.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 27 noiembrie 2018

Portalul pleiadian – 2018 Transmisiile de toamna (4)


Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor!
Remer Ra: Mă cuprinde un ușor sentiment de părere de rău, știind că este ultima transmisie... până la primăvară. Cu toate acestea, simt și o emoție plăcută, pentru că știu că ai și de această dată cel puțin o veste bună.
Oryen: Dragilor, veștile bune vor curge în continuare. Trebuie doar să conștientizați acest lucru, să vă deschideți mai larg ochii și urechile minții și ale sufletului. Una din veștile bune este că noile deschideri energetice ale planetei vor determina schimbări majore la nivelul câmpurilor energetice personale, precum și asupra celor de grup. Se va pătrunde în straturi din ce în ce mai fine și de vibrație mai înaltă. Acestea vor determina conexiuni clare și puternice până la cele mai subtile și înalte aspecte ale voastre. Veți descoperi – mulți dintre voi, că acea voce interioară divină se va face auzită în cele din urmă. Cei care au muncit consecvent pe calea spirituală, vor avea parte de primele roade. Mintea va deveni din ce în ce mai liniștită și mai focusată pe aspectele importante ale evoluției voastre, iar sufletul va cunoaște nu doar pacea atât de mult căutată, dar se va deschide și către un alt nivel. Iar următorul nivel de elevare a sufletului este conștientizarea și simțirea că sunteți parte din Divinitate. Și nu doar atât, ci și comunicarea cu Divinul va trece la un alt nivel. De aceea vă spun: ascultați din ce în ce mai mult vocea divină interioară! Deschideți-vă și simțiți îmbrățișarea luminii divine care se va revărsa în voi prin inima voastră.
Divinitatea vorbește cu voi în fiecare moment și lucrează cu voi în fiecare clipă și prin fiecare ungher a existenței voastre, dar drama omului este că nu conștientizează acest lucru. Mintea și sufletul omului s-au încărcat mult prea mult cu cele trecătoare și prea puțin importante, astfel că nu au mai lăsat loc și Divinului. Niciodată nu ați fost părăsiți de Divinitate! Și niciodată nu veți fi părăsiți! Divinul va fi cu voi, atât la bine cât și la greu! EL lucrează în fiecare clipă în celulele voastre, în matricea voastră de lumină!
Remer Ra: Este o veste deosebită, într-adevăr. Trebuie doar să alocăm puțin timp pentru a conștientiza că Divinitatea lucrează și comunică prin spațiul sacru al inimii. Dar ce anume poate determina o asemenea schimbare din exterior? Să înțeleg că noile deschideri energetice ale Mamei Geea pot compensa o bună parte din efortul nostru de căutare a divinului?
Oryen: Pare mai greu de crezut, dar așa stau lucrurile în acest moment. Sunt perioade când planeta primește valuri de energie înalt vibrațională, care pot determina deschideri importante la toate nivelurile. Acum este un asemenea moment, așa că profitați de el!
Remer Ra: Cât timp vom putea beneficia de aceasta deschidere a planetei?
Oryen: Va ține până spre sfârșitul anului!
Remer Ra: Dacă se va lucra în această perioadă, presupun că efectele vor fi mai rapide.
Oryen: Cu siguranță! Aș spune că eficiența ar crește de aproape trei ori, iar în anumite cazuri de șase-șapte ori.
Remer Ra: Ce fel de ”munci” recomanzi?
Oryen: Ceea ce simțiți că vă face bine. Nu contează calea spirituală aleasă, nici tehnicile energetice, precum nu contează nici ce meditații alegeți să faceți! Doar faceți! Vă mai recomand un mic exercițiu. Relaxați-vă corpul fizic, apoi priviți cu ochii interiori către punctul de lumină din inima voastră. Deschideți-vă urechile interioare și ascultați cum acea lumină vă spune necontenit ”Te iubesc”! Divinitatea vă vorbește prin sinele vostru divin. Și primele cuvinte auzite de voi sunt acestea: Te iubesc! Te iubesc...
Remer Ra: E minunat ce spui... Există o perioadă anume când ar trebui s-o facem?
Oryen: Nu neapărat. O puteți face și în timpul zilei, chiar și când desfășurați o activitate care nu necesită atenție! Ascultați cu urechile interioare cum Divinul vă șoptește neîncetat ”Te iubesc”! Va veni un moment când comunicarea va deveni mai profundă, mai complexă.
Remer Ra: Vor mai fi astfel de deschideri și la anul?
Oryen: Va mai fi o deschidere mai scurtă la sfârșitul primăverii, apoi una mai lungă către sfârșitul toamnei. Dar nu trebuie să așteptați să apară astfel de momente. Oricum, ele nu aduc schimbări spectaculoase de la sine; va trebui să faceți și voi ceva în acest sens.
Remer Ra: Fără îndoială, dar măcar ne putem mobiliza mai bine în astfel de perioade. Oricum ar fi, mesajul acesta e diferit de ceea ce am primit până acum, trebuie să recunosc. Dar simt și o formă de îngrijorare. Vine și de la mine, dar parcă și de la voi. Nu știu ce să zic...
Oryen: V-am spus că aceste momente sunt speciale și determină schimbări nu doar la nivel personal ci și social. Cum dualitatea lucrează foarte puternic la nivelul vostru – personal și social, ne așteptăm la anumite reacții care pot determina devierea atenției de la calea voastră spirituală. Va fi o reactivitate, atât la nivel personal cât și social. Aceste deschideri pot scoate la suprafață conflicte înghețate, dureri ascunse, astfel că pot fi mișcări în această direcție.
Remer Ra: Să înțeleg că se pot acutiza conflictele actuale?
Oryen: Ne așteptăm și la acest lucru! Depinde doar de voi cum vă rezolvați diferendele și conflictele. Noi nu putem interveni decât în situația când există riscul de a afecta ecosistemul planetar. În rest, nu putem interveni, pentru că nu noi am creat conflictele voastre. Cauzele sunt ale voastre și la voi este cheia rezolvării lor!
Remer Ra: Presupun că până la primăvară vom lucra la fel ca acum. Va fi ceva diferit din primăvară?
Oryen: Va fi altfel, cu siguranță!
Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet, Oryen!
Oryen: Cu toată dragostea!Perioada de transmisii: marțea și vinerea (până la următoarele transmisii din primăvară)
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:


