.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 12 februarie 2024

Portalul pleiadian - Alte orizonturi (6)

 

Lucrul cu rețeaua pentru evoluție și dezvoltare personală.

Protocolul de acces va fi același (vezi aici). Important este să se conștientizeze clar ceea ce anume se dorește. Câteva aspecte de reținut:

- nu se va lucra cu rețeaua împotriva persoanelor și entităților grup (familii, grupuri diverse, state, religii, rase etc.), indiferent de situație.

- nu se va încălca liberul arbitru (persoană sau entitate de grup)

- nu se va manipula în niciun fel

- nu se va lucra asupra persoanelor care nu și-au dat acceptul în cunoștință de cauză (nici măcar vindecare)

- nu se va lucra pentru dezvoltarea unor capacități extrasenzoriale în scop agresiv și/sau egoist

Se poate lucra cu rețeaua pentru dezvoltarea tuturor corpurilor (fizic, energetic, emoțional, mental, spiritual).

A. Corpul fizic

În ceea ce privește corpul fizic, ar trebui înțeles încă de la început că nu are niciun rost să se insiste pentru dezvoltarea unor capacități care sunt condiționate de structura ADN (creșterea în înălțime la vârsta matură, culoarea ochilor etc.).

Aspectele de interes în ceea ce privește corpul fizic sunt: sănătatea, vitalitatea, puterea, rezistența, echilibrul intern, dintre care cele mai importante sunt sănătatea și puterea corpului fizic.

Astfel, este indicat să se lucreze pentru inducerea și stăpânirea stării de vindecare și a stării de putere! Dacă se pot induce relativ ușor aceste două stări în conștient, atunci corpul fizic va fi nu doar sănătos și puternic, dar și un suport ideal pentru manifestarea sufletului.

Starea de vindecare

Este cea mai simplă și mai puternică formă de autovindecare! Însă, dincolo de simplitatea ei, nu este ușor de indus. Starea de vindecare nu poate fi indusă prin repetarea unei mantre sau a unor formule de autosugestie. Starea de vindecare implică modificarea stării de conștiență, a frecvenței energiei și vibrației!

Urmând pașii de mai jos, se poate ajunge la inducerea stării de vindecare într-un timp destul de scurt, cu mobilizarea tuturor resurselor interne (și nu numai).

1. Protocolul de accesare a rețelei (vezi aici)

2. Permitem energiei rețelei să ne inunde tot trupul (1 minut)

3. Atenția pe punctul de echilibru al corpului fizic - între zona Hara (DanTien) și partea opusă de pe coloana vertebrală (1 minut)

4. Atenția pe punctul de echilibru informațional-emoțional – între Timus și partea opusă de pe colona vertebrală (1 minut)

5. Atenția pe amândouă punctele de echilibru în același timp (1 minut)

6. Se va conștientiza clar că avem această capacitate de autovindecare. Este o etapă importantă, de aceea ne vom aduce aminte de momentele când ne-am lovit, tăiat, îmbolnăvit și apoi corpul nostru a lucrat pentru vindecare).

Trebuie conștientizat foarte clarîn trupul nostru sunt multe miliarde de celule care au roluri de vindecători, de reparatori și regeneratori ai corpului fizic. Toată atenția se va direcționa – conecta la aceste celule (2-3 minute); conștientizăm că sunt în noi, efectiv.

7. Se va face conectarea cu un circuit energetic de mare putere. Recomand conectarea la circuitul energetic Soare – Pământ. Poziția recomandată: cu partea stângă spre Soare, astfel încât să se respecte principiul curgerii energiei! Soarele este pozitiv (yang), care pătrunde prin partea stângă a corpului, care este negativ (yin). Partea dreaptă a corpului (yang) se va conecta la Pământ (yin).

Pentru o bună priză la acest circuit, se va menține atenția atât pe energia Soarelui cât și pe partea stângă a corpului, până se va simți o senzație de ușoară presiune fizică (se va simți în mod clar diferența față de partea dreaptă a corpului). Apoi se va menține atenția atât pe energia Mamei Geea cât și pe partea dreaptă a corpului, până la simțirea conexiunii.

8. Atenția va fi apoi pe triada capacitatea corpului de autovindecare (miliardele de celule care au acest rol) – Soarele – Mama Geea (minim 5 minute)!

9. Revenim cu atenția pe fluxul rețelei și pe capacitatea corpului de autovindecare (minim 5 minute)!

În acest fel, capacitatea corpului fizic de autovindecare va crește foarte mult, putând duce chiar la vindecări miraculoase!

Este nevoie de mai multe încercări pentru a amplifica efectiv puterea de autovindecare, peste limitele așa-zis normale. Însă, va merita efortul!


(va urma)


2 comentarii:

  1. Întrebare: Oare la această rețea cristalină pleiadiana se pot conecta persoane care nu știu despre ea, nu au auzit de acest blog deloc, și mă refer in special la unii artiști sau cercetători care caută inspirație pentru munca lor, sau este strict prin protocolul de pe blog?
    Mulțumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere