.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 18 ianuarie 2024

Portalul pleiadian - Alte orizonturi (5)

 

După cele trei săptămâni de lucru, adică după ce au fost trimise minim 20 sfere, conexiunea energetică și informațională cu rețeaua de sateliți de cristal este realizată. Din acel moment, se poate lucra cu ea.

La fel ca acum 10 ani, la fiecare transmisie, se va avea în vedere un protocol de accesare. Se vor urma pașii de mai jos:

- Vă veți așeza într-o poziție cât mai confortabilă (de preferat șezut turcește), având coloana vertebrală în poziție verticală. Se va menține atenția pe respirație timp câteva zeci de secunde.

- Conectați-vă la amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur (copii, părinți, frați, parteneri de viață prieteni etc.). Lăsați amintirile și rămâneți doar în starea de iubire (cel puțin 1 minut).

- Conectați-vă la amintirile în care ați simțit pacea interioară, momentele de liniște, detașare, de relaxare. Lăsați amintirile și rămâneți cu starea de pace (cel puțin 1 minut).

- Conștientizați că fiecare dintre zecile de mii de miliarde de celule din corp este o forță divină. Conștientizați-vă potențialul uriaș! Simțiți puterea interioară nemanifestată! Rămâneți în starea de putere (cel puțin un minut).

- Conștientizați că sunteți iubire, pace, putere, în același timp.

Parcurgând acești pași, vibrația va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă, atât din exterior cât și din interior (gânduri și emoții de frecvență joasă)!

Vă întoarceți atenția spre zona Anahatei (plexul cardiac). Închideți ochii fizici și apoi “priviți” lumina din inima voastră. Lăsați-o să vă inunde toată ființa. În continuare, tot ce aveți de făcut este să cereți sinelui vostru divin o sferă cristalină, pentru a vă conecta la rețea! Ea vă este oferită chiar înainte de a termina cererea! Vizualizați sfera de lumină cristalină din piept! Sfera va avea un diametru de circa 6-8 cm (cam cât o minge de tenis de câmp)! Apoi veți relua tehnica sferei-probă, adică o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centri energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara), în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa în mijlocul creierului, înglobând în ea glanda pineală. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Urmează apoi să o programați, adică să ”informați” sfera” pentru a se deplasa la rețea și să-i determinați clar care va fi scopul acelei transmisii!

Se poate lucra atât pentru ceilalți (ca lucrător în lumină), cât și pentru sine!

Ca lucrător în lumină

Una din priorități – pentru cei din acest spațiu geografic, este de a ”infuza” zonele de conflict din sud-est (Israel-Palestina) și nord-est (Ucraina).

Astfel, după protocol, când sfera va fi în zona glandei pineale, atenția va fi pe ea (se va vizualiza în mijlocul capului) și se va repeta de mai multe ori ”pace”, cu vocea interioară. Se va intra într-o stare de mobilizarea generală a ființei (trup-minte-suflet), ca și cum fiecare celulă și-ar activa puterea, fiecare ungher al minții și al sufletului s-ar mobiliza și toate ar striga ”pace”. Apoi se va expulza sfera prin creștetul capului (pe expir).

Cele câteva zeci de secunde de pauză – de la expulzare la transmisie, vor fi alocate pentru a intra doar în starea de pace. Dacă este cazul, vor fi retrăite unele din momentele de pace, liniște, relaxare profundă din trecut.

În starea de pace, se va transmite sferei (va fi o intenție clară în acest sens) să emită! Sfera va rămâne în rețea, nu va fi chemată!

Atenția va fi îndreptată spre creștet și se va aștepta până când apare o senzație diferită (poate fi de ușoară presiune, cald, ușoare furnicături etc.). Acela este momentul când sfera transmite și persoana recepționează!

În poziția șezut turceste, fața va fi spre S-E (zona Israel-Palestina), brațele lipite de trunchi, se vor ridica doar antebrațele, iar palmele și degetele vor fi întinse (fără a forța întinderea). În acest fel nu se va simți decât un mic efort fizic și astfel se va putea lucra minute bune.

Permitem (stare de receptivitate și permisivitate) energiei transmise de rețea să pătrundă prin creștet, apoi canalul central, inimă, brațe, palme, degete, după care va emite spre exterior.

Pentru infuzia cu energia păcii spre Ucraina, vom urma aceeași pași; poziția feței va fi spre N-E.

Participarea la acest proces va determina o ”ardere” rapidă de karmă negativă, acolo unde este cazul, sau acumularea de karmă pozitivă.


(va urma – Lucrul cu rețeaua pentru dezvoltare și evoluție personală)
8 comentarii:

 1. Mulțumesc pentru susținerea acordată!

  RăspundețiȘtergere
 2. Dorin-Augustin Branga19 ianuarie 2024 la 10:54

  Mulțumesc cu recunoștință! Eu mai am ceva de lucru. Am citit mesajul mai târziu și apoi am avut ceva pauze.
  Până acum am trimis 11 sfere.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salutare,
  Da, sa lucram cu Israle-Palestina, Ucraina si Romania!
  Romania are populatia inlocuita pas cu pas cu populatie alogena( si conducerea)
  - doamnele/domnii de la evidenta populatiei sunt pensionati ca generali cu 3 stele pentru a le inchide gura legat despre recensamantul real!
  Romania nu isi mai stapaneste resursele si suveranitatea,
  Romania isi pierde complet esenta,
  Romania este tara experiment!

  In toata nebunia si suferinta asta de pamant, consider ca nu trebuie sa ne pierdem focusul de pe zona romaneasca.

  RăspundețiȘtergere
 4. "Ceva nu corespunde la shtreck!", era o vorbă străbună și chiar se dovedește a fi veritabilă!
  "Așadar și prin urmare, prin urmare și așa Dar, atlanții călătoreau..., povestea o știți! Oricum ați intoarce-o în "new", totuși nu prea corespunde, deci:
  "Atenție la neatenție!" nu-i o vorbă-n vânt!
  Atenționarea era încă din vremuri demult apuse, dar a mai fost amintită! Să ne aducem aminte și de zicerea dragului nostru, părintele Cleopa:
  "La film, maică..."!

  RăspundețiȘtergere
 5. Dorin-Augustin Branga1 februarie 2024 la 10:20

  Protocolul este mai complex și mai interesant decât cel de acum 10 ani.
  Să le fie de folos. Doamne-ajută!

  RăspundețiȘtergere
 6. Mulțumesc mult, Dan, încerc și eu, am mai încercat acum mulți ani!

  RăspundețiȘtergere