.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 22 martie 2024

Portalul pleiadian - Alte orizonturi (7)

 

Lucrul cu rețeaua pentru evoluție și dezvoltare personală.


La fel ca și în cazul corpului fizic, când se va lucra cu celelalte corpuri (energetic, emoțional, mental, spiritual) se va respecta, pas cu pas, protocolul - vezi aici.

B. Corpul energetic

  • se va avea în vedere fiecare centru energetic (chakră) în parte

  • se vor avea în vedere centrii reflecși din palme și tălpi

  • se va avea în vedere rețeaua complexă de meridiane și puncte energetice de la nivelul pielii

Spre deosebire de ”starea de vindecare”, când se va lucra cu fiecare dintre elementele de mai sus, nu mai este necesară conectarea la circuitul de putere Soare-Geea (deși se poate lucra separat).

Tehnica de lucru:

După protocol (trimiterea sferei în rețea) și ”inundarea” întregului corp cu energia rețelei (un minut), vom avea în vedere următoarele:

1. Se va vizualiza chakra 7 (Sahasrara), ca un lotus cu foarte multe petale albe (are aproape 1000 de petale), fiecare având irizații violete. Vizualizarea va fi făcută până când se va simți o senzație de ușoară presiune în zona creștetului, asta însemnând că imaginea vizualizată a căpătat o consistență energetică (unde este atenția, acolo este și energia) și s-a făcut o conexiune cu adevărata chakră Sahasrara. Se va inspira și expira energia rețelei prin această chakră, sincron cu respirația normală, adică pe inspir intenția va fi de intrare energie iar pe expir de ieșire. Se vor face minim 10 respirații pe Sahasrara.

Se vor vizualiza apoi cele două chakre Ajna, la circa 2 cm deasupra rădăcinii nasului și în spate, în zona cerebelului. Vom vizualiza cele două chakre ca fiind asemănătoare unor flori indigo-violete cu două petale mai mari, fiecare având o mică ghirlandă de petale mai mici pe marginile lor (sunt 48 de petale mici pe fiecare petală mare). Nu trebuie ”numărate” petalele, important este să avem o mai bună conexiune cu adevăratele chakre Ajna. La fel ca în cazul Sahasrarei, atenția va fi menținută până se va simți o ușoară senzație de ușoară presiune, ca o fină atingere. Se va proceda apoi la fel ca în cazul lucrului cu Sahasrara, adică se va inspira și expira prin cele două flori indigo-violete de cel puțin 10 ori.

Se vor vizualiza cele două flori Vishuddha, zona din față și din spate a gâtului. Ele au fiecare 16 petale și sunt de culoarea cerului senin. Când se va simți senzația fină de presiune, se va proceda la fel, inspir și expir de minim 10 ori.

Se va continua apoi cu cele două chakre ale inimii (Anahata, verde, 12 petale), apoi cele două Manipura (galben, 10 petale), cele două Swadhisthana (portocaliu, 6 petale) și Muladhara (roșu, 4 petale).

Nu trebuie neapărat să lucrați cu toate într-o singură sesiune! Depinde de timp și de dispoziție.

2. Când se va lucra pe centrii reflecși din palme, se va începe cu palma stângă (va fi întinsă, dar nu forțat). Intenția și atenția vor fi de direcționare a fluxului rețelei pe palma și degetele de la palma stângă (minim 2 minute).

Se va lucra apoi pe palma dreaptă în același mod.

Urmează talpa piciorului stâng, apoi drept.

3. Când se va lucra cu vasta rețea de meridiane și puncte energetice de la nivelul pielii, nu trebuie să ținem cont de localizarea și traiectul lor. Întâi se va observa-focusa atenția pe toată pielea corpului, după care vom observa-simți, ușor, ușor, ”murmurul„ energetic de la nivelul întregului organ dermic.

Vom inunda pielea cu energia rețelei circa 5 minute!


(va urma)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu