.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

Program online


PROGRAM ONLINE

Pentru a veni în sprijinul multora dintre voi, am început un program de lucru online lunar (videoconferință), prin intermediul căruia vom aborda calea spirituală, autovindecarea, dezvoltarea capacităților energetice, manifestarea potențialului interior, conexiunea cu entități minunate din spațiile înalt-vibraționale etc.

Avantajele programului:

- abordare holistică (fizic-energetic-emoțional-mental-spiritual)

- susținere energetică (de grup, cristale, ghizi de lumină)

- două meditații/exerciții la fiecare ședință

- investiție redusă (circa 25 lei/ora)

- impuls motivațional (se știe că oamenii sunt mai deschiși lucrului dacă urmează un program dinainte stabilit)

Structura programului: 8 ședințe/lună – 2 ședințe săptămânale de 90 de minute (lunea și joia, între 18:30 și 20:00).

Începând cu această lună, programul online nu se va limita doar la cele opt ședințe de 90 de minute!

În fiecare din cele patru săptămâni, în zilele de marți, miercuri, vineri, și sâmbătă, între orele 21:00 și 21:30 se va lucra cu meditațiile și/sau exercițiile care vor fi date (în fiecare zi de luni) tuturor celor care participa la programul lunii respective.

Chiar dacă timpul alocat este mai mare, nu uitați că e vorba de cea mai bună investiție cu putință, anume în propria evoluție spirituală! 


Programul online al lunii septembrie: zilele de  4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 

Tematica pentru luna septembrie


- Misiunea personală

- Fluxul divin 

- Serviciul divin prin daruire; Drumul spiritual

- Terapie la distanță: două ședințe (sesiunea 2 si 6)

- Tehnici de purificare energetică (sesiunea 3); purificare mentală și emoțională (sesiunea 7)


Contribuție: 300 lei/lună

Cerințe minime: inițiere N1G1 sau Autovindecare (modulul 1), inițiere Reiki (minim gr. 1)


Cei care doresc să se înscrie pentru luna septembrie, îmi pot scrie la adresele: remer.ra@gmail.com sau remer_ra@yahoo.com

Nota:

Ședințele pierdute (individual) nu pot fi recuperate ulterior, exceptând situația când sistemul de videoconferință întâmpină o problemă. Se oferă înregistrarea (audio) pentru fiecare sesiune.

Nu vor fi avute în vedere problemele particulare.OBIECTIVE

Descoperirea tuturor zonelor din ţara noastră care prezintă o foarte mare importanţă din punct de vedere energetic şi spiritual, precum şi modul în care acestea ne pot fi de ajutor în evoluţia spirituală.

Descoperirea altor centre energetice, precum şi conexiunile acestora cu matricea carpatică.

Descoperirea şi decodificarea tuturor informaţiilor lăsate de iniţiaţii (înţelepţii) geto-daci în structurile cristaline din interiorul unor masive muntoase.

Iniţierea programului UJP 2016-2100; colaborarea cu grupuri spirituale din toate zonele lumii.

Formarea unor grupuri, în diferite zone din ţară, care vor contribui la purificarea, energizarea, armonizarea, protecţia, dezvoltarea şi evoluţia ţării şi a planetei.

Contactul cu entităţi luminice, energetice, fizice (atât terestre cât şi extraterestre) în scopul obţinerii de informaţii care să ajute la dezvoltarea şi evoluţia omului din toate punctele de vedere.

Formarea (în timp şi în funcţie de posibilităţi) unor baze fixe de lucru în zona matricei carpatice, precum şi în alte zone importante (din punct de vedere energetic şi spiritual).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu