.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 10 iunie 2017

Portalul pleiadian – 2017 Noi orizonturi (3)

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit, dragilor!
Remer Ra: Simt că ai o veste bună și una mai puțin bună! Mă înșel?
Oryen: Depinde din care unghi privești. Perspectiva este cea care face diferența, astfel că eu consider că sunt două vești bune pentru azi.
Remer Ra: Aș vrea să încep cu vestea pentru care ar trebui să ne schimbăm unghiul de vedere.
Oryen: Schimbați-vă perspectiva cu privire la procesul de purificare. Nu mai priviți purificarea – în special cea emoțională, ca pe un proces dureros, ci ca pe un proces de eliberare, ca și cum v-ați debarasa de o încărcătură inutilă sau chiar nocivă. Purificarea va continua, fie că vreți, fie că nu vreți! Ați observat deja că noua energie nu vă mai permite să persistați într-o stare de stagnare, de așteptare. Ea lucrează asemenea unui creuzet, unde sunt scoase la suprafață toate aspectele, atât cele benefice, plăcute, utile sau necesare, cât și cele mai puțin benefice, neplăcute sau de balast.
Remer Ra: Purificarea este un proces benefic în sine, doar că nu este un proces plăcut.
Oryen: Acest proces ar putea fi cu mult mai puțin dureros dacă nu v-ați asocia cu suferința. Atunci când purificarea ajunge pe emoțional, gândiți-vă că a început un proces de eliberare! Focusați-vă atenția pe eliberare și nu pe ceea ce se simte momentan. Observați-o, dar nu vă identificați cu durerea, chiar dacă este a voastră! Durerea este un consumator de energie! Ea are nevoie de energia voastră ca să se manifeste, dar dacă veți pune energie și în observarea fenomenului, atunci ea nu va mai fi atât de neplăcută. Luați din energia durerii și folosiți-o pentru altceva!
Remer Ra: De exemplu?
Oryen: Întrebați durerea care este lecția ei! De ce se manifestă? Care este contribuția voastră la manifestarea ei? Orice suferință vine cu o lecție!
Remer Ra: Și vestea cu adevărat bună?
Oryen: Vestea bună de azi este că vibrația din următoarea perioadă vă va ajuta să observați mai clar ceea ce este benefic pentru evoluția voastră spirituală dar și ceea ce nu este benefic acestui drum. Veți vedea cu mai multă luciditate ceea ce aveți de făcut și, mai ales, ce decizii trebuie să luați!
Remer Ra: Să înțeleg că urmează o perioadă bună pentru luarea deciziilor importante pentru noi?
Oryen: Știi foarte bine că viața voastră este consecința deciziilor voastre.
Remer Ra: Absolut! Nimeni nu ne poate schimba viața în bine dacă nu o facem noi! Dar decizia implică un anumit grad de curaj! Aici ar putea fi o problemă pentru mulți dintre noi! Deciziile importante implică și riscuri!
Oryen: Nu va mai fi o astfel de problemă, deoarece curajul va fi cumva activat și amplificat de o claritate mentală mai mare. La fel ca în procesul de purificare, riscul va fi minimizat de schimbarea perspectivei. Tot ce aveți de făcut este să alegeți ceea ce vreți să inițiați în viața voastră, sau ceea ce vreți să dezvoltați, amplificați, rafinați. La fel, este vremea să decideți ce vreți să eliminați sau să transformați în viața voastră. Factorul mental – luciditatea, se va amplifica în următoarea perioadă!
Remer Ra: Va fi o vară a minții, a analizei propriei persoane?
Oryen: Cu implicații la toate toate nivelurile: fizic, energetic, emoțional, mental, spiritual. Cum, deocamdată, mintea este principală poartă de acces în ființa voastră, considerăm că va fi benefic pentru voi să puteți avea o perspectivă mai clară a viitorului apropiat.
Remer Ra: Cum putem schimba perspectiva cu privire la o situație stresantă, neplăcută? Aș lua de exemplu schimbarea serviciului, sau poate chiar schimbarea modului de viață.
Oryen: Având în vedere faptul că perioada următoare va aduce mai multă luciditate, proiectați scenarii cu privire la schimbare! Cui nu-i place serviciul, să proiecteze un scenariu în care face o altă activitate, care să-i aducă satisfacții din toate punctele de vedere. Cine vrea să-și schimbe modul de viață, să-și contureze mental noul drum, și chiar noua imagine. Veți vedea că nu este nimic complicat în asta. Fiecare om are capacitatea de a proiecta imagini mentale!
Remer Ra: Dar mulți se visează în diferite ipostaze, cu toate acestea nimic nu se schimbă în viața lor! Sau se schimbă prea puțin.
Oryen: Pentru că nu au luat decizii de a ajunge acolo! Au rămas doar la stadiul de proiecție! Iar pentru ca o proiecție oarecare să se materializeze, trebuie să existe un start corect, un punct de plecare viabil. Vorbesc de un proces etapizat, care pleacă de la condițiile actuale. A-ți imagina că ești altcineva decât ești, fără a te implica direct, prin decizii clare, nu este decât o formă de fugă din realitatea personală și obiectivă, o încercare de evadare dintr-o situație deja creată. Schimbarea nu presupune conflictul cu realitatea personală și obiectivă, ci acceptarea ei. Dacă nu îți accepți realitatea, înseamnă că nu ai de unde pleca. În acest caz, imaginile proiectate sunt un fel de narațiune, o povestire în imagini.
Remer Ra: De unde vine acest plus de claritate? Întreb asta pentru că îmi este greu să cred că liniștea minții vine de unde de afară. Știam că pacea minții și a sufletului este o consecință a eliberării de durerile trecutului, a eliberării de viitor, adică de temeri, precum și datorită detașării de plăcere și durere.
Oryen: Este foarte adevărat ceea ce spui. Împrăștierea omului în cele patru direcții dau ca rezultantă haosul mental și emoțional, iar fără eliberare și detașare nu ai cum să aduci pacea în minte. Partea frumoasă a lucrurilor este că noul câmp armonic planetar poate facilita o detașare momentană, precum și o stabilizare a câmpurilor mentale. Există mai multe straturi ale minții! Primul strat al minții este cel egotic, iar cine orbecăie în acest strat are parte de nesiguranță, haos, instabilitate, conflicte de tot felul. Al doilea strat al minții este cel al sinelui înalt, adică acea minte care creează, transformă, rafinează, dezvoltă, dinamizează. Cine se conectează la rețea în următoarele luni, poate accesa această minte a sinelui înalt! Accesul va fi temporar, dar îl poate ajuta să privească mai clar lucrurile, adică poate primi ajutor în a-și clarifica situația actuală, cadrul optim de evoluție, precum și modalitățile prin care să ajungă acolo unde își dorește.
Remer Ra: Asta îmi pare o veste deosebit de bună! Știam că sinele înalt ”antecamera” către sinele divin, și reprezintă potențialul cel mai mare al nostru, potențial pe care îl putem atinge în această viață în corp fizic.
Oryen: Rețeaua va facilita acest salt calitativ al minții dacă veți persevera. Nu veți scăpa de stratul minții egotice dar veți avea și o altă perspectivă – cea a minții sinelui înalt!
Remer Ra: Nu există riscul de conflict între cele două straturi ale minții?
Oryen: Nicidecum! Mintea sinelui egotic va accepta relativ repede o relație de cooperare și chiar de subordonare față de mintea sinelui înalt!
Remer Ra: Îmi fuge gândul la mintea sinelui divin. Presupun că este al treilea strat al minții.
Oryen: Da, este al treilea strat al minții! Vom ajunge și acolo!
Remer Ra: Cum o vom face?
Oryen: La următoarele transmisii, vă veți conecta la extraordinara capacitate a creierului de a coordona miile de miliarde de procese din corpul vostru, care au loc in fiecare clipă. Veți contempla, cu admirație, procesele importante pe care creierul vostru le coordonează în fiecare moment, de la milioanele de procese complexe din miile de miliarde de celule ale corpului și până la complexele activități ale sistemelor și organelor vitale. Toate acestea sunt procesate de voi! Da, de voi! Admirați Creația Divină din voi! Admirați această Minte Divină din voi în amândouă transmisiile! Făcând acest lucru de mai multe ori, creați legaturi între mintea voastră egotică și mintea sinelui înalt! Schimbările vor veni de la sine în câteva săptămâni!
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet!

*******

Perioada de transmisii: 13, 16, 20, 23, 27, 30 iunie
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:


9 comentarii:

  1. Muaaamă (cum ar zice unii) ... !!! Ne vom trezi ca răpiți în altă dimensiune (și nu e departe de adevăr)...
    Mintea este structurată așa cum o simt eu (în urma incursiunilor mele). Mă bucur că mi se confirmă ! Numai că eu sesizez și niște „etaje” intermediare, înafara celor 3 arătate de Oryen. Nu e greu să faci un salt pe etajul minții sinelui înalt (pe care eu îl numesc „sediul revelației” sau „sediul lucidității” ), dar e greu să te menții acolo. Mă bucur enorm că ne vom antrena pentru asta, sub supraveghere și cu ajutor ! Vestea „rea”, într-adevăr, nu-i deloc rea, dacă înțelegem că, de fapt, noi suntem atașați... de durere... O „iubire” cam bolnăvicioasă, nu ? Mulțumim Remer Ra ! Mulțumim Oryen ! Calde îmbrățișări !

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, chiar m-am ciocnit de niste obstacole in ultima vreme ! Imi dadeam seama ca mi le-am creat singura, dar nu ma dumiream cum sa rezolv lucrurile. Postarea asta ma si incurajeaza, ma si ajuta in gasirea de solutii. Multumesc mult, Dan !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata Remer,

    Doresc sa impartasesc aici cateva idei legate de aceasta comunicare. E doar povestea mea, nu e adevarul absolut.

    De cand ai inceput sa postezi mesajele din Pleiade, am simtit o afinitate "basic". Nu mentala, ci ... cumva familiara. Aproape intotdeauna, cam cu o luna inainte, eu simt care va fi tema de lucru. Nu simt mental, nu constientizez. Cand apare tema, simt senzatia "oh, dar asta mi-era clar, si faceam, de ceva vreme". Probabil la asta ajuta si faptul ca ei comunica doar despre noi si planeta noastra. Daca ar comunica despre realitati cosmice, probabil nu as intelege asa repede.

    Dar, fiind un om disciplinat, am parcurs protocolul de conectare, desi mi-e clar ca ma pot conecta prin rezonanta oricand sunt linistit si impacat. Dupa asta, am participat la doua runde de lucru. Ei bine, desi anumite momente de lucru au fost foarte faine, a trebuit sa intrerup amandoua rundele, din cauza unor aparente boli care s-au manifestat destul de acut. Am facut destule analize, investigatii medicale. La inceput, totul aparea alarmant, mai ales prin lipsa de coerenta a analizelor. Apoi, totul se stingea, totul era normal.

    Ce vreau sa spun: este greu sa te ocupi de lucru spiritual cand ecranul constiintei ( si corpul fizic, care este tot un ecran de proiectie ) este ocupat de dizarmonie, de boala. A trebuit sa trec de o senzatie de neincredere fata de comunicarile din Pleiade, generata de faptul ca ma cunosc si stiu ca pot confunda familiaritatea cu beneficitatea.

    --- continui pe postarea urmatoare ---

    RăspundețiȘtergere
  4. --- continuare ---

    Dar ieri am facut un experiment: am intrebat-o pe sotia mea:"Cand suferi, de unde simti tu ca e alimentata cu energie acea suferinta?". Vreau sa spun ca sotia mea nu agreeaza ideea de "pleiadieni" considerand-o o "ipoteza nenecesara", adica ea crede ca invatatura hristica ( daca e bine inteleasa si bine practicata ) e suficienta pentru o viata implinita. Deasemenea, ea nu prea agreeaza ideile tale, Remer, deoarece te considera putin prea "New Age". Si mi-a raspuns:"Din cuplarea cu evenimente din trecut, sau din frici legate de viitor". Am ramas putin masca: ea mi-a raspuns doar din bunul ei simt, nu din cunoastere mentala.

    Eu vad o cheie in fraza urmatoare din articolul tau:"Nimeni nu ne poate schimba via?a în bine daca nu o facem noi! Dar decizia implica un anumit grad de curaj! Aici ar putea fi o problema pentru mul?i dintre noi! Deciziile importante implica ?i riscuri!"

    Eu leg asta de navigarea prin incertitudine, de a trai in incertitudine, a abandona controlul. Atunci cand te purifici ( si suferi ) ajungi sa traiesti momente cand nu mai poti controla ( cu vechile tale intrumente, adica egoul ) fenomenele vietii personale. Este incert ce va urma. Iti trebuie instrumente noi. Asta, la unii oameni naste agresivitate, generata de frica de incertitudine. Sau, la altii, naste panica. Sau, la altii, naste o agatare exagerata de exterior, pentru ca acolo simt ei ca au control. La mine a nascut ideea "eu stiu sa ma descurc in situatia asta, sunt un maestru in a o rezolva". Era tot din ego, viata mi-a aratat ca nu stiu, nu am inca instrumentele. Sau nu stiu sa navighez cu ele, inca.

    Singura atitudine care a functionat la mine in fata incertitudinii a fost curajul. Acel curaj bazat pe evidenta faptului ca exista ceva in mine care nu e distrus de incertitudine. Si daca nu e distrus de incertitudine, de shimbarile care se vor intampla tot timpul, atunci acel ceva e vesnic. Nu detaliez aici ceva-ul ... :)

    Aici cred ca "antrenamentul" nostru este intr-adevar deficitar, in aspectele esentiale ale vietii noastre. Inclusiv religia e structurata subtil pe control, dar prea putin apeleaza la singurele instrumente care mai indica corect in caz de incertitudine: curajul, credinta in puritatea, iubirea, lumina din tine ... pe scurt, "cunoaste-te pe tine insuti, si il vei cunoaste pe Dumnezeu".

    Vreau sa mai spun ca simt la cei din Pleiade un anumit decalaj fata de noi, adica un fel de neintelegere a ceea ce traim noi. Ori au o mare incredere in noi ( si problemele noastre sunt pentru ei insignifiante, adica ei stiu ca le vom depasi ), ori ... ei nu inteleg ceva. Nu-mi dau seama inca de varianta corecta dintre acestea doua ... :). Dar ... om trai si-om vedea! :)

    Oricum, la aceasta runda de lucru voi participa pana la sfarsit, indiferent de aspectele de purificare. Voi studia in paralel cum observarea afecteaza emotiile asociate purificarii.

    O zi frumoasa sa ai,
    DD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista nimic din ceea ce noi numim "emotii", cum ar fi suferinta sau orice altceva, sunt numai "frecvente de vibratie" la care noi alegem sa rezonam in avel moment, Faceti un simplu experiment, apoi folositi-l oridecateori vreti: cand va incearca "suferinta, tristetea, etc" pur si simplu realizati ca ceea ce simtiti e doar "o frecventa" si... "trimiteti-o la plimbare"! Cand veti dori sentimente pozitive de orice fel, procedati invers: chemati ce doriti si rugati sa ramana...

      O vara insorita...

      Ștergere
  5. Buna Remer,

    Un citat din Osho care sprijina ultima mea postare:

    "Man is ignorant and blind, and he wants to remain ignorant and blind, because to come inwards looks like entering a chaos. And it is so; inside you have created a chaos. You have to encounter it and go through it. Courage is needed – courage to be oneself, and courage to move inwards. I have not come across a greater courage than that – the courage to be meditative.".

    O seara frumoasa,
    DD

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca totul ar fi decurs conform Planului Divin, atunci, totul s-ar desfasura fara rezistenta noastra. Fiecare suflet are o linie de destin si, chiar daca mai deviem de la Calea optima a sufletului, ii musai de-a fi in "punctele esentiale" prestabilite, adica de la acestea chiar nu ne putem abate(intre ele se mai poate, insa nu prea des si nu prea mult) Cand "fortam nota" si incercam sa schimbam , desi ni s-au trasat niste legi clare, atunci, intradevar, apare interventia a ceea ce-nseamna "trebuie sa respectam Planul Divin", chiar daca toata lumea spune ca "nu trebuie nimic". Daca nu intelegem, suntem ajutati sa intelegem, daca nu vrem, suntem "instiintati", avem "semne" atat din interiorul nostru, cat si din exterior si , chiar daca ni se permit mai multe "devieri de la plan", nu ni se permit la infinit , deoarece punem in pericol tot. Barometrul interior si evenimentele exterioare ne spun foarte clar cand suntem sau nu acolo unde trebuie sa fim sau cand este momentul "ajustarii", adica cam cum sta treaba cu "antecamera" catre Sinele Divin.

    RăspundețiȘtergere
  7. off topic. Ce se intampla cu GEEA. ploua numai in weekeduri ? :|

    RăspundețiȘtergere
  8. La Multi Ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Petru si Pavel !

    https://www.youtube.com/watch?v=xmMLdwfXqWk
    https://www.youtube.com/watch?v=9f7j7iIN2Fw
    https://www.youtube.com/watch?v=PrF70YKS1Bc
    https://www.youtube.com/watch?v=82pfUTO9Ca4

    RăspundețiȘtergere