.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 30 aprilie 2014

2014 Portalul pleiadian – Transmisii (5)



Zaryiena: Bine v-am regăsit, dragilor! Iată că au trecut mai bine de trei luni de la prima noastră transmisie. Am fost plăcut surprinși de interesul multora pentru a crea o lume mai bună, mai frumoasă, mai plină de iubire, pace și armonie! Unii dintre voi ați făcut pași mai măricei, alții ați făcut pași mai mici, dar mulți încă bâjbâiți într-o oarecare negură dulce-amară. Se întâmplă aceasta pentru că nu aveți încredere în propriile voastre forțe și preferați să așteptați schimbarea din exterior.
Dragilor, noi vă susținem, vă ajutăm, vă trimitem toată iubirea noastră, dar nu putem alege în locul vostru! Noi nu putem interveni în efectele voastre pentru că ele sunt creația voastră, iar ceea ce ați semănat aceea veți culege! Bineînțeles că am putea interveni și am putea face multe în locul vostru, dar lucrurile nu se vor rezolva ci doar vom amâna creșterea voastră. Aceasta ar însemna să intervenim în evoluția voastră și să o încetinim! Dacă am interveni în viața voastră și v-am rezolva noi problemele, ar însemna să vă anihilăm puterea și să vă punem într-un soi de grădină umanologică. Nu dragilor, Universul interzice acest lucru! Mă repet: nu am face decât să vă amânăm învățarea lecției iar Universul ne va atinge cu ”nuiaua” și pe noi, pentru că am intervenit în lecțiile voastre.
Reveniți la voi înșivă și redescoperiți-vă puterea de creatori! Reveniți la sinele vostru divin și redescoperiți-vă potențialul vostru de zei magnifici! Nu trebuie să faceți nimic altceva decât să alegeți ceea ce vreți și apoi să credeți că totul vă este cu putință! Nu aveți nevoie de tehnologii deosebite! Nu aveți nevoie de alți oameni pentru asta! Nu aveți nevoie de resurse materiale! Nu aveți nevoie de persoane influente din societate care să vă ajute! Nu aveți nevoie de nimic din toate acestea! Nu aveți nevoie de nimic din exterior! Când veți înțelege că toate acestea sunt doar efecte? Tot ce vă trebuie aveți deja! Totul este în voi și voi sunteți în Tot!
Aveți cel mai puternic instrument de creație din Univers, iar acesta este capacitatea de crea imagini! Imaginea stă la baza creației iar voi aveți capacitatea de a crea orice! Cu toții aveți imaginație dar puțini știu să-și împuternicească această capacitate. Imaginea este asemenea unei semințe! Dar pentru a încolți, o sămânță are nevoie de pământ fertil, de apă și apoi de lumină. La fel stau lucrurile și în procesul de creație. Ceea ce creați trebuie să aibă cât mai multe conexiuni cu realitatea obiectivă, apoi trebuie să udați imaginea cu atenția voastră, dându-i astfel energie, lumină, forță, iar apoi să așteptați procesul de materializare. Nu trebuie să vă gândiți la nimic altceva!
Chiar dacă vi se pare bizar, în procesul de creație nu trebuie să vă preocupe mecanismele intermediare de materializare, precum aspectele relaționale, materiale, logistice sau alte asemenea. Desigur, acestea există și fac parte din procesul tranzitoriu de materializare dar ele nu sunt factori cauzali!
Principiul cauză în procesul de materializare este triada intenție-imagine-emoție. Împuternicirea imaginii constă în felul cum este legată de intenție și de emoție, adică de simțire, de trăire, de vibrație. Intenția este declanșatorul, inițiatorul, factorul prim al materializării! Am observat că aici aveți cele mai multe probleme! Până când nu veți face diferența dintre dorință și intenție, nu veți reuși să faceți primul mare pas în procesul de creație.
Dorința este echivalentă cu ”a dori” iar intenția este echivalentă cu ”a crea”. Întotdeauna, în spatele dorinței există ”aș vrea” însă există și un ”dar nu am ce trebuie” sau ”nu am resursele necesare” sau ”nu văd cum aș putea” sau ”trebuie să mă ajute Dumnezeu”. Creatorul nu are dorințe, el pur și simplu... creează!”
Intenția este altceva! Intenția este instrumentul creatorilor! Intenția este expresia faptului că știți cine sunteți și vă recunoașteți puterea de creatori! Ați uitat acest lucru pentru că ați ales să vă întrupați pe o planetă de vibrație mai joasă, unde procesul de materializare este mai greoi și este necesar să așteptați o anume perioadă de timp până când se concretizează materializarea. Nu este important acest lucru; contează doar să vă treziți din somnul în care v-ați afundat de mii de ani, și să vă recunoașteți puterea!
Nu trebuie nici să vă blamați pentru că ați ales să vă întrupați aici. Terra este o școală minunată, unde se pot realiza salturi uriașe în evoluție! Este, într-adevăr, o școală mai dură, unde lecțiile sunt învățate și prin suferință. De altfel, acesta este un instrument de evoluție extrem de eficient și voi ați ales să-l folosiți, în acest spațiu,  pentru evoluție și chiar pentru regăsirea de sine.
Intenția este expresia încrederii în propriile voastre puteri! Intenția are vibrația încrederii că imaginea este sămânța care va da rod, indiferent de condițiile exterioare, chiar dacă nu aveți niciun fel de resort sau ajutor, chiar dacă nu aveți relații privilegiate și chiar dacă totul în jur pare ostil.
Ridicați-vă puțin privirea și priviți la toate obiectele din jurul vostru! Totul, toate obiectele din jurul vostru au fost la început doar... imagini. Cei care le-au creat au crezut în acele imagini și apoi s-au... materializat! Cei care au crezut mai puțin în ele, au depus un efort mai mare pentru materializare dar cei care au crezut mai mult în ele, au muncit mai puțin!
Pentru trezirea ”instinctului” de creator din voi, vom iniția o serie de transmisii speciale, care vor dura un ciclu lunar, adică 28 de zile. Așadar, în următoarele patru săptămâni (13, 16, 20, 23, 27, 30 mai și 3, 6 iunie) vor fi opt transmisii care vor avea în vedere trezirea și dinamizarea corpului vostru de lumină. Din corpul de lumină sunt inițiate creațiile care au la bază iubirea, lumina, armonia!

Fiecare ființă umană are acest corp de lumină! El este un strat al corpului spiritual, deci este mai subtil decât corpul energetic, emoțional și mental.
Trupul de lumină este perfecțiunea întruchipată, este primul trup al spiritului, fiind sursa primă de energie și lumină pentru matricea bio-informațională. Acest trup de lumină nu are defecte, nu are vârstă, nu are niciun fel de condiționări și poate lua orice formă. Singura sa menire este să manifeste iubire, lumină, armonie, frumusețe.
La prima transmisie (între 20:20 și 20:40) veți lucra cu acest corp de lumină. Înainte cu două minute (20:18), veți lucra cu sfera-probă, respectând același proces ca până acum, adică cereți sinelui divin să vă ofere o sferă energetică cristalină și apoi o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte, în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa deasupra creștetului, la circa 10 cm. Stați circa 5 minute sub fluxul de lumină și energie după care, printr-un simplu act de voință, veți fi conectați doar la trupul de lumină.
Priviți-vă brațele de lumină, trunchiul de lumină, picioarele de lumină! Admirați perfecțiunea propriului corp de lumină! Simțiți lumina, iubirea, armonia, bucuria! Veți respira lumina și energia prin creștetul corpului de lumină iar acesta va străluci tot mai puternic, asemenea unui mic soare.
În următoarele 15 minute vă veți alimenta conștient acest corp cu energia și lumina din rețea și veți crea tot felul de obiecte cu ajutorul luminii. Puteți crea orice veți dori, folosind toate culorile și formele posibile, începând cu forme și geometrii simple și mergând până la cele mai complexe lucruri. Creați elemente din regnul mineral – munți, câmpii, dealuri, stânci; creați elemente din regnul vegetal – flori, arbori, plante diverse; creați elemente din regnul animal – păsări, fluturi multicolori, mamifere delicate, pești multicolori.
La cea de-a doua transmisie (între 22:10 și 22:30), după ce ați creat sfera și ați plasat-o deasupra creștetului (se va face înainte cu două minute de transmisia propriu-zisă) veți alimenta corpul de lumină circa 5 minute după care veți ieși ”afară”, printr-un simplu act de voință. Nu vă fie teamă, nu este vorba de o ieșire a corpului astral ci de o ieșire a corpului de lumină. Acest lucru nu presupune niciun risc, este asemenea imaginației, ca și cum v-ați plimba cu mintea în diverse locuri.
În continuare, veți privi lumina din jur! Pentru început, priviți lumina din interiorul casei. Totul este din lumină: obiectele de mobilier, cărțile, aparatura electrocasnică și electronică, pereții, totul! Ieșiți apoi din locuință și mergeți unde doriți: pe stradă, în parc, în magazine... Doar priviți lumina din jur! Totul este format din lumină! Oamenii sunt din lumină, mașinile sunt din lumină, copacii, iarba și florile sunt din lumină; toate obiectele pe care le vedeți sunt din lumină. Realitatea este la fel, doar că nu există nimic material ci doar... lumină! De diferite nuanțe și diferite culori, toate strălucitoare!
Dacă simțiți nevoia să vă plimbați mai mult de 15 minute în acest microunivers de lumină, o puteți face!

(va urma)

53 de comentarii:

  1. M-a luat cu frisoane cand am citit aceasta postare. E o energie superba in spatele cuvintelor. Sunt sigura ca va fi o luna interesanta.
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Iuhuuu ! abia astept ! Este cel mai minunat joc de pana acum, pe care-l putem juca !
    E un joc serios si vom reusi!
    Multumesc Zaryienaaaa!
    Va iubesc prieteni si frati pleiadieni !
    Multumesc Remer Ra, mesager al Luminii si Bucuriei, sa fiti binecuvantat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi era dor de o postare, de indrumari, de sfaturi, de liniste si lumina... Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. da intr:adevar am simtit st eu multa energie si o senzatie de bine.o sa fie fff interesant! Fflorentina

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru cei care isi cauta drumul ce meditatie recomanzi?
    am ajuns la o intersectie, nu prea pot sa merg pe mai multe drumuri,
    ar trebui sa aleg unul,... intreb inima, intreb sinele, intreb ghidul si
    drept raspuns primesc o mare tacere. poate doar nu stiu sa aud....
    sau poate imi e frica de raspuns???
    meditatiile anterioare cu amplificarea energetica pe planul cauzal
    s-au cam dus fara sa-mi gasesc raspunsul.
    si apoi, cum stii ca "acela" e un raspuns corect nu o nalucire a mintii?
    multumesc!
    Isabel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigura ca ai ajuns la o intersectie? Sau poate ca doar vrei sa fugi de prezent! La acea intersectie ajungi doar dupa ce termini curatenia generala pe intreg ansamblul trup-minte-suflet, dupa ce eliberezi trecutul, dupa ce ii ierti pe toti cei care ti-au gresit (si mai ales pe tine insuti).
      Cand raspunsul "acela" vine din inima, vei stii ca nu este o nascocire a mintii.

      Ștergere
    2. Isabel,
      Stiu ca nu mie imi este adresata intrebarea, dar indraznesc sa iti scriu ce simt ca ti-ar fi util in acest moment.
      Inca rulezi foarte mult la nivel mental. Cauti raspunsul cu mintea si cu o anumita teama de esec.
      Tot ceea ce ai nevoie se afla deja in tine, are nevoie doar de constientizare si spatiu pentru manifestare.
      Nimic din ceea ce ai facut nu s-a dus asa fara un beneficiu. Chiar daca acum nu simti/ nu constientizezi asta, a fost un aport evolutiv semnificativ.
      Cred ca te-ar ajuta sa te centrezi mai mult, sa te detasezi de acest raspuns pe care "il cauti".
      Petrece timp in natura, intr-o stare fara ganduri de preferinta. Asta iti echilibreaza campurile si iti curata si campul mental. Iar ca meditatie cred ca te-ar ajuta foarte mult cele de conectare la iubirea divina. Cand accesezi iubirea din inima ta, simti totul, dincolo de ceea ce cauta mintea.
      Seteaza-ti ca intentie acest raspuns pe care "il cauti" (de fapt mintea il cauta - egoul tau a creat din asta o problema) si apoi lasa-l sa se manifeste.
      Eu am facut si inca mai fac meditatiile ghidate de Simona Rusu sub indrumarea lui Satya Sai Baba. Sai Baba are o vibratie de iubire atat de blanda si de reconfortanta. Il iubesc. Gasesti pe youtube, cauta "ma predau iubirii meditatie" si de acolo le gasesti si pe celelalte.
      Sper sa iti fie utile cele scrise mai sus! Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici. Ai nevoie sa iti clarifici niste lucruri centrale.
      Cu drag,
      Anca

      Ștergere
    3. Isabel, este foarte important ! unde este intersecţia aceasta ? Înăuntru, sau înafara ta ? Are legătură cu procesele interioare declanşate de gânduri/intenţii ce au legătură strict cu tine, sau cauza lor este undeva înafară ?
      Dacă, ceea ce pare a fi o intersecţie , este o chestiune ce ţine strict de tine, atunci aumă-ţi RESPONSABILITATEA LUĂRII ORICĂREI DECIZII, fiindcă orice Cale vei urma în interiorul tău, te va îmbogăţi în cunoaşterea de Sine (eu le-aş experimenta pe rând, fiindcă tot către o latură neconştientizată de a mea, m-ar duce; deci avantaj eu!).
      Dacă intersecţia este creionată de exterior, orice cale ai lua, ESTE GREŞITĂ, fiindcă sunt căi artificiale.
      Chiar şi-aşa, oricare ar fi cauza apariţiei unei "intersecţii" în viaţa ta, asta înseamnă că a venit vremea învăţării unei lecţii importante pentru tine -"Lecţia Responsabilităţii". Asumă-ţi aşadar, varianta pe care o simţi în acord cu tine. Dacă nu simţi nici un acord, cu nici o variantă, te rog să fii ATENTĂ, că mai e o Cale care "nu ţipă" (adică trece neobservată), modestă, cuminte, chiar pe-acolo pe lângă celelalte şi căreia nu i-ai acordat ATENŢIE. Caut-o şi dă-i să pape puţină Atenţie, iar ea s-ar putea transforma într-o Cale de Lumină.
      Căci nimic nu împlineşte mai tare un Om, ca atunci când el singur şi în acord cu Sine, şi-a CREAT o Cale.
      Meditează şi mai vorbim.
      Şi (era să uit)... eu am încredere că poţi ! Tu ai ?

      Ștergere
    4. "daca doresti raspunsuri macar pune intrebari" :) spune un proverb mai vechi.
      intrebarea a fost pentru oricine ar fi dorit sa-mi spuna ceva, va multumesc pentru raspuns!!!
      Isabel
      Isabel

      Ștergere
  6. Uaaaai, de cand astept asta!
    Sunt lucruri pe care simt, stiu, intuiesc ca le stapanesc la un alt nivel, dar care nu sunt active in aceasta forma intrupata actuala a mea. Si e cam restrictiv pentru mine.
    E fantastic.
    Multumesc tuturor!
    Fiti divini!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  7. Weekend frumos tuturor !
    Să fie senin atât în Cerul mental, cât şi pe Cer !
    Să ne bucurăm de generozitatea lui Ra !
    Bun venit "Florar" şi mulţumim pentru culoare şi mireasmă !

    RăspundețiȘtergere
  8. A fost minunat. Mi s-a permis sa fac o "cruce" cu toti cei pe care ii iubesc cel mai mult si sa cer sa li se transfere concomitent lumina si iubire. A fost minunat. Nu am cuvinte. Abia apuc sa incepem marti noile exercitii. Multumesc din suflet. Dora

    RăspundețiȘtergere
  9. Am sa scriu un mic mesaj.
    Am recitit postarea de mai sus, care se refera la experientele pe care le vom avea accesand corpul de lumina si am perceput ca sunt mai multe persoane care simt teama si o usoara neincredere vizavi de ce vor experimenta.
    <>

    Zaryiena va saluta cu iubire, o iubire luminoasa, blanda, senina. La fel si eu.
    Va las acum, mai revin cu postari maine. Simt nevoia sa dorm.

    O noapte odihnitoare tuturor!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima parte a mesajului Zaryienei, de ieri seara. Partea care nu a fost afisata in postarea de mai sus.

      Este necesar sa intelegeti ca sunteti in deplina siguranta tot timpul, oricand si oriunde.
      Scanteia divina care sunteti in mod esential este nemuritoare, este dincolo de timp, spatiu si dimensiuni.
      Voi sunteti lumina din lumina Creatorului Sursa, putere din puterea Creatorului Sursa, iubire din iubirea Creatorului Sursa. Sunteti mai presus de timp, sunteti Creatie pura, potential infinit rezonand pe frecventa Sursei.
      Suntem alaturi de voi si va inconjuram cu cea mai blanda si mai reconfortanta iubire. Nu vi se poate intampla nimic "rau". Stim ca multi dintre voi va temeti de acele infricosatoare iesiri in astral in care diverse sufete au avut experiente de atacuri si trairi violente. Va reamintim si acum ca toate acestea sunt efectele voastre. Nu se va manifesta "in exterior" ceva ce nu exista deja "in interior". Aceste experiente sunt propriile creatii ale celor care le traiesc. Ele nu sunt bune sau rele, ci sunt evolutive in ultima instanta. Voi alegeti cum va raportati la ele. Voi si doar voi sunteti sursa lor.
      Atunci cand vibrati pe frecventa iubirii, increderii si pacii absolute sunteti una cu Creatorul Divin. Nimic nu va poate atinge in aceasta stare deoarece aceasta e starea absoluta de a fi in care totul este armonie. Amintiti-va asta cat mai des! Sunteti una cu Creatorul Divin. Lumina din lumina cea mai pura, iubire din iubirea cea mai pura, bucurie din bucuria cea mai pura.
      Cand voi sunteti in iubire, una cu iubirea, "raul" nu mai exista, devine o iluzie indepartata. Indepartata cu sensul de a fi scoasa, eliminata. Atunci cand scoateti, cand indepartati din campul constiintei voastre "iluzia raului", el inceteaza sa mai existe pentru voi. "Exteriorul" (experienta) reflecta "interiorul" (constiinta).
      Sunteti in deplina siguranta. Acum si in toate timpurile.
      Va invaluim in cele mai pure vibratii de lumina si iubire si suntem alaturi de voi. Doar sa ne cereti asta!
      Sunteti in deplina siguranta, acum si in toate timpurile. Sunteti imuabili.
      Va simtim teama, dar si aceasta face parte tot din "iluzia raului" care treptat inceteaza sa mai existe pentru multi dintre voi. Sunteti pe "drumul cel bun", in continua evolutie. Salutam progresele voastre si va incurajam sa continuati! Parcursul acesta va aduce ceea ce doar ati indraznit sa visati. Minunate cai sunt deschise in fata voastra, posibilitati infinite asteptand sa le manifestati.
      Nu exista nimic cu adevarat rau care vi se poate intampla, totul este co-creat, totul este cuprins in procesul evolutiv.
      -------------------------------------------------------

      Subliniez ca acesta de mai sus si continuarea evident, sunt ambele mesajele Zaryienei, nu ale mele.
      Nu vreau sa imi asum creditul pentru asa ceva.
      Eu am simtit ca trebuie sa postez pe blog la acest articol de vreo 2-3 zile, insa mintea mea constienta imi spunea ca nu prea am ce sa scriu acum.
      Dupa primele doua randuri a intervenit mesajul Zaryienei. Asadar asta aveam de postat, nu gandurile mele. Eu am fost doar decodorul si scribul mesajului. :)
      Anca

      Ștergere
    2. Propozitia de mai sus "nu vreau sa imi asum creditul pentru asa ceva" nu a iesit cum trebuie. :)
      Ideea era ca nu vreau sa imi asum un merit care nu e al meu. Mesajul e foarte frumos, dar eu sunt doar translatorul, nu si creatorul lui.
      Nu este in acord cu regulamentul divin de functionare sa imi asum un merit care nu e al meu. :)
      Acestea fiind spuse, pace si iubire maxima! :)
      Anca

      Ștergere
    3. Draga Anca, iti spun ca ma bucur sa constat ca esti tu, cea naturala, daca ma-ntelegi ce vreau sa zic. Sa stam linistiti si sa nu ne lasam purtati prin labirinturile iluziilor adeptilor "noii spiritualitati"promovata de catre adeptii miscarii new age. Din cate observam(si nu trebuie decat sa fim atenti la "stil") toate site-urile, blog-urile si marea majoritate a cartilor, promoveaza cu "succes" tocmai iluziile, care "prind" bine, "dau" bine , vorba aia, "ambalate frumos"(deci, cu atat mai mult, discernamantul este benefic sa-l punem la treaba). Asadar, atentie la neatentie si reamintesc tuturor ca Dumnezeu slavit in Sfanta Treime nu poate fi comparat cu nimeni si cu nimic din ceea ce a plasmuit mintea si firea omeneasca si, ca atare, nu poate fi clasificat, catalogat si "inregimentat" in complexul acesta uluitor al gandirii si trairilor umane stravechi si actuale. Benefic pentru omenire este sa se inteleaga un aspect, acela ca El S-a revelat pe Sine, atat cat putem noi cuprinde cu mintea si inima, cu scopul precis al mantuirii omului si al intregii fapturi, in rest sigur ca pe fiecare ne captiveaza fel de fel de "filme".

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    4. Dragă doamnă, ţâşneşte de fiecare dată câte un "NU POT" din mesajele dumneavoastră, expresie pe care o ambalaţi frumos în "NU E CU PUTINŢĂ" sau chiar "E RĂTĂCIRE".
      Pentru început, să clarificăm puţin ce este Omul.
      OMUL ESTE MANIFESTAREA LUI DUMNEZEU ÎN SPAŢIUL 3D (planul fizic).
      Multitudinea de Fiinţe care se manifestă în felurite moduri (miliarde), sunt submanifestări ale trăirii LUMII (LUMEA FIIND O SINGURĂ FIINŢĂ ÎN CARE DUMNEZEU SE MANIFESTĂ).
      Fiecare Om este o manifestare UNICĂ a Divinităţii.
      Chiar şi dumneavoastră sunteţi unică, deşi n-aţi înţeles încă, cu totul, acest lucru.
      Nimeni şi nimic nu vă poate opri din manifestările dumneavoastră, DACĂ sunteţi sigură că cea care se manifestă sunteţi chiar dumneavoastră.
      Dar, îndoiala (oare cum o fi adevărul ? cum să fiu sigură care este adevărul?), ca şi neputinţa (eu nu pot ; de ce eu nu pot, nu văd, nu ştiu, nu simt ?), vă face să reacţionaţi (taci ! nu mai vorbi despre lucruri pe care eu nu le înţeleg, sau nu sunt dispusă să caut înţelegerea lor ; taci ! căci mi-e frică, că ai dreptate, şi eu, din cauza ta..., trebuie să-mi răstorn întreaga scară de valori şi să-mi tulbur echilibrul şi-aşa fragil ; taci ! ).
      Aţi pus tirurile pe mine, încercând să-mi închideţi gura şi când aţi văzut că nu reuşiţi, le-aţi întors (pe rând) împotriva fetei ăsteia, fiindcă aţi văzut că ea s-a retras de la primul atac.
      Sub o aură ce credeţi că poate păcăli pe cineva că este protectoare, vă vărsaţi neputinţele sub formă de venin.
      Dar de ce doamnă faceţi un lucru atât de urât şi de rău (în primul rând, pt dv.) ?
      De ce nu lăsaţi oamenii să descopere bucuria şi magia interioară ?
      De ce, atunci când se înalţă o undă de vibraţie, veniţi şi faceţi un foc mocnit care scoate un fum puturos, neguros şi înecăcios, cu care vreţi să întunecaţi frumuseţea, după care vă retrageţi "cu drag" ? Oare, nu fiindcă vă face şi plăcere ?
      Sunteţi liberă să vă manifestaţi cum vreţi, atâta vreme cât sunteţi sigură cine şi ce sunteţi; cât sunteţi sinceră şi nu vă proptiţi în drumul unuia care vrea să zboare. Şi dacă zborul nostru nu vă e pe plac, întâlniţi-vă cu cei care merg târâş şi simţiţi-vă fericită că staţi în picioare, fiindcă noi nu vrem să sufere nimeni din cauza neputinţei în urma comparaţiei cu ceilalţi.
      Acolo unde putem, ajutăm, cu condiţia ca şi cei în cauză să VREA. Însă acolo unde nu este VOINŢĂ, neputinţa îşi face repede cuib.
      Nu vă spun "cu drag", ci cu părere de rău !

      Ștergere
    5. Renatosa! Ce mai incoace incolo esti "sarea si piperul acestui blog:))

      E adevarat ca imputernicirea este un secret care le ofera oamenilor capacitatea de a-si crea propria lor realitate prin intermediul puterii mintii.,Unii suntem mai talentati, mai daruiti,altii se straduie .Si aceasta se poate atinge cred, prin utilizarea efectiva a afirmatiilor (deci, nu a negatiilor), a formarii unei exprimari strict pozitive si vizualizare (formarea mintala a imaginilor lucrurile pe care doresti sa le creezi)si asta nu e rau chiar daca este parte componenta din doctrina New ageista.Pentru ca TOTUL ESTE UNA nu exista nici o deosebire intre bine si rau. Nu exista nici un fel de absoluturi morale. Totul este relativ. Morala miscarii New Age nu este bazata pe un concept dualist de bine si de rau
      Nivelul 3D in care ne aflam cu totii ne permite inca foarte putin sa dam la o parte din voalul care ne desparte de o alta perceptie a realitatii care ESTE dincolo

      Si eu am avut marti niste creatii cel putin interesante ,:)) m-am trezit creeand un montagne rusee de lumina multicolora ce parea ca se intinde la nesfarsit,cu ramificatii de-a lungul pamantului si in inaltul cerului si in care dansam cu un corp fantastic de lumina alb aurie .a fost fabulos si abiea astept ziua de vineri, va iubesc pe toti si ..
      Multumesc LUCIA DOBRE, ANCA, RENATOSA si tuturor pentru tot ceea ce impartasiti aici
      Multumesc Zariena si Remer Ra
      E.I.

      Ștergere
    6. Este doar o impresie de-a ta, draga noastra Rennatosa Josai. Sper sa intelegi ca tot ceea ce-ai scris aci, ai scris despre tine si imi pare rau ca te mentii in exprimari care nu ma reprezinta , nu-mi apartin si sper macar sa constientizezi ca ai facut proiectii total neconforme cu ceea ce-am exprimat si, totodata , transmis io.

      La buna vedere, cum zice-o vorba din strabuni.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  10. Se pare ca mesajul nu e finalizat. Continuarea mai jos :

    << Priviti aceasta experienta cu mirarea si inocenta copilului din voi care de-abia acum incepe sa descopere lumea cu adevarat! Priviti mirarea copilului din voi si constientizati ca acest copil sunteti voi cu adevarat, ca in ipostaza acestui copil sunteti mai aproape de Creator decat in ipostaza actuala de adult.
    Confundati-va cu acest copil interior, cu spiritul jocului inocent si creativ care porneste din inima! Sunteti una cu Sursa tuturor lucrurilor! Sunteti infiniti! Sunteti magnifici! Priviti cu o mirare bucuroasa tot ceea ce este! Priviti cu mirare la tot ceea ce este in fata voastra, in interiorul vostru, pretutindeni!
    Viata este un joc, viata este bucurie, viata este armonioasa si usoara. In natura totul se petrece firesc, fara efort. Asa se petrece intreaga existenta - fara efort, natural, firesc, cu bucurie, in deplina armonie.
    Bucurati-va de aceasta perspectiva pe care nu ati mai abordat-o de mult timp! Bucurati-va de bucuria descoperirii! Bucurati-va de "magia", de abundenta, de potentialul nelimitat a ceea ce este Viata!
    Bucurati-va de tot ceea ce este! Asta face parte din sensul vietii - bucuria.
    Lasati copilul interior sa va ghideze in acest proces! El cunoaste si stapaneste bucuria pura, inocenta jocului, minunatia descoperirii! El stie toate potecile si cararile sufletului vostru! Si el are incredere. El traieste intr-o lume in deplina siguranta, o lume de povesti si zane, o lume de basm, o lume de miracol.
    Dati-i frau liber sa exploreze imprejurimile, dati-i voie sa hoinareasca unde il poarta imboldul inimii! Caci inima nu greseste niciodata! Acesta este atributul mintii conduse de ego.
    Lasati miracolul si magia sa se desfasoare in fata voastra in adevarata splendoare!
    Viata este magica! Bucurati-va de ea! Bucurati-va de voi cei care sunteti aici si acum!
    Lasati potentialul infinit sa se manifeste! Fiti deschisi fata de potentialul infinit detinut in inima voastra sacra!>>

    Gata, ma pun la somn. Am inceput sa simt durere in decodor (a.k.a. cap). :)

    Noapte buna!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  11. Offff, lipseste corpul primului mesaj postat aseara. Il am salvat pe laptop, dar il pot posta din nou doar dupa-masa.
    Imi pare rau! E posibil sa nu se fi afisat din cauza ca am folosit semne de genul << in loc de ghilimele ca sa se inteleaga ca nu erau spusele mele.
    Dupa-masa cand ajung acasa retrimit mesajul.
    Imi pare rau!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulţumim Anca ! Mulţumim Zaryiena !
    Am intrat să mulţumesc încă o dată, atât prietenilor pleiadieni, cât şi lui Remer Ra, pentru cea de-a doua şansă pe care ne-au acordat-o, cu privire la sesiunile care s-au reluat/repetat.
    A fost, nu numai o nouă şansă, ci şi o întărire a unui exerciţiu.
    Cum nu cred în coincidenţe, în această perioadă am experimentat mai multe provocări (dintre care unele sunt în curs de desfăşurare).
    Printre aceste provocări, două sunt cele pe care le pot numi majore :
    1 - mi s-a relevat clar o incompatibilitate între planul fizic şi planurile subtile (acest proces fiind în curs de desfăşurare, mă abţin de la mai multe comentarii, fiindcă Atenţia mea este canalizată pe "observaţie").
    2 - am fost (şi continuă aproape zilnic) pusă în situaţii de ACCEPTARE NECONDIŢIONATĂ.
    Referitor la acceptarea necondiţionată, în primele momente aveam tendinţa să-mi folosesc mintea, căutând soluţii de mijloc, în încercarea de a mulţumi toate părţile, considerând că aşa pot aduce un soi de echilibru/armonie între părţi, fără să iau în calcul şi varianta că eu, chiar trebuie să experimentez nişte lucruri care apar spontan şi să le răspund promt (fără să stau pe gânduri).
    După primele situaţii de gen, şi pentru că am văzut că apăreau aproape zilnic, am meditat adânc la ceea ce se întâmplă, iar la finalul acestor meditaţii, fără să hotărăsc nimic conştient, m-am trezit acceptându-le pe următoarele, care erau mai mari şi de neacceptat (în opinia mea) în urmă cu doar câteva săptămâni . Astfel că, m-am trezit luându-mi nişte responsabilităţi care, în mod logic ar trebui să aparţină altor persoane care, se sustrag "la vedere" de la ele, cu o seninătate care m-a uimit în primă fază.
    Cu toate acestea, am acceptat totul, într-o stare de adâncă Pace şi în total acord cu mine, ca şi cum ar fi normal.
    Parcă într-un soi de verificare, după prima acceptare, a urmat alta... şi-apoi alta..., iar complexitatea lor creşte (cel puţin ieri, dacă mi-ar fi spus cineva dimineaţa că în cursul zilei voi lua o astfel de hotărâre, i-aş fi spus, fără să mă tem că greşesc, că nu i-s boii acasă)
    Am senzaţia că mă aflu într-un ocean, unde apa îmi facilitează un soi de libertate de mişcare, dar şi o senzaţie că-mi va fi uşor să împlinesc totul... ; nu mi-e frică de nimic !
    În aceeaşi măsură, m-am trezit şi spectator la ceea ce se întâmplă, dar fiind implicată direct şi în dinamica lucrurilor.
    Vineri, la a doua transmisie (22:10), Sinele meu Înalt, mi-a dăruit cea mai frumoasă sferă, de până acum. Era ca un glob alb-sidefiu din pomul de Crăciun.
    Culisarea sferei s-a făcut cu o viteză uluitoare, astfel că nici nu ştiu dacă am respirat. Iar când am aşezat-o în "bobocul de floare", acesta s-a arătat de un argintiu din acela spre alb şi foarte strălucitor.
    Transmisiunile următoare, le aştept cu nerăbdare, fiindcă mă aştept să înţeleg în urma experimentării, felul în care eu pot să văd în alte spaţii, unde călătoresc, fiindcă ştiu sigur că n-am ieşit niciodată conştient, cu totul, din corpul fizic.
    Sunt de acor cu Anca, că este necesar să ne bucurăm de magia acestor momente, cu o bucurie plină, aşa ca a copiilor.
    Mai cred că, este necesară o Atentă echilibrare pe chakre, înaintea acestui exerciţiu (cel puţin aşa mi-am propus să fac).
    Mulţumesc Zaryiena!
    Mulţumesc, prieteni, fraţi, ghizi pleiadieni !
    Mulţumesc Remer Ra !
    Vă iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Minunat ! Magic ! Mulţumesc ! Mulţumesc! Mulţumesc !
    M-am simţit ca un copil cuprins cu totul în magia Crăciunului !
    Odată cu experienţa asta mi-am amintit un Crăciun de pe la 3 ani (dar vă povestesc altă dată despre asta).
    N-a fost greu să-mi văd corpul de Lumină fiindcă deja mai văzusem asta în timpul transmisiunilor cu cascadele de Lumină şi sunet.
    Când am trecut la Creaţie, nu m-am oprit prea mult asupra formelor geometrice simple, căci am început să creez păsări, fluturi, flori, apoi le-am aşezat pe acestea în cadre naturale, astfel că am creat păduri întregi, cu munţi de cristal, am creat o deltă cu stuf şi salcii, pescăruşi , lopătare, raţe sălbatice. Apoi am creat un lan de grâu.
    Când am ajuns la lanul de grâu, mi-am dat seama că până atunci creasem doar din Lumină albă, iar acesta mi-a apărut din Lumină aurie, pe o întindere vastă, cu maci roşii de Lumină şi cu tupini şi frunze de Lumină verde.
    Era atât de frumos, că m-am întors din nou în pădure, unde copacii aveau culoarea lor naturală doar că erau din Lumină. Am recreat frunzele de Lumină verde, o familie de căprioare de Lumină, care nu tresăreau de spaimă la fonete, un iepure care nu se furişa şi nu-i era teamă de nimic, un urs care era de-o blândeţe rară. Apoi păsăile se întreceau cu veveriţele în zbor de pe un ram pe altul (nu vă puteţi imagina cu scânteiau cozile stufoase ale veveriţelor!).
    la un moment dat, de sub o grămadă de pietre ca nişte cristale luminoase, am ţâşnit un izvor de Lumină cristalină alb-liliachie, care trecând printre şi peste pietre, parcă ar fi cântat la xilofon.
    Am ieşit din pădure, iar pe colinele din jur, era iarbă de Lumină verde ce se întindea ca un covor , de unde scânteiau ici colo smocuri de flori în diverse culori.
    m-am trezit apoi, într-un ocean de Lumină alb-cristalină, la fundul căruia erau stânci de toate formele şi culorile, care trimeteau raze de Lumină în toate direcţţiile, combinânduse armonios cu nuanţele vegetaţiilor şi coralilor, iar peşti de toate dimensiunile, formele şi culorile, schimbau decorul ţâşnind de colo-colo. Am creat un delfin cu care m-am îmbrăţişat ca, cu un prieten pe care nu l-am văzut de demult.
    A fost absolut minunat aşa că am depăşit binişor timpul.
    În partea a doua, După ce am dat un tur prin casă, am ieşit afară admirând spectacolul de Lumină, apoi am fugit în parc, unde a fost şi mai spectaculos.
    Deşi conştientizam că e noapte, totuşi parcul emitea din Lumina a tot ce exista acolo, pe o rază bunicică.
    Când eram în parc, am simţit o presiune la frunte, dar n-am luat-o prea mult în seamă şi m-am fugit la vârful Omu.
    Maestuos, ca un cristal curat, emitea o Lumină foarte puternică, în nuanţe care treceau de la alb la argintiu şi către violet, astfel că lumina totul în jur, până şi văile cele mai adânci, cât cuprindeai cu ochii.
    Fiind acolo şi minunându-mă, nu ştiu cum am reuşit, dar l-am cuprins cu braţele pe după gât, într-o îmbrăţişare la fel de caldă, ca aceea cu delfinul.
    Presiunea din frunte s-a înteţit, apoi s-a extins la tâmple, motiv pentru care am hotărât să mă întorc în matcă.
    Remer Ra, nu cred că o să aflaţi vreodată, tot ceea ce faceţi pentru noi şi mă refer la efectul acţiunilor dumneavoastră, asupra noastră. De aceea, mă înclin şi vă mulţumesc din toată fiinţa mea, pentru fiecare clipă de magic pe care ne-o dăruiţi.
    Mulţumesc tuturor ! Vă iubesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rennatosa, eu sunt noua pe aici si am facut si eu exercitiul de la ora 20.20, cea cu creatia, pot sa spun ca mi-a reusit destul de bine, insa cea de la ora 22.10 nu am mai facut-o, eu intelegand ca tine de cea de-a doua transmisie, adica din data de 16 mai. Nu prea inteleg. Te rog sa ma lamuresti cum e cu datele astea. Multumesc !
      Lola

      Ștergere
    2. Dragă Lola, dacă citeşti cu Atenţie materialul de mai sus, vei vedea că sunt câte două transmisii pe seară, la datele menţionate acolo.
      Fiecare calup de transmisii are o temă (poţi vedea despre ce fel de teme e vorba, în postările mai vechi de pe blogul acesta, începând din decembrie 2013, încoace).
      Tema la care participi acum, are ca şi scop, ACTIVAREA CAPACITĂŢILOR NOASTRE CREATOARE. Practiv , suntem ajutaţi să conştientizăm, să activăm şi să dinamizăm acea parte a noastră (de la nivel subtil) care are rolul de CREATOR DIN LUMINĂ.
      Această parte a noastră este Corpul de Lumină, care este un strat al Corpului Spiritual.
      Ca urmare, de aici se înţelege că, Omul, creează din INTENŢIE, dar el are un Corp de Lumină care este responsabilul cu CREATIVITATEA, iar instrumentul de care se serveşte el, este IMAGINAŢIA-VIZUALIZAREA.
      Materialul pe care-l prelucrează acest Corp de Lumină, este tocmai Lumina care în prima transmisie este potenţată de pleiadieni, prin contactul pe care-l stabilim cu ei, cu ajutorul sferei de Lumină.
      Aşadar, în zilele în care au loc transmisiuni, totdeauna sunt două episoade care au legătură cu tema.
      Pentru această sesiune explicaţiile sunt în postarea lui Remer Ra din care citez :
      "La prima transmisie (între 20:20 și 20:40) veți lucra cu acest corp de lumină. Înainte cu două minute (20:18), veți lucra cu sfera-probă, respectând același proces ca până acum, adică cereți sinelui divin să vă ofere o sferă energetică cristalină și apoi o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte, în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa deasupra creștetului, la circa 10 cm. Stați circa 5 minute sub fluxul de lumină și energie după care, printr-un simplu act de voință, veți fi conectați doar la trupul de lumină.
      Priviți-vă brațele de lumină, trunchiul de lumină, picioarele de lumină! Admirați perfecțiunea propriului corp de lumină! Simțiți lumina, iubirea, armonia, bucuria! Veți respira lumina și energia prin creștetul corpului de lumină iar acesta va străluci tot mai puternic, asemenea unui mic soare.
      În următoarele 15 minute vă veți alimenta conștient acest corp cu energia și lumina din rețea și veți crea tot felul de obiecte cu ajutorul luminii. Puteți crea orice veți dori, folosind toate culorile și formele posibile, începând cu forme și geometrii simple și mergând până la cele mai complexe lucruri. Creați elemente din regnul mineral – munți, câmpii, dealuri, stânci; creați elemente din regnul vegetal – flori, arbori, plante diverse; creați elemente din regnul animal – păsări, fluturi multicolori, mamifere delicate, pești multicolori.
      La cea de-a doua transmisie (între 22:10 și 22:30), după ce ați creat sfera și ați plasat-o deasupra creștetului (se va face înainte cu două minute de transmisia propriu-zisă) veți alimenta corpul de lumină circa 5 minute după care veți ieși ”afară”, printr-un simplu act de voință. Nu vă fie teamă, nu este vorba de o ieșire a corpului astral ci de o ieșire a corpului de lumină. Acest lucru nu presupune niciun risc, este asemenea imaginației, ca și cum v-ați plimba cu mintea în diverse locuri.
      În continuare, veți privi lumina din jur! Pentru început, priviți lumina din interiorul casei. Totul este din lumină: obiectele de mobilier, cărțile, aparatura electrocasnică și electronică, pereții, totul! Ieșiți apoi din locuință și mergeți unde doriți: pe stradă, în parc, în magazine... Doar priviți lumina din jur! Totul este format din lumină! Oamenii sunt din lumină, mașinile sunt din lumină, copacii, iarba și florile sunt din lumină; toate obiectele pe care le vedeți sunt din lumină. Realitatea este la fel, doar că nu există nimic material ci doar... lumină! De diferite nuanțe și diferite culori, toate strălucitoare!
      Dacă simțiți nevoia să vă plimbați mai mult de 15 minute în acest microunivers de lumină, o puteți face!"

      Ștergere
    3. Multumesc Rennatosa pentru explicatii ! Am sa citesc si articolele anterioare ca sa inteleg mai bine metoda de lucru.
      Lola

      Ștergere
  15. Ce ma bucur pentru trairile tale, Rennatosa Josai! Eu nu prea am avut timp sa ma dumiresc prea bine! Cand credeam ca " ma asez mai bine pe treaba", a trecut timpul! Scurt mi s.a parut si la prima si la a doua sesiune! Parca as mai fi stat si prin casa sa cuprind totul, fugeam afara, ma intorceam prin casa ca nu apucasem "sa intru si in sufragerie"... Oricum, desi nu am ajuns inca sa am trairile tale, sint plina de bucurie! Multumesc din suflet pentru ca Zariena/Remer Ra s-au gandit sa posteze atat de devreme mesajul. In tot timpul de la postare pana ieri "m.au trecut" o gramada de stari. Dupa ce am citit mesajul in 30 aprile, m.a cuprins frica. M.am gandit (desi teoria este mai simpla) ...cum, eu, Lenuta, sa fiu CREATOR? Acum....? Gata?... Deja...? Asa repede a venit timpul?.... Intrasem putin in panica. Apoi, incet, incet, am inceput sa ma linistesc...am respirat...."am ridicat nasul/pieptul mai sus....si de ce nu...? Pai, eu, Iubire, oare ce sint?.... Apoi a venit si mesajul minunatei Irina care mi.a spus, fara sa o intreb ceva, fara sa stie trairile mele sau faptul ca intru aici: " Te simti ca un fir de nisip neinsemnat...de ce?... ca tu esti muult mai mult... Au urmat si ultimile voastre mesaje....V.am mai spus ca va iubesc? si ce daca... VA IUBESC! VA MULTUMESC! ABIA ASTEPT SA VA STRANG IN BRATE! SA FITI BINECUVANTATI! MULTUMESC PLEIADIENILOR! IUBIRE SI RECUNOSTINTA TUTUROR!
    Lenuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi noi te iubim !
      Simt multă duioşie pentru tine ! Ai o energie curată.
      DA. TU EŞTI CREATOR. TU EŞTI IUBIRE ŞI TOT CE DERIVĂ DIN EA. Şi eu sunt, şi toţi ceilalţi.
      pare greu să ne amintim, dar iată ce norocoşi suntem , fiindcă ne vin ajutorul de unde nici nu îndrăzneam să credem că mai ESTE ceva înafară de planeta aceasta şi de un Dumnezeu de care mai mult ne îndoiam, decât să Credem.
      Nu-i nici o problemă că nu ţi-a ieşit din prima! Îţi va ieşi cu siguranţă (de aceea şi postez trăirile mele, că, poate din toată însiruirile mele în cuvinte, vă agăţaţi de un fir prin care să ţâşniţi).
      Hopa-sus !

      Ștergere
  16. Rennatosa,
    Abia asteptam sa ne povestesti ce ai experimentat!
    Iti admir sincer capacitatea de "a vedea" si de a imagina atatea minunatii!
    Eu stau mai bine la partea senzitiva, la partea de "a vedea" trebuie sa mai dezvolt/activez abilitati.
    Am simtit in prima parte o ploaie energetica blanda, am asemuit-o unei ploi calde de vara combinata cu un vant care sufla din partea dreapta, astfel ca picurii de lumina cadeau oblic pe corpul meu, o ploaie care iti stimuleaza toate simturile si iti da o traire de armonie.
    Stiind ca nu sunt foarte avansata la partea de imaginat, l-am rugat pe sinele meu divin sa conduca el ambele exercitii.
    Primul obiect creat instantaneu a fost un .... Ferrari. Nu era rosu, era din lumina aurie. Nici nu m-am gandit constient, pur si simplu l-am vazut in fata mea. Apoi un aparat foto, care tot asa a aparut. Dupa care am creat constient diverse obiecte, plante, etc.
    Mi s-a parut atat de amuzanta faza cu Ferrari. Adevarul este ca imi plac masinile sport si imi place si viteza... :D
    La exercitiul de la 22:10, cand am ajuns la partea de calatorit, m-am "vazut" direct in New York, se vedea totul din lumina aurie. Mergeam pe o strada cu blocuri inalte, am ajuns la o cladire anume, parea o cladire de apartamente, am intrat in hol, am salutat portarul si am urcat in lift. Mai departe nu stiu ce s-a intamplat. Sorry!
    Imi tot revine in minte New York-ul in ultimul timp, dar inca nu am reusit sa fac nicio conexiune. Astept sa vad ce mai apare!
    Va imbratisez cu drag si va doresc experiente minunate si evolutive! :)

