.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 18 octombrie 2017

Portalul pleiadian – 2017 Transmisiile de toamna (1)

Am încheiat ultima transmisie din vară cu vestea că din toamna acestui an se va deschide un nou portal al Geei, care va facilita atât formarea energiilor de grup, cât și o mai bună conexiune a egregorului uman cu Universul! Mi s-a mai transmis că va trebui să fiu deschis mai des la transmisiile ființelor de lumină care veghează atât asupra noastră cât și asupra proceselor evolutive care au loc pe Geea.
Prin urmare, mă voi conecta o dată la trei săptămâni cu Oryen, dar voi mai fi canal si pentru Zamolxe, Ral și Iisus-Sananda.

Oryen: Bine v-am regăsit, prieteni dragi! Începând cu toamna acestui an, vibrațiile noii energii se vor simți din ce în ce mai puternic, afectând absolut toate sistemele evolutive de pe Geea! Ceea ce trăiți în aceste vremuri are o importanță uriașă pentru voi și pentru lumea în care evoluați Frumoasa voastră planetă și-a deschis un nou portal către spațiile înalt vibraționale ale Universului. Implicațiile vor fi imense, atât pentru ea cât și pentru voi! Datorită acestui fapt, noii curenți subtili se vor manifesta din ce în ce mai dinamic. Schimbările nu vor mai putea fi evitate!
Toate lumea observă ceea ce se petrece acum pe Geea. Curenții subtili afectează toate elementele, la modul cel mai fizic cu putință. Apa va fi elementul cel mai dinamizat, de aceea veți vedea schimbări destul de mari aici. Uraganele și furtunile vor fi din ce în ce mai dese și mai puternice, afectând pe alocuri comunitățile de oameni. Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece acestea sunt procese care trebuie să aibă loc! Sunt procese firești pentru asemenea schimbări. Nu trebuie să considerați că Mama Geea și-a ațintit furia asupra voastră! Continuați așadar să o respectați și să-i acordați iubirea și recunoștința voastră! Schimbări vor fi și în ariile de manifestare ale elementelor pământ și foc, dar seceta, incendiile, vulcanii și cutremurele nu vor cunoaște intensitatea schimbărilor din elementul apă!
Bineînțeles că aceste schimbări nu vor ocoli nici omul! Nici nu ar avea cum să ocolească omul! Ați ales să evoluați în aceste vremuri deosebite pentru că știați câte oportunități vă oferă! Știați că asemenea schimbări pot determina salturi evolutive uriașe. Cea mai mare oportunitate a acestor schimbări este aceea de a vă elibera de vechea energie, care alimentează ceea ce mulți dintre voi numește ”partea întunecată” sau ”umbra”.
A fost o vreme când aveați nevoie de ”umbră”. A fost o vreme a evoluției pe orizontală, când omul trebuia să-și cunoască mediul în care evoluează și, mai ales, să-și cunoască limitele și potențialul fizic. Noul ADN uman trebuia să fie armonizat cu mediul și apoi calibrat pentru un proces evolutiv care ar trebui să dureze cel puțin 200.000 de ani. Da, dragilor, cam acesta va fi timpul vostru de evoluție pe Geea! Sunteți abia la început! Noul ADN uman este activ de mai puțin de 10.000 de ani! Putem spune că perioada de adaptare, de cunoaștere și explorare a mediului este pe sfârșite!
Urmează perioada de evoluție în adevăratul sens al cuvântului! Prima etapă a acestei perioade este autocunoașterea, iar ea implică mai multe sub-etape sau pași. Până acum, ar fi trebuit să încheiați cu procesul de eliberare a umbrei, ceea ce ar reprezenta primul pas. Observăm că acest pas nu a fost încă încheiat. Dimpotrivă, cei mai mulți oameni nici nu l-au început! Pentru aceștia, lucrurile se vor precipita din ce în ce mai mult în următoarea perioadă, până când își vor asuma conștient propriul drum evolutiv.
După cum spuneam, elementul apă va fi puternic dinamizat, iar acest lucru nu implică doar partea fizică, ci și partea subtilă. La nivelul societății, elementul apă dinamizează relațiile interumane și sociale, procesele economice, valorile de schimb – bani, titluri de proprietate, acțiuni, valori bancare, resurse energetice și minerale. De asemenea, relațiile interculturale vor cunoaște o dinamică foarte intensă. Dacă nu se va depăși, într-un timp destul de rapid, aparenta și înșelătoarea protecție a umbrei, a egoului de grup, conflictele vor fi cu greu evitate. Ceea ce voi numiți ”ciocnirea civilizațiilor” se poate petrece într-un mod violent! Oricum, următoarea perioadă va aduce cu sine scoaterea la suprafață a tuturor durerilor trecutului, pentru a fi rezolvate! Niciun conflict, oricât de înghețat, mocnit, acoperit ar fi, nu va scăpa nedescoperit!
Noua energie va scutura puternic societatea, la absolut toate nivelurile. Singura cale de scăpare va fi doar prin eliberarea de ”umbră”. Umbra colectivă poate fi deosebit de înșelătoare, deoarece prezintă o formă aparentă de siguranță și confort acelor indivizi care o compun. A fi atașat cu totul de o rasă, religie, țară, societate, regiune, oraș, titlu sau funcție, este ca și cum v-ați pune capul în nisip. Umbra nu poate aduce unitate și progres pentru că ea este formată pentru a diviza, cuceri, corupe ori înfrânge alte umbre. Priviți în istora voastră și vă veți convinge de asta. Doar lumina poate uni oamenii, îi poate elibera și ajuta să evolueze la toate nivelurile!
În planul fizic, lumina înseamnă cunoaștere! În planul energetic, lumina înseamnă armonie și libertate! În planul mental, lumina înseamnă creație și progres! În planul spiritual, lumina înseamnă pace și iubire! Doar mergând pe calea luminii veți putea rezolva toate diferendele care se manifestă acum la nivelul societății! Umbra va genera conflicte și suferință, pentru că ea nu cunoaște alt limbaj. Ea se raportează doar la sistemele duale de măsură. Umbra nu cunoaște măsura cuvântului ”împreună”. Umbra se va raporta la alte umbre doar prin ”mai mult”, ”mai puternic”, ”mai bogat”, ”mai informat”, ”mai influent”, ”mai profitabil” etc.
Eliberarea de umbră va descătușa energiile latente din voi și din societate, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. La nivel uman, vorbim de sănătate, abundență, relații armonioase, libertate, sentimentul de împlinire a vieții! La nivel social, vorbim de pace, abundență, armonie între grupuri, progres!
Nu mai așteptați ca schimbarea să vină din exterior! Noile energii, care se vor manifesta din ce în ce mai puternic pe Geea, pot fi de un ajutor extraordinar pentru fiecare dintre voi! Trebuie doar să vă racordați la ele! Decideți ce vreți să faceți cu viața voastră și apoi acționați!
În următoarele trei săptămâni, continuați să lucrați cu aceeași formulă de putere, pentru mobilizarea energiilor fizice, mentale și spirituale. Nu putem merge mai departe până când nu dați umbra la o parte! Investiți energia voastră în lumină și vă veți convinge, în foarte scurt timp, că este cel mai mare bun lucru pe care l-ați făcut în viața voastră!

Notă!
Timp de cinci minute, vă veți conecta la extraordinara capacitate a creierului de a coordona milioanele de miliarde de procese din corpul vostru, care au loc in fiecare clipă. Veți contempla procesele importante pe care creierul vostru le coordonează în fiecare moment, în fiecare celulă, organ și sistem al corpului vostru. După cele cinci minute, veți avea în vedere coordonarea energiilor mentale, emoționale și fizice, pentru manifestarea celui mai înalt potențial al vostru. Timp de cinci minute, veți repeta, cu vocea interioară, dar cu putere: ”Trupul, mintea și sufletul meu lucrează în deplină armonie, pentru manifestarea celui mai înalt bine al meu și al celor din jurul meu!” În timp ce repetați această idee-forță, veți avea în ”fundal” imaginea maiestuoasă a universului vostru interior!

Perioada de transmisii: 24, 27, 31 octombrie, 3, 7, 10 noiembrie
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:



24 de comentarii:

  1. Planul fizic - cunoastere, planul energetic - armonie si libertate, planul mental - creatie si progres, planul spiritual - pace si iubire. Multumim Oryen ! Astept cu nerabdare urmatoarele transmisii.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut,

    Se refera la 200.000ani de evolutie in scoala Geea , dupa fiecare gaseste altceva, nu inseamna ca se repeta un fel de atlantida?? adica civlilizatia umana va ramane pirn preajma ca si ea la randul ei sa ajute. exploreze. la fel cum fac Pleadieni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poti spune ca se repeta povestea Atlantidei.

      Ștergere
    2. simt tristete aici...abea iesim din ou si ..se repeta

      Ștergere
    3. Nu poti sari peste anumite trepte evolutive. Pentru a fi student trebuie treci prin scoala generala, gimnaziu, apoi liceu.

      Ștergere
    4. am inteles, mi-as fii dorit sa se intinda pe 1-2000.000ani

      Ștergere
  3. Astept intotdeauna cu nerabdare ceea ce urmeaza sa postezi Remer ra si ma bucur ca am ajuns aici acum.
    Tocmai am trecut o "tentativa" de a infrunta umbra mea si a fost dificil. A fost dificil pentru ca atunci cand nu vezi lumina decat printr-un soi de simtire si intuitie e dificil sa te ghidezi in intuneric. E dificil sa recreezi in tine iubirea neconditionata care le tine pe toate cand tu insuti ai fost atat de conditionat toata viata.
    Si poate din cauza asta, Marea Sursa ajunge prin oamenii, prin tot felul de accidente gen moarte clinica sau chiar si prin cei ce au accidente vasculare cerebrale. Daca la oamenii in moarte clinica, lumina se vede si se simte clar, la cei cu accidente vasculare cerebrale se petrece un fenomen interesant de remodelare a personalitatii prin reducerea evidenta a partii dure din ego sau umbra.
    Prin urmare continuam cu incredere ca e o ordine divina si ca noi deja am reusit.
    Multumesc pentru articol si te astept cu drag si cu postarile viitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as numi un accident ca facand parte dintr-o ”ordine divina”. Accidentul (vascular cerebral sau de alta natura) este un efect, iar cauza este intotdeauna particulara. Problemele apar atunci cand iesim din ordinea divina!

      Ștergere
  4. Buna Dan,

    In ultimul timp, acea idee-forta suprapusa peste universul interior genereaza ( la mine ) o alta imagine, mai complexa: desfasurarea universului interior pe parcursul unei zile, dupa niste linii de forta ce respecta ( sau nu ) acea idee-forta. Nu mai e nimic static aici, totul e dinamic si foarte volatil.

    Ei bine, acea defasurare a universului interior nu incape, pur si simplu, in timpul unei zile. Acest univers interior are niste valori, niste energii care daca sunt aplicate in viata fizica nu incap intr-o zi. Ceea ce fac intr-o zi nu reprezinta decat o mica parte din "materializarea" acelor valori ( atunci cand reusesc asta, pentru ca unele zile parca sunt goale, nu cuprind nimic din acele valori ). Imi trebuie enorm de multa rabdare si iubire cu mine insumi pentru ca aceasta senzatie de "neincapator" sa nu ma afecteze.

    Iar datorita faptului ca am cateodata dificultati de comunicare cu ceilalti ( pentru ca ei nu traiesc acea desfasurare a universului lor interior, deci nu aplica valorile acelui univers, nu simt "predictiile" acelei desfasurari, ci simple si obisnuite valori mentale sau emotionale ) am o senzatie de ... furie, desi nu stiu daca e cel mai bun termen.... Si pentru asta am nevoie de enorm de multa rabdare si iubire cu ceilalti.

    Singurul lucru care m-a ajutat pana acum in acest proces a fost aplicarea ideilor lui Augusto Cury referitoare la inteligenta multifocala: ferestre de memorie, infruntare directa, rescriere ...

    Am vrut doar sa impartasesc cum se petrece la mine procesul de contemplare a universului interior. Daca doresti sa comentezi ceva, ok, daca nu, iar e bine ... :)


    O zi faina,
    DD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se simte multa incordare in mesajul tau. Sfatul meu este sa nu te mai preocupi de nimic (exceptand serviciul si indatoririle firesti) in urmatoarele trei saptamani. Doar observa, priveste detasat(a), permite manifestarea... Lasa energiile sa circule liber. Lucurile se vor reaseza de la sine. Oricum, nu e chiar usor sa ”stai deoparte”,

      Ștergere
    2. Buna, Dan.

      Un sfat foarte bun.
      Si consider ca Universul ma iubeste, pentru ca am primit cam acelasi sfat din mai multe directii ... :)

      Atata ca trebuie sa mai exersez abilitatile corecte de a "sta deoparte" ...

      O zi faina,
      DD

      Ștergere
  5. Doamne ajuta !

    https://www.youtube.com/watch?v=8N3gKKpQqxE

    RăspundețiȘtergere
  6. Remer ra?!? Al-III-lea Război Mondial nu mai poate fi ... EVITAT!!!

    "Dacă nu se va depăși, într-un timp destul de rapid, aparenta și înșelătoarea protecție a umbrei, a egoului de grup, conflictele vor fi cu greu evitate. Ceea ce voi numiți ”ciocnirea civilizațiilor” se poate petrece într-un mod violent!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe langa multele tale mesaje, m-ai facut sa le sterg si pe ale altora.

      Ștergere
    2. Nu-i niciun bai ! Bai este atunci cand iesim din ordinea divina. Primul semn in acest sens este starea noastra interioara, barometrul interior nu ne inseala niciodata, el ne spune cand suntem sau nu, in rezonanta cu anumite mesaje, cand reactionam conform interiorului nostru sau conform "informatiilor" din exterior despre sufletelul care transmite ceea ce simte in momentul respectiv.

      Ștergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=3Q1PcvwWOa8

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Dan, asteptam mesajele tale calauzitoare, mesajele Luminii. Ma simt ca o scolarita care de acum trei ani tot elibereaza, dar uneori mi se pare ca bat pasul pe loc. Sunt deschisa la sfaturi si ma bucur pentru incurajarile care ni se dau de la fratii nostri Mari. Te saluta si Nicu P din provincie, de la curs! GN

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat despre mes.umbrei de mai sus, despre razboi, nu e cazul sa iesi din vibr.tale, cred ca autorul posteaza si pe site-ul Mariei Ghiorghiu in care cand am intrat m-a luat durerea de cap.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna seara dl Dan,
    Cand va referiti la procedeul de ridicare a vibratiilor va referiti doar la acei 7 pasi doar, sau si cu sfera?
    Multumesc, Stefan

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, draga Remer Ra. Simt ca este adevarat ce se scrie. Intr-adevar, traim in timpuri incredibile!

    Mai putin am inteles partea cu evolutia pe 200.000 de ani. Bashar a spus ca in jurul anului 2045, planeta noastra va fi primita complet in Federatia Galactica.

    Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca atat de repede vom avea un prim contact la nivel direct, daramite ”primita complet” in Confederatie. Dar asta nu inseamna ca nu vom mai fi pe aceasta planeta. Pe de alta parte, daca atingi potentialul spiritual maxim intr-un trup, e normal sa alegi un alt corp (nu neaparat umanoid).

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumesc că SUNTEȚI ! Vă iubesc (de la nano, până la macro) !!!

    RăspundețiȘtergere