15 comentarii:

 1. https://www.facebook.com/MICAHLIGHTANGEL/posts/2141142912801651

  RăspundețiȘtergere
 2. Se-asterne iarna peste ROMANIA,
  Se-asterne iarna peste CENTENAR,
  Dar cati romani au bucuria,
  De-a rasfoi prin calendar.

  Chiar numai unul dac-ar fi,
  Sa stii,TU,DRAGA TARA MEA,
  Vei fi aici,cu-ai tai copii,
  Nu doar un veac,ci pururea!

  E greu momentul cel de fata,
  Dar ce-i usor se duce-n vant.
  Din ce e greu omul invata,
  Ca sa traiasca neanfrant.

  Demult n-ai mai fi fost,o,TARA,
  Daca STRAMOSII ar fi dormit!
  Parca miroase a primavara!
  Hai,sus romane,te-ai trezit!?

  A FI ROMAN-ce privilegiu,dar ce responsanilitate!


  Multumesc,Remer Ra,pentru "portile" deschise!


  RăspundețiȘtergere
 3. Stii ce cred eu? Ca sunteti intr-o mare eroare. Voi mergeti in sens invers decat monoteistii. Va intoarceti in timp. Ceea ce tu numesti mesaje venite prin channeling este de fapt ecoul urmelor omenirii prin timpuri de mult apuse. Universul evolueaza, nu se intoarce niciodata la religii vechi, de mult timp virusate de programe cosmice implantate de rasa draco. Ceea ce Iisus nu a putut rezolva din cauza rigizilor din timpurile lui, pamanteni orbi si trufasi, care au crezut ca li se cuvine pamantul, cu toate Darurile lui, au inceracat sa repare Mohamed si Gandhi. Evident, religia islamica a fost virusata rapid si oamenii au inceput sa-si construiasca iar paradisuri efemere pe nivelurile joase de constiinta. Din islam a mai ramas foarte putin, scrierile ezoteristilor. Gandhi a vorbit degeaba despre femei si animale, pentru ca masculinul, rigid, dogmatic si neevoluat, a ales tot ciomagele, armele, razboiul. Barbatii sunt pe nivel de constiinta de cocosi. Se bat pentru suprematia in "ograda", calcand in picioare lumea copiilor, femeilor, animalelor. Femeile aflate pe nivel de constiinta jos se comporta precum gainile ce cotcodacesc,in competitie la atentiile cucosului😀😀. Oamenii sunt subanimale. Animalele au spirite grup evoluate si, daca se vor satura odata de nesimtirea si nebunia omului, se vor ridica pe un nivel superior, lasand omul in intunericul construit de mintea lui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 08:41, du-te repede si cere-ti iertare tuturor celor pe care ia-i terfelit in fel si chip (dupa chipul si mintea ta)! Pana nu te caiesti de cele pe care le-ai zis si facut, nu mai incerca sa te situezi altundeva decat unde esti tu acum, adica la "inaltimea" trufiei tale, a nesimtirii si nebuniei tale, pe care-o vezi la altii, in loc sa ti-o vezi tie mai intai!

   Ștergere
 4. Mulțumim, Oryen ! Mulțumim , Remer Ra ! Binecuvântați să fiți, dragi Îngeri, întrupați, au ba !
  Soare cu ... dinți !? Să ne bucurăm de Soare, zic, ca să facem față la „dinți”

  RăspundețiȘtergere
 5. A căzut un meteorit în Ungaria și au fost niște valuri seismice ciudate pe toate oceanele globului. Au legătură aceste fenomene cu noile deschideri ale planetei?

