Pagini

sâmbătă, 30 decembrie 2023

Portalul pleiadian - Alte orizonturi (4)

 

Oryen: Bine vă regăsesc, dragi prieteni!

Începând cu această transmisie, voi înceta să mai fac referiri cu privire la etapa de transformări de pe planeta voastră. Nu mai este niciun secret faptul că treceți prin intense procese de transformare, care vor dura cel puțin 10 ani. și că acești ani vor fi caracterizați de conflicte și crize multiple, de schimbări geopolitice spectaculoase, de transformări uriașe la nivel personal și social.

Următoarele mesaje vor fi pentru cei care nu se vor mai agăța de vechile energii, pentru cei care văd doar partea plină a paharului. Aceștia sunt înaintemergătorii noilor generații de oameni treziți, care vor duce civilizația umană acolo unde îi este destinat să ajungă, anume în marea familie a civilizațiilor avansate din punct de vedere spiritual și tehnologic.

Mă adresez acum celor care sunt în etapa de tranziție 3D-4D, etapa cea mai grea și mai provocatoare, unde există riscul de a reveni la spațiul de conștiență 3D. Dragilor: știm că e greu să fii lucrător în lumină atunci când există multă suferință în jur. Știm că e greu să fii lucrător în lumină atunci când ești singur și neînțeles, când baza materială și financiară este limitată, sau când anii de căutare și zbatere și-au lăsat amprenta asupra corpului. Veți înțelege cândva că toate acestea au fost necesare și că nu trebuia să intervenim! Această etapă este precum transformarea omizii în fluture, unde zbaterea pentru eliberarea de coconul în care a stat o perioadă este vitală. Orice intervenție din afară ar fi dus la cel puțin o formă de handicap în procesul de trezire.

Nu renunțați, sunteți aproape de final!

Într-o transmisie anterioară v-am spus că acum a sosit momentul în care putem interveni limitat în procesul vostru de evoluție. Aceste intervenții vor fi făcute doar asupra acelora care nu renunță la procesul evolutiv. În acest sens, rețeaua de sateliți vine ca un real ajutor nu doar în acest proces, prin ușurarea etapelor tranzitorii, dar și pentru accelerarea materializării diverselor planuri și proiecte personale.

Rețeaua de sateliți de cristal este calibrată și perfect conectată la interfața ce asigură legătura dintre voi și rețea! Metodologia de lucru nu este cu mult diferită de cea de acum câțiva ani, când am experimentat împreună rețeaua. Pe lângă protocolul necesar de creștere vibrațională, veți primi și o serie de tehnici de lucru, în care informația, energia și vibrația vor lucra împreună.

Când ați mai lucrat cu rețeaua de sateliți de cristal, în urmă cu 8-10 ani, am observat că foarte puțini reușeau să ajungă efectiv în matricea rețelei, cele mai multe sfere trimise de voi nu reușeau să reziste drumului până la rețea, atât de mică era energia lor. Prin urmare, am creat și o altă interfață energetică, care este de un real ajutor acelora care au dificultăți în a interacționa cu rețeaua.

Un alt aspect benefic ar fi faptul că se va putea lucra cu rețeaua în orice moment, deci nu vor fi zile și intervale orare stabilite. Mai mult decât atât, sfera de influență a rețelei este mult mai mare acum.

Tehnica de lucru pentru conectarea la rețea este puțin diferită, în sensul că va avea nu doar semnătura voastră energo-psiho-informațional-spirituală, ci și amprenta spațiului vostru sacru. Este necesar acest lucru, pentru a da sferei un impuls de forță divină. Ea va fi făcută pe o perioadă de trei săptămâni, la fel ca acum 8-10 ani.

Tehnica de lucru

1 - poziție confortabilă (coloana în poziție verticală)

2 – atenția pe respirație timp de cel puțin 1 minut (respirație abdominală, fără a o forța în vreun fel)

3 – atenția pe inimă, apoi se va simți energia vie a inimii

4 – deschiderea corpului emoțional (se va conștientiza doar micul univers emoțional)

5 – conștientizarea spațiului sacru al inimii (partea divină a sufletului)

6 – explorarea spațiului sacru: puritatea, seninătatea, inocența, iubirea necondiționată, bucuria, încântarea, gratitudinea (se vor aloca cel puțin 3 minute).

7 – în același timp cu explorarea spațiului sacru, se va vizualiza în zona plexului cardiac (Anahata) o sferă de lumină cristalină (6 – 10 cm).

8 – se va glisa sfera pe direcția creștet (Sahasrara) pe inspir, apoi revenire în plexul cardiac (Anahata) pe expir; se vor face 20 astfel de curse.

9 – după cele 20 curse, se va plasa sfera în mijlocul capului (zona glandei pineale)

10 – având atenția concentrată pe sferă, se va repeta cu forță (cu vocea interioară) ”către rețea”. Pe expir, sfera va fi expulzată prin creștet.


Note

Nu trebuie să treacă mai mult de 5 zile între două sfere.

Este posibil să aveți vise mai deosebite după trimiterea a 10 sfere.

Se va evita intrarea în protocolul de ridicare vibrațională în stare de furie, tristețe, etc.


(va urma)


9 comentarii:

  1. “Tehnica de lucru pentru conectarea la rețea este puțin diferită, în sensul că va avea nu doar semnătura voastră energo-psiho-informațional-spirituală, ci și amprenta spațiului vostru sacru. Este necesar acest lucru, pentru a da sferei un impuls de forță divină. Ea va fi făcută pe o perioadă de trei săptămâni, la fel ca acum 8-10 ani.”

