.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 17 septembrie 2014

Portalul pleiadian - Transmisiile de toamnă (1)

Zaryiena: Bine v-am regăsit, dragilor! A mai trecut o vară pământeană... A fost o vară frumoasă pentru toți cei care și-au deschis ochii sufletului și au privit la frumusețile divine din miezul ființei lor. A fost o vară frumoasă pentru toți cei care și-au cultivat cu delicatețe semințele pure ale iubirii, compasiunii, bunătății și blândeții. A fost o vară frumoasă pentru toți cei care nu au renunțat la planul inimii lor, indiferent de ceea ce se întâmpla în jurul lor. A fost o vară frumoasă pentru toți cei care au crezut în puterea lor, în voința, perseverența, hărnicia și răbdarea lor. A fost o vară frumoasă pentru toți cei care au încetat să mai caute în exterior și s-au bucurat de marea comoară descoperită în inima și sufletul lor.
Am simțit dorul multora dintre voi. Dorul... este unul din sentimentele cele mai curate ale Multiversului, inclusiv ale planului de conștiență 3D. Acest dor poate lua multe forme, în foarte multe dimensiuni și stări de conștiență. El vine din marele Dor, cel față de Creator! Dorul și iubirea ne adună pe toți cei risipiți în Multivers! Este unul din stâlpii Puterii care Unește! Nimeni, nici cea mai evoluată entitate coborâtă în trup, din cel mai evoluat sistem solar, nu poate stăvili dorul de Matcă, de Trupul Luminic Primordial! Acest sentiment minunat, alături de iubire, ne leagă în moduri nebănuite.
Dar vibrația trupului își urmează cursul și sunteți nevoiți să reveniți cu picioarele pe pământ. Acesta își duce la îndeplinire rolul de bun învățător, chiar dacă lecțiile sale nu sunt întotdeauna blânde. Lecțiile din dimensiunea 3D, cea a dualității, a evoluției pe orizontală, sunt necesare și chiar vitale! Nimeni nu scapă de ele! Drumul poate fi parcurs relativ ușor sau poate fi parcurs cu multe greutăți și suferințe. După cum știți, sunt două instrumente ale evoluției în planul de conștiență 3D: autodisciplina și suferința. Am mai spus-o, au spus-o mulți alții înaintea mea, și am să mă repet: se poate evolua fără suferință! Chiar dacă aceasta este instrumentul cel mai eficient de trezire, purificare și dinamizare pentru planul de conștiență dual 3D, se poate evolua și fără suferință.
Această toamnă va fi una a alchimiei spirituale și mentale! Transmisiile vor avea rolul de a vă transforma aspectele joase ale conștienței voastre în aspecte înalte. În primul rând, nu este suficient să înțelegeți că transformarea exterioară este efect ci trebuie să și simțiți cu adevărat acest lucru! Toată lumea știe că transformarea exterioară este o consecință a transformării interioare dar asimilarea unei informații nu are nicio valoare dacă nu este simțită, aplicată, trăită.
Alchimia sau transformarea spirituală nu depinde de mediu, de conjuncturi mai mult sau mai puțin favorabile, de societate, de cunoștințe, de putere, influență sau vreun titlu. Nici dacă stați întreaga viață în locuri speciale sau lângă persoane care au o vibrație înaltă nu vă puteți transforma ființa interioară dacă nu sunteți implicați cu totul.
Acest proces de transformare presupune, în primul rând, pătrunderea în propriul vostru interior. Chiar dacă la prima vedere nu pare a fi ceva ieşit din comun, pătrunderea în interior este un act de mare curaj, deoarece numai astfel puteți vedea adevărata noastră faţă. Foarte mulţi evită contactul cu fiinţa interioară din cauza faptului că realitatea i-ar putea speria. Egoul se va opune încă de la început, deoarece simte că „lumina celui ce observă” îl poate dizolva în foarte scurt timp.
Primul proces pe care îl va face căutătorul într-ale alchimiei spirituale este autocunoaşterea. Autocunoașterea va duce automat la recunoaștere! Nu se poate evolua spiritual fără a ști cine ești și unde ești! Pentru a ajunge departe trebuie plecat de AICI! Altfel nu se poate! Cel ce pătrunde pentru prima oară în interior, în cele mai multe cazuri, observă o imagine care îl poate dezamăgi sau chiar înfricoşa, deoarece își vede o altă faţă. Care, de cele mai multe ori, este cea a unui om slab, plin de temeri, neputinţe, dureri, vicii, răutăţi, invidii și alte asemenea. Dar această mască nu sunteți voi! Nu ați fost niciodată! Este doar sperietoarea egoului!
