.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 14 aprilie 2016

Vortexul Carpatic (3)



Așadar, începând cu acest an, vortexul energetic din zona de sud-est a continentului european urmează să facă joncțiunea cu câmpul morfogenetic uman, astfel că ţara noastră va avea un rol deosebit de important în dinamica spirituală planetară din viitor. Mi s-a transmis că acest lucru nu se va întâmpla dintr-o dată, ci va fi o perioadă de tranziție de circa 7 ani. Transferul total va fi deci în 2023. Până atunci, va trebui să pregătim bine ”terenul”!
Spuneam în prima postare că Ral este una din entităţile care coordonează activitatea matricei energo-informaţionale evolutive de pe Geea, și are un rol deosebit de important în trecerea umanității de la planul de conștiență așa numit 3D la cel 4D. Această matrice are în componența sa mai multe zone-focar de lumină, printre care și matricea carpatică. Ea va avea un rol extrem de important în noile dinamici spirituale planetare, pentru că este în poziția de avangarda, de ”înainte-mergător”!
Remer Ra: Bine ai revenit, Ral!
Ral: Bine v-am regăsit, dragi lucrători în lumină!
Remer Ra: N-am mai vorbit de aproape patru ani!
Ral: ”Vorbim” mai des decât crezi tu! Dar mai mult lucrăm... căci a venit vremea lucrului!
Remer Ra: În cazul ăsta am o întrebare. Care va fi rolul nostru, ca nație înainte-mergătoare? Când vortexul anglo-irlandez a făcut joncțiunea cu câmpurile morfogenetice locale, au avut loc transformări foarte mari în lume, iar populația din aceste zone – în special britanicii, și-au pus amprenta asupra umanității. Ce amprentă vom pune noi?
Ral: Rolul vostru nu va fi de luptător, de cuceritor de teritorii, ci unul de deschidere spirituală, de trecere la un nou nivel de conștiență! Aceasta presupune o altfel de abordare a lucrurilor, o altfel de înțelegere a omului și Universului, precum și un alt mod de a trăi! Rolul vostru va fi acela de a oferi umanității câți mai mulți ”lucrători în lumină”, adică deschizători de minți și de inimi în noua realitate vibrațională! Nu doar veți ajunge dar veți și forma creatorii de mâine! După cum știți, adevărata putere consta în a crea, a unifica, a dezvolta, a iubi, a manifesta frumosul și armonia!
Remer ra: Sună minunat... dar e încă o utopie!
Ral: Și e doar începutul! Potențialul vostru e greu de înțeles în aceste momente!
Remer Ra: Ce e de făcut în următoarea perioadă de timp? Primesc multe întrebări despre asta. Sunt multe persoane care îmi spun că de mici simt că au un rol important, o misiune, dar că nu știu care e...
Ral: Misiunea se va revela de la sine atunci când omul e pregătit să afle!
Remer Ra: Știu că această misiune este un fel de program inserat în corpul spiritual, dar ca să ajungi acolo este esențial să atingi un oarecare grad de pace în minte și suflet! Acesta este răspunsul pe care îl ofer și eu, dar simt că ar fi mai multe de spus... Metoda clasică de ”făcut” pace în minte și suflet, are în vedere detașarea de plăcere și durere, vindecarea trecutului și înfruntarea temerilor de tot felul. Lucrul cu toate acestea nu este ușor, mai ales că egoul se împotrivește cu tărie.
Ral: Această metodă rămâne cea mai eficientă, dar poți afla anumite informații despre misiune chiar dacă încă te mai zbați în dualitate, neliniști, temeri! Sunt câțiva pași care trebuie făcuți pentru a afla dacă ești cu adevărat un lucrător în lumină.
Remer Ra: Care ar fi caracteristicile unui lucrător în lumină în zona noastră? Pe lângă faptul de a te considera diferit, a fi sensibil la minunile și frumusețile Universului, a fi empatic la durerile celorlalți, a dori să participi la procesul de ascensiune planetară, dragostea fată de adevăr, unitate, dreptate!
Ral: Lucrătorul în lumină nu are alt scop al existenței decât acumularea de lumină în propriul suflet și apoi manifestarea ei în exterior!
Remer Ra: Iar sensul metaforic al luminii rămâne neschimbat, adică iubire, creație, armonie, pace, dragostea de frumos, unitate, pace, adevăr, prosperitate în toate domeniile etc. Le știm cu toții la nivel teoretic!
Ral: Dar cu deosebirea că un lucrător în lumină vine cu un anumit bagaj de putere în suflet! Este ca un motor sufletesc care îi oferă o forță deosebită, curaj, precum și o voință ieșită din comun! Această voință îl face să învingă orice fel de condiții vitrege, orice fel de piedici din exterior sau din partea semenilor, să depășească orice fel de greutăți de ordin material, să treacă de orice fel de impedimente sociale, politice, administrative!
Remer Ra: Aș putea spune că sunt două tipuri de lucrători în lumină. Cei care au un rol activ și cei care au un rol pasiv. Cei din urmă doresc schimbarea în lume, sunt iubitori de pace, dreptate, armonie, frumos, prosperitate, evoluție, unitate, dar sunt deficitari la manifestare! Adică doresc schimbarea dar nu prea își manifestă voința, așteptând o anume schimbare din exterior! Iar cei dintâi – mult mai rari, sunt adevărații deschizători de drumuri, așa-zis înainte-mergători în noua energie. De ce sunt puțini lucrători în lumină activi?
Ral: Deoarece activitatea lor implică anumite riscuri. În plus, aceștia sunt micii avatari care au multe întrupări la activ, sunt suflete venite din straturile vibraționale angelice, ori sunt suflete venite din diversele Confederațiile Galactice locale, care au ales să dea o mână de ajutor umanității. Dar chiar și în aceste condiții este destul de greu să-și activeze bagajul de putere din suflet. Mai există și posibilitatea coruperii, astfel că respectivul pachet de voință este folosit în scopuri egotice, precum crearea și dezvoltarea de companii cu profil economic, acumularea de putere financiară, politică, administrativă...
Remer Ra: Am bănuit și chiar simțit că unii dintre tinerii care au construit adevărate imperii din zona economică sunt o parte dintre ei. Deși mulți dintre ei sunt de admirat pentru ce au realizat, este păcat că au uitat de adevărata misiune...
Ral: Rolul lor este important chiar și în aceste condiții! La un moment dat, își vor sa seama de misiunea lor și atunci vor ști ce anume au de făcut!
Remer Ra: Ce se poate face în privința lucrătorului în lumină pasiv? I se poate însufleți într-un anume fel voința și curajul de a acționa?
Ral: Da, se poate! Se va lucra pe doua planuri!

