.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 5 noiembrie 2018

Portalul pleiadian – 2018 Transmisiile de toamna (3)


Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor!
Remer Ra: Data trecută ai venit cu vești bune despre evoluția spirituală a oamenilor de aici. Aștept cu nerăbdare alte vești. Vești bune, desigur...
Oryen: O altă veste bună ar fi deschiderea mai mare a vortexului din zona voastră. Observăm mai multe conexiuni ale acestuia cu dinamicile energetice din zonă, inclusiv cu entități grup umane. Vortexul începe să-și consolideze legăturile cu zonele sale de focar (atractorii – na).
Remer Ra: Asta înseamnă că energiile celor patru atractori-focar vor fi mai puternice? Mă refer la Rarău-Ceahlău, Bucegi, Retezat, Sureanu?
Oryen: Nu numai! Acești atractori sunt într-o conexiune de tip matrice cu toate masivele din jur, formând o rețea complexă de energii.
Remer Ra: Să înțeleg că este mai bine/benefic pentru noi să mergem cât mai des în aceste zone?
Oryen: Prezenta fizică în apropierea lor este de dorit, dar se poate face o legătură destul de puternică și prin simpla conexiune mental-emoțională și apoi intrând în stare de recepție. Important este să fi fost fizic în trecut în aceste locuri. Dacă o faceți, veți avea numai de câștigat!
Remer Ra: Legat de conexiunile cu entitățile grup, te referi la acele grupuri care au preocupări de natură spirituală, de evoluție spirituală?
Oryen: Nu neapărat. Și nu preocupările sunt cele fac diferența ci faptele, direcțiile, dinamica spirituală! Evoluția spirituală presupune în primul rând deschiderea inimii, a fi în armonie cu toți și toate. Vorbim apoi de explorarea și hrănirea cu lucrurile frumoase din Univers, dar și din natură și din oameni, precum și trezirea potențialului creator. Poți fi spiritual dar să nu fi religios, precum poți fi religios însă nu și spiritual.
Remer Ra: Mă așteptam ca vortexul nostru să își intensifice activitatea, dar nu credeam că se va întâmpla ceva notabil înainte de 2023.
Oryen: Pare un timp scurt, dar multe lucruri bune se vor întâmpla până atunci!
Remer Ra: Asta e o veste cât se poate de bună!
Oryen: Dar mai puțin bună pentru cei care încă oscilează, care nu știu ce vor și care așteaptă ca schimbarea să vină de altundeva decât din ei!
Remer Ra: Până în 2023 mai sunt 4-5 ani de tranziție. Mesajele primite în trecut de la Zamolxe, Ral, dar și de la ghizi, spuneau că după această dată vom fi un exemplu pentru ceilalți, că vom putea influența chiar omenirea, în funcție de ceea ce se întâmplă în acest spațiu. Că se va ”desprinde” vortexul anglo-irlandez (anahata planetară dominantă acum) de egregorul planetar și că vortexul balcanic va deveni cel activ, principal. Crezi că vom putea face mai multe în doar 4-5 ani?
Oryen: Deja faceți! Sunt mulți oameni care își iau rolul în serios și depun eforturi pentru propria evoluție, precum își asumă și rolul de creatori.
Remer Ra: La ce anume te referi?
Oryen: La ceea ce emit prin gândurile lor! Imaginile pe care creați tind să devină realitate! Poate nu știi, dar în această zonă sunt mulți oameni care lucrează efectiv, încă de acum, pentru o lume mai bună, mai frumoasă! Apar din ce în ce mai multe focare de lumină în zona voastră! Multe altele sunt în pregătire! Chiar dacă la prima vedere nu pare să fie așa, lucrurile evoluează! Lanțurile planului 3D nu sunt chiar atât de puternice precum par la prima vedere.
Remer Ra: Într-adevăr, pare mult mai ușor când ai inima larg deschisă și urmezi calea armoniei! Poți estima când se va realiza un prag critic al oamenilor treziți din punct de vedere spiritual? Mă refer la zona noastră.
Oryen: Ne așteptăm la atingerea acelui prag de care vorbești cu un an înainte de joncțiunea egregorului vostru cu energia vortexului.
Remer Ra: Adică până în 2022?
Oryen: Având în vedere situația de acum, acestea sunt predicțiile.
Remer Ra: Mi se pare o veste extraordinară, deși sunt puțin sceptic.
Oryen: Pragul critic nu presupune schimbări spectaculoase în exterior. Vor fi aceleași clădiri, aceleași locuri de muncă... Doar că unii oameni vor fi altfel. Vor gândi altfel, vor lucra altfel, vor trăi altfel!
Remer Ra: Iar felul lor de a fi va influența alți oameni! Iar acel prag critic va angrena jumătate din oamenii care viețuiesc aici.
Oryen: Precum ai spus...
Remer Ra: Informațiile primite acum m-au cam luat prin surprindere. Poate că din cauza faptului că la un prim nivel de observație, starea de letargie a societății pare că s-a cimentat. E greu de crezut că vor fi schimbări profunde la nivelul percepțiilor și al mentalității.
Oryen: Dacă există un oarecare grad de receptivitate, lucrurile vor evolua în progresie geometrică, atât în sensul bun al cuvântului cât și în celălalt sens. Vin vremuri propice pentru salturile spirituale mari.
Remer Ra: Dar poate exista preocupare pentru evoluția spirituală în timpul crizelor economice, sociale, demografice, militare, politice etc? De regulă, în aceste vremuri oamenii devin foarte legați de corpul fizic, de supraviețuire, iar planul material devine dominant.
Oryen: În astfel de vremuri se face ”cernerea” de care s-a tot vorbit. Crizele de orice natură determină omul să aleagă, să acționeze, să fie mai dinamic din toate punctele de vedere. Vor fi din ce în ce mai mulți oameni care își vor descoperi puterea în chiar vârful unei crize. Din acest punct de vedere, crizele sunt foarte benefice. Ți-am mai spus că nu constanta este motorul evoluției ci motivația, necesitatea, nevoia, impulsul de autodepășire.
Remer Ra: Nevoia de a-ți depăși propria condiție poate fi resimțită ca o foame lăuntrică intensă. Dar cum putem scăpa de influența egoului în acest proces.
Oryen: Prin raportarea la sine și nu la ceilalți. Știți foarte bine acest lucru. Am mai vorbit despre asta.
Remer Ra: Simt că o dată formată legătura cu vortexul, multe alte lucruri minunate se vor întâmpla, dar nu prea reușesc să-mi dau seama acum ce anume. Știu sigur, simt că așa va fi. Mă poți ajuta?
Oryen: Urmează să descoperiți fiecare. Partea frumoasă e că puteți evolua rapid chiar dacă nu sunteți angrenați într-o cale spirituală anume.
Remer Ra: Prin hrănirea cu creațiile minunate ale lumii și mai ales ale Divinității?
Oryen: Această formă de alimentație este vitală, dar mă refer la potențialul creator din voi. Noile dinamici energetice facilitează materializarea mai rapidă. Ea se poate realiza cu un efort fizic mult mai mic decât în trecut. Matricele energetice din zona voastră pot determina chiar evoluții spectaculoase din punct de vedere material. Autocontrolul mental va rămâne însă instrumentul de bază. Trebuie să știți ce vreți și să acționați în consecință, altminteri veți intra în jocurile de creație ale altora.
Remer Ra: Simt că ar mai fi și alte vești bune...
Oryen: Cu siguranță, dar toate la timpul lor.
Remer Ra: Mă conectez periodic la câmpul uman planetar și simt multă iritare, temeri, dar și... pregătiri. Mi-am propus să nu dau vești rele, dar ceva se pregătește.
Oryen: Depinde cum privești lucrurile. Va urma o criză comparabilă cu cea de acum zece ani, dar cu urmări chiar mai dure.
Remer Ra: Noi suntem vulnerabili la orice fel de ”valuri” din exterior.
Oryen: Va fi o lecție dură pentru voi, dar veți trece cu bine peste ea. Când veți învăța să vă bazați în principal pe resursele și potențialul vostru, vă veți descoperi puterea.
Remer Ra: Degeaba avem resurse când se folosesc alții de ele.
Oryen: Mă refer la resursa umană! Nici nu vă imaginați cât este de puternică. Căutați-vă oamenii de valoare, respectați-i, susțineți-i! Doar resursa umană vă poate salva, nu bogățiile materiale! Acestea sunt efecte! Resursa umană este cauza!
Remer Ra: Presupun că transmisiile vor fi la fel!
Oryen: Până la transmisiile din primăvară, vor rămâne la fel.
Remer Ra: Îți mulțumesc, Oryen!

(va urma)Perioada de transmisii: 06, 09, 13, 16, 20, 23 noiembrie
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:

2 comentarii:

  1. Toate s-au accelerat, fiindca am cerut cu totii asta...(sau o anumita "masa critica" care s-a atins la un moment dat).
    Numa'bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Sincer mi s-a parut cel mai pozitiv mesaj din ultimile transmisii din ultimi ani. Multumesc, sper ca suntem pe drumul cel bun!

    RăspundețiȘtergere