    Buna seara!
    Am descoperit acum cativa ani (3-4) acest blog. Nu stiu cum sa ajung la descriere tehnicii de lucru initiale.

    Nu stiu cum sa parcurg pasii 5 si 6 de mai sus.
    Ma puteti ajuta, va rog?

    Multumesc,
    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa retraiesti/induci aceste sentimente - ele se afla in tine, le-ai mai experimentat in decursul vietii.

      Ștergere
  2. Pentru cititorii care nu au exersat meditațiile pe metodologia de lucru menționată din anii anteriori, (zile, ore specifice), vă rugăm să veniți cu precizări și explicații privind expresiile/ sintagmele gen ”micul univers emoțional”, ”spațiul sacru al inimii” sau altele ce le considerați necesare. Un mic impuls poate ajuta enorm, mulțumim...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat. Căutăm dar probabil în 3D.Așteptăm rezultate palpabile, caracteristic 3D.Nu are nimeni nevoie de terapii, de leacuri, dar noi continuăm. Acesta este drumul, atât de frumos...

    RăspundețiȘtergere
  4. După tradiție... LA MULȚI ANI!
    După sinceritate... LA CÂT MERITAȚI!
    Mai intru din când-în-când aici, cu speranța că o să aflu vești despre și de la Zamolxe. Însă... după cum este natura speranței (iluzie, autoamăgire!), așa și răspunsul la așteptările mele de la acest blog. Dezamăgire... :(
    Spune omul din popor: „Până să ajungi la Dumnezeu, te mănâncă sfinții!”
    În mod și condiții naturale, fiești, legătura omului cu Sursa nu necesită intermediari. Intermediarii, indiferent de natura lor, sunt piedici, frâne. Până nu demult, intermediau oamenii în sutane. Sau altfel de sfinți, în funcție de tradiția locului. De când cu dezvoltarea tehnologică, intermediarii au devenit rețele...
    În unele cercuri se cunoaște realitatea că „atenția” ființei umane este energie. Așadar, focusarea atenției este, în fapt, mai mult o emitere de energie decât recepționare de energie.
    La ultimele rânduri ale articolului, ritmul cardiac mi-a crescut brusc cu cel puțin 50 de bătăi pe minut. Asta explică introducerea la acest comentariu...
    De ce are nevoie „rețeaua” de energia noastră vitală?
    Aaaa.... nu a fost alimentată corespunzător în anii anteriori.
    Evoluția..., proces evolutiv...
    Hmm... La prima vedere/auzire îți vine să zici/strigi UAU! Trebuie să fac asta!
    Ce este, de fapt, să fi ”avansat din punct de vedere spiritual și tehnologic”?
    Bine, de acord cu voi, sunt prea prost ca să pot înțelege, așa că nici nu vă mai obosiți să încercați o explicație. M-am resemnat și acceptat destinul: voi rămâne de căruță...
    Nu cred că mi-ați înțeles frustrarea: și până acum și de acum încolo, tot noi trebuie să dăm... Dar când vom primi? Și ce vom primi? De fapt, a doua întrebare mă doare mai tare: ce vom primi... De fapt este știut: ce semeni, aia culegi. Dar asta nu se aplică energiei, ci informației. Cu energia... dai /semeni energie, culegi oboseală.
    Mă aștept că bănuiți că eu nu o să dau nici un foton de energie rețelei, oricât de cristalină ar fi.
    D-le Dan, mă aștept și la blocarea și nepublicarea comentariului. E ok. Oricum, ce am scris, este destinat ție, în primul rând.
    Și da, ai pierdut legătura cu Zamolxe? Comparând ce mesaje ai în ultimul timp, față de perioada când mai luai legătura cu Zamolxe, aș zice că e normal că ai pierdut legătura. Rezonanța... știi tu mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand te conectezi la ceva inferior tie (ca vibratie), atunci dai energie - corespondenta la o lege a termodinamicii (un corp mai cald va ceda caldura unui corp mai rece, niciodata invers).

      Ștergere
    2. Dragă Teofil Pop,
      Dragostea este despre a da, nu despre a primi. Dumnezeu ne iubește nemăsurat, și nu așteaptă nimic în schimb, nici nu ar avea ce să primească de la noi. Dacă îl iubim pe Dumnezeu, atunci trebuie să dăm mai departe această dragoste semenilor noștri.
      Nu știu de ce aștepți un mesaj special de la Zamolxe, când și Oryen vorbește atât de frumos, „Dragilor: știm că e greu să fii lucrător în lumină atunci când există multă suferință în jur. Știm că e greu să fii lucrător în lumină atunci când ești singur și neînțeles, când baza materială și financiară este limitată, sau când anii de căutare și zbatere și-au lăsat amprenta asupra corpului.”, aceste cuvinte rezonează puternic cu ființa mea și mă bucur că există și oameni/ființe care chiar îmi înțeleg dificultățile.
      „Unde omul e prea plin de el, Dumnezeu nu mai are loc” - trebuie să dai mai departe dragostea/energia, dacă vrei să faci loc pentru energie nouă, superioară.
      Ai dreptate că Dumnezeu nu are nevoie de intermediari. Roagă-te la Dumnezeu să te ajute să găsești ceea ce cauți. Mă voi ruga și eu pentru tine.

      Mario Barbu

      Ștergere
  5. Te iubesc Dan! Va iubesc oameni! Iubesc! Va multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere