.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 12 decembrie 2016

Portalul pleiadian – 2016 Transmisiile de toamnă (4)



Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit, prieteni dragi!
Remer Ra: A trecut și toamna... A fost o toamnă destul de interesantă, dificilă pe alocuri, cu purificări și oscilații care au zguduit puternic nu doar mintea și sufletul ci chiar și trupul.
Oryen: Știați de mult timp că vor veni și aceste vremuri!
Remer Ra: Știu că am fost sfătuiți să facem purificarea din timp, dar se pare că omul învață mai bine doar atunci când situația devine dureroasă.
Oryen: Mai bine mai târziu decât niciodată, după cum spune o vorba de-a voastră. Vremea purificărilor nu a trecut! V-am mai spus despre valurile de energii din centrul galactic! Ne așteptăm la un alt val vibrațional către sfârșitul iernii și începutul primăverii. Vă spunem încă de pe acum, pentru a nu mai fi luați pe nepregătite.
Remer Ra: Următorul val va avea particularități mai speciale?
Oryen: Nu va fi mai puternic decât cel din toamna aceasta, dar pe mulți îi va prinde într-o stare generală nepotrivită, caz în care va părea ca fiind mult mai puternic. Cei care încă oscilează, care nu știu încotro să meargă, care încă își mai exteriorizează binele și răul, care încă mai cred că cineva din exterior este responsabil de propria situație, care încă așteaptă să le pice din cer, ei bine, pentru ei nu va fi deloc confortabil.
Remer Ra: Nu ne-ar face mai bine o amânare a acestor valuri? Poate că avem nevoie de o pregătire mai lungă. Așa suntem noi, învățăm puțintel mai greu.
Oryen: S-a tot amânat până în ultimul moment. Trebuia să fiți pregătiți până la prima Convergență Armonică (se refera la anul 1987 - na). S-au făcut eforturi considerabile din partea Confederației ca toate aceste informații să ajungă la voi. Zeci de mii de suflete din spațiile înalt vibraționale s-au întrupat pentru a fi înainte-mergători în noua energie, pentru a forma conexiuni între voi și civilizațiile avansate din Univers. Alte sute de mii de suflete au fost pregătite pentru a iniția noua eră de transformări planetare. În fine, câteva milioane de suflete s-au pregătit pentru a fi în primul val al schimbării și pentru a vă ajuta să depășiți momentele dificile ale tranziției.
Toți aceștia au răspuns strigătului neîncetat al sutelor de milioane de oameni care caută cu disperare un sens al existenței lor, care nu înțeleg de ce omul a ajuns acolo unde a ajuns.
Remer Ra: S-au făcut totuși câțiva pași importanți în această direcție. Nimeni nu poate nega acest lucru.  Dar de ce nu s-a putut respecta planul inițial?
Oryen: Pe de-o parte, a fost vorba de adaptarea noilor veniți la situația vibrațională joasă de pe Geea, iar pe de altă parte a fost vorba de o foarte mare rezistență la schimbare din partea voastră. S-a observat chiar o formă interesantă de adaptare la rău, la greu, la suferință, la incertitudine și alte asemenea. Într-adevăr, se putea face mult mai mult, dar nimeni nu are dreptul să judece! Cei care se regăsesc în primul val al schimbării sunt adevărați eroi, deoarece fără sacrificiul lor imens lumea ar fi colcăit în obscuritate și ignoranță mii de ani.
Așadar, ar trebui să priviți aceste valuri vibraționale ca pe niște imense oportunități. Sunt oportunități uriașe de vindecare – chiar dacă implică și o purificare ceva mai neplăcută, dar mai ales de împuternicire. Aceste valuri vibraționale au rolul de a scoate și apoi de a amplifica ce e mai bun din voi! E adevărat, în foarte multe cazuri va trebui ca mai întâi să scoată la suprafață și să curețe ce e mai nesănătos în voi, care nu rezonează cu partea minunata, divină din voi.
Remer Ra: Despre dinamica de la nivel social ce poți să-mi spui? Cum se văd lucrurile ”de sus”?