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc Anca!
      Măi, când aveam 3 ani, eu l-am văzut pe Moş Crăciun, în sania lui trasă de cerbi (nu aflasem ce sunt renii încă), uitându-mă printr-un ochi de geam , mai mic decât era faţa mea, fiindcă era acoperit cu zăpadă.
      Mama ne făcea brad în fiecare an (cu lumânărele colorate prinse-n clipsuri şi cu toate cele).
      Eu, mă culcasem probabil, chitită să-l suprind pe Moş Crăciun, atunci când intră pe... "coş". Aşa se face că, cine ştie cum, m-am trezit când bradul era gata, iar mama frântă de oboseală, mai copilărea şi ea puţin, cuprinsă de această magie, stând în faţa sobei şi cu ochii la bradul cu lumânărele aprinse, globuleţe, fondante şi hârtie creponată în toate culorile.
      Nu ştiu ce-oi fi zis, că mama mi-a spus că tocmai plecase "Moşul", iar după ce am cerut detalii de genul : când a plecat ?cu ce-a venit? unde s-a dus ?, Mama mi-a spus că probabil tocmai dă colţul uliţei, să meargă la verii mei.
      Am ţâşnit la geam şi uitându-mă afară unde nu se vedea practic, decât zăpadă, eu l-am văzut şi auzit pe "Moş", îmbrăcat cu haine roşii, cu fes roşu, cu barbă albă, mânând cerbii care erau vreo trei perechi, de pe capra saniei sale , care dădea colţul uliţei.
      Am văzut asta ca şi cum ar fi fost real, ba chiar l-am auzit pocnindu-şi biciul, dar şi clinchetele clopoţeilor de la gâtul cerbilor.
      Este singurul moment cu adevărat fericit din copilăria mea, despre care eu îmi amintesc.
      Vedeţi, aşadar, că eu am vechime în astfel de experienţe... !
      În orice caz, aveţi răbdare, fiindcă magia abia începe ... !
      Vă îmbrăţişez !

      Ștergere
  17. M-a furat entuziasmul în stările pe care link-ul postat ieri, m-a condus, încât am făcut Pleiadele, ploioase, printr-o asociere ca într-un vârtej.
    De fapt, ploioasele sunt Hyadele, surorile vitrege ale Pleiadelor, care au ca tată pe Atlas.
    Am şters mesajul acela, dar repostez link-ul, ca omagiu pentru pleiadieni, dar şi spre bucuria voastră.
    Asocierea aceasta pe care ca din greşeală, poate fi şi din cauză că, am motive să cred că unele dintre mesajele mele, vin de la Hyadieni.
    Iată link-ul : https://www.youtube.com/watch?v=WMHB7e4uzp0
    Bucuraţi-vă !

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu ştiu dacă o să am vreme pentru comentarii astă seară. Sunt în febra schimbărilor (deh! mi-am luat responsabilităţi noi). Voi face comentariile imediat ce mă eliberez.
    Vă doresc tuturor să fiţi cât mai strălucitori pe stratul de Lumină, creativitate maximă şi călătorii magice !
    Să ne-auzim (~L*) cu bineeee !

    RăspundețiȘtergere
  19. PORTALUL PLEIADIAN 2014 TRANSMISII 5
    videoclip realizat de Condor C
    https://www.youtube.com/watch?v=l4EkCCmBuUg&feature=em-share_video_in_list_user&list=UUqsR3hLLpUd7xAZ2nENYH4A

    RăspundețiȘtergere
  20. O sa scriu un comentariu combinat, cu mai multe teme de discutie.

    1. Nu stiu daca m-a "atacat" cineva, iar daca a facut-o, eu sincer nu am sesizat. :) Imi pare rau!
    Aveam in trecut un apetit pentru scandal. Imi placea sa fac scandal pentru neurotransmitatorii care se eliberau in starile respective, e un fel de dependenta neuro-chimica (nu detaliez). Adica nu era chiar scandal, ci erau niste discutii foarte aprige pe teme de serviciu, de medicina, sau chiar pe chestii stupide gen de ce ai pus cana acolo, etc. Scandalul acela adevarat imi displace total. Mai am si acum uneori tentative "sa scot coltii" in anumite situatii, dar se intampla tot mai rar si aleg sa raspund cu calm. Este o vorba pe fb : conflictul nu poate supravietui fara mine. Asa ca evit sa alimentez orice fel de conflicte.
    Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu imi mai "permit" sa ma enervez. Cand accesez emotii de joasa vibratie, imi scade atat de mult energia incat devin ca o "leguma". Inainte ma activau chestiile de genul asta, acum ma "dau de pamant" energetic.
    Asa ca las enervarea si discutiile in contradictoriu pentru ceilalti care pot si vor sa le duca. :)

    2. Referitor la faptul ca am preluat, decodificat si transmis mesajul Zaryienei, lucrurile sunt simple si clare pentru mine. Eu daca spun un lucru, asa este. Adica eu asa il percep cel putin. Saptamana trecuta vineri am solicitat o sesiune individuala cu Zaryiena&friends si am primit-o, o ora jumate am stat in energiile transmise, mi s-au facut niste calibrari, le-am simtit si mi s-a mai curatat din campul mental. In seara cand am preluat si postat mesajul, am primit o infuzie de energie de inalta vibratie cu cateva ore inainte de a scrie. Adica am fost pregatita pentru asta, nu s-a intamplat asa dintr-o data.
    Eu am invatat si simt asta in toata fiinta mea ca este o singura cale sigura si aceea este calea adevarului.
    Nu am de ce sa imi atribui merite care nu sunt ale mele, asta se "plateste" divin.
    Nu am de ce sa atribui altcuiva ceva ce am zis eu, si asta se "plateste" divin.
    Nu am de ce sa nu transmit ceva cand simt ca trebuie sa scriu/spun asta. Asta nu se chiar "plateste", dar e un pas inapoi si sta mesajul in campul meu mental pana il transmit.

    3. La sesiunea de calatorit din transmisiunea de la ora 22.10, am "mers" in ocean (nu stiu care), langa o insula mica, cu nisip fin si palmieri, dar am stat doar in apa. Inotam, saream, ma scufundam, iarasi ieseam la suprafata, efectiv am fost "ca pestele-n apa". Am avut doua interactiuni. Prima cu un delfin, a fost un salut de bucurie. Iar a doua cu o orca. M-am lipit de spinarea ei si a inotat cu mine. Am simtit ceva deosebit, o fuziune a energiilor noastre, un dans al lor, un amestec sublim de iubire, respect si comuniune perfecta.
    A fost ceva deosebit.
    Am depasit timpul alocat "calatoriei" si tot l-am petrecut in apa. Desi constient ma duceam cu mintea in alta parte, tot aici ma intorceam. Foarte fain! Foarte foarte fain!

    Asadar a fost deosebit in seara asta.

    Fiti iubire!
    Noapte buna!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  21. Cristi: Sunt convins ca la capatul drumului va veti gasi pe VOI.Dar ce frumoasa este excursia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranţă, acesta este scopul marii călătorii.
      Mulţam, Cristi ! Deja mi-e dor de mine !

      Ștergere
  22. Bine v-am regăsit !
    La prima transmisie de astăzi m-am ţinut de şotii...
    Într-un spaţiu, undeva, a găsit un munte golaş, de la bază şi până la vârf.
    Mai întâi l-am vizualizat după percepţia 3D. Apoi, i-am vizualizat structura de Lumină, în culori diverse, de la gri deschis la gri-albastru (în diverse tonuri), iar pe unele porţiuni, printre stânci şi pe platouri am găsit ţărână brun-roşcată.
    Pe măsură ce-i descopeream nuanţele, ele se luminau din ce în ce mai tare, astfel că trimeteau razele în jur, fapt ce dilata spaţiul.
    Am luat un pumn de ţărână şi l-am lăsat să curgă printre degete. Fiecare grăunte de tărână era ca un diamant strălucitor, cu formă şi nuanţă unică.
    Am privit în jur, iar spaţiul acela , primea cu bucurie fiecare undă de Lumină.
    Mi-a venit dintr-o dată să creez o pădure de la primul vlăstar.
    Când a apărut vlăstarul, ca la un semn, a încolţit ici-colo şi câte un smoc de iarbă.
    De nicăieri, au apărut nişte furnici. Apoi alte vlăstare. Apoi alte smocuri de iarbă, alte furnici.
    Fiecare avea Lumină proprie, atât ca intensitate, cât şi ca nuanţă.
    Ca la un semn, de la poalele muntelui şi până spre vârf, au început să răsară iarbă şi vlăstare, care, au început să se înalţe cu repeziciune, umplând spaţiul cu undele de lumină ce răsăreau odată cu fiecare mugure, frunză, floare, creangă, astfel că spectacolul de lumină şi culoare era veşnic în schimbare şi altul, de la o clipă la alta.
    După ce s-a ridicat pădurea şi a îmbrăcat întregul munte, dilatând dar şi umplând spaţiul din jur în cascade de Lumină, am văzut într-o clipă spectacolul celor patru anotimpuri.
    Dincolo de bucuria copilului în faţa unui astfel de miraj, am rămas pe gânduri cu privire la procesul de Creaţie, astfel că mi-am însărcinat o parte a Atenţiei să se ocupe cu aceasta.
    În a doua transmisie, după turul obişnuit, mi-a venit brusc să plec pe malul mării.
    Sigur că marea era fascinantă, aşa ca o mare de Lumină-smarald, dar Atenţia mea fost atrasă de nisipul de pe plajă ; niciodată nu mi-a trecut prin minte că nisipul poate fi atât de frumos dacă-l priveşti în adâncul său...
    A fost absolut fabulos să mă simt ca înauntrul unui foc de artificii (fiindcă aşa părea - ca o mare scânteietoare, cu o bază aurie care fugea din raze, către toate nuanţele).
    Pe final, mi-a venit să plec pe o navă pleiadiană.
    Am cerut permisiune Zaryienei, apoi, un fel de tunel a coborât până la mine şi pur şi simplu m-a aspirat.
    Am trecut prin mai multe spaţii cu o viteză uluitoare. Vedeam dar nu reuşeam să opresc ceva în memorie. Totuşi, am reţinut doar trei lucruri, după care când m-am întors, parcă aş fi căzut din copac (adică brusc)
    Primul lucru pe care l-am văzut acolo, a fost un ecran pe fond albastru(ca o fereastră) unde vedeam o puzderie de stele care parcă erau îşirate ca nişte mărgele, în poziţie verticală (astfel de şiruri am mai văzut când începusem exerciţiile cu sfera, dar erau înşirate in interiorul meu, între chakrele 5 şi 3).
    Apoi, pe un alt ecran , de data asta portocaliu, era ceva ca un desen (un fel de simbol).
    În final, am văzut tot un ecran cu steluţe înşirate ca mărgelele, dar de dimensiune mai mică şi cu un fond albastru într-o nuanţă mai intensă.
    Încă nu m-am dumirit ce şi cum, motiv pentru care nu comentez mai mult.
    Pe final, mesajul meu este pentru pleiadieni.
    Dragilor, vă mulţumim că Sunteţi şi că ne iubiţi atât de mult, încât aveţi răbdare cu nişte ignoranţi ca noi !
    De asemeni, mulţumesc Remer Ra !
    Vă iubesc!


    RăspundețiȘtergere
  23. La mulţi ani binecuvântaţi, tuturor celor care-şi celebrează astăzi ziua numelui ( inclusiv numele Alina, este tot un derivat al numelui Elena) !

