.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 27 octombrie 2022

Portalul Pleiadian – 2022 Transmisiiile de toamna (1)

 

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Cu mare nerăbdare te așteptam; probabil că ai simțit acest lucru.

Oryen: Bine vă regăsesc, dragi prieteni!

Remer Ra: Cum ai caracteriza situația actuală? Cum se vede lumea noastră când este privită dintr-o altă perspectivă, din afara ei?

Oryen: Este aceeași paradigmă, cu deosebirea că acum lucrurile sunt într-o dinamică mai mare, cu o tendință clară de accelerare. Pe scurt, lucrurile ar fi putut arăta mult mai bine.

Remer Ra: Spuneai în primăvară că, pentru noi, nu există niciun pericol până în toamnă. Se întrevăd pericole de acum înainte?

Oryen: Tabloul general nu este niciodată foarte clar în momentele de criză, de schimbare, de tensiune, mai ales că acum se manifestă un complex de crize, despre care am mai vorbit la ședințele anterioare de transmisii. Prognoza din primăvară se baza pe dinamica stratului cauzal al câmpului energo-informațional colectiv. Pentru a avea o imagine cât de cât mai clară despre cum se prezintă situația, ar trebui să va faceți o idee despre cum se manifestă aceste câmpuri.

Fiecare om, chiar fiecare ființă, are un câmp energo-informațional în care se manifestă o mulțime de energii–vectori, acestea fiind cele care determină dinamica generală a acelui om, de la cea de bază, reprezentată de tot ce înseamnă supraviețuire, conservare și adaptare și până la dinamica de dezvoltare și evoluție pe toate planurile. Majoritatea oamenilor au, în general, aceiași vectori de bază, adică își doresc prosperitate, sănătate,iubească și să fie iubiți, să lase ceva bun în urma lor etc. Acești vectori de bază sunt liantul care formează un câmp colectiv, pe care mulți dintre voi îl numiți câmp morfogenetic uman. Acesta reprezintă primul câmp colectiv uman sau stratul energo-informațional uman de bază. Orice perturbare în acest câmp, se resimte destul de puternic în fiecare câmp particular, adică perturbă mentalul și emoționalul fiecărui om, într-o mai mare sau mai mică măsură. De aceea orice eveniment major care ar putea periclita o mulțime de oameni va avea un efect și în câmpurile celorlalți oameni. De aici și o serie de reacții. Acest prim câmp colectiv poate fi asemănat cu o manta energo-informațională sferică ce acoperă planeta, cu specificarea că ea este cumva ”petecită”, adică fiecare câmp-petic este specific în funcție de cultură, rasă, istorie, tradiții etc.

Al doilea câmp energo-informațional este mai puțin consistent, dar are un oarecare rol cauzal pentru primul strat. Acest strat este format din câmpurile celor care se află într-o oarecare independență, care sunt stăpânii propriilor lor vieți, care nu depind de societate ci, dimpotrivă, sunt un factor de dezvoltare al societății. Ei au un rol cauzal prin prisma faptului că alți oameni depind de viziunile și deciziile lor. Următorul câmp este format de cei care au rolul de a dezvolta societatea pe verticală, cu referire la factorul politic, științific, cultural și religios. Cei mai puternici vectori, cu rol de animatori societali se află în acest câmp, astfel că putem vorbi aici de zona cauzală principală. Aici sunt ideile și viziunile liderilor voștri! Aici se pot observa tendințele și perspectivele pe termen scurt, mediu și chiar lung.

Prognozele noastre se bazează mult pe datele observate în acest câmp energo-informațional cu rol cauzal pentru dinamica de ansamblu a societății. Dar și în acest câmp se pot distinge diferite substraturi, în care unii au o putere de decizie mai mare, în sensul că pot dinamiza populații numeroase, în timp ce alții au o putere de decizie mai mică. În funcție de acești vectori cauzali, de condițiile actuale, de anumite tendințe dar și de inerția vectorilor din trecut, putem contura o imagine despre cum vor arăta lucrurile în viitorul apropiat. Este o analiză pe care ar putea-o face și analiștii voștri dacă ar avea acces la toate datele, inclusiv la dinamicile de reglaj karmic și la programele evolutive primite înainte de naștere. În general, nu este foarte complicat de analizat aceste date; sunt straturi energetice peste alte straturi, care dau o sumă de rezultante pe mai multe axe și planuri.

Remer Ra: Mă pot conecta într-o oarecare măsură la unele din aceste câmpuri, dar mai mult pe componenta de emoție, de vibrație. Problema e că am simțit teamă și confuzie la câmpurile generate de factorii decizionali. Ca și cum nu pot controla ceea ce se întâmplă.

Oryen: Este adevărat, se simte multă teamă și confuzie în aceste straturi cu rol cauzal, pentru că apar... noi straturi cu rol cauzal. Ba mai mult, se observă o tendință puternică de întrepătrundere a straturilor, de unde și posibilitatea ca o singură persoană să devină un factor cauzal.

Remer Ra: Cum ar putea o persoană să devină un factor cauzal dacă nu este parte din ”familia” cauzală, adică un factor decisiv în politică, administrație, religie? Nu mă refer la o simplă descoperire științifică care poate fi un factor cauzal cu implicații uriașe.

Oryen: Un factor cauzal puternic ar putea fi chiar și o viziune clară, un act de curaj, o simplă inițiativă etc. Acestea pot avea un efect de val în toate straturile. Aceste distorsiuni și puncte de întrepătrundere apar în situații de criză, ca răspuns la eșecul dinamicii stratului cauzal uman. De aceea fiecare om este important, în sensul că poate fi un factor regresiv sau evolutiv.

Remer Ra: Spuneai de apariția unor noi straturi cauzale. Ce anume le determină, sau cine le crează?

Oryen: Cele peste 7 milioane de suflete întrupate din ”alte locuri”! Și vor fi din ce în ce mai multe.

Remer Ra: Acum 10-15 ani erau în jur de 5-6 milioane, acum sunt peste 7. Nu știu dacă să mă bucur sau nu. Totuși, efectul lor încă se lasă așteptat.

Oryen: Va fi un eveniment, în viitorul apropiat, care va avea efectul unei treziri în masă pentru ei.

Remer Ra: Ar putea fi un eveniment catastrofic, un șoc la nivel planetar?

Oryen: Nu va fi vorba de așa ceva, ci de o formă de trezire programată, ca și cum ar suna un ceas deșteptător interior, doar că va întâmpla în același timp în milioane de suflete. Și evenimentul care precede ”trezirea” lor nu va avea nicio legătură cu dinamica câmpului energo-informațional uman, ci cu o deschidere de tip portal a planetei.

Remer Ra: Există o dată aproximativă a deschiderii acestui portal special?

Oryen: Planeta însăși va decide când se va întâmpla!

Remer Ra: Vorbim de viitorul apropiat sau mai îndepărtat?

Oryen: Ne așteptăm să se întâmple în viitorul apropiat. În jur de 10, maxim 15 ani!

Remer Ra: Cum ne vom da seama că acest lucru s-a întâmplat? Mă refer la cei care nu sunt în această ”familie” de suflete din ”alte locuri”.

Oryen: Nu va fi ceva spectaculos dar se va simți o stare de bine la nivel planetar, în fiecare om. Ca și cum sufletul fiecărui om ar începe să se vindece, să se elibereze de o încărcătură dureroasă, ca mai apoi să înflorească în cele mai minunate moduri. De atunci înainte totul se va schimba, ireversibil!

Remer Ra: Care ar trebui să fie atitudinea noastră în perioada următoare?

Oryen: Să nu renunțați nicio clipă la divinitatea din voi, la ceea ce aveți în miezul ființei voastre. Continuați să vă hrăniți cu iubirea din inimile voastre, cu speranța, cu puritatea, frumosul, cu pacea divină din sufletul vostru!

Remer Ra: Mintea noastră este strâns legată de exterior și nu putem schimba acest lucru în scurt timp; ea lucrează fie că vrem sau nu. Cum ar trebui să abordăm relația cu mintea noastră, astfel încât să nu ne lăsăm afectați de exterior?

Oryen: Revenind la calea spirituală autentică, la cultivarea întregii voastre ființe întru lumină! Relația cu mintea voastră trebuie să fie abordată doar din perspectiva observatorului! Observ că trebuie să revin mereu la aceeași problemă. Doar analizându-vă dintr-o altă perspectivă, intrând deci în rolul de observator, puteți vedea clar unde și cum anume operează mintea voastră. Dacă vreți să rămâneți la stadiul reactiv, în care doar să reacționați la exterior, atunci lucrurile nu vor arăta deloc plăcut. Și nici nu se vor simți plăcut!

Remer Ra: Consideri că ar ajuta cultivarea tipurilor de gândire superioară, precum gândirea creativă, inductivă, deductivă, divergentă, analitică etc.

Oryen: Și aceste forme de gândire sunt tot reactive, în sensul că ele abordează detaliat ori sistemic exteriorul care este perceput prin intermediul simțurilor fizice, mentale și emoționale. Cultivarea acestor tipuri de gândire ar ajuta doar până la un punct, dar tot în spațiul de conștiență 3D s-ar încadra. Ele vor opera în cadrul aceluiași sistem dual de gândire!

Remer Ra: Cred ca ar trebui să abordăm în următoarele două transmisii o altfel de gândire, specifică spațiului de conștiență 4D. Dar, în încheierea primei transmisii, cred că am avea nevoie și de câteva vești bune. Simt în vibrația acestei transmisii că sunt și vești bune.

Oryen: Vestea cea mai bună este că procesul de trezire spirituală la nivel global pare să se accelereze într-un mod la care nu ne-am așteptat nici noi. Ca și cum cu cât partea întunecată din om luptă să se manifeste cu putere, cu mult mai mult partea luminoasă devine mai dinamică și mai influentă. Aceasta pare să fie mai degrabă o formă de Grație Divină, deoarece niciun fel de date nu arată că o asemenea dinamică ar veni din straturile voastre cauzale. Acest lucru poate determina o serie de implicații uriașe, iar conflictul global să fie deviat într-o bună măsură pe zona energetică și informațională.

Remer Ra: Nu știu dacă am perceput/tradus clar, dar mi s-a părut că ai transmis ”conflict global”. Putem evita al treilea...?

Oryen: A început deja, doar că lucrurile nu s-au precipitat într-o asemenea măsură încât să fie perceput ca atare. V-am mai spus că sunt foarte mulți decidenți care își doresc acest conflict global, crezând cu tărie că după aceea se va instaura o pace durabilă și o prosperitate continuă.

Remer Ra: Să sperăm că vor rămâne doar la stadiul de planuri greșite, aș zice chiar bolnave.

Oryen: Dacă nu există o alternativă la planurile lor, acestea vor deveni vectori cauzali principali, și se vor materializa! În acest caz, nu putem interveni decât în anumite situații. Alternativa va trebui să vină de la voi!

Remer Ra: Să înțeleg că ne așteaptă vremuri interesante... Aștept cu mare interes următoarea transmisie. Îți mulțumesc, Oryen!


(va urma)


6 comentarii:

  1. Salut. Da, avem nevoie de o astfel de persoana cu o viziune clara, cu un act de curaj in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit, Oryen!!! Te-ai lăsat așteptat... ! Mulțumim că Ești și pentru darul tău prețios !!! Remer Ra, te îmbrățișez și mulțumesc !!!
    Înainte de orice altă analiză, am o nedumerire : Nu știu dacă-mi scapă mie ceva, că nu știu ce înseamnă acel „din altă parte”, referitor la cele deja șapte milioane de suflete întrupate ce ar avea un rol cheie la un moment dat, prin trezirea lor masivă și spontană. De aceea, te rog, Dănuțule, dă-mi niște indicii : ce e cu cele șapte milioane de suflete, ce înseamnă „din altă parte” și unde pot aprofunda aceste informații ?
    Habar n-am de ce am nevoie să știu asta, dar pare că este esențial să știu, înainte de a medita la celelalte aspecte ale postării! Mulțumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrew Bartzis, asa zis Istoricul galactic, a zis ca sunt 10500 de specii imigrante pe Pamant, adica venite din alte spatii, dimensiuni.
      Iar speciile de aici care sunt considerate de catre Mama Pamant ca speciile primoridale sunt 72. Care e specia primordiala si cine are dreptul sa mosteneasca pamantul? Pai acestea 72 sunt considerate toate prima specie de pe Pamant, dupa un foarte lung razboi al timpului plin de genociduri. Cand vor veni Transformarile Plentare ei vor mostenii pamantul din generatia care va fi atunci.
      Celelalte specii nu vor avea mostenire pe pamant fiind considerati imigranti, adica vinituri. Dar ei pot inclina balanta perceptiei colective si sa creeze o modificare energetica a ''bastinasilor'' care se lupta intre ei de milenii.

      Ștergere
  3. Multumesc,recunostinta maxima!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca vreti sa ne rugam impreuna pe Paraclisul Maicii Domnului
    Doamne ajuta!
    Écouter Paraclisul Maicii Domnului par Diaspora Ortodoxiei sur #SoundCloud
    https://on.soundcloud.com/PF8Xb

    RăspundețiȘtergere
  5. https://youtu.be/Q09wi5ldTpE

    RăspundețiȘtergere