Oryen: Schimbările de la nivel social depind de schimbările de la nivel individual! Prin urmare, chiar dacă alegerile voastre au determinat ca o anumită coloratură să domine scena politică, nu trebuie să vă așteptați la schimbări importante din această zonă. Ele nu vor veni atâta vreme cât cei din zona politică nu sunt impulsionați să o facă. Există posibilitatea ca societatea civilă să devină mai puternică în anii următori, și astfel să fie un factor de presiune pentru scena politică. Ne așteptăm ca în următoarea perioadă să se inițieze o formă de colaborare dinamică între anumite facțiuni din societatea civilă și cea politică. Presiunea societății civile va fi mult mai mare iar politicul va resimți acest lucru din plin.
Remer Ra: Va fi și o presiune a străzii?
Oryen: Nu este exclus să aveți parte și de așa ceva, mai ales dacă nu sunt rezultate vizibile. Oamenii se vor sătura de vorbe și vor dori să vadă fapte! Dacă vreun politician crede că în următorii patru ani va fi o perioadă de calm, belșug și infatuare, se înșeală amarnic. Societatea civilă și poate chiar o parte a politicului vor forța înființarea și respectarea unui cod etic al politicianului, care să cuprindă o serie de obligații și atribuții. Iar dacă acestea nu vor fi respectate, să fie forțat să-și dea demisia sau chiar să fie eliberat din mandat.
Remer Ra: Nu ar fi rău să fie așa. Sper ca societatea civilă să reușească să se afirme și chiar să se impună cumva. În trecut nu prea a reușit mare lucru.
Oryen: Noile energii vor facilita formarea și dezvoltarea acestor entități grup. De altfel, la nivel personal, energia care se manifestă începând cu această iarnă va determina creșterea nivelului de conștiență. Drept consecință, veți fi mai treji, mai buni veghetori, mai fini observatori. La nivel social, va determina formarea de grupuri care vor avea același rol de veghetori, observatori. De altfel, rolul lor este să dinamizeze și să impulsioneze evoluția unei societăți.
Remer Ra: Îmi doresc să fie așa! Cu toții ne dorim o clasă politică responsabilă, precum și o societate civilă sănătoasă, dinamică, și care nu doar să vegheze la bunul mers al societății ci și să se implice în mod activ.
Revenind la transmisii, simt că va urma o perioadă de pauză.
Oryen: Nu va fi una de pauză, cu toate că noi ne vom ”reîntâlni” la mijlocul primăverii. Până atunci, veți lucra pentru a vă trezi ”veghetorul” minții și al sufletului. Adică veți avea în vedere creșterea gradului de conștientizare.
Remer Ra: Presupun că este recomandat să respectăm același program, adică 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20, plus cele 5 minute de protocol înainte (20:15 – 20:20 și 22:05 – 22:10). Ce anume vom face?
Oryen: Bineînțeles! La prima transmisie (20:20 – 20:30), veți avea în vedere dinamica mentală! Vă veți face un scurt bilanț al gândurilor de peste zi! Veți trece în revistă gândurile dominante, importante, neimportante, cele negative și pozitive ale zilei de până la momentul transmisiei. Nu vă veți judeca, chiar dacă există tendința, ci doar veți observa, ca și cum ați fi un observator neutru și ați ”privi” gândurile altei persoane. Nimic mai mult, doar observați care v-au fost gândurile!
La cea de-a doua transmisie (22:10 – 22:20) veți avea în vedere dinamica emoțională! Veți trece în revistă emoțiile pe care le-ați simțit în timpul zilei, de dimineață și până la momentul transmisiei. Vă veți observa emoțiile negative și pozitive ale zilei de până la momentul transmisiei. Încercați să nu vă judecați, chiar dacă au dominat emoțiile negative (iritare, tristețe, rușine, frică, invidie etc.), ci doar veți observa, ca și cum ați fi un observator neutru.
Remer Ra: Asta vom face în fiecare marți și vineri până la următoarea reîntâlnire de la mijlocul primăverii?
Oryen: Da, doar observați! De fapt, veți vedea că după numai 3-4 săptămâni lucrurile se vor îmbunătăți considerabil. Veți deveni mult mai conștienți de ceea ce se întâmplă în mintea și sufletul vostru! Ba mai mult, veți fi ajutați să faceți ordine în mintea și sufletul vostru!
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet pentru tot!
                                                            *******