(va urma)

Notă!
Persoanele care doresc să participe la meditația de accesare energiei vortexului, dar nu se află nici sub banda energetică directoare, nici în orașele care formează octogonul ezoteric, vor lucra în felul următor
- Cei care sunt peste hotare, se vor poziționa cu fața spre România, vor urma protocolul de ridicare a vibrațiilor, vor întinde mâine în față (spre țară) și vor vizualiza că se află într-unul din orașele care formează octogonul. Orașul trebuie să fi fost vizitat de persoana care participă, altfel nu va face o bună priză energetică. Când s-a vizitat fizic un loc, rămâne o amprentă energo-informațională a zonei în aura persoanei. Este deci important să vizualizeze, în cât mai multe detalii, că se află în orașul vizat! Apoi, prin cea mai curată intenție, va trimite din energia și iubirea sa către țară prin intermediul palmelor și degetelor! Entitățile care veghează asupra țării vor prelua pachetul de iubire, lumină și energie și îl vor direcționa către spira octogonală.
- Cei care se află în alte orașe din țară și vor să participe la meditație, se vor poziționa cu fața spre orașul ales (este important ca orașul să fi fost vizitat în realitate), își vor întinde mâine spre oraș și apoi, prin cea mai curată intenție, vor trimite din energia, lumina și iubirea lor către respectivul oraș, tot prin intermediul palmelor și degetelor!

47 de comentarii:

  1. Minunat....vreau sa știu cum aflu dacă sunt un lucrător în lumina. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Dan. Cand va incepe conectarea vortexului cu campul morfogenetic uman si care vor fi efectele lui asupra oamenilor in prima faza? Multumesc, M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conectarea va avea loc incepand cu acest an. Intr-o prima faza nu cred ca vor fi efecte majore.

      Ștergere
  3. Sunt in bucegi. Se mai afla cineva aici cu care pot sa ma intalnesc?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt din Deva! Cum pot participa la meditatie? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata Remer,

    Am vazut ca atat cei din afara tarii, cat si cei din tara din orasele nemarcate pe vortex sau octogon vor lucra pe unul din punctele octogonului. Deci vor fi mai multi cei ce vor lucra pe octogon decat cei ce vor lucra pe vortex, pentru ca cei din urma vor fi doar oamenii din orasele marcate pe vortex. Ma gandesc ca acum e prioritar octogonul, deoarece vortexul are propria sa "viata". E adevarat ?

    Am retinut din alta postare ca nu prea conteaza numarul ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neaparat. Cei de sub banda trebuie sa lucreze si cu sfera. Nu poti lucra altfel cu sfera.

      Ștergere
  6. Ral, unii dintre noi nu cred (parţial sau total) în eficienţa metodei descrise de tine. Asta e chiar SINGURA sau sunt si alternative?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai putin important daca crezi sau nu! Exista bineinteles si alte metode: sa te ajuti oe tine, donatii, voluntariat etc.

      Ștergere
  7. Voi participa si eu. Sunt in Paris.

    Am o intrebare.
    Faptul ca ma aflu in afara tarii si nu am posibilitatea sa revin definitiv in viitorul imediat urmator ma nelinisteste, ce pot face pentru tara mea? Imi e sufletul greu ca in vremurile astea atat de importante sunt departe de ceea ce iubesc.
    Cum pot face energetic pentru ca destinul meu sa isi urmeze cursul inspre tara mea? Cateodata imi e dificil sa vad cauza si efectul in ceea ce priveste viata mea.

    Multumesc,
    Mult bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti lucra de oriunde, deci si din Paris. Tii cont de nota de la sfarsitul postarii!

      Ștergere
  8. Mulțumim Ral! Mulțumim Remer Ra ! Am ieșit de pe net ca să închid computerul, dar ceva m-a chemat aici. Așa că, iată-mă-s ! La finalul acestei postări (înainte de „notă”), am trăit sentimentul acela pe care mulți l-am trăit atunci când am vizionat la tv un film în mai multe părți, împărțit pe mai multe zile, la finalul uneia dintre ele. Abia aștept următoarea postare.
    Am intuit că poate participa toată lumea la meditație. Iar astăzi, am văzut cumva că, într-un fel anume, suntem deja în exercițiu, de parcă meditația a început deja. Nu e doar la nivel mental, ci simt o mai mare deschidere cu inima - suntem conectați deja
    Weekend frumos tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  9. fiecare mesaj are rostul său, unii au nevoie de mai mult alții de mai puțin pentru a-l auzii, mesajul este același. Deși cuvintele unui mesaj pot spune cuiva du-te, iar pentru altul vino, cine e cel care se va mișca pe direcția corectă?

    Misia vieții tale este de a-ți trăii viața după cum ți-o așterni, iar acesta se așterne după cum va fi spre folosul tau cel mai bun, poți învața mai mult despre tine, te poți juca, poți dansa, poți cânta, ori poți să-ți dai cu pumnu'n c**ie eși liber să alegi ce vrei, sa-ți vezi viata așa cum vrei și chiar dacă nu alegi, viata ta va fi tot asa cum singur ți-ai așternut-o... te poți bucura, dansa, cânta, ori poți să te vaieți, tu ești persoana care trebuie să-și asculte mesajele.
    Fiecare om are rostul său(dat de sine și valabil numai pentru sine), fiecare loc are menirea sa, iar dacă tu te afli într-un loc anume, altundeva decât pe teritoriul Ro, tebuie să te lași să crezi că acela e locul cel mai bun pentru a-ți ajuta românia... nici măcar din buricu târgului/vortex nu ai putea face o treabă mai bună decât de unde ești acum.
    Câteodată cel mai mare ajutor nu e acela de a da, ci poate fi și acela de a primi, de a accepta ce ți se oferă(și de a zice mulțumesc, ca un OM MARE :) ).
    Nu te gândi ce poți să faci tu pentru România ci ce poți face tu pentru tine încât să devii cu o țâră mai "cu boii acasă", gândește-te care parte (întunecată) din tine poți s-o primești și să te bucuri de ea, iar prin zâmbetul tau să luminezi nu doar lumea ta ci să dai și pe dinafară din lumina româniei tale...
    România e.... demult, o țară de lumină. Doar că unii, mai cu moț, nu vor să vadă/creadă acest lucru, pentru că ar trebui să recunoască în față propriei persoane că ei sunt cei care șî-au ținut mâna peste ochi(că tu ești cel care a/sa greșit/jucat, iar greseala/joaca a fost împotriva ta/expresia unicității tale), că tu ești cel care au creat întunericul, iar respectivul întuneric... nu a fost niciodată înafară, în Ro, în lume, ci înlăuntru, în creațiile gândurilor proprii și-n joaca "pe bune" cu acestea.
    Nici într-un unghi nu trebuie să îndrepți fața ca să fi parte a țării de lumină, acesta e în tine, ai încredere că predând gândul tau bun acestei românii interioare, aceasta îl va revărsă pe văile și colinele, pe orașele și satele, pe apele și grotele acelei locații pe care momentan ai ales, în joacă, s-o consideri ca fiind "înafară"

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt "lucrători în lumină", care fac tot posibilul pentru a face o lume mai bună, si sunt dintre cei care nu fac nimic, pentru că o traiesc... sunt oameni pentru care viața e în abundență e doar în anumite locuri si sunt cei care văd cum vieța abundă în orice loc, sunt oameni care trebuie să dețină ceva(obiecte ori ranguri), sau au nevoie de un maestru, sunt oameni care trebuie să fie undeva anume(locație sfântă), ori o anumită conjunctie astro-logică, ori care cred că numai la o anumita dată în viitor/trecut se poate întâmpla xxx... acestea sunt limitele(mentale)
    (de ce, cum, când) scuzele, motivațile, explicațiile... de multe ori acestea sunt obstacolele pe care ni le punem pentru a amâna înțelegerea... înțelegerea și acceptarea propriei umbre, înțelegerea jocului cu sine, acceptarea limitelor este necesară pentru a crea noi nemărginiri. Exteriorul începe să existe când interiorul crează simțurile și înțelegerea necesare experimentării acestuia... prin aceasta interiorul crează exteriorul

    acceptându-ți părțile întunecate vei dormi mai bine
    du-te la pădure observă in leganarea vârfurilor brazilor cântecul nemuritorilor

    RăspundețiȘtergere
  11. IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI

    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de Om Gloria Celui Prea Înalt, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! Zamolxe vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