    "Cum este omul, aşa este şi numele său, şi aşa sunt şi faptele sale." zice un concept.
    "Mai bine să ai un nume bun, decât toate bogăţiile din lume." zice alt concept.
    Aşa cum mai spus şi cu alte ocazii, numele vorbeşte despre esenţa ascunsă a lucrului sau fiinţei care l-a primit .
    Tot numele, este ca o plajă pe care Omul se manifestă, dar defineşte şi personalitatea acestuia.
    Omul care poartă un nume cu care se identifică, dar nu este Atent la semnificaţia acestuia, rătăceşte, adesea, în căutarea împlinirii proprii. Dar dacă Omul ar fi Atent la înaintaşii care au purtat acelaşi nume şi a căror fapte au rămas vii în memoria lumii, ar putea folosi acestea ca pe nişte indicii pentru intrarea pe Calea sa unică.
    Unii dintre înaintaşii noştri au lăsat în memoria lumii fapte pozitive, alţii negative. Atât unele cât şi celelalte sunt de folos atunci când ne identificăm sub acelaşi nume, fiindcă indiciile pozitive ne îndreaptă spre Calea noastră, iar cele negative, ne arată ce să nu facem, ca să nu rătăcim.
    Astăzi sunt celebraţi Sfiinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena. Ambii, dincolo de faptele lor, sunt strict legaţi de un simbol puternic -CRUCEA.
    N-am să mă adâncesc în descifrarea simbolisticii Crucii, acum, dar, dacă purtătorul unuia dintre aceste două nume mari, este interesat să afle mai multe despre Sine, va căuta să desluşească şi să ÎNŢELEAGĂ simbolistica, Crucii, fiindcă este STRÂNS legată de întreaga sa Fiinţă, dar şi de misiunea pe care o are aici, pe pământ.
    Deasemeni, dincolo de influenţa de la nivel subtil, Crucea este foarte importantă pentru persoanele care se identifică sub numele de Constantin, sau Elena (cu toate derivatele sale), în toate aplicaţiile practice din această Viaţă ("cine are ochi de văzut, vede." ).

    RăspundețiȘtergere
  24. Asa cum am constatat ca este mai eficient si de aceasta data l-am rugat pe Sinele meu Divin sa conduca tot exercitiul de conectare, inclusiv sa imi induca starile necesare pentru a participa optim.
    In prima parte de la 20:20, am simtit un flux energetic pulsatil de o anumita frecventa si vibratie, destul de puternic, in zona timusului. Am si ramas cu o durere in acea zona, astazi ceva mai diminuata. Asta mi s-a parut mai deosebit.
    Iar la conectare de la 22:10, am avut parte de experienta mai interesanta pe care ma bucur sa o impartasesc.
    Prima locatie in care m-am "vazut" mental a fost zona de langa cazinoul din Constanta, cald, frumos, insorit, atmosfera de vacanta. Intai vad imaginile cum sunt in realitate, abia parti din scenariul si printr-o intentie constienta le vad structura energetica de lumina. Pana acum tot ce am vazut in exercitii, in mod natural fara sa intervin eu constient a fost din lumina alb aurie, dar un auriu inchis, cu exceptia apei. Apa o percep ca avand alta structura, mai subtila, si o vad intr-o lumina alba-albastruie de o densitate mai mica decat cea alb-auriu inchis. Apoi alte cateva locatii concrete legate de viata mea, nimic care sa mi se para iesit din comun. Insa ma gandesc sa ma conectez la natura, si ma vad pe campiile din Africa. Vad corpul de lumina al unei girafe, al unor bizoni si in corpul de lumina alb-auriu inchis vad o inima de lumina, aratand asa cum ai desena o inima cu mana. Si imi dau seama ca am si eu una in corpul meu de lumina. Una la fel cu a girafei, cu a bizonilor, cu a celorlalte animale. Urmatorul gand a fost sa ma conectez la inima Mamei Pamant. Aceeasi inima de lumina alb-auriu inchis, dar mai mare. Aceeasi vibratie, acelasi sentiment de iubire calda.
    Urmatorul gand a fost sa ies din spatiu Mamei Pamant, intr-o secunda atentia mi s-a indreptat in sus, si am ajuns pe o nava pleiadiana, totul in jur era simplu si in doua tonuri cromatice : gri si albastru, nuante deschise, neutre. Erau in fata mea 2 pleiadieni, unul masculin (statea in stanga) si unul feminin (statea in dreapta), ambii de aceeasi inaltime si cu o vibratie inalta. Am cautat sa ma conectez la ei prin intermediul inimii de lumina abia "descoperite". Insa am constatat ca ei nu aveau aceasta inima de lumina, calda si calma, si blanda, si fermecatoare. Imediat am avut o reactie oarecum copilareasca de care ma amuz acum, am zis "voi nu aveti inima asta de lumina, vreau inapoi pe Pamant!". :))) Nu am spus-o cu suparare, ci mai degraba cu inocenta. Si m-am intors. Stiu ca nu s-au suparat pentru reactia mea. :)
    Nu ma intelegeti gresit, aveau o vibratie inalta, dar nu era vibratia acestei inimi de lumina care exista in toate animalele si in toate sufletele intrupate pe Pamant, la fel ca si in Gaia. Suntem uniti de aceeasi inima de lumina. Este ceva extraordinar. Nu mi-a trecut atunci prin minte sa vad daca o regasesc si in pesti sau insecte, de exemplu. Insa experienta a fost minunata.
    Am o stare de fericire si seninatate subtila de aseara. Este o constientizare deosebita.

    Ca bonus la relatarea de mai sus, pot sa va spun ca am dureri puternice in ochi si de cap, stiu ca se fac curatari de deblocari, plus durerea din zona timusului, care are aceeasi explicatie.
    Alimentarea corpului de lumina are impact asupra tuturor structurilor noastre.

    Si un mic feedback referitor la evolutia abilitatilor, pot sa va spun ca simt prezenta regnului vegetal. Cel mai pregnant la copaci, cu cat este mai mare, mai "batran", cu atat o simt mai puternic. Insa e o perceptie diferita de cea prin care simt energia altor oameni sau a locurilor. Le percep Prezenta si intuiesc ceva mai mult de atat. Sunt sigura ca in curand voi putea comunica cu ei la nivel subtil. Visez sa fac asta.
    Mai multe in episodul urmator. ;)
    Va doresc experiente evolutive minunate si armonioase!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunat ! Mulţumim pentru împărtăşire!
      Anca, atunci când îmi activez corpul de Lumină, am grijă ca el să fie corp comun cu toate corpurile mele de vibraţie mai joasă, inclusiv corpul fizic. Practic, în primul moment îl vizualizez, iar pe măsură ce se încarcă din reţea (prin sfera de Lumină care se conectează la o staţie pleiadiană printr-un filon de Lumină ), eu conduc/extind Lumina cu care sunt alimentată pe toate straturile (mental,emoţional,astral) inclusiv în întregul meu corp fizic, realizând o infuzie de Lumină până la nivel celular, apoi mă extind cu Lumina în spaţiul din jurul meu.
      Acolo unde ştiu că am dezechilibre, insist/potenţez până vizualizez Lumina în mod clar, fără umbre, puncte, etc. Toate acestea le fac în cele 5 minute în care mă încarc pe corpul de Lumină, iar dacă nu am reuşit, mai întârzii puţin. Iar încărcarea o fac din creştet spre tălpi (spre ex. îmi văd, astfel, oasele ca de aur strălucitor), până sunt UNA cu toate corpurile mele, toate, Lumină (doar când o şterg la plimbare, plec cu corpul de Lumină).
      Însă, dureri (mai degrabă presiuni) am şi eu, doar atunci când plec la plimbare, cam după 10 minute de hălăduit (cel puţin aşa a fost până acum).
      Toate experienţele împărtăşite între noi, pot fi surse de inspiraţie, indicii, direcţii, deschideri,etc. Aşadar, nu vă împiedicaţi de capcanele pe care ni le întinde ego-ul, întrând în hăţişul comparaţiilor, dacă, consideraţi că experienţele voastre sunt mai "sărace". Fiindcă unii dintre noi pot experimenta o mulţime de lucruri pe perioada unei transmisii, iar alţii pot experimenta unul singur dar foarte important pentru el.
      De asemeni, sunt sigură că unii dintre noi, nici nu conştientizează valoarea experienţei pe care o au şi chiar dacă ar vrea s-o relateze, simt o frustrare atunci când văd celelalte relatări (tot ego-ul, desigur, cu frustrările sale, dar tot e bine că scoate colţii fiindcă, ne face conştienţi că este încă în funcţiune).
      De aceea, vă sfătuiesc (DA. vă SFĂTUIESC, fiindcă "sfatul" în esenţa lui, are o vibraţie din cele mai curate şi el este atributul DĂRUIRII) să HOTĂRÂŢI ceea ce vreţi să ne împărtăşiţi, înainte de a intra pe blog şi să nu citiţi cu nici un chip alte comentarii, înainte de a fi lansat mesajul spre publicare. Astfel, vă veţi proteja de comparaţii, iar cei care au mai multe de spus, nu trebuie să se abţină doar aşa..., ca să nu se simtă cineva frustrat.
      Aş vrea să vă rog să conştientizaţi că, noi, cei care ne-am adunat sub această "umbrelă a lui Zamolxe", aici, şi participăm la aceste experienţe, n-o facem ca din întâmplare şi nici de gură cască, aşa, c-a să facem şi noi ceva mai... teribil (sunt unii şi din aceştia, dar care se retrag relativ repede), ci, SUNT nişte legături între noi, iar timpul va arăta aceasta. De aceea, este bine să aveam o comunicare şi o deschidere mai mare unii faţă de ceilalţi, fiindcă eu văd că suntem o structură care, păleşte pe colo-colo, dar ea ESTE.
      Aşadar, nu contează ce experimentaţi (chiar dacă vi se pare o aberaţie), împărtăşiţi cu noi.

      Ștergere
  25. Va multumesc pentru tot ceea ce impartasiti cu noi! Nu am nicio problema vis.a.vis de faptul ca voi "vedeti/simtiti" . Stiu sigur ca totul este asa cum e sa fie pentru binele cel mai inalt al fiecaruia dintre noi. Am simtit si eu durere in laba piciorului drept data trecuta. Diminetile ma trezesc si este necesar sa am grija cum calc, pentru ca risc sa sucesc cate ceva. Ma dor gambele, genunchii, ma tot gandeam daca nu este, cumva, de la ultima/splendissima deplasare la Colti/Bozioru. Nimic nu.mi strica bucuria de a citi tot ceea ce voi postati si abia astept sa scrieti! Numar orele pana la transmisiile din aceasta seara! Va pupic! Va iubesc! Sa fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  26. Iar m-am ţinut de năstruşnicii...
    Am început echilibrările.
    Întâi de toate, chakrele mele luminau atât de intens, încât razele lor se uneau.
    Talpa dreaptă mi s-a încinc pur şi simplu.
    Sinele meu, mi-a dăruit o sferă de cristal incolor, iar atunci când am încărcat-o a început să emită raze jucăuşe în toate culorile.
    După culisare, când am aşezat-o în "bobocul de floare" argintiu, în loc să se conecteze la reţea în partea de sud (printr-o rază ca un filon de lumină) , a plecat spre est.
    Am condus-o la sud şi m-a ascultat.
    Vă spuneam într-un comentariu anterior că, meditez la procesul de creaţie. Şi ceea ce nu v-am spus data trecută, este că, am început să creez un proiect pentru mine, la care am lucrat cam 5 minute.
    Astăzi, m-am întors la proiectul acela şi am lucrat cu atâta sârg (până la cele mai mici detalii), încât la un moment dat, am simţit că mă dor palmele şi muşchii mâinilor pe o distanţă de cam 15 cm spre cot.
    Am mutat o parte a Atenţiei pe zona aceasta şi am avut senzaţia că sunt la cca 20-25 cm de pat (stăteam întinsă în dormitor) şi că durerea de la mâimi era din cauza faptului acesta.
    Mi-a trecut rapid prin minte că sunt în levitaţie (şi dacă-i aşa, ar fi prima oară) şi n-am mai deranjat starea aceea, ca nu cumva să ies din ea (am fost totuşi Atentă, să văd dacă sunt cumva încordată , dar nu eram deloc; ba dimpotrivă).
    Nu ştiu să vă spun dacă am levitat sau nu, cert e că mă dor mâinile şi acum.
    M-am întors la proiectul meu şi am continuat lucrul.
    Nu vă imaginaţi câtă inginiozitate am descoperit în mine, că, stau acum şi mă întreb de ce nu m-oi fi făcut arhitect !
    Cu o viteză uluitoare şi cu o Atenţie la detaliu care m-a minunat, am creat din Lumină, pe o suprafaţă relativ mare, nişte adevărate bijuterii.
    N-am să vă spun despre ce proiect este vorba, fiindcă am de gând să urmez paşii necesari ("intenţie-imagine-emoţie" - Zamolxe/Remer Ra, dar şi să aplic conceptul "Orice lucru, oricât de fantastic ar părea, poate fi împlinit dacă, investeşti în el suficient timp şi suficientă energie" Anatol Basarab, într-o combinaţie la care să lucrez nu numai în timpul transmisiilor) ca să experimentez detaliat procesul de creaţie (aşa cum am experimentat tot ceea ce ştiu).
    Atunci când proiectul meu va răsări în planul material, voi vorbi despre el. Până atunci, poate încercaţi şi voi.
    Mulţumesc cu toată Fiinţa, din esenţa mea, prietenilor pleiadieni, pentru marea lor Iubire pentru noi !
    Mulţumesc Zamolxe, pentru tot ce însemni pentru neamul şi pământul acesta şi pentru tot ceea ce EŞTI !
    Mulţumesc Remer Ra, că ai ales durerile din spaţiul acesta, ca să ne fii Ghid şi Îndrumător atât de preţios !
    Binecuvântat să fie Creatorul şi întreaga Creaţie Divină !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Căldură mare mon cher!" Iar m-am incins. De data asta, în ordinea următoare : în talpa dreaptă, palmele, apoi tot corpul.
      Totuşi, am fost mai domestică în transmisia asta.
      Am călătorit în locuri dragi mie şi la oameni dragi. Singura excepţie a fost că, atunci când şi-a făcut apariţia "Doamna Violette" am întrebat-o ce legătură am eu cu Hyadele.
      În faţa "ochilor" mi s-au derulat mai multe chipuri feminine, însă vedeam doar ochii, sprâncenele şi o parte a frunţii. Printre aceste chipuri pe care nu le-am mai văzut (cel puţin , nu-mi amintesc), m-am recunoscut şi pe mine .
      M-am gândit că chipurile acelea or fi fost tot ale mele, în alte încarnări (nu sunt sigură că este aşa!). Culmea e că, deşi n-am nici o certitudine că ele defilau într-o ordine, totuşi nu eram ultima...!!!
      Nu ştiu dacă acesta este un răspuns la întrebarea mea, dar sunt sigură că mă voi dumiri.
      Mâinile m-au durut din nou (şi continuă de parcă aş avea febră musculară), însă n-am mai simţit acea desprindere de pat.
      Mi-e teribil de somn, aşa că mă voi opri aici !
      Mulţumesc încă o dată; şi încă o dată; şi mereu !
      Weekend binecuvântat !

      Ștergere
  27. Am mai scris un comentariu intr-o zi, dar nu a mai aparut pe blog. Probabil s-a pierdut. Erau doar niste mici observatii.
    La cea mai recenta transmisiune, cea de vineri am avut iarasi experienta de conectare la nivelul inimii energetice de lumina alb auriu inchis. Am vazut o padure imensa, un colt dintr-o stanca in stanga, dar vedeam totul de undeva de sus, nu stiu exact unde eram, ceva gen America de Sud. Nu stiu cert.
    Apoi atentia mi-a coborat pe o pajiste si am vazut un trib, femei si barbati in haine simple cu motive diverse, pareau ca vin catre mine, in frunte era o femeie, inalta, slaba, parul tuns scurt, piele de culoare inchisa; nu pareau neaparat foarte senini si nici foarte prietenosi, insa am simtit din nou acea conectare la nivel de inima. Am stat restul transmisiei in aceasta energie impreuna cu acei oameni din trib.
    Este un sentiment minunat, raman cu o fericire subtila dupa aceste experiente, seninatate si o liniste subtile.
    Noi de fapt suntem toti conectati la nivelul acestei inimi.
    Ma gandeam ce loc minunat ar fi aceasta lume daca am constientiza si simti toti conexiunea la nivel de inima. Ne-am simti in siguranta, am simti iubire, acceptare, compasiune, am simti ca toti ceilalti de fapt fac parte din noi, sunt una cu noi pentru ca suntem toti uniti de aceeasi inima. Ce fantastic ar fi! Cata fericire si seninatate!
    Ar cadea toate mastile, am uita toate fricile, toate "nebuniile mintii egotice".
    Va doresc din inima sa simtiti aceasta conexiune minunata! Efectiv simtiti ca sunteti in comuniune cu totul si cu sine. Minunat! Deosebit!
    Nu cred ca exista cuvinte sa descrie o astfel de experienta. De aceea va doresc sa o percepti personal!
    Cautati sa faceti aceasta conexiune la nivelul inimii in timpul transmisiunilor, apoi si in "viata reala".
    Este ceva minunat!

    Cat despre nivel evolutiv la care ma aflu, poate ca intr-o zi va fi necesar sa scriu despre asta. Acum nu este.
    Pana atunci sa ne bucuram de calatorie si de experientele minunate aici in sanul Mamei Pamant.

    Nu intamplator am citit zilele aceastea despre inima Lemuriei in Telos vol. III (de Aurelia Louise Jones). Va recomand cartea, are o vibratie si o perspectiva inalte.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  28. Mulţumesc ! Mulţumesc ! Mulţumesc ! Vă Iubesc !
    În prima transmisie am lucrat la proiectul meu şi chiar am îndrăznit încă unul în paralel (căci unde e Voinţă, e şi Putinţă).
    La a doua transmisie, aşa cum simţisem de dinainte, am fost cuminţică (adică fără năstruşnicii şi escapade lungi).
    După echilibrări, culisarea sferei s-a făcut în mare viteză, aşa după cum a dorit sfera mea, care a vrut să fie ea şeful (mi s-a mai întâmplat). Ok ! i-am zis. Dar s-a înţepenit să se conecteze la nord. Ok ! e rândul tău, i-am zis.
    După cele 5 minute de încărcare, am plecat prin casă, apoi am ieşit pe terasă.
    Era noapte. De fapt eu ştiam că era noapte, dar n-aş fi zis, la câtă Lumină era în jur.
    Am privit până departe, iar Atenţia mi-era mai degrabă spre Cer.
    Cerul, ca un lac cristalin albastru, limpede până-n adâncurile sale, răsărea o puzderie de stele mai viii ca niciodată şi a căror Lumină nu mai părea ca venind din depărtări, ci, parcă se voia atinsă şi mângâiată, aplecându-se către mine, aşa cum îşi pleacă salcia pletele-n apă.
    De data asta, n-am plecat la pas, ci am luat-o la... aripă, adică am zburat (mai degrabă am plutit).
    Am trecut peste copaci în care vedeam chiar şi păsărelele ascunse printre ramuri.
    Nu ştiu cum se face, că am văzut un tren luuuuung albastru care nu se mai termina intrând într-o gară destul de importantă, după numărul mare de călători care coborau şi urcau. Atunci mi-am dat seama că, toate lucrurile le văd în Lumini colorate, numai oamenii îi văd în Lumină alb-sidefie.
    Am privit puţin spectacolul acesta, după care am dat o fugă în tren şi am ieşit iarăşi.
    Spontan am realizat că vreau să văd un loc în care lucrurile n-au atâtea colţuri şi-atâtea muchii. Am plecat aşadar, într-un magazin de jucării.
    Acolo spectacolul a fost fabulos, fiindcă Lumina fiecărui lucru, nu mai începea undeva şi se termina altundeva, ci totul părea o acuarelă luminoasă şi pastelată.
    Totul a durat până am dat de ambalaje.
    Am ieşit afară căci simţeam că ceva nu e în regulă cu colţurile şi muchiile. Mă întrebam < în fond ce am eu cu colţurile şi cu muchiile ?>.
    La întrebarea asta, răspunsul a venit ca un trosnet - "Încă eşti ataşată de formă, cumătră !"
    Aşa-i ! zic. Bingo ! asta era. Accept şi remediez acest neajuns.
    Mă înalţ din nou hotărâtă să nu mai închid Lumina în forme, ci s-o las să zburde ea din raze, cum vrea, fără să pun eu chingi, cum-că, să emită/radieze până la cota nu-ştiu-care, c-aşa-i obiectul cu pricina, ci, să-i las libertate totală.
    Mă trezesc deasupra unui pod suspendat, pe unde maşinile trecea pe mai multe benzi.
    Ce spectacol... ! Bietele faruri, se pierduseră cu totul, fiindcă absolut nimic nu mai avea formă; totul era o minunată acuarelă în care culorile se topeau unele în altele, într-un fel de paradă nesfârşită.
    Podul ? Care pod ? Ăla ce părea suspendat !? Aş ! asta era o iluzie...; da-da... ! o iluzie, cum-că podul ar fi fost ceva separat de restul şi bla-bla-bla...
    Văzând eu aşa minune, îmi arunc ochii la orizont, dau "ochii" roată şi atunci am înţeles eu, de ce totdeauna am iubit acuarela - fiindcă forma nu e strânsă-n chingi.
    După aşa o experienţă frumoasă şi plină de învăţătură, (am ţopăit din picioarele mele de Lumină) şi am emis din gânduri - LUMEA CA O ACUARELĂ CARE MAI ŞI STRĂLUCEŞTE ... ; wow !
    După transmisie, am ieşit pe terasă (adică am reieşit) şi m-am uitat în jur...
    Le mulţumesc ochilor mei fizici pentru toate cele câte mi-au arătat (şi n-am văzut totul) dar, am înţeles şi mai clar, acum, cât de puţin folosim, din VEDEREA noastră.
    Vă mulţumesc cu inima, prieteni, fraţi , protectori, îndrumători şi ghizi pe Calea Luminii ! Să fiţi veşnic binecuvântaţi !