Perioada de transmisii: 13 decembrie 2016 - 14 aprilie 2017
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html

SARBATORI FERICITE, ALATURI DE CEI DRAGI !
FIE CA ANUL CARE VINE SA VA ADUCA LUMINA, SANATATE, MULTA IUBIRE, BUCURII CATE MAI MULTE SI SA AVETI PARTE DE TOATE CELE BUNE SI FRUMOASE !

39 de comentarii:

  1. Aha ! Deci, vom dezvolta ATENȚIA - „veghetorul” în limbajul lui Oryen și „sfetnicul” pe limba Părintelui Cleopa. Mie-mi convine (~L*) ! Și... avem destulă vreme la dispoziție astfel încât, vom ajunge să fim treji și în somn (desigur, dacă suntem disciplinați ). Mulțumiiiiim !!! Mulțumim Oryen ! Mulțumim Remer Ra ! Binecuvântări tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veghetorul este acelasi lucru cu "sfetnicul". La inceput vegheaza, observa, iar mai apoi chiar sfatuieste. Tehnnic vorbind, este un aspect al Sinelui Divin coborat in vibratia noastra. Nu conteaza cuvantul folosit. Oryen se foloseste de bagajul meu uzual de cunostinte atunci cand transmite.

      Ștergere
    2. Multumim pentru tot pe anul acesta. Sarbatori fericite,tie si celor dragi tie,cu sanatate,lumina si pace. Te imbratisam cu drag de la Brasov fam. Sirghie Dan si Liliana

      Ștergere
    3. Daca e asa liniste pe aici, pun eu o intrebare: veghetorul ( sau sfetnicul ) e acelasi lucru cu pazitorul pragului ? Daca nu, care e diferenta ?

      Si un link care pare sa confirme ca ceva se intampla dinspre centrul galaxiei:
      http://themindunleashed.com/2016/12/dutchsinse-may-just-scientifically-documented-first-massive-galactic-energy-wave-hit-earth.html

      Ștergere
  2. Vedeți ? Atenția mea era adormită ... Nu „sfetnicul”, ci „străjerul”

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că Zamolxe i-a "șoptit" lui Oryen exercițiul de a fi "observator centrat" din cartea ta Legile lui Zamolxe. Cred că ar fi util să repostezi partea aceea în care el descrie foarte bine starea de observator.

    AlexP

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost acest salt energetic, trecerea la „Noua Energie” plănuit de la începutul experimentului uman de după Atlantida? Întreb pentru că mi se pare un ajutor nemeritat pe alocuri. Însă mi-e tare greu să-mi imaginez spre ce s-ar putea îndrepta omenirea în lipsa lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salturile vibrationale au fost planuite cu mult timp inainte. Omenirea ar fi evoluat si fara ajutorul lor, dar mult mai greu. Si mai ales prin multa suferinta.

      Ștergere
  5. Umblând eu de-a bușilea așa ca de obicei, mi se întâmplă, firesc, să stau cu nasul printre rădăcini... Și fiindcă astăzi îl celebrăm pe proorocul Daniel, LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI, tuturor purtătorilor acestui nume !
    LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI, dragă gazdă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sarbatori Fericite, cu toate cele bune si frumoase!

      Ștergere
  6. salut Dan, ce se refera prin trecerea in revista ? adica vizualizam/ observam acele stari sau trecem intr-un jurnal in timp ce suntem conectati la retea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar le observam in timp ce suntem conectati la retea! Fara niciun fel de judecata; ca si cum am fi o alta persoana care observa!

      Ștergere
  7. Din Germania (Frankfurt), va transmit si io, la randul meu, Craciun fericit !

    https://www.youtube.com/watch?v=I8Q6bTKrrSM
    https://www.youtube.com/watch?v=2HY28Acy1N8
    https://www.youtube.com/watch?v=V7uiqRCW6I8

    Cu drag,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumim Remer Ra ! Mulțumim că Ești și că ne însoțești ! Sărbători binecuvântate ! La mulți ani !

