.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 10 ianuarie 2018

Iisus-Sananda (2)

Iisus-Sananda: Cu mare bucurie revin la grădinuța Maicii Mele dragi! Iată că văd în ea suflete care s-au întors la calea inimii și se desfată în minunățiile ei, dar văd și mai multe suflete care încă orbecăie în negură și neliniști. Grea este calea celui ce se luptă pentru nimicurile lumești, dar ușoară este calea celui ce se lasă dus de lumina inimii sale. Negura sufletului și închiderea minții aduc teamă și suferințe, dar lumina inimii și o minte limpede aduc desfătare.
Dragii mei, nu o dată vi s-a spus că puterea care unește este mai mare decât puterea ce desparte! Tatăl nu v-a pus pe pământ ca să deveniți vrăjmași ci să fiți asemenea Lui, adică neprihăniți și desăvârșiți! Sunteți făcuți după chipul și asemănarea Tatălui, dar se pare că uitați asta în fiecare clipă! Aduceți-vă mereu aminte că puterea pe care Eu am avut-o pe pământ nu a fost doar pentru Mine. Această putere se află în fiecare dintre voi! (Cine crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu, ba încă va face altele şi mai mari decât acestea. – Noul Testament)
Căutați această putere în inima voastră și o veți găsi! Cereți neîncetat Tatălui să v-o dezvăluie, iar ea se va face simțită negreșit atunci când sunteți pregătiți s-o folosiți cu înțelepciune. Dar ca orice mare putere, ea trebuie bine chibzuită, astfel că după cumpătarea trupului va trebui să vină trezirea minții. Iar primul rod al trezirii minții este înțelepciunea! Fiți cumpătați în toate cele și cereți neîncetat Tatălui să vă trezească mintea! Acestea pregătesc calea Duhului Sfânt!
Nu căutați împărăția lui Dumnezeu în afara voastră căci nu o veți găsi. (Iată, împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru. – NT). Doar după ce o veți găsi în voi, veți vedea că ea este și în Ceruri. Drumul spre Cer începe în inima voastră. Acest drum nu este unul al trupului, chiar dacă și el trebuie să fie pregătit.
Da, dragilor, împărăția lui Dumnezeu a fost tot timpul în voi, dar nu ați avut ochi s-o vedeți și nici urechi ca s-o auziți! Și degeaba vezi și auzi dacă inima nu poate simți!
Și unde este împărăția lui Dumnezeu, acolo este și puterea Sa! În voi se află puterea de a schimba lucrurile care nu vă plac! În voi se află puterea de a vindeca! În voi se află puterea de a crea și de a atrage lucrurile și oamenii în viața voastră. Rugați-vă cu stăruință și credeți că veți fi ajutați. (De aceea vă spun că orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că l-ați și primit și-l veți avea. - NT)
Mulți sunt cei ce au uitat de puterea pe care Cerul a lăsat-o în voi! Rugați-vă Tatălui Ceresc pentru a vă ajuta să deprindeți puterea rugăciunii din inimă! Doar rugăciunea din inimă are puterea de a se împlini! La început, o veți face doar din cuvinte... Apoi, Tatăl vă va învăța să vă rugați având mintea trezită. Și, în cele din urmă, vă va ajuta să vă rugați din miezul inimii voastre.
Degeaba cereți avuție dacă nu gândiți ca un om avut și nu simțiți ca un om avut! Degeaba cereți sănătate dacă nu gândiți și simțiți ca un om sănătos! Degeaba cereți iubirea altora dacă nu gândiți și simțiți ca aceia care sunt iubiți! Da, știu că e greu gândești și să simți ca acela care vrei să devii, dar Tatăl poate face asta pentru tine dacă o ceri în rugăciunile tale.
Învățătura despre rugăciunea inimii nu poate fi transmisă prin cuvinte, ci numai prin Duh, pentru că ea este o trăire aparte. Doar când trupul, mintea și inima sunt deschise și unite, această învățătură poate fi deprinsă. Abia atunci Duhul lui Dumnezeu se poate manifesta în om! Și atunci când un om primește Duhul lui Dumnezeu, nimeni nu îl mai poate abate de la calea Sa.
Puterea inimii este o putere dumnezeiască, astfel că în ea se poate desluși puterea Fiului, a Duhului și a Tatălui. Puterea Fiului este Divinul care se manifestă în trup și minte! Puterea Duhului este Divinul care se manifestă prin trăire, iar puterea Tatălui se manifestă în toate cele cunoscute și necunoscute. Astfel că acela care cere un lucru, ca să creadă că deja l-a primit, va trebui nu doar să exprime – prin vorbe sau gând, ci să și simtă ca deja vine spre el. Acea simțire nu este o înșelătorie a minții, ci tocmai puterea Divinului care se află în voi! Acea puterea crează! Acea puterea atrage! Acea putere face vindecarea! Acea putere face ca lucrurile să se împlinească!
Cereți Tatălui să vă învețe cum să vă rugați! Și stăruiți în rugăciune!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:


14 comentarii:

  1. CATA LUMINA!CATA LUMINA!
    EU STARUI IN A MULTUMI,REMER RA,ATÂT TIE,CÂT ȘI TUTUROR CELOR CARE NE TRANSMIT, PRIN TINE,SUVOAIE DE LUMINA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Venisem aseară aici, pe blog. Pesemne că mi-era foame... Simțeam că urmează un mesaj important. Nu știam de la cine. Dar plutea așa..., în aer ...

    „ Dă-mi un cuvânt. Ce cuvânt ?! Unul care să mă zidească...” - Părintele Galeriu (citând pe Sfinții Părinți)

    Mulțumeeeesc, Remer Ra ! L-ai adus mai aproape... Să fii binecuvântat !
    Mulțumesc Iisuse !!! Hristoase ce trăiești în adâncul meu, Fundația Ființei mele..., MUL-ȚU-MESC !!! M-am simțit ca o viorea - ați văzut videoclipurile alea în care răsar florile de primăvară... ! Am încolțit ca din sămânță și am continuat până am înflorit... Ce să-Ți dau eu Ție drept mulțumire, dacă nu „ SLAVĂ !”. p.s. După această apropiere..., această primenire/trezire..., nu mai poți fi nicodată la fel... SLAVĂ ȚIE, DOAMNE !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multă putere și emoție în astfel de mesaje! Dimineața aceasta chiar repetam Rugaciunea inimii înainte de a vedea acest mesaj nou. Prin astfel de mesaje suntem încredințați de grija suprapărintească, ca să numesc așa, pe care Divinitatea și toți cei care fac Voia Sa, o au pentru noi. Mulțumiri e puțin spus pentru ceea ce simte inima pentru această grijă ! Doamne, fă-ne vrednici pentru grija Ta! Mulțumiri, Dan. Pacea și înțelegerea, respectul = iubirea divină, să fie în lume ! GN.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un gând de nota 10, într-o zi de nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://georgevalah.wordpress.com/2018/01/05/ajunul-bobotezei/comment-page-1/#comment-30069

    RăspundețiȘtergere
  6. Imagini si sunete din GRADINA MAICII DOMNULUI.
    Cine poate rezista acestei inaltari?Eu nu!
    https://youtu.be/RZMZziF4R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Video inexistent :-(

      Ștergere
    2. Ai dreptate,Anonim!Repar greseala,nestiind ce s-a-ntamplat!
      Multumesc,cu respect!
      https://www.youtube.com/watch?v=RZMZziF4Rgs

      Ștergere
  7. Crestini orthodoxi copti, slavesc pe Domnul Iisus...

    https://youtu.be/HnXJ7IWH3PU

    RăspundețiȘtergere

  8. "Porni Luceafărul..."

    "A fost odată ca-n povesti",
    Pe-acest meleag s-a întrupat,
    Asa cum stim,la Ipotești,
    Însa prea repede-a plecat.

    Ca orice geniu a avut,
    O viață de cumplit amar,
    Dar el rămâne un început,
    Fără sfarsit,fara hotar.

    Nu poti sa stingi o stea de arde,
    Chiar dacă pui pe ea pamant.
    Tasnesc de-acolo mii petarde,
    Ce se transformă în cuvânt.

    Acesta i-a adus pieirea,
    Cuvântul ascuțit tais,
    Dar el cunoaște nemurirea,
    Chiar dac-ai lui îl văd piezis.

    MARIA TA,te rog,de poti,
    Acum,la ceas aniversar,
    Sa ierți urmașii tai-pe toti,
    Ca te-au uitat in calendar!

    P.S.
    Si noi-cu totii-suntem stele,
    Dar am uitat sa luminam.
    Ajunge-vom iar printre ele,
    Privirea de o ridicam!


    Va ofer,cu drag,aceasta simțire,astazi,de ZIUA NAȘTERII GENIULUI ROMANESC-MIHAI EMINESCU-,cel care a adus atâta LUMINA NEAMULUI NOSTRU,si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  9. Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul

    https://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/4/Apocalipsa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Relatia cu Iisus nu este de "robie". Probabil eroare de traducere sau interpretare...

      Ștergere
  10. Buna seara Dan,

    Se mai lucreaza cu vortexul, asa-i?

    DD

    RăspundețiȘtergere