.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 12 decembrie 2016

Portalul pleiadian – 2016 Transmisiile de toamnă (4)Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit, prieteni dragi!
Remer Ra: A trecut și toamna... A fost o toamnă destul de interesantă, dificilă pe alocuri, cu purificări și oscilații care au zguduit puternic nu doar mintea și sufletul ci chiar și trupul.
Oryen: Știați de mult timp că vor veni și aceste vremuri!
Remer Ra: Știu că am fost sfătuiți să facem purificarea din timp, dar se pare că omul învață mai bine doar atunci când situația devine dureroasă.
Oryen: Mai bine mai târziu decât niciodată, după cum spune o vorba de-a voastră. Vremea purificărilor nu a trecut! V-am mai spus despre valurile de energii din centrul galactic! Ne așteptăm la un alt val vibrațional către sfârșitul iernii și începutul primăverii. Vă spunem încă de pe acum, pentru a nu mai fi luați pe nepregătite.
Remer Ra: Următorul val va avea particularități mai speciale?
Oryen: Nu va fi mai puternic decât cel din toamna aceasta, dar pe mulți îi va prinde într-o stare generală nepotrivită, caz în care va părea ca fiind mult mai puternic. Cei care încă oscilează, care nu știu încotro să meargă, care încă își mai exteriorizează binele și răul, care încă mai cred că cineva din exterior este responsabil de propria situație, care încă așteaptă să le pice din cer, ei bine, pentru ei nu va fi deloc confortabil.
Remer Ra: Nu ne-ar face mai bine o amânare a acestor valuri? Poate că avem nevoie de o pregătire mai lungă. Așa suntem noi, învățăm puțintel mai greu.
Oryen: S-a tot amânat până în ultimul moment. Trebuia să fiți pregătiți până la prima Convergență Armonică (se refera la anul 1987 - na). S-au făcut eforturi considerabile din partea Confederației ca toate aceste informații să ajungă la voi. Zeci de mii de suflete din spațiile înalt vibraționale s-au întrupat pentru a fi înainte-mergători în noua energie, pentru a forma conexiuni între voi și civilizațiile avansate din Univers. Alte sute de mii de suflete au fost pregătite pentru a iniția noua eră de transformări planetare. În fine, câteva milioane de suflete s-au pregătit pentru a fi în primul val al schimbării și pentru a vă ajuta să depășiți momentele dificile ale tranziției.
Toți aceștia au răspuns strigătului neîncetat al sutelor de milioane de oameni care caută cu disperare un sens al existenței lor, care nu înțeleg de ce omul a ajuns acolo unde a ajuns.
Remer Ra: S-au făcut totuși câțiva pași importanți în această direcție. Nimeni nu poate nega acest lucru.  Dar de ce nu s-a putut respecta planul inițial?
Oryen: Pe de-o parte, a fost vorba de adaptarea noilor veniți la situația vibrațională joasă de pe Geea, iar pe de altă parte a fost vorba de o foarte mare rezistență la schimbare din partea voastră. S-a observat chiar o formă interesantă de adaptare la rău, la greu, la suferință, la incertitudine și alte asemenea. Într-adevăr, se putea face mult mai mult, dar nimeni nu are dreptul să judece! Cei care se regăsesc în primul val al schimbării sunt adevărați eroi, deoarece fără sacrificiul lor imens lumea ar fi colcăit în obscuritate și ignoranță mii de ani.
Așadar, ar trebui să priviți aceste valuri vibraționale ca pe niște imense oportunități. Sunt oportunități uriașe de vindecare – chiar dacă implică și o purificare ceva mai neplăcută, dar mai ales de împuternicire. Aceste valuri vibraționale au rolul de a scoate și apoi de a amplifica ce e mai bun din voi! E adevărat, în foarte multe cazuri va trebui ca mai întâi să scoată la suprafață și să curețe ce e mai nesănătos în voi, care nu rezonează cu partea minunata, divină din voi.
Remer Ra: Despre dinamica de la nivel social ce poți să-mi spui? Cum se văd lucrurile ”de sus”?
Oryen: Schimbările de la nivel social depind de schimbările de la nivel individual! Prin urmare, chiar dacă alegerile voastre au determinat ca o anumită coloratură să domine scena politică, nu trebuie să vă așteptați la schimbări importante din această zonă. Ele nu vor veni atâta vreme cât cei din zona politică nu sunt impulsionați să o facă. Există posibilitatea ca societatea civilă să devină mai puternică în anii următori, și astfel să fie un factor de presiune pentru scena politică. Ne așteptăm ca în următoarea perioadă să se inițieze o formă de colaborare dinamică între anumite facțiuni din societatea civilă și cea politică. Presiunea societății civile va fi mult mai mare iar politicul va resimți acest lucru din plin.
Remer Ra: Va fi și o presiune a străzii?
Oryen: Nu este exclus să aveți parte și de așa ceva, mai ales dacă nu sunt rezultate vizibile. Oamenii se vor sătura de vorbe și vor dori să vadă fapte! Dacă vreun politician crede că în următorii patru ani va fi o perioadă de calm, belșug și infatuare, se înșeală amarnic. Societatea civilă și poate chiar o parte a politicului vor forța înființarea și respectarea unui cod etic al politicianului, care să cuprindă o serie de obligații și atribuții. Iar dacă acestea nu vor fi respectate, să fie forțat să-și dea demisia sau chiar să fie eliberat din mandat.
Remer Ra: Nu ar fi rău să fie așa. Sper ca societatea civilă să reușească să se afirme și chiar să se impună cumva. În trecut nu prea a reușit mare lucru.
Oryen: Noile energii vor facilita formarea și dezvoltarea acestor entități grup. De altfel, la nivel personal, energia care se manifestă începând cu această iarnă va determina creșterea nivelului de conștiență. Drept consecință, veți fi mai treji, mai buni veghetori, mai fini observatori. La nivel social, va determina formarea de grupuri care vor avea același rol de veghetori, observatori. De altfel, rolul lor este să dinamizeze și să impulsioneze evoluția unei societăți.
Remer Ra: Îmi doresc să fie așa! Cu toții ne dorim o clasă politică responsabilă, precum și o societate civilă sănătoasă, dinamică, și care nu doar să vegheze la bunul mers al societății ci și să se implice în mod activ.
Revenind la transmisii, simt că va urma o perioadă de pauză.
Oryen: Nu va fi una de pauză, cu toate că noi ne vom ”reîntâlni” la mijlocul primăverii. Până atunci, veți lucra pentru a vă trezi ”veghetorul” minții și al sufletului. Adică veți avea în vedere creșterea gradului de conștientizare.
Remer Ra: Presupun că este recomandat să respectăm același program, adică 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20, plus cele 5 minute de protocol înainte (20:15 – 20:20 și 22:05 – 22:10). Ce anume vom face?
Oryen: Bineînțeles! La prima transmisie (20:20 – 20:30), veți avea în vedere dinamica mentală! Vă veți face un scurt bilanț al gândurilor de peste zi! Veți trece în revistă gândurile dominante, importante, neimportante, cele negative și pozitive ale zilei de până la momentul transmisiei. Nu vă veți judeca, chiar dacă există tendința, ci doar veți observa, ca și cum ați fi un observator neutru și ați ”privi” gândurile altei persoane. Nimic mai mult, doar observați care v-au fost gândurile!
La cea de-a doua transmisie (22:10 – 22:20) veți avea în vedere dinamica emoțională! Veți trece în revistă emoțiile pe care le-ați simțit în timpul zilei, de dimineață și până la momentul transmisiei. Vă veți observa emoțiile negative și pozitive ale zilei de până la momentul transmisiei. Încercați să nu vă judecați, chiar dacă au dominat emoțiile negative (iritare, tristețe, rușine, frică, invidie etc.), ci doar veți observa, ca și cum ați fi un observator neutru.
Remer Ra: Asta vom face în fiecare marți și vineri până la următoarea reîntâlnire de la mijlocul primăverii?
Oryen: Da, doar observați! De fapt, veți vedea că după numai 3-4 săptămâni lucrurile se vor îmbunătăți considerabil. Veți deveni mult mai conștienți de ceea ce se întâmplă în mintea și sufletul vostru! Ba mai mult, veți fi ajutați să faceți ordine în mintea și sufletul vostru!
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet pentru tot!
                                                            *******

Perioada de transmisii: 13 decembrie 2016 - 14 aprilie 2017
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html

SARBATORI FERICITE, ALATURI DE CEI DRAGI !
FIE CA ANUL CARE VINE SA VA ADUCA LUMINA, SANATATE, MULTA IUBIRE, BUCURII CATE MAI MULTE SI SA AVETI PARTE DE TOATE CELE BUNE SI FRUMOASE !

21 de comentarii:

 1. Aha ! Deci, vom dezvolta ATENȚIA - „veghetorul” în limbajul lui Oryen și „sfetnicul” pe limba Părintelui Cleopa. Mie-mi convine (~L*) ! Și... avem destulă vreme la dispoziție astfel încât, vom ajunge să fim treji și în somn (desigur, dacă suntem disciplinați ). Mulțumiiiiim !!! Mulțumim Oryen ! Mulțumim Remer Ra ! Binecuvântări tuturor!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Veghetorul este acelasi lucru cu "sfetnicul". La inceput vegheaza, observa, iar mai apoi chiar sfatuieste. Tehnnic vorbind, este un aspect al Sinelui Divin coborat in vibratia noastra. Nu conteaza cuvantul folosit. Oryen se foloseste de bagajul meu uzual de cunostinte atunci cand transmite.

   Ștergere
  2. Multumim pentru tot pe anul acesta. Sarbatori fericite,tie si celor dragi tie,cu sanatate,lumina si pace. Te imbratisam cu drag de la Brasov fam. Sirghie Dan si Liliana

   Ștergere
  3. Daca e asa liniste pe aici, pun eu o intrebare: veghetorul ( sau sfetnicul ) e acelasi lucru cu pazitorul pragului ? Daca nu, care e diferenta ?

   Si un link care pare sa confirme ca ceva se intampla dinspre centrul galaxiei:
   http://themindunleashed.com/2016/12/dutchsinse-may-just-scientifically-documented-first-massive-galactic-energy-wave-hit-earth.html

   Ștergere
 2. Vedeți ? Atenția mea era adormită ... Nu „sfetnicul”, ci „străjerul”

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred că Zamolxe i-a "șoptit" lui Oryen exercițiul de a fi "observator centrat" din cartea ta Legile lui Zamolxe. Cred că ar fi util să repostezi partea aceea în care el descrie foarte bine starea de observator.

  AlexP

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Numai ca acum suntem 'asistati' si ajutati!

   Ștergere
 4. A fost acest salt energetic, trecerea la „Noua Energie” plănuit de la începutul experimentului uman de după Atlantida? Întreb pentru că mi se pare un ajutor nemeritat pe alocuri. Însă mi-e tare greu să-mi imaginez spre ce s-ar putea îndrepta omenirea în lipsa lui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salturile vibrationale au fost planuite cu mult timp inainte. Omenirea ar fi evoluat si fara ajutorul lor, dar mult mai greu. Si mai ales prin multa suferinta.

   Ștergere
 5. Umblând eu de-a bușilea așa ca de obicei, mi se întâmplă, firesc, să stau cu nasul printre rădăcini... Și fiindcă astăzi îl celebrăm pe proorocul Daniel, LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI, tuturor purtătorilor acestui nume !
  LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI, dragă gazdă !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! Sarbatori Fericite, cu toate cele bune si frumoase!

   Ștergere
 6. salut Dan, ce se refera prin trecerea in revista ? adica vizualizam/ observam acele stari sau trecem intr-un jurnal in timp ce suntem conectati la retea?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar le observam in timp ce suntem conectati la retea! Fara niciun fel de judecata; ca si cum am fi o alta persoana care observa!

   Ștergere
 7. Din Germania (Frankfurt), va transmit si io, la randul meu, Craciun fericit !

  https://www.youtube.com/watch?v=I8Q6bTKrrSM
  https://www.youtube.com/watch?v=2HY28Acy1N8
  https://www.youtube.com/watch?v=V7uiqRCW6I8

  Cu drag,
  Lucia Dobrea (Bistrita)

  RăspundețiȘtergere
 8. Mulțumim Remer Ra ! Mulțumim că Ești și că ne însoțești ! Sărbători binecuvântate ! La mulți ani !

  RăspundețiȘtergere
 9. „La început era Cuvântul şi Cuvântul era la DUMNEZEU şi DUMNEZEU era Cuvântul. Acesta era întru început la DUMNEZEU. Toate prin EL s-au făcut; şi fără EL nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut. Întru EL era viaţă şi Viaţa era Lumina oamenilor. Şi Lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o. Fost-a om trimis de la DUMNEZEU, numele lui era Ioan. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină”. (Evanghelia după Ioan Capitolul 1; Versetele 1 – 8)

  RăspundețiȘtergere
 10. “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna Ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
  http://www.antena3.ro/…/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-…

  RăspundețiȘtergere
 11. La Multi Ani ! Sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile !

  https://www.youtube.com/watch?v=65BgZGs-Myo
  https://www.youtube.com/watch?v=LWx4ZgjC2O8

  Cu bucurie, din Frankfurt,
  Lucia Dobrea (Bistrita)

  RăspundețiȘtergere
 12. "Sorcova, vesela !
  Iată-mă-s la uşa ta !
  Anul nou care-a venit,
  M-a trezit la răsărit,
  Să iau pentru fiecare
  Câte-o rază de la Soare.
  Şi fiindcă vă iubesc
  Iată, vi le dăruiesc !
  S-aveţi tot anul, Lumină,
  Roade bune în grădină,
  Pace-n Suflet, sănătate,
  Iubire şi unitate !
  Legea ritmului să ştiţi,
  Să trăiţi şi să-nfloriţi !
  Să rămâneţi tinerei,
  Sclipitori ca nişte zei !
  Cât veţi trăi pe pământ,
  Vă-nsoţească Duhul Sfânt !
  El vă va croi cărarea
  Să vă săvârşiţi Lucrarea.
  Împreună tot mereu,
  Cu voia Lui Dumnezeu !
  Asta-i Calea. Asta-i Viaţa.
  An nou, bună dimineaţa! "
  (*L*)
  La mulţi ani binecuvântaţi, tuturor !

  RăspundețiȘtergere
 13. La multi ani, cu pace si bucurii tuturor!
  M

  RăspundețiȘtergere