    RăspundețiȘtergere
  9. „La început era Cuvântul şi Cuvântul era la DUMNEZEU şi DUMNEZEU era Cuvântul. Acesta era întru început la DUMNEZEU. Toate prin EL s-au făcut; şi fără EL nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut. Întru EL era viaţă şi Viaţa era Lumina oamenilor. Şi Lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o. Fost-a om trimis de la DUMNEZEU, numele lui era Ioan. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină”. (Evanghelia după Ioan Capitolul 1; Versetele 1 – 8)

    RăspundețiȘtergere
  10. La Multi Ani ! Sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile !

    https://www.youtube.com/watch?v=65BgZGs-Myo
    https://www.youtube.com/watch?v=LWx4ZgjC2O8

    Cu bucurie, din Frankfurt,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  11. "Sorcova, vesela !
    Iată-mă-s la uşa ta !
    Anul nou care-a venit,
    M-a trezit la răsărit,
    Să iau pentru fiecare
    Câte-o rază de la Soare.
    Şi fiindcă vă iubesc
    Iată, vi le dăruiesc !
    S-aveţi tot anul, Lumină,
    Roade bune în grădină,
    Pace-n Suflet, sănătate,
    Iubire şi unitate !
    Legea ritmului să ştiţi,
    Să trăiţi şi să-nfloriţi !
    Să rămâneţi tinerei,
    Sclipitori ca nişte zei !
    Cât veţi trăi pe pământ,
    Vă-nsoţească Duhul Sfânt !
    El vă va croi cărarea
    Să vă săvârşiţi Lucrarea.
    Împreună tot mereu,
    Cu voia Lui Dumnezeu !
    Asta-i Calea. Asta-i Viaţa.
    An nou, bună dimineaţa! "
    (*L*)
    La mulţi ani binecuvântaţi, tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani, cu pace si bucurii tuturor!
    M

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi se pare mie sau lucrurile se precipită mult mai devreme decît era așteptat? Atacul pe care îl resimt romînii în perioada asta e mai mare, mai reapid, mai bine gîndit decît a fost vreodată altul. Iar răspunsul din partea străzii e pe măsură. Iar lor pare că nu le pasă. Ce e de făcut? Instituțional, jocul e cam pe mîna lor. Fără o forțare a jocului și din partea celor atacați într-un timp scurt, ia prin asta nu mă refer la violență, ci la încălcarea regulilor, nu văd o cale de scăpare. E de prevăzut o resetare a sistemului? Ar fi ceva extrem de puternic. Și totul se petrece atît de repede...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca se va produce o resetare a sistemului; mai degraba vad locul unei reformari profunde! Partea frumoasa e ca spiritul civic e tot mai puternic. Cu fiecare zi de proteste! Pasnice, desigur!

      Ștergere
    2. Resetarea sistemului este deja in desfasurare. Faptul ca s-a reusit resetul este alegerea Presedintelui SUA, Donald Trump. De acolo, in continuare, piesele de domino isi fac treaba, ca urmare a "undei" primite . Asta urmeaza si in Romania, insa nu-i vorba despre Guvern, ci despre cei de la Cotroceni.

      Ștergere
    3. Eu am văzut limpede, de la început, efectul infuziei de energie a vortexului. Este foarte important (în opinia mea) să lucrăm cu vortexul în continuare și mai masiv. Fiindcă, efectele sunt diverse, profunde și din cele mai frumoase. p.s. veți rămâne uimiți, dar veți vedea schimbări surprinzătoare, în bine, la unii dintre oamenii care fac parte din partidele aflate la putere

      Ștergere
    4. Ce vreau sa zic acum, ca urmare a observatiilor mele si ca urmare a informatiilor care se primesc,constant continuu, este ca actuala conducere a BOR si reprezentantii in Romania a Biericii Catolice, cat si reprezentantii in Romania ai Mltinationalelor si Bancilor, cat si unii Ambasadori ai tarilor straine, prezenti (inca) in Romania, cat si Conducerea existenta la Bruxelles (inca) in functie, cat si Presedintelui Iohannis (inca, pentru putin timp in functia de Presedinte al Romaniei) au dezamagit total. Nu credeam ca-i posibil asa ceva!

