.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 30 septembrie 2013

Solarienii și mișcările actuale de trezire planetară (4)

RR: Apropo de zona românească, poți să ne comunici care ar fi dinamica în următoarea perioadă de timp. Mă refer la perioada imediat următoare, de până la 5 ani. Eu simt o nouă turnură, de parcă am fi intrat într-o nouă fază. Este adevărat ce simt sau doar sunt impresionat de mișcările sociale generate de amenințarea cu exploatarea de la Roșia Montană?
Aral: Din punct de vedere vibrațional totul se desfășoară conform planului. Așteptăm implicarea voastră.
RR: Mă refer la societatea românească, la ceea ce se întâmplă cu acest colectiv românesc.
Aral: Având în vedere datele din momentul de față, îți pot spune că nu vor fi schimbări majore!
RR: Acesta este cel mai rău răspuns pe care îl puteam primi. Situația este de așa natură încât trebuie să fie o schimbare. Eu simt că, dacă lucrurile vor continua pe același făgaș, în cinci ani vom pierde cât am pierdut în primii zece ani de la Revoluție. Și sunt mulți care ar simți la fel.
Aral: Nu poți compara cele două perioade de timp. Atunci ați avut de învățat anumite lecții, iar acum aveți de învățat alte lecții.
RR: Trebuie să se întâmple ceva în societatea românească, în dinamica ei. Refuz să cred că suntem o nație fără coloană vertebrală, sau cum spunea un personaj cunoscut, o nație moluscă.
Aral: Atunci de ce nu vă implicați? Așteptați să o facă alții în locul vostru?
RR: Problema este că nu prea știm ce să facem. Situația arată destul de rău. Suntem atinși de patru crize. Avem o criză morală fără precedent, una de identitate, o alta a valorilor, și această criză economică dură care nu se mai termină.
Aral: Dacă priviți la aspectele negative atunci aveți parte de negativitate. Eu îți spun că aveți mai multe lucruri pozitive decât negative. Identificați-le, dezvoltați-le, aveți grijă de ele. Nu vă mai identificați cu marea masă!
RR: Din păcate, politicienii vânează voturile acestei mase. Și le este mai ușor să comunice cu acea jumătate din populație care crede că Soarele să învârte în jurul Terrei. Votul lor contează la fel de mult ca votul unuia mai evoluat.
Aral: Nu voturile contează! Și nici bogăția materială! Acestea reflectă ceea ce sunteți. Cât privește situația politică, aveți conducătorii pe care îi meritați.
RR: Este foarte interesant cazul nostru. De două ori ne-am schimbat guvernanții cu doar 10-15 mii de oameni. Politicienii nostri au o mare teamă față de mișcările de stradă. Poate că revoltele de tipul celei de acum, din Piata Universității, sunt de bun augur.
Aral: Nu așa vor veni schimbările în societatea vostră. Mișcarea actuală de protest poate fi un vector de schimbare pentru societate, dar nu este îndeajuns. Va trebui formată o generație curată.
RR: Tinerii din piață reprezintă generația curată a țării. Probabil că sunt și intruși care au diverse interese dar grosul mișcării este format din tineri curați, neîntinați de interese meschine. Partea curată din ei respinge categoric mizeria celor care ne conduc!
Aral: Vorbim doar de o primă etapă. Urmează pregătirea. Formarea lor ulterioară trebuie să aibă la bază principii sănătoase.
RR: Pentru ca schimbarea să vină din această direcție este nevoie de 15-20 ani. Consider că este prea mult timp. Există multe persoane în generația actuală care ar merita ceva mai bun. Chiar suntem condamnați să nu avem parte de bunăstare?
Aral: Cine așteaptă bunăstare de la alții va avea parte doar de firimituri. Este o lecție a istoriei pe care nu ați învățat-o, deși ați avut câteva ocazii.
RR: Vrei să spui că mișcarea actuală din Piața Universității este inutilă?
Aral: Dacă nu învățați să faceți o Piață a Universității în mintea și sufletul fiecăruia dintre voi atunci va fi aproape inutilă. Această mișcare este necesară dar nu și suficientă.
RR: Indignarea este în fiecare din noi.
Aral: Se pare că nu ați înțeles mare lucru. Voi nu aveți de învățat lecția indignării.
RR: Care ar fi lecția momentului pentru societatea românească?
Aral: Lecția momentului este să învățați să decideți! Trebuie să aveți curajul de a decide, de a lua inițiativa, de a vă asuma responsabilitatea.
RR: Poate fi toamna marilor decizii în societatea românească?
Aral: Nu aveți încotro! Implicați-vă! Decideți! Continuați ceea ce ați început! Demarați! Conlucrați! Construiți ce aveți de construit! Descoperiți puterea din spatele cuvântului „împreună”! Lăsați etichetele, măștile, doctrinele, dogmele, epitetele! Ele nu vă reprezintă!
RR: Și dacă deciziile nu sunt bune?
Aral: Atunci veți învăța din greșelile lor. Este mai bine să iei o decizie greșită decât să rămâi într-o stare vegetativă sau să decidă alții în locul tău. Ieșiți din oscilație, risipiți negura din minte si suflet. Nu vă fie teamă de deciziile pe care le-ați luat chiar dacă, aparent, pot fi pierderi. Începeți cu voi înșivă!