    RăspundețiȘtergere
  29. Feedback dupa transmisiunile de ieri.
    La transmisiunea de la 20:20 dupa primele minute ma tot gandeam eu ce sa creez ca nu ma simteam motivata sa creez doar asa pasari si fluturi. Si m-am gandit sa fac ceva util pentru Geea. Intai am imbracat-o in lumina pentru protectie, apoi am coborat la nivelul solului. Si ce as vrea eu cel mai mult si mai mult sa dispara - toate gunoaiele si reziduurile de pe Pamant. Am intrat in ocean si am transformat toate gunoaiele si plasticele in corali, plante acvatice, epavele in locuri de joaca pentru pesti, plasele de pescari in alge marine, deversarile de petrol in nisip negru sclipitor.
    Apoi am trecut la uscat, la nivel local. Am umplut toate strazile si drumurile cu lumina si le-am refacut sa fie perfecte. Apoi am trecut la nivelul orasului unde locuiesc in prezent. Primul lucru transformat : groapa de gunoi, apoi haldele de steril. Am transmutat totul si am creat locuri cu verdeata si terenuri de sport. Apoi spitalul. Aici am avut mai multe idei si fiindca nu o simteam pe nici una ca fiind potrivita, am umplut cladirea cu lumina si am asteptat sa vad ce idee rasare. L-am transformat intr-un spatiu de vindecare, asemanator Templului de Jad din Telos. Am facut gradini si izvoare si am pus pasari si flori si copaci blanzi si intelepti. Cand am terminat, am trecut la case, mi-am focusat atentia peste tot mergand cu mintea pe strazi pana am simtit ca s-au saturat cu lumina, apoi am transformat totul in locuinte din cristal de culori diverse : turcoaz, roz, albastru deschis, verde pal, etc. Am fost inspirata de culorile si structura cristalelor care se gasesc acum pe pamant. Apoi am transformat vegetatia, toate au prins viata si erau insufletite, copacii se aplecau si te mangaiau, florile zambeau si salutau (la nivel subtil, nu ziceau "ciao anca!").
    Am intrat apoi in rau si am curatat cu lumina apa, a devenit limpede, cristalina, vie, am refacut albiile care au fost sapate, am redat apei structura ei subtila de sustinatoarea a vietii. La toate cele de mai sus, am pornit la nivel local si apoi am alimentat ca un fel de program pe care l-am simtit ca se propaga.
    Am fost inspirata in creatie de ceea ce am citit in Telos.
    Am terminat pe la 21:00. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul.
    La sesiunea de la 22:10 am rugat Sinele Divin sa conduca demersurile ca de obicei. Am avut o conectare la nivelul inimii de lumina cu cainii si pisicile din familia mea actuala. Apoi ma asteptam sa ajung intr-un loc, undeva sa ma conectez la oameni sau animale, insa s-a intamplat altceva.
    Au inceput sa se perinde prin fata mea (mental) oameni din viata reala. Imi inclinam usor capul in fata in semn de recunostinta si onorare a lor, aveam mainile lipite ca pentru rugaciune in dreptul Anahata, si inima de lumina activata. Fiecarui om care aparea i se vedea inima de lumina activa. Cred ca s-a produs o activare la nivelul acestei structuri subtile la toti cei pe care i-am vizualizat. Sper ca nu vorbesc prostii...
    De la un moment dat viteza cu care treceau era atat de mare incat ii vedeam doar pentru o fractiune de secunda. Simteam o stare de concentrare tot mai mare si cum pulseaza energia in zona timusului. S-a incheiat la ora 22:40 fix. Eram epuizata. Azi m-am trezit cu o stare nu tocmai optima, dar foarte vesela. Imi simt rinichii storsi de energie... Insa isi revin. Iti tratez cu iubire si ceaiuri. :)
    Dar e frumos!
    Fiti senini! :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi ziceai că eu am imaginaţie...
      Ce frumoasă EŞTI şi nu ştiai ! Am zâmbit tot timpul cât ţi-am citit postarea. Iată ce stare mi-ai stârnit ! "Ce minune că EŞTI!" Mulţumesc pentru frumos, senin, colorat şi luminos !
      Eu aştept să-mi crească pădurea pe muntele acela golaş, fiindcă ştiu că se poate. Tot aşa cum ştiu că se poate, ca gunoiul să se întoarcă la o formă compatibilă cu Mama Geea şi în Armonie cu Viaţa. Pentru asta, GÂNDESC-SIMT-CRED-ACŢIONEZ la nivelul şi cu mijloacele pe care le am.
      Să fii binecuvântat, copil frumos al Mamei Geea !
      p.s. să mai vii cu poveşti de Zână cu baghetă magică, că taaaare mi-a plăcut !

      Ștergere
  30. Bine v-am regăsit !
    Mă gândesc cu uşor regret că se termină transmisiunile acestea ! Sunt absolut minunate şi oricâte cuvinte de mulţumire aş rosti, parcă tot nu e destul...
    Aşa că, cu adâncă recunoştinţă şi din toată fiinţa mea, Remer Ra, Zamolxe şi dragi fraţi-protectori-ghizi-îndrumători pleiadieni, dragă "Doamnă Violette", vă iubesc !
    Aseară, la prima transmisie am lucrat la unul din proiectele mele (fără spectaculos, ci am fost cu totul acolo).
    La a doua transmisie, am simţit o conexiune mai puternică încă din cele 5 minute de alimentare.
    Corpul meu era mai luminos ca altă dată.
    Am plecat cu corpul de Lumină prin casă, apoi am ieşit pe terasă (de obicei ies în spaţiu pe-acolo şi nu pe uşă cum ar fi firesc).
    M-am uitat la pomi, apoi am scrutat totul până la orizont. Spectaculos ca de obicei în multitudinea de culoare şi Lumină.
    Mi-am aruncat privirea către Cer care era destul de înnorat dar deasupra mea era un petec senin unde se vedeau 3 stele : una portocalie, una galbenă şi una (n-o să vă vină să credeţi!) era violet pe un cer senin ca de vară însorită.
    Am rămăs cu privirea pironită pe steaua violet şi parcă "ochii" mei s-au unit cu steaua aceea ca două punţi paralele şi simţeam o teribilă forţă de atracţie către ea.
    M-am gândit că trebuie să fie o staţie pleiadiană şi i-am cerut Zaryienei să mă ia acolo.
    Brusc, n-am mai fost conştientă; în plan fizic, cred că am adormit, sau ceva...
    M-am trezit la 22:30 fix şi nu-mi amintesc absolut nimic.
    M-am ridicat din pat, dar eram foarte ameţită.
    Cu toată ameţeala, m-am dus pe terasă să caut steaua cu pricina, fiindcă înainte de transmisie, stătusem puţin pe terasă şi cerul era cu totul înnorat. Dar acum, petecul de cer senin era acolo şi se vedeau cele trei stele care, într-adevăr aveau nuanţe diferite (galben, portocaliu şi un vilet-pal), dar nu atât de accentuate ca în timpul transmisiei.
    Am stat vreo 5 minute cu ochii la steaua aceea, cu gândul la ce se întâmplase, încercând să-mi amintesc ceva, dar n-am reuşit .
    Aş mai fi stat, că era foarte plăcut afară, dar a trebuit să intru, fiindcă eram aşa de ameţită, că simţeam că o să leşin.
    M-am dus în dormitor, am încercat să mă ţin trează intrând puţin pe facebook, dar a trebuit să fac toate acestea în viteză, inclusiv rugăciunile de seară, fiindcă nu mai aveam deloc energie. Apoi m-am aşezat în pat şi imediat am adormit.
    Dimineaţă, m-am trezit vioaie, după un somn adânc şi fără vise de care să-mi amintesc.
    Mai târziu, mi-am dat seama că nu mai simţeam o durere care mă cam sâcâise de o vreme destul de lungă, ceea ce mă face să cred că, aseară am fost la... "doctor" pe steluţa violet.
    S-aveţi Cer senin şi Soare, iar la noapte, Cer înstelat !

    RăspundețiȘtergere
  31. Am sa scriu cateva randuri.
    La transmisiunile de saptamana trecuta am luat parte la niste lucruri despre care nu pot sa discut (cel putin nu acum, nu e cazul, nu e momentul). Au mai fost cateva evenimente de cand au inceput transmisiunile pe care nu le-am redat din mai multe motive.
    Am un usor regret ca intram curand in vacanta cu transmisiunile, dar exista niste motive concrete pentru aceasta vacanta. Vom intelege mai incolo de ce e asa si nu altfel.
    Am continuat cu procesul de transformare pe Pamant, aseara in sfarsit am decis cu ce sa inlocuiesc asfaltul si betonul, adica tot ce inseamna infrastructura. Ce usurare! Am folosit tot cristale evident, dar intr-un anumit fel, cu conectare la niste puncte si elemente cheie si cu anumite proprietati.
    Evit sa mai dau detalii referitor la experientele mele pentru ca, de fapt, ceea ce facem noi aici a depasit demult stadiul "joaca de copii". Desi la un anumit nivel poate fi privit asa.
    Va reamintesc faptul ca oricand puteti sa va conectati la energia Pleiadienilor daca cereti asta si puteti cere sprijin specific pe anumite elemente/situatii/emotii, etc.
    Ce pot sa va spun este ca am continuat seria activarilor pe inima de lumina in planul concret. Mi s-a cerut asta si am aplicat. Este o experienta deosebita atat pentru mine cat si pentru cel/cea care primeste aceasta activare. Se simte atat de diferit energia fiecaruia si vibratia sufletului.
    Este o experienta deosebita pentru mine si sunt recunoscatoare ca am parte de ea. :)
    Daca va intrebati cum se procedeaza, e simplu. Pur si simplu imbratisez persoana care primeste activarea, inima pe inima, tin palmele lipite pe spatele persoanei respective in zona de proiectie a timusului si a chakrei Anahata, intotdeauna stanga e jos si drepta sus (constient nu stiu de ce e asa). Nici nu mi-am dat seama la inceput ca mainile mele aveau aceeasi pozitie decat cand am facut activarea unui grup de persoane (luate pe rand la imbratisat). Deosebit, minunat, inefabil!
    Ce am observat la mine si la cei care au primit aceasta activare este ca lucrurile in jur se rezolva facil, armonios, ceilalti oameni raspund cu o atitudine binevoitoare, de sprijin, de generozitate. Dragut nu?! :)

    Va doresc sa aveti parte de experiente minunate si armonioase pe planeta Pamant si nu numai!

    Misiunea mea legata de acest blog se apropie de sfarsit. Asa simt. E posibil sa mai fie necesara prezenta mea aici cand se reiau transmisiunile. Deocamdata nu stiu, stiu doar ce simt.

    Anca



    RăspundețiȘtergere
  32. Astep totusi sa ne povestiti despre experientele voastre. Atat cat aveti voie.

    RăspundețiȘtergere
  33. La transmisiunile de seara trecuta, a fost asa : la prima de la 20:20 am intrat intr-o stare de constiinta inalta in care mintea mea umana a fost dezactivata (sunt lucruri pe care nici eu nu am voie sa le accesez la nivel constient, cel putin nu inca); la transmisia a doua am ramas prezenta. M-am tot invartit prin zona si asteptam sa vad unde ajung de data aceasta. Am revazut creatiile realizate pana acum si pot sa vorbesc despre ele.
    In ultimele 2 saptamani am creat 3 "temple" : unul verde, unul albastru si unul roz. Pentru cel verde am transmutat spitalul, pentru cel albastru sediul politiei si pentru cel roz o biserica. Si nu e intamplator asa. Totul a fost ghidat de catre Sinele Divin, eu doar am operat ce mi s-a transmis. Pot sa va spun ca aceste temple exista in plan energetic, de fiecare data cand ma conectez la ele le simt energia si imi aduc echilibrare, vindecare, anumite stari si emotii. Am folosit doar elemente naturale : cristale, pietre, apa, vegetatie, dar vegetatie insufletita de Spiritul Creatorului, vegetatie care comunica, are emotii, trairi, care emana armonie si iubire. La fiecare dintre cele 3 temple am folosit culorile naturale ale cristalelor, pornind de la alb pana la cele mai tari tonuri care se regasesc in natura (de ex. de la alb la fucsia).
    Ceea ce tine de infrastructura a fost schimbat total, am folosit niste cristalede culoare verzui, transparente, care au proprietati de a transmite informatie si energie si de a crea un camp unificat al infrastructurii. Puteti sa va imaginati niste "caramizi" mai subtiri din cristal verde. De la fiecare dintre templele create, au pornit rauri de lumina (in culorile templului) care au intrat in infrastructura si s-au armonizat cu toate celelalte energii. Astfel ca infrastructura nu e doar pentru deplasare, ci si pentru a hrani si armoniza campurile tuturor. E de fapt un dans al energiilor pana la contopirea sublima in cele mai pure vibratii ale Creatorului si ale Mamei Pamant.
    Spre finalul celei de-a doua transmisii, am perceput "Noul Pamant", noua realitate care prinde contur si pe care noi o alimentam atat cu energia cat si cu atentia si emotiile noastre.
    Am simtit (destul de slab) vibratia aceea specifica pe care o da inima de lumina. Deosebit. Este ceva care nu se poate descrie in cuvinte.
    Voi alimenta in continuare creatiile infaptuite prin mine si abia astept sa vad ce se mai petrece.
    Revin.
    Anca

    RăspundețiȘtergere