      Atentie la neatentie!

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    5. http://istoriagalactica.blogspot.ro/2013/12/de-ce-nu-mai-sunt-un-lucrator-al-luminii.html

      Ștergere
  14. A noastra tara-i la rascruce,
    La propriu si la figurat.
    De veacuri multe viata-si duce,
    Dintr-un pacat,in alt pacat.

    Parca cineva ne pune,
    Samanta rea,de razbunare.
    Romanii sunt-oricine spune,
    Dezbinati aici,sub soare.

    Avem prea multe si nu stim
    Sa chibzuim o bogatie.
    Ce ne dau altii jinduim.
    Pana cand,asa sa fie ?

    O schimbare s-a produs,
    Dar prea lent se desfasoara.
    Cine poate da raspuns,
    Cand va fi bine-n asta tara ?

    Dam vina unii pe altii,
    Ca suntem sus sau suntem jos
    Si-n acest timp,stim cine-"inaltii",
    Isi vad de treaba cu folos.

    Dar roata se invarteste,
    Fiindca asa e ea ,rotunda.
    Tavalugul se porneste,
    Energiile inunda!

    Doamne,ai luminat mintea
    Si sufletul romanilor,
    Sa poata sa ridice fruntea
    Si sa traiasca asa cum vor!

    Parca s-au deschis portile Cerului si Pamantului pentru Romania!

    Cred ca mai mult decat oricand,ea are nevoie de sprijinul fiilor ei,oriunde s-ar afla.Daca romanii se vor infrati acum si vor pune aceasta infratire pe aripile gandurilor lor,trimitand-o ROMANIEI,vom fi martorii unui miracol!

    Asa este d-le Remer Ra:"Partea frumoasa e ca spiritul civic e tot mai puternic. Cu fiecare zi de proteste! Pasnice, desigur!"

    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  15. In culori ros-galben-albastre,
    Inima bate in mine!
    Nu-i e bine tarii noastre!
    Tu ce simtire ai, romane?

    Buna seara,dragi romani!
    Nu stiu daca a fost careva in strada,dintre voi, dar eu vin de acolo si as vrea sa-mpartasesc starea.
    Eu am mai fost si la mitingul de dupa "Colectiv",in prima si a treia zi,dar emotia de-acum nu se compara.Am fost din multe motive:sa-mi alatur si eu bataile inimii celorlalte batai (nu mi-am imaginat ca in Piata Victoriei ppt incape atatea inimi);sa ma conving de starea parintilor veniti cu copii...
    Trebuie sa va spun ca emotia nu se poate descrie.Nu sunt de partea nici uneia dintre fortele politice,imi doresc doar ca neamul acesta sa iasa la Lumina.
    Ascultasem la stiri opiniile unora despre iesirea cu copiii in piata:"sunt iresponsabili"etc....Vreau sa va spun ca nu am vazut atata siguranta de sine,liniste care se citea pe fetele lor.Erau familii intregi ,parca mergeau sau veneau de la bunici;cu steaguri,cu fluiere,cu tobe,cu tot felul de recuzite;era(este) un adevarat spectacol neregizat,fiecare interpretand rolul lui,ad-hoc.M-a impresionat un barbat in carucior.Ce sa mai spun...nici pe departe nu e vorba numai de abrogare.
    Dar mai devreme am repetat pe fb.un comentariu-sfat, al unei persoane care atentiona(in mod deosebit cu trimitere la copii), asupra unor atacuri psihotronice.Va intreb,d-le Remer Ra,sau pe oricine simte/vede,s-avem parte de asa ceva?Dupa"spalarea"facuta prin mass media,sa mai "benegiciem"si de astfel de "dusuri"...vom avea nevoie de ..."retusuri"-daca-mi permiteti o doza de umor!?
    Dupa ceea ce-am vazut/simtit in piata...nu cred ca tavalugul mai poate fi oprit.
    Va multumesc,tuturor, cu pretuirea mea fara rezerve!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca atata vreme romanii nu au putut sa aiba miscari spontane este pt ca se folosesc de tehnologie f avansata care poate scoate in strada si o jumate de strada. Daca vor sa o scoata. Daca nu vor nu iese nimeni.Se lucreaza pe corpul emotional-mental in ambele cazuri.Sunt comenzi pt mentalul uman. Pe acele tehnologii nu scrie ca pe strazi:"Aici sunt banii dv", dar ele exista.Ele sunt manuite de sri- il scriu expre cu minuscula - si acesta nu mai reprezinta interesele poporului de cand s-a infiintat/cosmetizat in sri din fosta securitate lacoma si stiitoare de trai foarte bun.Multi sunt ofiteri ai serviciilor straine care vor si ei o felie din prosperitatea romanilor. Si in alte state serviciile servesc intereselor personale ale elitei planetare care este ultra bogata si aduna pt fiecare membru al familiiilor lor abia nascut ca sa nu saraceasca prin diviziuni succesorale, ci si mai mult sa acumuleze si ma refer la cei care genereaza crizele economice planetare ca sa preia si acei bani de la cei ce ii pierd atunci. Mereu permit sa acumuleze o vreme unii ce sunt defapt fraierii lor, ca apoi sa le ia totul.O fi inaltator ce simti acolo, imi place si mie cum va exprimati. Sa vad insa ce va fi permis sa se intample. Ca, am vazut ca au avut mereu planuri cu noi sa fim colonie, munca facuta in trecut de nationalistul Ceausescu si poporul roman s-a destramat si folosul a ajuns in buzunare straine unde nici nu te duce mintea.Cam asta e.

      Ștergere
    2. Si, sa stii ceva in ordinea planetara nici o tara daca nu are monarhul ei din neam nu va sta economic bine niciodata si nici in Lumina. Acela este garantul la masa marilor conducatori planetari contra lacomiei grupului planetar.Aici cu intrigi nu s-a permis instaurarea monarhiei romanesti inca cu secole in urma.Intai au distrus economic descendentii inaltei aristocratii transilvane si asta au facut-o cu si prin aportul nobilimii maghiare, apoi prin transfer s-au dus energiile si drepturile in Germania la evreii Hohl, care peste noapte au devenit conti, apoi s-a distrus matca ce era intrupata in Franta si juca rol de consilier ezoteric pe langa regele Frantei prinsa in acel razboi de o suta de ani, al rozelor. A urmat in cronologie distrugerea descendentilor ei din Transilvania, si din conti evreii Hohl intre care se afla intrupata si Margareta de azi( atunci mare practiciana de mg ng si amanta unui demon Andras, print de tenebre el, iar ea o ciobanita intr-o poienita) s-au catarat pe scara sociala si au ajuns printi brusc, fara mariaj, asa brusc.Ei sunt Nobilimea Neagra in lupta cu cea Alba, romaneasca si Divina.Din durere interioara nu am redat cronologia corecta, intai a fost neutralizata Matca acuzata de furt, crima de lez-majestate, cu acei banii evreii Hohl au putut detine un patrimoniu pt a se sustine ca si conti, iar dpa distrugerea urmasilor din transilvania s-a ajuns la titulatura princiara. Primul act semnat dp instaurare la carma Romaniei a Hohenzolernilor a fost cel de anulare a tuturor titlurilor nobiliare romanesti, au reusit ceea ce nici vandalii si alte popoare migratoare nu au putut face secole cu o simpla iscalitura de condei! Cum, mai marii planetari cunosc ca sunt uzurpatori ai Casei Regale Romanesti adevarate nu li s-a dat tronul tarii, insa au exploatat cat au putut tot ce puteau ei.Nu intru in amanunte, din pacate au acces la cunoasterea ezoterica a clasei superioare planetare, ocultata masei si nu o folosesc spre binele acestui popor, din contra sunt garanti ai coruptiei din care isi iau zeciuiala. Recent au vrut sa realizeze si poate vor reusi pana la urma distrugerea tarii via Moscova cu un atac nuclear.Am fost atat de indignata si cum mereu sunt in conexiuni mentale cu diversi politicieni abonati de popi la resursele mele energetice a fost surprinsa ca venea sa o consiliez cu privire la planul de a distruge nu numai tara si poporul ci si intreaga fauna si flora pt ca fusese platita cu o suma in milioane euro. Doar ca nu vor toti coruptii sa moara si cum si ei ii este frica de moarte s-a speriat ca va fi omorata daca realizeaza acest plan. Asa am scapat ca prin urechile acului pe la finele anului trecut de smintita cu pretentii nobiliare. A mai fost o tentativa in iarna anului 209/2010 care a fost contracarata cu sprijin de la mai multi, parintii mei cosmici inclusi care au luat din dimensiunea noastra cristalele Atlantidei polarizate negativ cu care voia sa distruga intreaga planeta pt ca nu reusise casatoria de mare interes financiar pt ea cu viitorul -azi exclus de fiu - rege al imperiului britanic.Nu dau amanunte ca nu vreau sa prejudiciez blogul. Realitatea e cam sifonata si in plus e si ocultata. Sunt frumoase sentimentele... le-ai adus cu dta din strada... le percep, e si o entitate poate forma gand constienta, m-a intrepatruns mental si mi-a placut trairea, ai dreptate este una superioara. O vreme eram suparata pe energia Bucurestiului si de mine depindea sa dau un accept pt surparea lui si m-a imbunat cu iubire sa o las in pace si sa ii permit sa traiasca, dar a fost o alta manuire. Scot astia asi din maneca cand si cum au nevoie, apoi energiile malefice le-au redirijat spre zona ce s-a inundat ulterior si au fost napastuiti nevinovati, iar ei in Bucuresti au continuat pradatul poporului. O sa vedem ce joc de carte este si asta si ce realizeaza si pt cine... ca fara monarh roman tot colonie va ramane tara si poporul meu.