RR: Unele decizii sunt ușor de luat, însă altele sunt dificile.
Aral: Căutați echilibrul în tot ceea ce vă înconjoară! Stați de vorbă cu voi înșivă! Ascultați-vă sufletul! Descoperiți că fericirea voastră nu depinde de exterior! Ea stă în decizia voastră! Câți ani veți mai pierde până să recunoașteți acest lucru?
RR: Dar suntem afectați de deciziile unor conducători. Să nu mai spun că marile decizii se iau în alte capitale...
Aral: Tot ei iau decizia de a vă manifesta iubirea? De ei depinde dacă sunteți creatori? Ei decid cine vă sunt prietenii, partenerii? Ei decid cum să vă petreceți timpul liber? Ei vă hrănesc sufletul, mintea? Vă cultivă ei bucuria de a trăi?
RR: Nu este atât de simplu precum pare la prima vedere.
Aral: Ba este simplu! Învățați să decideți! Este de preferat să luați o decizie aparent nepotrivită decât să continuați să oscilați.
RR: Sunt vremuri când trebuiesc luate și altfel de decizii. Unii vor decide să rămână în Piață, să schimbe actuala stare de lucruri.
Aral: Este alegerea lor!
RR: Este o decizie bună?
Aral: Veți vedea dacă a fost sau nu o decizie bună.
RR: Cum putem rezolva criza morală? Se pare că școala și biserica au eșuat în această direcție, exceptând desigur anumite situații în care omul a sfințit cu adevărat locul.
Aral: Spre deosebire de alte crize, cea morală se rezolvă numai suportând consecințele. Nu există altă soluție! Acum trăiți vremurile în care se rezolvă criza morală. Priviți partea bună a lucrurilor, anume că lecția va fi învățată cu siguranță.
RR: E un răspuns dur. Seamănă cumva a condamnare.
Aral: Criza morală înseamnă autocondamnare! Este valabil atât pe plan personal, cât și colectiv!
RR: Ne ajută dacă înțelegem unde am greșit? Poate că nu este necesar să suportăm toate consecințele.
Aral: Vă ajută, într-adevăr, dar nu vă poate scăpa de consecințe.
RR: Deci se poate scurta suferința?
Aral: Se poate, dar este nevoie de recunoaștere și responsabilitate. Iar la baza tuturor acțiunilor voastre vor trebui să stea principiile sănătoase.
RR: Cum am putea trece peste criza de identitate? Ne considerăm urmași ai romanilor deși legiunile care au cucerit Dacia nu erau formate din romani. Ne-am ales un imn în care ne considerăm adormiți, ba chiar se glorifică cuceritorul. Apoi mai sunt și sutele de ani de conducere străină, de plecăciuni la Înalta Poartă. Am auzit un istoric spunând că „genomului” național i-ar fi prins bine un episod de genul Câmpia Mierlei sau chiar un Mohacs. Ca era mai bine să fi pierdut vremelnic suveranitatea prin luptă decât prin supunere. Apoi ar fi și faptul că națiunea modernă s-a format sub cârma unor regi străini, presupunându-se în mod eronat că nu ne-am fi descurcat și singuri. Pe de altă parte, cei din spațiul slav – mai ales rușii, ne consideră un fel de trădători, datorită faptului că în secolul 19 am inversat lexicul de bază al limbii române din slav în latin, adăugând mii de cuvinte franțuzești și italienești, și apoi renunțând la caracterele chirilice. În plus, la noi s-a instaurat poate cel mai perfid și crud regim comunist din Europa de Est. Iar multora din ziua de azi, chiar intelectuali, le este rușine să spună că sunt români atunci când călătoresc în străinătate.
Aral: De ce priviți doar la momentele care nu vă dau satisfacție? Criza voastră de identitate este una forțată. Ea nu este determinată de momentele mai puțin glorioase din istoria voastră. Criza de identitate vine din lipsa unui proiect comun, din lipsa unei viziuni! Voi aveți nevoie de un proiect numit România de mâine. Când veți realiza acest proiect, și veți participa la el, ceea ce acum numiți criza de identitate” se va sfârși. Voi căutați să vă justificați eșecul realizării unui asemenea proiect căutând cauza în cotloanele întunecate ale propriei istorii. Este un act de lașitate! Nu veți realiza nimic astfel, ba chiar veți întina ceea ce acest neam a realizat cu trudă și sânge. Voi, ca nație, ați fost pregătiți pentru următoarea epocă a lumii. Identitatea voastră este unică!
RR: Nu este prima dată când s-a pus problema unui astfel de proiect. Ce anume ar putea sta la baza unui proiect pe nume România de mâine?

(va urma)

duminică, 22 septembrie 2013

Solarienii și mișcările actuale de trezire planetară (3)

Aral: Vor fi trei direcții de acțiune. Pe de-o parte se va avea în vedere o intensificare a contactelor la nivel personal. Aceasta presupune realizarea de contacte telepatice cu câteva milioane de oameni în următorii 8-10 ani. Deja sunt monitorizate câteva zeci de milioane de persoane, din toate categoriile, toate rasele, toate condițiile sociale, toate vârstele, toate culturile lumii.
RR: Cine îi monitorizează?
Aral: În principal noi, solarienii.
RR: În ce constă această monitorizare?
Aral: Se fac observații în ce privește evoluția unor parametri ai copurilor subtile, în special asupra corpurilor energetic, mental și cauzal.
RR: De ce nu aveți în vedere și celelalte corpuri, mă refer la corpul fizic și la cel emoțional? Foarte mulți ar avea nevoie de intervenții pe aceste corpuri, mă refer la vindecarea unor boli și la eliberarea unor blocaje emoționale.
Aral: Pentru că acestea sunt în zona efectelor. Noi suntem interesați de cauze.
RR: Îmi poți da amănunte în această privință? Ce anume urmăriți la aceste corpuri? Să luăm pentru început cazul corpului energetic.
Aral: Se au în vedere reacțiile la noile schimbări vibraționale. Corpul energetic este supus unor influențe puternice. Energiile planetei îi amplifică potențialul și totodată îl obligă la interacțiunea cu energiile mediului. Acum vă aflați în situația când centri energetici se pot deschide fără a face un efort mare. Acest lucru se întâmplă doar în anumite perioade de timp, când planeta intră în zone energetice speciale, cum este și cea numită de voi centura fotonică. Deschiderea lor presupune atât amplificarea unor mecanisme deja existente din corpului energetic cât și formarea de noi circuite energetice.
RR: Este posibil ca centura fotonică să ajute și corpul mental? Adică mă refer la eliberarea unor blocaje mentale, sau la modificarea unor tipare rigide de gândire și reacție.
Aral: Nu vă așteptați la minuni din exterior. Acestea vă vor obliga să acționați în sensul revenirii la normalitate, la armonie, la legile universale. Dacă nu veți face eforturi în această direcție lucrurile nu vor fi plăcute pentru voi. Mulți vor avansa, dar prețul plătit va fi mare.
RR: Doar veți monitoriza sau veți și ajuta cumva? Dacă da, în ce va consta ajutorul?
Aral: Vor putea fi ajutați doar cei care își asumă responsabilitatea asupra propriei vieți, care depun eforturi pentru a evolua și, bineînțeles, numai în cazul în care vor cere acest lucru. Noi nu putem interveni în liberul vostru arbitru. Pentru cei care ne cer ajutorul, și obervăm că aspirația lor pentru evoluție nu este de fațadă, îi putem ajuta să înțeleagă mai ușor de ce se află în situația în care se află, care ar fi opțiunile pe care le au, care ar fi noile direcții de acțiune precum și multe altele.
RR: Cum va ști cineva că se află printre cei monitorizați?
Aral: Va observa un punct de lumină din când în când.
RR: Mulți chiar au senzația că sunt urmăriți.
Aral: Nu de la noi vine această senzație. Noi nu avem nevoie decât de câteva miimi de secundă pentru a vă evalua toți parametri corpurilor subtili. Nu stăm mai mult în preajma voastră. Când observăm că cineva are potențial, și lucrează pentru a-l valorifica și îmbunătăți, stăm puțin mai mult.
RR: Interveniți și în visele oamenilor?
Aral: În vise ajung mesajele care nu au putut fi decodificate de către conștient, dar care trebuiesc cunoscute. Aceasta este treaba ghizilor tereștri și a sinelui vostru superior.
RR: Putem simți și alte senzații, cum ar fi mirosuri speciale, senzații de adiere, ori senzații de rece sau cald?
Aral: Și acestea sunt semne de la ghizii voștri tereștri. Va transmit că sunteți într-o dispoziție mai bună de a primi mesaje, sau de a vă deschide pentru diverse intervenții pe corpurile subtile.
RR: Adică este îndeajuns să stăm întinși, relaxați și cu mintea și inima deschise?
Aral: Exact!
RR: Ce urmăriți la corpul cauzal?
Aral: Armonizarea celor patru forțe de dinamizare a energiilor sufletești: dorințele, aspirațiile, programul evolutiv și sistemul de reglaj karmic.
RR: Presupun că ar ajuta dacă am avea mai puține dorințe și ne-am concentra mai mult spre aspirații - către evoluție, depășirea propriei condiții, apropierea de divinitate.
Aral: Nu neapărat. Trebuie să deslușiți foarte clar ce vreți de la voi și de la viață. Neglijându-vă anumite dorințe s-ar putea să vă faceți mai mult rău decât bine. Ascultați-vă corpul! Ascultați-vă inima! Nu neglijați ceea ce vă șoptesc!
RR: Spuneai de trei direcții de acțiune. Care ar fi a doua?
Aral: Vom acționa prin intermediul sufletelor colective. Urmează o perioadă destul de propice pentru formarea unor entități colective care sunt în rezonanță cu legile universale. Rolul nostru este de a întări și armoniza legăturile între toți cei care formează entitatea colectivă astfel încât să se manifeste viziunea comună și nu orgoliul unei persoane, armonia și nu dizarmonia.
RR: Referitor la dinamica grupurilor, experiența a demonstrat că o entitate colectivă nu poate rezista dacă nu este condusă de cineva. Cunosc cazul câtorva grupuri, care deși inițial se doreau a avea un caracter spiritual, nu au rezistat din cauza orgoliilor unora. Deși la început aspirațiile comune au însuflețit grupul, în timp s-a dovedit că interesele personale au primat în defavoarea viziunii. Puteți interveni cumva pentru a elimina această problemă?
Aral: Formarea și distrugerea unor astfel de grupuri este normală într-o primă fază. Este vorba de acțiunea celor patru mecanisme ale corpului cauzal. Chiar dacă un grup s-a destrămat va rămâne lecția acestei destrămări. Dacă aspirațiile celor ce au format grupul sunt autentice atunci vor căuta să formeze un nou grup, care va fi mai armonios și mai bine închegat. Nu vor mai fi sprijinite entitățile colective care au un sistem piramidal de conducere ci grupurile care vor avea un caracter compact.
RR: Vom vedea dacă astfel de grupuri pot rezista în noua energie.
Aral: Nu doar vor rezista ci se vor dezvolta și prospera într-un timp scurt. Câmpul energetic al unui astfel de grup va permite schimbul energetic și informațional nu doar la nivel subconștient ci chiar la nivel conștient.
RR: Poate un astfel de grup să faciliteze contactul telepatic între membri?
Aral: Mai mult decât atât, fiecare se va putea folosi de capacitățile celorlalți, indiferent de poziția geografică, indiferent de vîrstă, indiferent de categoria socială sau de altă condiție.
RR: Asta ar fi cu adevărat ceva ieșit din comun. Voi veți contribui la formarea acestor conexiuni?
Aral: Primii pași trebuiesc făcuți de voi. Apoi, într-o primă fază, le vom ajuta să se stabilizeze. Aceste conexiuni ale grupului sunt facilitate și de către noile condiții vibraționale. Important este ca grupul să nu fie animat de către asa-zisi lideri, să nu fie o conducere de tip piramidal. În a doua fază, după ce vor fi făcuți anumiți pași, vom realiza conexiuni speciale între un colectiv și diverse alte entități energetice, începând de la cele terestre și până la cele extraterestre.
RR: Îmi pare fascinant ceea ce spui!
Aral: Îți voi transmite mai multe despre dinamica acestor grupuri la timpul cuvenit.
RR: Sunt convins că sunt mult mai multe de spus despre formarea și dezvoltarea unor astfel de grupuri. Spuneai că sunt trei direcții de acțiune. Care ar fi a treia?
Aral: Contactul cu entitățile care au în programul lor evolutiv misiunea de a determina schimbări majore în societățile în care s-au întrupat.
RR: Veți face și contacte directe?
Aral: Nu este cazul nostru deoarece viețuim pe un strat energetic mult superior vouă. Contactele directe vor fi făcute de către alte civilizații, care sunt apropiate vouă.
RR: Eu, de exemplu, de aproape doi ani am stabilit un prim contact cu o civilizație din confederația pleiadienilor. Încă mai lucrăm pentru o comunicare mai eficientă. Alții au contacte cu siriusienii, alții cu arcturienii, alții cu cei din rasa gri. Vrei să spui că unii dintre noi chiar vom fi contactați la nivel fizic?
Aral: Vor fi și astfel de contacte dar nu veți fi conștienți de acest lucru. Pleiadienii, de exemplu, sunt foarte asemănători cu voi din punct de vedere fizic. Vor fi situații când va fi necesară prezența lor în apropiere. Astfel de contacte se vor face numai cu cei care își asumă responsabilitatea asupra unor schimbări în societate, deci cu cei care se implică în diverse activități precum administrație, știință și tehnologie, economie, justiție, politică.
RR: Eu am primit informația că unii dintre ei sunt descoperiți încă din primii ani și apoi sunt atent monitorizați și îndrumați? Sunt clarvăzători care spun că unii copii ar fi cumva „însemnați”, că ar avea „fire” de legătură către cer. Este adevărat?
Aral: Da, este adevărat! Aceste entități au nevoie de o pregătire specială încă din fragedă copilărie. Există și conexiuni cu o rețea specială de sateliți.
RR: Se spune că ar fi mulți la număr, mai ales în Statele Unite. Este și cazul nostru, mai ales că suntem situați într-un centru energetic important (e vorba de anahata planetară)?
Aral: Bineînțeles! Nu odată ți s-a spus acest lucru. Nu sunteți cu nimic mai prejos de nimeni. Dar nici mai presus, nu uitați acest lucru!
RR: Apropo de zona românească, poți să ne comunici care ar fi dinamica în următoarea perioadă de timp. Mă refer la perioada imediat următoare, de până la 5 ani. Eu simt o nouă turnură, parcă am intrat într-o nouă fază. Este adevărat ce simt sau doar sunt impresionat de mișcările sociale generate de amenințarea cu exploatarea de la Roșia Montană?

(va urma)

vineri, 13 septembrie 2013

Solarienii și mișcările actuale de trezire planetară (2)



RR:  Am câteva motive să fiu îngrijorat! Acestea se bazează pe un experiment făcut cu puțin timp în urmă, când simțisem nevoia să fac un mic salt temporal. Mă interesa perioada de la jumătatea secolului, undeva în jurul anilor 2050-2060. Am vrut să aflu cumva dacă, plecând de la planul și condițiile de acum, programul UJP 2016-2100 se va desfășura așa cum trebuie. Vroiam să știu și dacă va fi bine pregătită calea pentru întruparea lui Zamolxe, plecând de la planul actual. Ceea ce am perceput m-a pus pe gânduri.
Aral: Nu trebuie să vă pună pe gânduri noul flux de suflete care se va întrupa pe Terra în următoarele sute de ani. Ba dimpotrivă! Aceștia vor ajuta omenirea să intre în marea familie a civilizațiilor din această galaxie.
RR: În saltul temporal de care spuneam am perceput același pământ, dar destul de clar diferențiat între două categorii de oameni. Pe de-o parte erau aceleași orașe ca acum, cu infrastructura și dinamica actuală, și pot spune că simțeam o vibrație ceva mai ridicată decât cea de acum. Pe de altă parte am perceput o altă lume, cu altfel de oameni, manifestând altfel de energii – cu vibrații mult mai ridicate. Aceștia își desfășurau activitatea în comunități mai mici, dar păreau să coexiste cumva cu ceilalți, din prima categorie. Păreau să lucreze împreună la aproape toate nivelurile, dar aveau și activități la care participau doar ei. Simțisem că în fiecare țară erau astfel de comunități. Nimic rău până acum doar că am observat dezvoltându-se un suflet colectiv care este total diferit față de sufletele colective pământene. Mi-a fost clar că acești noi veniți” vor aduce o nouă cultură, care va anihila aproape tot ce am obținut în ultimii 5-6 mii de ani. Și nu mă refer doar la mentalități negative, ci efectiv la tot ce înseamnă societatea umană de azi. Ca și cum s-ar șterge o tablă și s-ar rescrie totul.
Aral: Ai perceput o parte din dinamica socială a următorilor zeci de ani. Însă nu va exista niciun conflict între aceste generații.
RR: Nu am perceput niciun fel de conflict cu ceilalți doar că noile comunități păreau să crească cu o viteză incredibilă în timp ce vechea lume părea să se usuce” cumva. Nu vreau să spun că, față de noi, noua lume nu era mai frumoasă, mai pașnică, și net superioară din toate punctele de vedere. Vreau să spun că poate ar fi trebuit să fim lăsați în pace încă o perioadă, până am fi atins un anumit grad de maturitate.
Aral: Nu se pune problema în acest fel. Nu există „voi” și „ei”! Voi, adică cei deja întrupați pe pământ, sunteți din aceeași familie galactică cu cei care vor veni. Voi nu sunteți o civilizație diferită. Bruma voastră de cultură se bazează pe experiența dualității din ultimii 2-3 mii de ani. Voi ați pregătit într-o oarecare măsură calea celorlalți.
RR: Știu că saltul meu temporal poate avea o doză mare de subiectivism, dar as vrea sa-mi spui dacă vom fi ajutați să ne păstrăm identitatea.
Aral: Omenirea nu are încă formată o identitate clară. Pentru asta este nevoie de formarea unei conștiințe planetare, iar acest lucru nu se percepe doar cu mintea ci și cu sufletul.
RR: Eu aș spune că o avem.
Aral: Realitatea  a demonstrat contrariul. De exemplu, foarte puțini oameni din uniunea de state europene au conștiința că sunt europeni. Cei care se simt europeni reprezinta sub un procent din totalul populației. Tradițiile, religiile, istoria, limba, evoluțiile unor grupuri, vă țin legați de vechile energii.
RR: Acestea sunt cele care ne dau identitatea. Nimeni nu ne poate cere să renunțăm la ele.
Aral: Nimeni nu vă cere să renunțați la ele. Dar evoluția merge înainte. Nu vă fie teamă să dezvoltați o nouă cultură, bazată pe unitate și având la fundament valorile spirituale. Cele vechi vă pot duce la conflicte dar cele noi nu au cum să facă acest lucru. Cele noi aduc pacea, armonia, unitatea și progresul real, durabil.
RR: Este foarte dificil de făcut acest lucru. Toate tradițiile, religiile și evoluțiile unor grupuri au o puternică legătură cu petecul lor de pământ. Ceea ce se vrea a fi o conștiință planetară îmi pare mai mult o idee, sau poate un proiect. Primele au o bază în istorie, au un fundament în sufletul fiecăruia, pe când ideea formării unei conștiințe planetare îmi pare a necesita foarte mult timp. Ceea ce vreau să spun este că toate acestea se vor ofili cumva în viitor. Si vorbesc despre viitorul apropiat, cel de peste 50-60 ani. Ceea ce mă îngrijorează este faptul că nu am perceput niciun fel de rezistență, sau măcar un efort făcut pentru păstrarea a ceea ce am obținut în timp. Actualele orașe păreau un fel de azile de bătrâni, în care locatarii erau prea obosiți să mai facă ceva. Aceia sunt actuala generație tânără și foarte tânără, dar și cei care vor veni peste câțiva ani.
Aral: Va fi o parte care va alege și o astfel de viață. Nimeni nu le poate interzice acest lucru. Ei vor reprezenta vechea energie. Ei nu vor sa înțeleagă că sunt mai mult decât o tradiție, o istorie, o religie, o limbă, o cultură. Vor prefera să rămână închistați în valori care aparțin dualității și care sunt inferioare valorilor spirituale.
RR: Una e să înțelegi o teorie și alta e să simți efectiv că aparții unui grup, că trăiești într-o tradiție și cultură unică.
Aral: Fiecare ați trăit multe vieți, în diferite culturi, folosind diferite limbi, apărând diferite tradiții. Agățându-vă de una nu faceți decât să vă priponiți în vechea energie, în 3D. Cine va face un efort spiritual de bun simț va înțelege toate acestea și va lăsa deoparte copilăria tristă umanității pentru a merge cu încredere spre o tinerețe frumoasă, viguroasă și sănătoasă, în care pacea, armonia, unitatea și progresul vor fi la baza noii civilizații umane.
RR: Nu s-ar putea merge pe reformarea celor deja existente, sau măcar pe o formă de adaptare?
Aral: Foarte puține vor reuși acest lucru deoarece la baza lor se află valorile duale.
RR: Cum se face că, deși la baza spiritualității dacice au stat  valorile spirituale, această civilizație a dispărut? Și mai sunt și alte civilizații în această categorie.
Aral: Trebuie să faci o diferențiere aici. Dacă te referi la centrele spirituale care aveau ca scop recuperarea „repetenților” atlanți atunci știi bine cum au stat lucrurile. Marea masă a dacilor nu diferea de marea masă a romanilor, germanicilor, celților, egiptenilor sau perșilor. Aceștia au preferat valorile materiale, urmărind să obțină teritorii, putere, bogăție, influență. Dacă te întinzi prea mult în exterior, fără a avea un avans asemănător în interior, mai devreme sau mai târziu vei colapsa. S-a întâmplat cu marile civilizații din istoria voastră și se va mai întâmpla. Dizarmonia dintre interior și exterior nu ține cont de mărime.
RR: Acum câțiva ani mi s-a transmis că vom avea contacte directe cu civilizațiile extraterestre doar după ce actuala civilizație va atinge o oarecare maturitate, iar asta ar fi însemnat undeva între 100 și 200 de ani de acum înainte. Întrebarea mea este dacă odată cu infuzia mare de suflete din viitorul apropiat lucrurile s-ar putea schimba, adică vom avea contacte mai devreme.
Aral: În noile condiții sunt posibile contacte directe chiar peste câteva zeci de ani.
RR: Mă refer la contacte de masă, adică pot fi văzuți, filmați, având chiar misiuni de genul ambasadelor de azi.
Aral: Am înțeles la ce te referi. Totuși, nu vă faceți speranțe deșarte legate de aceste contacte. Mulți vor fi dezamăgiți într-o primă parte!
RR: Părerea mea, și a marii majorități, este că odată cu marele contact se va schimba total întreaga omenire. Vor fi zguduite din temelii anumite credințe dar sunt convins că putem trece relativ ușor peste asta. Am fi dezamăgiți doar dacă am observa alte intenții, cum ar fi de dominare, de exploatare. Eu știu, și simt că nu este cazul să ne îngrijorăm de așa ceva.
Aral: Contactele vor fi sporadice și, într-o primă etapă, doar la intervale rare.
RR: Există un plan de contact cu pământenii din partea civilizațiilor extraterestre? Mă refer la un plan care să aibă în vedere o dată anume de contact.
Aral: Există planuri de contact dar nu este specificată o dată. Se va urmări cu foarte mare atenție evoluția noilor suflete în trupuri umane.
RR: Știu că infuzia lor a început de ceva vreme.
Aral: Este adevărat, dar acum lucrurile se precipită! Sufletele evoluate întâmpină serioase probleme de adaptare, atât în privința compatibilității cu ADN-ul uman cât și cu dinamica societății umane.
RR: În mediile ezoterice se știe că aceștia manifestă ceea ce noi numim ADHD, autism, sindrom Asperger și altele asemănătoare. Mulți dintre ei manifestă reacții de acest gen datorită procesului de adapatare la noul ADN dar și ca reacție la câmpul colectiv dizarmonios (energetic și mental) al umanității. Alții manifestă boli grave încă din primele clipe ale vieții și sunt nevoiți să reînceapă procesul de întrupare.
Aral: Este un sacrificiu asumat. La fel cum un părinte își sacrifică chiar și viața pentru copilul său așa sunt și ei. Sacrificiul lor este din iubire pentru voi, dar și pentru vindecarea umanității.
RR: Legat de vindecarea umanității, dar și de noua infuzie de suflete, se vor intensifica influențele civilizațiilor din Confederația Galactică asupra acestui pământ? Dacă da, în ce vor consta acestea?
Aral: Vor fi trei direcții de acțiune. Pe de-o parte se va avea în vedere o intensificare a contactelor la nivel personal. Aceasta presupune realizarea de contacte telepatice cu câteva milioane de oameni în următorii 8-10 ani. Deja sunt monitorizate câteva zeci de milioane de persoane, din toate categoriile, toate rasele, toate condițiile sociale, toate vârstele, toate culturile lumii.
RR: Cine îi monitorizează?
Aral: În principal noi, solarienii.

(va urma)

miercuri, 4 septembrie 2013

Solarienii și mișcările actuale de trezire planetară (1)



Solarienii sunt entități care evoluează atât în interiorul cât și în jurul stelei sistemului nostru solar. Acestea sunt ființe energetice deosebit de evoluate din punct de vedere spiritual, fiind cele care coordonează dinamica și evoluția întregului sistem solar, din absolut toate punctele de vedere. Tot ceea ce se întâmplă în sistemul nostru solar este cunoscut de către aceste ființe magnifice.
Se știe că Soarele conține mai mult de 99% din masa întregului sistem solar, acest lucru determinând o uriașă forță gravitională, ce acționează pe toate planurile vibraționale, de pe toate planetele și straturile energetice dintre acestea.
Un lucru care se cunoaște mai puțin ar fi faptul că Soarele are la rândul său în jur de 100.000 de straturi energetice dispuse concentric, începând cu zona centrală și până dincolo de jumătatea distanței dintre Soare și Mercur. Pe fiecare astfel de strat energetic evoluează un număr considerabil de entități energetice.
Două astfel de ființe deosebite fac parte din ghizii mei spirituali. Primul meu ghid solar a fost (și încă este) Ramo, despre care am scris in Legile lui Zamolxe și Chemarea atlanților. Lui îi datorez foarte multe, fapt pentru care îi mulțumesc cu fiecare ocazie. În timpul ieșirilor în spațiul astral, dar și în timp ce realizam anumite forme de meditație, îmi apărea sub o formă sferică diafană, având în centru un nucleu sferic strălucitor din care țâșneau fulgere multicolore către exterior.
De circa un an și jumătate am un al doilea ghid solar, pe nume Aral. Imi apare ca un soare în miniatură, însă îi simt energia uriașă, și nu de puține ori am observat în interior doi ochi de foc și, mai rar, o figură oarecum umană, fără a putea diferenția dacă este de gen feminin sau masculin.
Trebuie să spun că numele ființelor solare nu pot fi traduse în limbaj uman, deoarece nu dispunem de instrumentele necesare înțelegerii unor astfel de nume, dar pentru o mai bună comunicare mi s-a transmis (am perceput aproape sonor) aceste nume.
La ora actuală, solarienii au realizat contacte cu câteva milioane de persoane dar, deocamdată, este vorba de contacte făcute la nivel inconștient, prin intermediul corpurilor subtile (astral și spiritual) și cu precădere în timpul somnului. La nivel conștient s-au realizat contacte (de ordin telepatic și chiar energetic) cu un număr destul de mic de persoane.
Aral este direct implicat în mișcarea de trezire spirituală a umanității, atât prin programul UJP 2016-2100 cât și prin altele, inițiate în diferite locuri din lume. Legat de mișcările de trezire planetară, voi reda dialogul cu entitatea solară Aral.
RR: Ceva din sufletul meu îmi spune că astfel de planuri au mai fost făcute de-alungul istoriei noastre zbuciumate și, totuși, lumea este așa cum este...
Aral: Este adevărat, au mai fost făcute astfel de planuri în decursul istoriei voastre. La două astfel de planuri ai participat în mod direct.
(Mi-a venit fulgerător în minte scurta viață petrecută la Crotona, alături de Pitagora, dar și de Zamolxe, care a fost unul dintre învățătorii mei înainte de a decide să se întoarcă în vechea Dacie. În timpul unei regresii am retrăit durerea căderii Crotonei. Mai rău decât distrugerea cetății a durut distrugerea unui vis frumos.)
RR: Mi-am reamintit de Proiectul Crotona. A început cu un vis extraordinar de frumos dar s-a terminat cât se poate de rău. Deși cauzele căderii Crotonei au fost evidente, mă întreb de ce nu s-a oferit un oarecare sprijin din partea lumilor superioare, din partea voastră chiar, a solarienilor. Spun asta deoarece am simțit în mod cât de poate de clar că nu a fost niciun fel de sprijin.
Aral: Erați în plin proces de experimentare a celor două curente evolutive, în spațiul 3D. Noi nu puteam interveni în planul vostru inițial, astfel că ne-am asumat rolul de observatori. Am fi intervenit numai dacă existau interferențe din partea altor civilizații. Este adevărat, totul a început cu un vis frumos dar nu a fost îndeajuns. Voi ați ridicat Crotona și tot voi ați distrus-o!
RR: Proiectul Crotona s-a vrut a fi un mare început pentru schimbarea umanității.
Aral: Nu s-a pierdut nimic din acea experiență. Toți cei care ați participat la materializarea acelui vis ați păstrat, în cele mai profunde straturi ale ființei voastre, aspirația pentru o lume bazată pe frumos, armonie, pace, dreptate, unitate și progres. Proiectul Crotona a fost planificat de către voi cu mult timp înainte de vă naște. Se știa că va eșua! Important era să nu se piardă și lecția. Trebuia să scoateți la iveală punctele și verigile slabe ale unei astfel de comunități.  
(Am mai avut un flash, legat de o întrupare din secolul 17, când am făcut parte dintr-un grup mic dar animat de dorința arzătoare de a schimba întunecata Europă, lucrând la mintea și sufletul oamenilor. Manifestul nostru a lăsat urme adânci dar viața noastră a luat o turnură dramatică. Am fost vânați ca animalele turbate, atât de autorități cât mai ales de puterea bisericească. Eram mereu pe drumuri, cu fiecare zi adunând tot mai multă amărăciune. Mi-am văzut frații uciși pentru un vis frumos, dar am gustat și trădarea unora. Singurele mele bucurii erau natura și alchimia.)
RR: Și totuși, lecția nu pare să fi fost învățată. Am simțit-o din plin în acea perioadă întunecată.
Aral: Aceeași aspirație pentru schimbarea în bine a lumii, dar trebuiau învățate alte lecții.
RR: Acum știu că erau mai multe astfel de grupuri în Europa acelor vremuri și, totuși, același rezultat. Probabil că o sa-mi spui despre necesitatea ca acele curente evolutive să fi fost desfășurate la nivelul planului fizic, și că a fost planul nostru asumat încă dinainte de naștere.
Aral: Nu mă voi repeta. Ai aflat între timp că s-a renunțat la acest plan.
RR:  Zamolxe mi-a spus că programul a fost oprit din cauza numeroaselor devieri de la planul inițial. Eu, și foarte mulți alții, spunem că acel plan a generat și încă generează, datorită inerției inițiale, foarte multă suferință.
Aral: Sunt două motive pentru care programul a fost oprit. Unul din motive este că rezultatele nu au fost satisfăcătoare, și pentru că implicarea voastră nu a fost întocmai cum ați promis înainte de întrupare. Al doilea motiv este faptul că, datorită creșterii vibraționale, numită de voi centura fotonică, Geea și-a deschis porțile pentru ființe din alte sisteme solare, care doresc să evolueze spiritual în trup uman.
RR: Sunt suflete mai evoluate decât noi?
Aral: Se poate spune că cei mai mulți ar fi cu mult mai evoluați din punct de vedere spiritual decât voi. Programul a fost oprit și din cauza devierilor dar și din cauza acestui nou flux de spirite.
RR: Eu am primit o informație, în timpul unei comunicări cu o entitate extraterestră, cum că populația planetei se va stabiliza undeva la 90-95 miliarde, spre mijlocul mileniului. Acesta ar fi numărul maxim de oameni pe care Geea l-ar putea susține din punct de vedere fizic și energetic. Întrebarea mea a fost: cum pot trăi atâția oameni pe acest pământ când abia ne descurcăm șapte miliarde? Am primit răspunsuri dar nu știu dacă acestea sunt susținute de realitate. Aș vrea să vă întreb și pe voi dacă planul este precum mi-a comunicat acea entitate. Presupun că solarienii știu mai multe despre acest lucru.
 Aral: Este adevărat, Geea poate susține din punct de vedere fizic și energetic chiar și 90 miliarde de oameni, dar planul pe termen scurt prevede un maxim de 60 miliarde.
RR: Ce înseamnă pentru voi termen scurt?
Aral: 500-1000 de ani tereștri.
RR: Deci este vorba de aproape nouă ori mai mulți oameni decât în prezent. Se știe că la ora actuală, fără a fi folosite diverse chimicale, suprafețele agricole nu ar putea susține șapte miliarde de oameni. Cum se va rezolva problema cu hrana? Corpul fizic nu poate fi susținut de aer, chiar dacă adepții curentului breatharian mă contrazic. Cele câteva cazuri izolate, nu pot susține ipoteza. Entitatea îmi spunea că organismul nostru se poate descurca cu 500 de calorii. Știința noastră ne spune că avem nevoie de 2000-2500 de calorii.
Aral: Nu de calorii are nevoie corpul vostru fizic ci de energie vitală. Un mic pumn de grâu vă asigură necesarul de nutrienți pentru toată ziua, cu condiția să-l lăsați să încolțească, sau puteți să-l transformați într-un covrig, și astfel vă poate ajuta să obțineți câteva calorii pentru arderile interne. Denaturarea alimentelor înseamnă nu numai risipă ci și dezechilibru energetic, intern și extern.
RR: Dar asta înseamnă o schimbare a conștiinței la nivel planetar, ceea ce este cu totul altceva.
Aral: Aici trebuie lucrat întâi. Omenirea va trece la următorul stadiu de evoluție după ce veți face câteva schimbări în conștiință. Din această cauză e nevoie de inițierea unor astfel de mișcări de trezire la nivel planetar. Nu trebuie să vă preocupe ce veți mânca ci numai propria voastră evoluție.
RR: Așadar,  legat de mișcările de trezire planetară, spre deosebire de alte vremuri, acum ne putem baza și sprijinul vostru?
Aral: Sprijinul va veni atât din partea noastră cât și din partea altor civilizații din galaxie.
RR: Despre acest lucru aș vrea să mă lămurești mai mult. Sprijinul din partea altor civilizații privește pregătirea acestor miliarde de noi entități pentru întrupare?
Aral: Nu numai. Simt o notă de îngrijorare din partea ta, care nu privește doar capacitatea voastră de a vă hrăni.
RR: N-am să ascund acest lucru. Totuși, când un grup mare intră peste teritoriul unui grup mic, fără a-l consulta oficial - și aici mă refer la modul fizic, în termeni umani se numește invazie. Am aflat că noi nu putem face nimic pentru a opri acest flux de noi spirite.
Aral: Nu ești singurul care privește în acest mod și, până la un anumit punct, este de înțeles.
RR:  Am câteva motive să fiu îngrijorat! Acestea se bazează pe un experiment făcut cu puțin timp în urmă, când simțisem nevoia să fac un mic salt temporal. Mă interesa perioada de la jumătatea secolului, undeva în jurul anilor 2050-2060. Am vrut să aflu cumva dacă, plecând de la planul și condițiile de acum, programul UJP 2016-2100 se va desfășura așa cum trebuie. Vroiam să știu și dacă va fi bine pregătită calea întrupării lui Zamolxe, plecând de la planul actual. Ceea ce am perceput m-a pus pe gânduri...
Aral: Nu trebuie să vă pună pe gânduri noul flux de suflete care se va întrupa pe Terra în următoarele sute de ani. Ba dimpotrivă!
(va urma)