    RăspundețiȘtergere
  12. Numele pe care am ales să-l purtăm în această Viață, este numele Sinelui înalt al fiecăruia și CHEIA CE NE DESCHIDE ORICE UȘĂ. Ca urmare, să ne agățăm de numele noastre strâns și să-l strigăm la vreme de nevoință.
    Auzindu-se strigat, Sinele înalt va veni grabnic în ajutorul nostru. Căci prin Sinele înalt, noi avem tot ceea ce ne este de trebuință în această Viață.
    Binecuvântată este această zi pentru cei al cărui Sine înalt răspunde la numele Gheorghe și a tuturor numelor ce derivă din el, căci el este strigat în toată Biserica ortodoxă din lume, în toate rugăciunile particulare și din mii și mii de piepturi !
    Voi, cei care sunteți purtători al acestui Sfânt Nume, aveți astăzi o ocazie unică de a vă conecta la această uriașă energie și prin aceasta la însuși Sfântul Gheorghe. Faceți-vă astăzi așa un Dar de preț, ascultând „Acatistul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe”, rugându-vă cu Sufletul deschis și BUCURAȚI-VĂ !
    LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI !
    https://www.youtube.com/watch?v=XFgFxXYJ5Rg

    RăspundețiȘtergere
  13. Incredibil dar adevarat!
    57 de ani am asteptat,
    Sa citesc acest mesaj!
    Doamne,cum imi dai curaj!
    Am cazut de-atatea ori...
    M-ai ridicat de subsuori!
    Atat am plans in viata mea,
    Ca-mi secase lacrima.
    Dar de la o vreme-ncoace,
    Lacrima parau se face,
    Insa curge-a bucurie...
    Iti multumesc,Doamne,Tie!

    Alor mei nici nu le zic,
    Caci nu vreau sa ma complic.
    Ei ma cred dusa cu...pluta.:)
    Dar ca sa evit disputa,
    Ma port frumos,ma port cu drag,
    Doar pasim acelasi prag.
    Le va veni vremea si lor
    Si-o sa fie mai usor.
    Stiti si voi bine cum este,
    Ca doar nu va-ndrug poveste.

    Ce traiesc este...sublim!
    Am sa ies din pseudonim
    Si-am sa m-arat asa cum sunt,
    Vietuind pe-acest pamant!
    Va trimit o-nregistrare,
    Facuta-ntr-o adunare,
    Unde din cand ,in cand,mi se permite,
    Sa manifest cele traite.
    Eu nu sunt mare erudit
    Si vreme n-am ca sa mai fiu,
    Dar tot ce spun,eu am simtit
    Si simt ca sunt un om prea viu,
    Ceea ce-mi da asa...putere,
    Sa vin la voi cu mangaiere.

    Simt nevoia sa faca niste precizari,in ceea ce priveste inregistrarea:prezentarea apartine persoanei care a facut-o,eu nu ma simt rapsod,nu am nici o pregatire muzicala,nu sunt nici actrita,motiv pentru care ceea ce vedeti si auziti nu este un act artistic,ci doar manifestarea trairilor mele care nu mai aveau rabdare.SE simte efortul facut pentru stapanirea lacrimilor si a emotiei.Am avut aceasta inspiratie in 2013,am gasit melodia potrivita si...am pus de-o mantra.In fiecare zi cant si simt ca ma-nalt!Motiv pentru care am simtit indrazneala de a va transmite si voua.

    Pentru rabdare mult va multumesc
    Si prezint scuze:va iubesc!
    Si va mai retin un pic:
    Chiar nu ma costa nimic.
    Draga Ral si drag Remer,
    Acum simt, nu doar sper,
    Ca ceea ce am visat
    Va fi real,neaparat!

    https://www.youtube.com/watch?v=CsgXBqS2yOs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ploiță de stele, mi-ai provocat o ploaie de lacrimi. Mulțumesc ! Te iubesc !

      Ștergere
    2. Drag(ul)a me(u)a anonim(a), de la 16:38,cand lacrimile curg de bucurie,sa vina siroaie!
      Oare ce face Universul cand "vede" asemenea reciprocitate?
      Multumim,drag Remer Ra,pentru ca ne lasi sa "zburdam" prin "gradina" ta !Ploaie afara,ploie inauntru...cum sa nu se curete raul?

      Ștergere
    3. Mielul nu este "un aliment" ci puiul oii si "nu se sacrifica el insusi" ci un macelar/cioban ii taie beregata. Il doare, behaie si urineza spontan.

      Este adevarat: Iisus s-a sacrificat El insusi in sensul ca si-a ales si acceptat supliciul... Dar asta a fost cu totul altceva si din motive care sunt mult mai profunde decat cele lasate sa se cunoasca prin religii si la nivel de mase. Paralela pe care insasi Mantuitorul a facut-o se refera la lipsa de impotrivire pe care mielul o are in momentul injunghierii... la varsta inocenta de doar cateva luni!

      Dar asta poate fi un subiect mai larg decat poate suntem pregatiti a-l discuta... :-)

      Ștergere
  14. Fain. Io voi participa din Germania (Stuttgart) si din 20 mai voi participa din Romania.