Ei bine, dragilor, nu există așa ceva! Nu există om slab, nu există neputințe și nici suflete demne de dispreț! Un om slab a renunțat de bună voie la propria putere! Un om întunecat de ură și-a direcționat propria energie către un loc nepotrivit. Teama își are rădăcina în necunoaștere!
Totul se poate schimba AICI și ACUM, printr-o simplă decizie. Însă decizia nu trebuie să fie a egoului ci a scânteii divine din voi! Decizia trebuie să vină din adâncul sufletului vostru!
Vom respecta formatul transmisiilor anterioare, astfel că prima transmisie va avea loc între 20:20 și 20:40 iar cea de-a doua între 22:10 și 22:30. De asemenea, vom alege aceleași zile (marți și vineri) precum și intervalul de două săptămâni. Prin urmare, pentru prima sesiune de transmisii se vor avea în vedere următoarele zile: 23, 26, 30 septembrie și 3 octombrie.
Cu două minute înaintea fiecărei transmisii (20:18 și 22:08), veți lucra cu sfera-probă, respectând același proces ca până acum, adică cereți sinelui divin să vă ofere o sferă energetică cristalină și apoi o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte, în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului.
La prima transmisie, între 20:20 și 20:40, în primele 10 minute, rețeaua va transmite o energie caldă dar puternică în același timp. Lăsați-o să pătrundă în trupul, mintea și sufletul vostru. Va impregna pielea, apoi toate organele și sistemele voastre anatomice – muscular, osos, digestiv, nervos. Lăsați-o să pătrundă apoi în mintea și sufletul vostru! Vă veți simți calmi, relaxați, cu mintea limpede și liniștită.
După cele 10 minute veți fi ajutați să faceți o călătorie în interior, pentru redescoperirea ființei grandioase care sunteți. Pentru asta aveți nevoie de un prim act de curaj. Trebuie să renunțați la măștile și etichetele voastre! Este o călătorie spre inima voastră, plecând de la minte. Pas cu pas, vă veți elibera de toate etichetele. Aruncați masca numelui, aruncați diplomele și funcția deținută, debarasați-vă de tot mecanismul social în care funcționați, uitați în ce localitate trăiți, uitați de țara în care trăiți, eliberați-vă de culoarea pielii și de rasă. Uitați apoi și de trup! În timp ce conștiința voastră merge spre inimă, toate aceste etichete și spoieli care vă definesc egoul sunt eliminate!
Veți descoperi că voi nu sunteți nimic din toate acestea. Veți descoperi că ele sunt părți ale unui joc de copii. Sunteți copiii care au uitat să se întoarcă acasă!
Puneți-vă întrebarea: oare ce eram înainte de naștere? Lăsați întrebarea să persiste în interiorul vostru. Poate veți avea străfulgerări, amintiri din alte vieți... Treceți de ele, nici acestea nu sunt importante! Întrebați-vă cine erați înainte de a veni pe această planetă!
Nu așteptați ca mintea să perceapă răspunsul! Mintea nu poate înțelege ceea ce nu ține de minte. Deschideți-vă sufletul! El este cel care poate înțelege și simți ceea ce sunteți cu adevărat!
Puneți-vă apoi întrebarea: cine sunt eu cu adevărat?
Veți descoperiți o lume nouă și totuși atât de veche, inundată de lumină și de o vibrație atât de caldă. Ceea ce veți simți este doar începutul... Veți descoperi, pas cu pas, ceea ce sunteți voi cu adevărat! Veți simți că sunteți parte din Creator, că nimeni și nimic nu poate fi despărțit de EL!
Dacă simțiți nevoia să stați mai multe minute, o puteți face!
La cea de-a doua transmisie, între 22:10 și 22:30, se va avea în vedere activarea și alimentarea celor cinci virtuți: iubirea, voința, curajul, răbdarea și modestia! Alocați 3-5 minute pentru fiecare dintre acestea. Dacă simțiți că stați mai puțin bine la una dintre ele, atunci acordați-i mai mult timp! Nu uitați însă că ele nu au nicio valoare dacă nu se regăsesc în viața voastră de toate zilele! Când veți alimenta una din aceste virtuți, vă veți identifica cu ea. Veți fi iubirea, pur și simplu! Veți fi voința, acea forță, dură ca un diamant, de neclintit, de nezdruncinat! Veți fi curajul însăși, neînfricatul, marele erou! De asemenea, veți fi una cu răbdarea și modestia!


(va urma)