.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 31 decembrie 2019

Portalul pleiadian – Noi perspective (3)


Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine va regăsesc, dragii mei!
Remer Ra: Urmează lucrul cu corpul emoțional. Simt că va fi o lună specială din acest punct de vedere. Se știe că în corpul emoțional se observă și, mai ales, se simte dacă suntem pe drumul cel bun. Sau nu...
Oryen: Într-adevăr, emoționalul este barometrul drumului vostru spiritual, însă nu e vorba doar de atât. Putem vorbi de un limbaj al corpului emoțional, un limbaj cu totul special, în care se pot găsi ”consoane” și ”vocale”, cu care să ”articulați” cuvinte și apoi fraze deosebite, de o frumusețe și o finețe pe care cuvintele simple nu le pot exprima. Tocmai de aceea nu tratați corpul emoțional ca pe un simplu barometru, sau ca pe un loc în care observați/simțiți! Divinitatea ne vorbește cel mai bine prin emoții și stări, iar multe dintre ele nu pot fi nicidecum reproduse de către limbajul clasic. Doar arta se mai poate apropia cât de cât de acest limbaj, dar atât fundamentul cât și expresia finală a artei este tot emoția.
Remer Ra: Există un limbaj universal al corpului emoțional? Presupun că bucuria este aceeași în orice limbă și în orice cultură. Zâmbetul și râsul sunt la fel... Și legile fizice sunt universale.
Oryen: Există bineînțeles un limbaj universal al emoțiilor. De altfel, la primul contact între două specii inteligente, corpul emoțional este primul care se manifestă. În acel moment, dispar toate protocoalele, toate simbolurile; rămâne vibrația, simțirea!
Remer Ra: Nu pot decât să presupun, oarecum rațional, ceea ce îmi comunici. Dar simt puțin din emoția fascinației de fiecare dată când mă gândesc la așa ceva. Noi, oamenii, se învârtim în jurul emoțiilor fără să ne dăm seama. Am devenit dependenți de emoții, dar ce ne facem cu emoțiile mai puțin plăcute, adică cele de vibrație mai joasă?
Oryen: În loc să fugiți de ele și să le blamați, ați putea să vă folosiți de ele ca de niște indicatori. Dacă nu ar fi suferința, nu ați ști că încălcați Legea Iubirii sau Legea Armoniei. Dacă respectați aceste două legi universale, nu veți mai simți suferința.
Remer Ra: Știu că ele sunt motoarele evoluției noastre spirituale. Și, totuși, cum ne putem folosi de emoțiile mai puțin plăcute? Mă refer la acele emoții care nu au o cauză aparentă.
Oryen: Emoția este și ea o trinitate, astfel că pe lângă vibrație (viu), are atât energie cât și informație. În loc să fugiți de ea, sau să luptați cu ea, mai bine ați lăsa-o să se manifeste atât cât să puteți decodifica informația care o animă. Orice emoție are o cauză, iar informația din emoție vă poate duce la sursa sa. Focusându-vă atenția pe emoție, veți face conexiunea cu energia ei și apoi cu informația. Procesul implică intenția de decodare, focusarea și starea de recepție!
Remer Ra: Presupun că nu există un șablon universal de decodare.
Oryen: Emoțiile sunt nenumărate, sursele lor sunt nenumărate, astfel că nu putem vorbi de un șablon universal.
Remer Ra: Ne poți propune un model de lucru cu corpul emoțional, un fel de abecedar al limbajului corpului emoțional?
Oryen: Puteți începe să lucrați chiar cu corpul vostru fizic. Fiecare organ în parte, ba chiar fiecare celulă are o stare a sa. Puteți să alegeți o zonă afectată, sau un organ care vă dă bătăi de cap. Primul pas este să manifestați intenția de a descoperi cauza funcționării defectuoase. Ea determină direcția și activează mecanismele de ”pătrundere”. Urmatorul pas este să realizați conexiunea energetică subtilă între conștient și zona afectată. Această se face prin focusarea atenției asupra sa suficient timp cât să se simtă legătura. Aici depinde de gradul de concentrare pe care îl are fiecare. Urmează apoi starea de recepție, de detecție a cauzei sau a cauzelor.
Remer Ra: Legat de conexiunea energetică și starea de recepție...
Oryen: Intuiam că mă vei întreba despre ele, dar nu îți voi da prea multe amănunte. Aceste două etape trebuie simțite și învățate prin experimentare directă, pas cu pas. Unii pot simți conexiunea energetică printr-o formă de presiune în zona respectivă, alții prin senzația de căldură. Oricum, ceva se va simți după câteva minute de focusare. Starea de recepție poate fi rafinată tot prin experimentare directă.
Remer Ra: Se pot accesa/simți emoții/stări de vibrație înaltă fără a se întâmpla ceva frumos sau deosebit în viața noastră și, bineînțeles, fără a folosi anumite substanțe?
Oryen: Bineînțeles că se poate! În acest caz, contează deschiderea și conexiunea la nivel de suflet. Doar prin deschiderea minții nu puteți obține aceste emoții de frecvență înaltă. Cheia este tot deslușirea limbajului sufletului. Puteți exersa prin conectarea la vibrația lunii și a soarelui. Conectați-vă la energia lunii prin focusare (unde ne este atenția acolo ne este și energia – n.a.) timp de câteva minute, până simțiți o formă delicată de învăluire, apoi vă deschideți sufletul pentru a simți îmbrățișarea caldă, familiară a lunii. Este un prim pas pentru a vă deschide sufletul. Urmează apoi să transmiteți ceva din sufletul vostru către ea. Poate fi mulțumire, iubire, recunoștință, speranță, bucurie sau altă emoție de frecvență înaltă. Vă puteți conecta la momentele din trecut când ați simțit astfel de emoții. Practic, veți împărtăși cu luna vibrația, trăirea voastră. Conform legilor universale, ceea ce dați, aceea veți primi! Cu siguranță veți primi o vibrație de frecvență mai înaltă! Veți experimenta o stare de bucurie, chiar de fericire lăuntrică.
Remer Ra: Deja văd rugăciunea către Divinitate într-o altă formă... Personal, am folosit starea de rugăciune, mai exact starea de recunoștință, gratitudine, și pot spune că am primit o stare pace dar și de bucurie a faptului că exist.
Oryen: Gratitudinea este doar un ”cuvânt” în grandiosul limbaj al sufletului.
Remer Ra: Cum putem lucra cu rețeaua în acest caz?
Oryen: Rețeaua poate facilita o conexiune mai bună cu trupul vostru, în sensul de a-l simți mai bine, precum și cu entități din afara planetei. Puteți să nu lucrați cu rețeaua în următoarea lună, dar este recomandat să începeți să descoperiți limbajul sufletului. Manifestați intenția de a vă deschide sufletul pe următoarele cinci emoții: recunoștință, bucurie, încântare, pace, iubire. Veți primi ceea ce căutați și, mai ales, ceea ce oferiți!
Remer Ra: A fost o transmisiune deosebită. Am simțit un mix de emoții minunate... Îți mulțumesc, Oryen!
Oryen: Bucurați-vă de minunatele daruri pe care Divinul le-a pus în voi!

(va urma)

Despre protocolul de ridicare a vibrațiilor

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:





6 comentarii:

  1. E noaptea de anul nou.
    Sunt acasa cu Alex si pisicile. Alex compune muzica prin calculator si pian, pisicile vegheaza iar eu sunt la calculator.
    M-am imbracat frumos in seara asta si mi-am pus in urechi noii mei cercei cu cristale roz.
    Am asteptat toata ziua mesajul de la Oryen si Remer Ra si sunt foarte fericita ca a venit.

    In ultima perioada m-am gandit mult la extraterestrii insa si la ce reprezentam noi ca specie si ca planeta in Univers... e ceva frumos aici la noi...
    Te-ai uitat vre-o data la mainile tale sa vezi cat de delicate sunt? la culoarea pielii si la venele stravezii ce pulseaza prin piele, la oasele mititele... e un miracol ca mergem pe doua picioare, e un miracol ca traim...
    Cred ca extraterestrii se mira tare mult la cat suntem de delicati si de incapatanati sa fim in viata...
    E ceva maret in fiinta umana...

    Si prietenia noastra care o avem aici...si clipele de asteptare...si miile de ganduri de peste ani...si toata iubirea si gingasia emotiilor...si increderea si puterea care ne-o dam unii altora peste timp si spatiu...
    E ceva maret in fiinta umana, adanc ascuns in inima si sufletul nostru...

    Si mai e si noul an care isi deschide portile catre noi, toate visele si toate sperantele noastre...

    Va urez tuturor un An Nou 2020 plin de sclipici si, daca va plac florile, de flori!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=8BSKPele2Vo

    RăspundețiȘtergere
  2. 2020... Cifra 2-Luna-Apă-Emoție-Suflet...
    Mulțumim, Oryen ! Mulțumim, Remer Ra ! La mulți ani binecuvântați !

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani binecuvântati tuturor! Sint recunoscătoare pentru tot! Am o singura nelamurire: este, cu adevarat, 31 ianuarie , ultima zi a anului?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau, altfel, este 1 ianuarie prima zi a anului sau 1 martie?

    RăspundețiȘtergere
  5. Viata poate fi acea melodie in bucla ascultata la casti in timp ce te plimbi prin viata...
    https://www.youtube.com/watch?v=Nb9wvQyd2Q8

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb! Iti multumesc Remer Ra pentru pentru astfel de vibratii de speranta si fericire pentru mine!

    RăspundețiȘtergere