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  15. citez; 'transferul total va fi deci in 2023'....Domnule,Domnia-voastra ori nu cunoaste mizeria crunta si mocirla pestilentila morala,spirituala,sociala,economica si fizica in care se 'scalda'societatea romaneasca actuala ori se face ca n-o cunoaste....Mergeti va rog Domnia-voastra 'oleaca' prin Vaslui(in judet) sau prin Teleorman,Olt,Gorj,Tulcea,Constanta etc . ca sa va convingeti .....Eu cred ca dupa 2023 mizeria in aceasta tara va fi si mai mare,romanii vor fi mai putini cu cel putin 10 milioane iar Romania s-ar putea chiar sa nu mai existe....Si n-o afirm din rautate ci privind la 'dinamica' ultimilor 26 de ani si analizând cifrele oficiale ale INS(Institutul National de Statistica).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista doua Romanii! Una este asa cum ati descris-o... Dar mai exista si o alta Romanie, care nu prea se vede daca nu rezonezi cu ea! Vorbesc de acea Romanie curata, formata din oameni curati si frumosi la minte si suflet. Acea Romanie va creste!

      Ștergere
    2. „Spune-mi ce vezi, ca să-ți spun pe unde ești.” Maxi-Mele (*L*)
      Subscriu la cele spuse de Remer Ra. Totuși, se cuvine o rectificare : România REALĂ nu VA crește, ci ESTE în creștere.
      Pentru o înțelegere mai facilă (a ceea ce a scris Remer Ra, mai sus) este necesar a se studia (cel puțin) două dintre „Principiile Universale” : Principiul polarității (care zice : “Totul este dublu; orice lucru are doi poli; totul are doua extreme; asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie; polii opusi au o natura identica insa de grade diferite; extremele se ating; toate adevarurile nu sint decit neadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate”. ) și Principiul ritmului (care zice: “Totul se scurge inlauntru sau inafara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza; balansul pendulei se manifesta in totul: masura oscilatiei sale la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei de la stinga. Ritmul este constant.” ). Fiindcă, aspectele aflate în opoziție se sprijină pe același punct, iar dinamica lor creează balansul. Așadar, atunci când unul coboară, celălalt se ridică.

      Ștergere
    3. Un "semn" interesant: lumea cumpara mult mai putini miei anul acesta desi preturile sunt mai mici! Si asta nu din auza ca nu sunt bani (s-au gasit intotdeauna pentru sarbatori!) ci... nu mai vor sa fie mieii sacrificati!:-)

      Ștergere
    4. Mielul(iedul) este un aliment preferat in multe tari din lumea aceasta, asa ca, mieii ei insisi se sacrifica, asa cum Mantuitorul lumii, Iisus Hristos S-a sacrificat nu "a fost sacrificat", cum apare in multe scrieri(sfinte ori mai putin sfinte). Foarte multe popoare mananca (si) carne (de la poli la ecuator, din Japonia(care mananca chiar si serpi), pana-n cealalta zona a Terrei. Nu in asta consta inaltarea(invierea, ascensiunea).

      Ștergere
  16. Anonimule,cel cu 'Principiile',du-te domnule prin tara sa vezi mizerie si saracie crunta si,daca ai bani si timp,du-te si pe-afara sa vezi cum se chinuie si se înjosesc efectiv cateva milioane(vreo 3 sau 4) de romani ca sa trimita niscaiva bani acasa!!!!Lasa teoriile si povestile....

    RăspundețiȘtergere
  17. Intr-un fel exista tot atatea Romanii cati oameni exista. Fiecare vede viata prin proprii sai ochi.
    Exista insa si o Romanie a constiintei colective, un fel de cultura a tuturor viziunilor.
    In sensul asta e datoria noastra ca indivizi sa ne aliniem cu cel mai minunat vis pe care il putem fauri. In felul asta schimbam ceva in constiinta colectiva si implicit in ceea se manifesta efectiv.
    Oamenii uita insa puterea aceasta si se se lasa purtati de valurile propriilor lor erori.
    De asta se vorbeste atat despre responsabilitate si de forta pe care o are ea.
    Cat despre milioanele de romani care traiesc in "mizerie" am sa va spun ca poate fi adevarat ca unii oameni traiesc in lipsuri insa ce ar fi daca i-am privi cu afectiune...in alt fel? dandu-le un altfel de inteles... Ei insisi aleg pana la urma saracia si prin urmare ei insisi trebuie sa iasa din ea. Asta le va da forta, efortul de a iesi din impas va face din ei niste invingatori.
    Am sa va dau un exemplu din viata mea.
    Am un handicap fizic care ma impiedica sa fac multe din cate mi-as dori poate sa fac. Si cand trec pe strada si vad cersetori cu mani si picioare intregi ma intreb in sinea mea cum de nu vad oamenii astia cat de norocosi sunt...?!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce este responsabilitatea?
    Acum cativa ani am avut un vis. Se facea ca Ceausescu era in camera copilariei mele si doi oameni incercau sa il ucida. Am fugit repede in bucatarie unde era tatal meu si l-am chemat repede sa ii opreasca pe cei doi si sa il salveze pe Ceausescu. Apoi m-am ascuns in baie.
    Ce treaba are asta cu responsabilitatea? Are, caci in copilatie, intr-un Craciun friguros l-am omorat pe Ceausescu...eu personal...in mine...uitandu-ma la televizor...
    Fiecare gand ce il purtam semenilor nostrii il avem si fata de Universul din noi, din sinea noastra. Si atunci cand vrei sa salvezi lumea trebuie sa o faci in tine, cu toate gandurile si sentimentele tale. Cred ca intr-un fel misterul lumii e sa descoperi eroul asta interior care salveaza intr-un final pe toata lumea...abia atunci putem dormi linistiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pe ceausescu l-ai omorat in vis, ci raul pe care el l-a reprezentatm si l-a facut romanilor. Esti o luptatoarem ca Sf Gheorghe...

      Ștergere
  19. Toata viata mi.am pus intrebari la care nu gaseam raspuns nicaieri, dar iata ca totul capata sens acum.
    De o saptamana citesc cu nesat tot ce este scris pe acest blog, m.a atras nu mai decat si stiu din instinct ca este pur adevar si nu fictiune.
    M.am trezit cu gandul in aceasta dimineata ca totul este mai mult decat pare si mai putin decat este si am avut o revelatie!!.

    Cu cat afli mai mult cu atat iti dai seama ca stii putin. Cu cat cauti mai mult, cu atat mai mult iti dai seama ca te apropii de adevarul absolut. Iar cand o sa cunosti adevarul absolut, inseamna ca esti una cu TOTul, dar nu uita ca TOTul este infinit!
    Fiecare se afla intr.un punct al evolutiei spiritului si ne ajutam unii pe altii in evolutie, este evident. Ce ne lipseste in acel punct? Totul este in noi si noi suntem in TOT. Ne lipseste iubirea de TOT? Dar ca sa iubesti TOTul trebuie sa.l cunosti si ca sa.l cunosti trebuie sa evoluezi. Dar nu uita ca TOTul este infinit!
    Deci ce ne lipseste?
    IBIREA DE TOT!!!
    Atunci iubeste tot ce cunosti in acel punct!
    IUBIREA ESTE TOTUL SI TOTUL ESTE IUBIRE!

    Va multumesc ca existati, va multumesc ca exsist! Prin voi am aflat adevarul!!
    Diaconu Dan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii binevenit in "Tribul lui Dan"
      In Iubire si prin Iubire o Noua ROMANIE!
      M

      Ștergere
    2. Respectul, incepe cu iubirea de Sine...
      Iubirea iarta...
      :-)

      Ștergere
  20. Salut toți descendenții „tribului lui Dan” ! Măi, toți oamenii sunt minunați, dar voi sunteți speciali. Vă iubesc !
    „Săracul spiritual risipește repede bogăția materială chiar dacă acesta are mâinile ocupate - el o risipește cu gândul.” Maxi-Mele (*L*)
    De ce aș putea eu să văd DOAR sărăcia și mizeria, dacă nu de frică ? Și de ce mi-e mie frică de sărăcie și mizerie ?
    Fie că, în plan material sărăcia s-a instalat în viața mea, fie că, doar la nivel mental simt o frică, că, ea se va instala curând, cauza este una comună - SĂRĂCIA SPIRITUALĂ -
    Sărăcia spirituală face praf munți de bogății materiale, mai devreme sau mai târziu. Uitați-vă la resursele noastre naturale - se duc sau se distrug (aurul, pădurile , apa, pământul lăsat de izbeliște, etc.) !!!
    Când vom fi suficient de bogați spiritual (atât ca număr, cât și ca intensitate), atunci vom deveni bogați din din punct de vedere material fiindcă, vom conștientiza că, în fapt, suntem foarte bogați și acest lucru ne va determina să ne administrăm muuuult mai bine bunurile. În acest caz, trebuie s-o luăm cu începutul - ÎMBOGĂȚIREA SPIRITUALĂ.
    Când eu văd/simt în mine această foame de îmbogățire spirituală, o descopăr și în, din ce în ce mai mulți, dintre ceilalți. Și când plec pe firul acestui curs, eu știu că efectul acestui proces este unul care se va simți și în planul material, în dependență de energia pe care o investește fiecare.
    Eu urmăresc acest proces în propria-mi viață și fiindcă mă preocupă (adică mi-am dirijat Atenția într-acolo), îl descopăr și la alții observând și bucurându-mă sincer de rezultatele fiecăruia. Și am CREDINȚA că, dacă 10-20 dintre aceștia se descurajează și abandonează, vine unul care poate cel puțin cât ei la un loc.
    Aceasta este o construcție mentală la care m-am angajat în mod responsabil și ea se învârte în jurul intenției de a trăi într-o lume fără lipsuri - o lume care ESTE deja, dar pe care, încă n-au învățat toți s-o acceseze.
    Deci, haideți să ne facem lecțiile atât teoretic, cât și să le punem în aplicare în plan personal! Fiindcă, un concept simplu zice așa : „Dacă vrei să schimbi lumea, începe cu tine.”
    Binecuvântări tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericirea Intai " Fericiti cei saraci cu Duhul..."

      Cei dintai pe care ii fericeste Mantuitorul Iisus Hristos sunt "cei saraci cu duhul". Din cea dintai fericire rostita de Mantuitorul aflam ca "imparatia cerurilor" li se da celor "saraci cu duhul", fapt pentru care "cei saraci cu duhul" sunt aratati de Mantuitorul ca unii ce merg pe calea fericirii. Sfantul Apostol Petru spunea odinioara asa: Iata, noi, lasand toate ale noastre, am venit dupa tine." Astfel de urmaritori ai Domnului Hristos implinesc cuvantul: Cautati mai intai imparatia si dreptatea lui (Dumnezeu)". Mai ales ei sunt "saracii" carora li se "binevesteste" " Imparatia cerurilor". deoarece au renuntat la bunurile materiale prisoselnice in favoarea binelui general, bunurile materiale inrobind adesea, dupa cum se stie, pe multi dintre noi, ceea ce ne tine departe de imparatia lui Dumnezeu . Asadar, in felul acesta, dela dezlegarea de cele materiale, ostenitorii spre a lor mantuire ajung sa-si cunoasca asezarea sufleteasca, ce, raportata la "desavarsirea Tatalui celui din ceruri", la care sunt chemati, este intotdeauna gandita si simtita ca o "saracie cu duhul", dar ca o saracie lucratoare de imbogatire duhovniceasca. Pe astfel de saraci cu duhul ii fericeste Domnul Hristos, ca vrednici de Imparatia cerurilor. Dupa talcuirea Sf. Ioan Gura de Aur, cuvintele "sarac cu duhul" inseamna "smerit de bunavoie", adica lipsit de trufia mintii si de nemasurata iubire de sine- pacate prin care s-au pierdut ingerii cei rai si primii oameni. De aceea, saraci cu duhul sunt oamenii care, privind fara incetare la desavarsirea dumnezeiasca, isi dau seama cat de departe sunt ei de ea. Ei isi pregatesc mintea pentru a fi umpluta de bogatia dumnezeiasca a virtutii si a harului. Dupa Fericitul Augustin "prin saracia cu duhul trebuie sa intelegem socotinta noastra personala ca suntem saraci in puteri spirituale. Un om trufas, care se considera bogat in intelepciune, nu e sarac cu duhul, ci e preaplin". Constiinta saraciei sufletesti o au mai cu seama cei sporiti intru smerenie. Astfel, despre cuviosul Arsenie cel Mare se stie ca se ruga lui Dumnezeu, zicand: "Dumnezeule, nu ma parasi! Nimic bun n-am facut inaintea Ta, dar da-mi, dupa bunatatea Ta, sa pun inceput>" Fericitul Dorotei, in invatatura sa, spune ca "pe cat se apropie omul de Dumnezeu, pe atat se vede pe sine cat este de nedesavarsit", de unde ne putem da seama ca cei ce se cunosc si se simt pe ei insisi a fi nedesavarsiti sunt pe calea inaintarii spre bine. Nu-i de mirare, deci, ca "a lor este imparatia cerurilor" si, prin urmare, ca sunt fericiti. In lumina acestor ganduri intelegem de ce sunt fericiti cei saraci cu duhul(Fericirea Intai), adica cei smeriti; intelegem de ce sunt ei vrednici de imparatia cerurilor. Ne ramane, asadar, sa ne cercetam pe noi insine si sa trezim in noi dorinta curata si silinta cea mai staruitoare de a agonisi, de a ne impodobi cu toate virtutile intre care si aceea la care se refera fericirea intai.

      Doamne ajuta si Sarbatori fericite!

      Ștergere
    2. un alt fel de a privi la "pierdere", e că acesta nu există, la fel ca întunericul... întunericul(tău)... nu e decât absența a ceea ce definești ca fiind lumină. Astfel nimic nu se pierde, totul se transformă(sic)!
      Nu există săraci, toată lumea e bogată! Mai sunt unii care, indiferent de cât au, stau cu privirea ațintită în ograda vecinilor si... compară, uitând că nu toată lume trebuie să aibă la fel (comunism egalitarian), nu toată lumea are nevoie de aceleași trebi, nu toată lumea are nevoie de aceleași trăiri(în același timp).
      Dacă te uiți în ograda vecinului și vezi o chestie pe care tu n-o ai, nu acel obiect e povara ta, ci tot ce ai tu în ograda ta! cu cât ai mai mult dar îți dorești "altceva", cu atât greutatea care te trage în altă direcție(inerția trecutului) te va trage pe propria direcție(stabilită prin dorințele trecute care au/avut benedficii dar au și consecințe). Recompsensele, plățile, consecințele trecutului devin blesteme, pedepse în astfel de cazuri.
      Omul nu e sărac, în lipsuri, ci bogat în lucruri, obiceiuri, acțiuni, amintiri și "talente" de care n-are nevoie, care nu-l fac să se simtă bine de-adevăratelea, adică până la rădăcina ființei sale.
      Sărăcia nu trebuie măsurată în (lipsa de) bani, ci în lipsa de momente care îți umple viața cu... viață!

      Ștergere
  21. "Daca vrei sa schimbi lumea,incepe cu tine."
    Aceasta raza a ajuns si la mine.
    Doamne,cum incepe sa se simta Lumina!
    Cum orice clipa se face senina!
    De ce-as mai astepta o zi
    Sa spun ce simt de multa vreme?
    Noi,impreuna, frati vom fi
    Si de-asta nu am a ma teme!
    Va simt prea aproape,nu pot sa nu spun,
    Aveti de la mine doar gandul cel bun!
    Primiti,va rog,profunda-mi urare,
    Ce vine,chiar daca ploua,pe-o raza de soare!
    Si nu e valabila doar o data pe an,
    Ci-n orisice timp,din cel pamantean!