      Ștergere
  16. Dragi prieteni, ma bucur ca putem cu totii sa ne rugam pentru pace, atat in interiorul nostru, cat si pe plan intern si pe plan international. Sper sa fie bine si sa fie armonie, mai ales acum, cand toti din lumea larga, avem atatea pareri si impresii, pe care ni le exprimam liber si asta-i foarte bine , intradevar este democratie. Am meditat profund si cred ca, cel putin io, chiar nu inteleg ceea ce se intampla in Romania si in lume, in general. Din punctul meu de vedere, atentionarile si informarile (de pe net, de pe facebook , de pe bloguri/site-uri/, ziare, forumuri, din strada (recunosc ca nu particip, io as vrea pace si intelegere sa fie, nu iesiri in strada), de peste tot, sunt bine-venite . Dragi prieteni, ceea ce am inteles io, pana acum, aveam doar impresia ca am inteles unele lucruri, unele aspecte, unele strategii, unele informari de presa s.a.m.d. . Iintelesesem ceva, destul de putin (acum, uitandu-ma in urma), ii drept, asa ca si cum ai percepe o poza mai mare a situatiei in care ne aflam noi, ca omenire, de pe frumoasa planeta pamant) si mi-am exprimat un punct de vedere, "ca tat omu' ", cum se zice pe la noi. Marturisesc, dragilor, ca am inteles ca n-am inteles nimic din ceea ce se-ntampla, atat in Romania, cat si in lume. N-am cum sa inteleg, deoarece ma depaseste situatia care exista. Faptul ca ne putem exprima liber punctul de vedere (eronat, distorsionat, fals sau oricum ar fi acesta) si ca ne putem simti in siguranta, atat in tara, cat si in strainatate, este un lucru demn de apreciat. Imi cer iertare pentru tot ceea ce-am exprimat gresit si cine ma cunoaste stie ca niciodata nu am adus injurii (nu-mi sta in caracter asa ceva), ci mi-am exprimat destul de elegant, chiar daca uneori mai ferm, un punct de vedere, asa cum percepeam io lucrurile pe care atunci cand le-am exprimat/scris/transmis, de-a lungul timpului, credeam ca-i corect asa. Asadar, asa cum v-am spus, sunt multe puncte de vedere si impresii, pe care le-am perceput distorsionat si pe care nu le-am inteles si retrag tot ceea ce-am transmis si io, mai departe, asa cum sunt convinsa ca fiecare din noi am fost in eroare, la un moment dat, neintelegand de fapt nimic sau mai nimic, din ceea ce se-ntampla.

    Doamne ajuta, tuturor!

    Cu multumire, recunostinta si apreciere,

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt vremuri de trecere de la o lume a separarii noastre de intreg la una de deschidere si apropiere fara de tot ceea ce exista, conectat in inimile noastre ale tuturor.
    Am inteles din experienta proprie ca ne plac extremele si ca de multe ori alegem ceea ce nu ne place tocmai sa imputernicim, prin constrast, ceea ce ne place.
    Dar tot ceea ce ramane in urma tuturor alegerilor noastre, manifestate sau nu, e iubirea. Iubirea fata de noi insine si fata de ceilalti.
    Se spune mult despre cum suntem Unu, despre cum ceilalti sunt de fapt noi insine...vreau sa cred asta... in sufletul meu stiu asta.
    Va transmit tuturor, prin intermediul acestui blog, tot ce e mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu inteleg de ce nu ne scot implanturile si tot au pretentii de la noi ca si cum am fi ok, iar nu manuiti? Daca nu as fi vizionat Calogero Grifasi si nu ar fi incercat cu staruinta sa imi stearga si mintea despre el si din istoricul calculatorului adresele de accesare nu as fi inteles mai nimic din realitatea aceasta. Dar, pt a reajunge la amintirea numelui lui Calogero a trebuit sa reintru pe un blog si de la acel linck sa reiau studiul altfel interzis mie expre. Insa am facut progresele necesare mie totusi.Acum, nu prea mai cred in bunele intentii ale celor ce ofera doar mesaje. Daca coroborezi informatia si ce ofera Istoria Galactica... incepi sa te dumiresti, toti au interese cu privire la fiinta noastra care este cu 34 din 36 de catene de ADN deconectate. Le convine sa functionam asa ca o astronava ramasa doar cu energia de avarie.Nu mai vreau sa cred nici in Dumnezeu caci religia este o forma de control, drama si exploatare mai ales cand popii-s niste maari mincinosi si e atata diferenta intre ce spun si ce fac realmente cu zestrea noastra energetica.Crezi, inseamna ca iti dai puterea interioara pe mana lor si ei se servesc cu placere din ce ti se cuvine si isi innobileaza familia si maimarii si pe politicienii corupti cu care-s mana-n mana.Iar din schimbul acesta nu ai decat de pierdut, doar daca nu esti cu ei alaturi si stii si le ceri sa iti dea de la persoana de tine adusa in parohia lor. Cam asta e defapt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observ (deja târziu) faptul că această pagină se încheie atât de negativ..., motiv pentru care, dragă Romanitza, te întreb :1 - De unde crezi că ai tu această putere interioară (dacă nu vorbești doar despre acea „energie de avarie”)? ; 2 - Ce te împiedică să ocolești orice formă religioasă și să ai o relație directă cu Dumnezeu ?

      Ștergere
  19. Primăvară binecuvântată, tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un martisor, tuturor si din partea mea.

      http://www.iulianatudor.ro/2017/02/28/martisorul-o-traditie-populara-straveche-semnificatia-snurului-alb-rosu/

      Toate cele bune!

      Ștergere
  20. http://www.secretulcunoasterii.ro/lumea-are-cancer-si-cancerul-este-omul-asta-ne-asteapta-dragi-oite-cum-vede-elita-mondiala-problema-demografica/

    RăspundețiȘtergere
  21. Cu drag, pentru voi toți : https://www.youtube.com/watch?v=cLBRlmrFha4

    RăspundețiȘtergere
  22. HRISTOS A ÎNVIAT ! PAȘTI FERICIT !
    https://www.youtube.com/watch?v=duWGW_1TCfg

    RăspundețiȘtergere