.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 4 decembrie 2017

Portalul pleiadian – 2017 Transmisiile de toamna (3)

Oryen: Bine vă regăsesc, dragi prieteni! Știm că perioada transformărilor actuale este dificilă pentru mulți din voi și că noua energie vă tulbură adesea mintea și sufletul, dar acestea sunt timpuri ce trebuiau să vină. Prezentul multora nu arată foarte bine, dar tocmai starea aceasta de fapt îi va ajuta să conștientizeze pe deplin că prezentul este suma gândurilor și faptelor lor din trecut. Doar trăind în prezent și privind cu luciditate la realitatea obiectivă, veți putea desluși ceea ce este de făcut și ce decizii puteți lua pentru schimbare.
Jocul vieții continuă frumos pentru cei care și-au conștientizat puterea divină interioară. Pentru ceilalți, care sunt încă prinși în vâltoarea egoului și a valorilor efemere, perioada de încercări va continua. Atât de mult râvnita pace a minții și a sufletului este, de fapt, starea naturală a omului, însă legăturile cu trecutul, fricile și alergătura după poftele egoului vă pot scoate foarte ușor din armonia interioară. Contrar culturii voastre materialiste, nu aveți nevoie de luptă și șansă pentru necesitățile de bază, nici nu trebuie să așteptați cu neliniște ce vă aduce ziua de mâine. Condițiile actuale de pe Geea sunt optime pentru a vă manifesta potențialul, pentru a face saltul evolutiv atât de important, chiar dacă la prima vedere nu pare că este așa. Omul a ales întruparea pe această planetă tocmai pentru a-și descoperi valențele divine și a le folosi apoi pentru binele lui cel mai înalt.
Omul este destinat să devină asemenea Creatorului, nu degeaba vi s-a spus să fiți desăvârșiți precum și Divinul este desăvârșit. Pentru a ajunge acolo, va trebui să descoperiți calitățile divine din voi, printre care este și puterea de a crea. Instrumentele de bază în creație sunt imaginația și intenția de a materializa ceea ce a fost creat la nivel mental. Imaginația este instrumentul cu care a fost înzestrat fiecare om, dar este foarte puțin folosit, ori este folosit chiar în dauna sa! Intenția, spre deosebire de dorință, precede acțiunea și presupune mobilizarea nu doar a minții ci și a sufletului și trupului. În perioada următoare, veți învăța mult mai ușor să vă folosiți de aceste două instrumente extraordinar de puternice. Ele necesită o oarecare cantitate de energie mentală, sufletească și fizică. Atunci când vă consumați energia pe aspecte fără sens – trecut, temeri, pofte egotice, imaginația și intenția sunt lipsite de energie. De aceea am insistat atât de mult în ultimii ani pe disciplina mentală și emoțională. Nu puteți face mare lucru fără a realiza curățenia interioară. Eliberați-vă mintea de gânduri inutile, de proiecții fără sens, precum și sufletul de suferințe și dorințe deșarte.
Pentru ca o proiecție să fie materializată, trebuie să o păstrați nealterată în mintea voastră cel puțin două cicluri lunare, adică 56 de zile. Este o perioadă necesară pentru ca proiecția să acumuleze suficientă energie pentru a face legăturile exterioare întru materializarea ei. Aceste legături, care la început sunt informaționale și energetice, se fac în special între oameni, ca mai apoi să apară conjuncturi, oportunități și așa-zisul ”noroc”. Toate acestea sunt manifestările firești ale Legilor Corespondenței, Rezonanței și Sincronicității. Nimic nu trebuie să vă perturbe mintea și sufletul, chiar dacă exteriorul pare că este într-un vacarm continuu! Nu trebuie să afectați creațiile altor oameni și nici să le încălcați liberul arbitru.
Conexiunea cu sinele divin e foarte importantă, vitală chiar, pentru că este un fel de hrană divină de care aveți mare trebuință. Este o hrană nu doar pentru suflet ci și pentru trup și minte, de aceea este important să alocați măcar 15 minute zilnic pentru conexiunea cu sinele divin. Vă va fi de un real ajutor în procesul de autodisciplină!
 Un aspect extrem de important este administrarea propriei energii. Observați pe ce anume vă cheltuiți inutil energiile trupului, minții și sufletului. Energia trupului se pierde datorită alimentației necorespunzătoare, a unei vieți dezordonate, precum și datorită diverselor blocaje energetice. Energia minții se pierde în zecile de mii de gânduri trimise în diverse locuri, de cele mai multe ori unde nu trebuie. Energia sufletului se pierde prin alimentarea fricilor, atașamente de tot felul, necredința în propriile forțe, precum și prin actualizarea și alimentarea durerilor din trecut.
Pentru un plus de energie fizică, aveți nevoie de o bună legătură cu energia elementelor, de o alimentație cât de cât sănătoasă, dar mai ales trebuie ținut cont de beneficiile unei respirații corecte. Vă place să spuneți că pâinea este hrana voastră cea de toate zilele dar uitați că respirația este hrana voastre cea de toate secundele. Învățați de la copii cum să respirați corect și veți avea energia de a vă juca frumos cu viața. Pentru un plus de energie mentală, focusați-vă pe cele necesare și eliberați-vă de ceea ce nu vă folosește. Pentru un plus de energie sufletească, hrăniți-vă cu lucrurile frumoase din lumea aceasta. Bucurați-vă de frumusețea Universului, a planetei și, mai ales, de partea frumoasă din oameni.
Procesul de curățenie interioară și de chibzuire a propriilor energii va fi mai ușor de făcut atunci când sunteți ”asistați” de lumina sinelui divin. Conexiunea cu sinele divin și autoanaliza dinamicii pe relația trup-minte-suflet și gând-cuvânt-faptă, sunt vitale pentru pacea minții și a sufletului, dar și pentru descoperirea puterilor divine din voi. Mai investiți încă 15 minute pentru curățenia minții și a sufletului, dar și pentru mobilizarea resurselor acestora. Așadar, un minim de jumătate de oră de lucru cu sine este mai mult decât necesar. Veți vedea că este cea mai bună investiție făcută vreodată!
Până toamna viitoare, hrăniți-vă zilnic trupul, mintea și sufletul cu lumina sinelui divin. În zilele de marți și vineri, la aceleași ore (20:20 – 20.30 și 22:10 – 22:20), cei care se vor conecta la matricea rețelei, vor fi hrăniți de lumina cerului. Vizualizați această lumină alb-aurie cum pătrunde, prin coroană, în fiecare celulă a trupului vostru, apoi în fiecare detaliu al planului pe care vreți să-l materializați.
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet pentru tot!


Perioada de transmisii: decembrie-septembrie
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:


Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:

12 comentarii:

  1. Mulțumiri Tatălui ceresc, tuturor celor prin care se manifesta Lumina și Iubirea Sa ! GN.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Oryen, multumesc Remer Ra! Un mesaj foarte clarificator, concis si care emana o energie minunata.

    Mihai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat adevar!! Pentru mine, sper sa nu fie tarziu. Multumesc Oryen multmesc Remer ra. Multumesc Cerului pentru iubirea Sa . Neluta

      Ștergere
    2. Draga Neluta, te rog sa ai incredere in Bunul Dumnezeu, deoarece, El se uita la Scop. Niciodata nu e prea tarziu s-o iei de la capat. Totu-i sa fi sincera, hotarata, sa fi tu, cea autentica, fara masti
      si decizii clare si ferme (care-s, intotdeauna, ajustari intru echilibru, pe toate planurile). Sa nu uiti niciodata de "Cei Trei R" : " Respect; Recunostinta; Responsabilitate ". Nu vor (mai) aparea probleme numai daca nu accepti raspunsurile care-ti vin din inima (inima ne da raspunsurile corecte- inima detine unele taine pe care ratiunea ,inca, nu le poate patrunde si te indruma pe calea optima aleasa de sufletel, chiar daca mentalul iti spune ca "nu ti se potriveste...!" ; este imposibil ca pana acum sa nu fi avut, totusi, "fleshuri" de intuitie, care ti-au aratat directia de mers, insa "le-i flituit", sa zicem asa, ca fiecare dintre noi; bineinteles, ca-ti spun din experienta proprie si te rog sa ma ierti ca indraznesc sa-ti spun; probleme apar doar atunci cand se iese din Ordinea Divina, cand deviem si ne complacem in "bucla" in care am intrat s.a.m.d., stim cu totii, deja, acestea, cam toti am experimentat si "urcusuri" si "coborasuri", stiti zicerea cu : "Vazut, ba si mancat").

