectuali din trecut. Acesta este motivul pentru care e necesar să citim artefactele; misterul lui Burebista și secretele sale ezoterice sunt ascunse în comorile și monumentele sale. El provenea din linia de sânge originală a Dragonului Regal, situată în regiunea Dunării și a Mării Negre. Rădăcinile Ordinului Dragonului au început în România și Bulgaria, luând multe forme, cum ar fi Arienii și Carpații.

  RăspundețiȘtergere
 8. Oryen: "Nu există stagnare".

  Există o singură lege care nu se schimbă : TOTUL SE SCHIMBĂ. 😹

  RăspundețiȘtergere