    In suflet si-n gand sa aveti INVIEREA ,
    Cu Pacea si Linistea s-aveti revederea!
    LUMINA va fie calauza pe drum ,
    Ramana in urma al raului scrum!
    Traiti INVIEREA cu toata Fiiinta,
    Punand stapana pe suflet , CREDINTA!
    Si orice scanteie simtiti ca v-atinge ,
    Permiteti s-aprinda VESNICIA ce “ninge”!
    Iesiti in “ninsoare”,lasati-o sa spele
    Trecutul – "bagaje" prea grele !
    Iubirea din voi rasfrangeti-o –afara ,
    Din orice-anotimp fauriti primavara!
    Sa fiti precum frunza ce vesnic renaste ,
    In LUMINA mereu , nu doar in noaptea de Paste!


    Remer Ra,iti multumesc in mod expres,
    Nu altcumva decat...in vers!:):)
    Sunteti cu totii...LICURICI,
    Nu doar cu Lumina ,ci si lipici!:):)


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ploiță de stele îți mulțumesc !
      Spiritul însuși este poet. Iar din condeiul tău curge mesajul Spiritului care ești tu. Sunt bucuroasă că ne-am întâlnit aici pe Pământ ! Împreună suntem mai frumoși ! Ne completăm unii pe alții și ne creștem unii pe alții - așa cum fac frații.
      Hristos e mai prezent ca oricând în această perioadă. Fie ca Spiritele noastre să se înalțe și să nu mai cadă nicicând !
      Vă rog să mă iertați că uneori am greșit vouă !
      Paști fericit tuturor !

      Ștergere
  22. „ Cântă Îngerii din ceruri !
    Pe Pământ e mare sărbătoare !
    Munții cântă din izvoare !
    Pădurile cântă din frunze !
    Se trezesc dobitoacele !
    Florile deschid ochii !
    Păsările își părăsesc cuiburile
    Și în zbor, aplaudă din aripi !
    Bucură-te lume
    Și cântă din adâncul pieptului tău !
    Toate acestea sunt din iubirea Domnului pentru tine !
    Mielul a fost salvat !!!
    HRISTOS A ÎNVIAT !!!
    PAȘTI BINECUVÂNTAT ! ”
    (*L*)
    https://www.youtube.com/watch?v=duWGW_1TCfg

    RăspundețiȘtergere
  23. Da. Adevarat a inviat !

    https://www.youtube.com/watch?v=f11H54mKNX4

    Cu drag, din Stuttgart,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna seara ,dragi LICURICI!
    Sunteti careva pe-aici?
    Daca nu,cand veti intra,
    Bucurie veti afla!

    Draga anonim din 29.04.2016,ora 22:27,
    Sunt cel mai simplu pamantean,
    Dar care nu traieste-n van,
    Din cat are ,daruieste,
    Pentru ca...ghicesti?Iubeste!
    Evident,neconditionat,
    Caci a aflat ca nu-i pacat.
    Multumesc pentru empatie!


    Luminosiii mei,de cateva zile cant intr-una.De fapt,asta este una dintre starile mele aproape permanente.Veti vedea si auzi ce.Si pentru ca nu pot da volumul atat de mare(la propriu) incat sa ma auziti si nici nu pot trimite o inregistrare cu mine,ma folosesc de imagini de pe net,care, desi stiu ca se fac dupa anumite reguli-scenarii-,au un efect deosebit asupra privitorului.Evident,eu cant versiunea in limba romana.Nu stiu cat de fidela este traducerea,nici nu stiu germana,dar nici nu conteaza.Fac precizarea ca nerezonand cu ultimul vers,imi permit sa-l cant in versiunea mea,pe care o voi adauga.VA MULTUMESC,de la o "margine"la alta,a "tribului lui Dan"-cum spunea un anonim,acum cateva zile in urma.Restul...deduceti voi.

    Slava tie ,stea curata,
    Voie buna pe Pamant,
    Astazi te simtim aproape,
    Sol din rai,cu soare sfant.

    Vraja ta aduce iara
    Pe popor langa popor,
    Toti pe lume frati noi suntem,
    Cand apari usoara-n zbor.

    Cine a avut norocul
    De prieteni buni sa dea,
    Cine stie ce-i iubirea,
    Langa noi cantand sa stea.

    Fericit un suflet drag
    Te poate face pe Pamant,
    Cine n-a simtit iubirea,
    Plece dintre noi plangand.
    varianta mea:
    Sa se-alature-nvatand.

    https://www.youtube.com/watch?v=Uaoi6AY_2Uk

    RăspundețiȘtergere
  25. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de Om Gloria Celui Prea Înalt, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! Zamolxe vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

    RăspundețiȘtergere
  26. https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/

    Alo?! Vitejii MEI, care sunteti asa Curajosi, VA astept pe facebook deoarece A.M. observat ca unii dintre voi cam aveti ... limbalita!

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu stiu daca multi oameni inteleg ce schimbari interioare pot aduce doar citerea acestor articole si carti scrise de Remerra. Nu doar multumire ci si recunostinta!

    RăspundețiȘtergere