      " Nu esti niciodata prea batran ca sa-ti propui alt tel sau sa visezi alt vis."- C.S. Lewis

      Doamne ajuta !
      Cu drag !

      Ștergere
    3. Multumesc, multumesc, multumesc.

      Ștergere
    4. Draga Neluta, din propria mea experienta iti pot spune ca exista pe YouTube o serie de meditatii care ne unesc prin intentie si imaginatie cu Sursa. Mie imi place in mod deosebit Caroline Cory iar canalul ei de YouTube este OMnium Universe. Meditatiile sunt in engleza sau franceza. De fiecare data cand simt vre-un dezechilibru interior, dar nu numai, merg spre aceste meditatii si eliberez totul in calatoria spre Sursa. Am constiinta ca Sursa este singura care poate elibera orice blocaj, suferinta sau problema prin care trecem.
      Gasesc ca alinierea cu Sursa este singura cale directa, sigura si sincera a noua insine in planul uman si planul divin. Cu lumina alba a Sursei si iubirea infinita, fara intermediari si fara discutii, direct...totul este posibil.
      Ai incredere in ceea ce esti cu adevarat.
      Iti doresc numai bine,
      Dana

      Ștergere
  3. Conexiunea cu sinele divin este acea stare de relaxre si liniste in care ne aducem in memorie momentele in care am trait cele mai pure sentimente de iubire, momentele cele mai inaltatoare ale vietii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aducerea in minte si suflet a evenimentelor frumoase din trecut, adice cele in care ai trait sentimente pure de iubire si momentele cele mai inaltatoare ale vietii, este doar etapa premergatoare. Apoi te conectezi la sinele divin. Privesti, cu ”ochii interiori”, un punct de lumina aflat in miezul inimii tale. La inceput, te deschizi sufleteste pentru a simti pacea pe care o emana acel punct de lumina. Apoi lasi pacea sa te cuprinda cu totul (trup, minte si suflet). Apoi te deschizi sa-i simti blandetea, forta vietii, dupa care iubirea neconditionata pe care il emite. Pas cu pas... Chiar daca la inceput e o deschidere mentala - o proiectie, o vizualizare a unui punct de lumina, dupa un timp se vor simti toate aceste vibratii.

      Ștergere
  4. Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Si sustinere, incerc, nu stiu cat de bine, nu am aflat de mult timp, aproximativ un an; doar am reusit sa mai dau jos din povara de pe umeri. Negativa, sigur. Am reusit sa ii spun stop, valului de negativism si nu numai. Multumesc, pe aceasta cale tuturor fiintelor de lumina pentru munca depusa. Cu drag, Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur pentru tine, draga Neluta ! O sa vezi ca lucrurile vor intra pe fagasul lor si ca toate se vor aseza frumos, simplu, cu claritate in sincronicitate, doar sa permiti, sa accepti si sa ai incredere in "barometrul tau interior", care te ghideaza foarte clar. S-ar putea sa-ti apara si "provocari"(toti avem parte de asa ceva) si sa incerce sa te "deturneze" de la ceea ce inimioara ta-ti spune, insa, fii puternica, ferma si hotarata !

      Doamne ajuta, in continuare !

      Cu drag !

      Ștergere
  5. Buna draga Dan,

    Deci, incepand de azi si pana toamna viitoare, in cele 10 minute nu facem altceva decat impregnarea ?

    Numai bine,
    DD

    RăspundețiȘtergere