  RăspundețiȘtergere
 6. La Multi Ani Romania!
  Am simtit ieri un moment special de conectare sufleteasca cu intreaga omenire! :)
  Si ma bucur ca acest articol vorbeste despre deschideri.
  Imi place recomandarea de "munci" care simtim ca ne fac bine.
  Referitor la conflicte, daca e pe plan individual, am simtit si eu cateva dureri si revolte interioare renascute acum recent. Sunt bruste si neasteptate si cand sapi mai adanc devi si mai nervos. Dar exista detasare. Apartin unui eu din trecut, un eu care nu era suveran si ale carui decizii nu imi afecteaza puterea mea de decizie din prezent.
  E posibil ca unele conflicte sa nu fie asa de usor de abordat. Cum ar fi un salar decent in Romania.
  Eu am tot cerut salarul decent de cand am terminat facultatea, pana am realizat unde pot primi acei bani. Imi pare rau ca nu acasa.
  Foamea e un conflict. Si as vrea sa fiu un bun sclav la munca aici ca si dincolo. In schimb am ajuns la vorba unui fost manager: decat sa lucrez degeaba mai bine stau degeaba.
  Vreau sa ne unim toti romanii si sa avem puterea sa decidem noi, nu ei, cum sa ne rezolvam conflictele.
  Asa am simtit ca de acum inainte nimic nu ne mai desparte ca romani.
  Dar e adevarat ca dualitatea lucreaza, si ma gandesc ca daca acuma suntem uniti o sa gaseasca alte cai ce conduc la conflict.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La Multi Ani, anonim 7:01!

   Sincer, eu cred ca, atata timp cat vom gandi si simti in termeni de "noi" si "ei", nu vom rezolva nici un conflict, doar le vom alimenta...

   Acelasi Tata ne iubeste in mod egal pe toti, si acelasi Frate ne ajuta si ne vrea pe toti in Familia Lui...Cand vom simti ca "noi" suntem frati cu "ei", puterea cu care acum se iau decizii se va ofili, si deci va aparea spatiu pentru o noua putere.

   Pana atunci, noua putere nu are spatiu unde sa-si desfasoare corola, pentru ca "noi" ne incapatanam sa credem ca "ei" sunt rai, gresesc si nici vorba sa fie fratii nostri...

   O seara senina,
   DD

   Ștergere
  2. 20:00, dar aceeasi Mama ? Cum iti suna, tot asa ?

   Ștergere
 7. Iubire si recunostinta infinita!!!Iti multumesc si te imbratisez,suflet minunat.

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumesc cu recunostinta .Va iubesc si va imbratisez,suflete minunate.

  RăspundețiȘtergere
 9. Unificarea omenirii conditia evolutiei,supravietuirii noastre:
  https://www.youtube.com/watch?v=UuUPZFd5GmU
  https://www.youtube.com/results?search_query=fabrice+palmer+2018

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna seara Dan,

  Daca tot e liniste, am o intrebare ... :)

  Am studiat un tip de meditatie practicat oficial pe o scara destul de larga in Coreea ( ei o numesc self-reflection ). Ideea este de a "vizualiza" cum au trecut deja 10, 20, 50, 100, 200 de ani, cum ai murit fizic deja, cum esti un spirit liber in imensitatea Universului, si te apuci sa-ti reamintesti viata petrecuta in trup. Incepi sa-ti reamintesti perioadele vietii tale si le analizezi din punct de vedere al relatiilor, al comunicarii, al emotiilor... Apoi lucrezi la scopul principal al meditatiei, si anume stergerea acestor amintiri-imagini ( in acest tip de meditatie se considera ca ele fac parte din "mintea gresita", iar "mintea corecta" este mintea ta de spirit liber, neingradita de atractia si respingerea din acele imagini - aproximativ ca la hooponopono ).

  OK, si stergerea se face vizualizand ca esti in apropierea unei gauri negre ( care suge efectiv orice ajunge in orizontul sau ) si arunci in directia ei acele amintiri-imagini.

  Eu stiu ca tu ai prezentat doua tipuri de meditatii corespunzatoare purificarii - meditatia cu torul, primita de tine de la ghidul solarian, si meditatia cu elementele, prin care se face purificarea folosind corespondentele si calitatile elementelor ( de ex. foc-apa ).

  Voiam sa te intreb ce crezi despre acea imagine-ancora cu gaura neagra folosita in purificarea din acel self-reflection ?

  Am comparat un pic aceasta imagine-ancora cu cea folosita in meditatia cu torul, unde dizolvarea se face prin marirea la infinit a cercului vibrational. Parca mi se pare mai lina imaginea asta decat gaura neagra, care - e drept - atrage irezistibil tot, dar da si o impresie de .... forta cosmica impersonala. Dar e drept ca e o imagine foarte eficienta pentru a colecta emotii de orice intensitate.

  Tu ce simti relativ la aceasta metoda de purificare ?

  O seara senina,
  DD

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Interesanta... O meditatie este eficienta in masura in care da rezultate. Pe de alta parte, o meditatie poate fi potrivita pentru cineva, in timp ce pentru alta persoana n-ar merge. Practica face diferenta!

   Ștergere