.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 31 mai 2023

Portalul pleiadian – 2023 Transmisiile de primăvară (2)

 

Remer Ra: Cu drag te așteptam, Oryen!

Oryen: Bine vă regăsesc, dragi prieteni!

Remer Ra: Spuneai data trecută despre un plan complex de ajutorare al oamenilor în perioada următoare. Este un lucru destul de rar întâlnit până acum, mai ales că nu o dată s-a vorbit despre politica de ”neintervenție” a altor civilizații în evoluția umanității.

Oryen: V-am spus că există un plan al Confederației Galactice cu privire la ajutorul pe care îl putem oferi tuturor civilizațiilor care ajung într-un punct de inflexiune în ceea ce privește calea evolutivă. Vă aflați într-un astfel de punct, iar asta nu e greu de observat. Totuși, ajutorul nu poate fi unul de asemenea măsură încât să interfereze cu propriile voastre decizii, altminteri lucrurile ar deveni și mai încurcate. Cercurile deschise de voi trebuie să fie închise tot de voi. Intervenția va fi pe anumite paliere, prin intermediul oamenilor pregătiți să își asume un alt drum.

Remer Ra: Ce poți să ne spui despre acești oameni? Cum îi deosebim? Presupun că sunt oameni care au o influență mare și foarte mare.

Oryen: Este foarte simplu: urmăriți discursul și parcursul acestor oameni. Nu e greu de văzut cine sunt aceia care folosesc forța care divide, care dezbină, în comparație cu cei care folosesc forța care unește și construiește. Chiar dacă cei mai mulți nu sunt în contact subtil cu noi, îi vom ajuta și proteja. Acest gen de intervenție nu va încălca Legile deoarece forța care unește depășește orice fel de barieră. Totul este Unu!

Remer Ra: Există forțe din afara pământului care alimentează grupurile de putere care folosesc forța dezbinării?

Oryen: Nu există așa ceva, cu toate că foarte mulți oameni cred cu tărie acest lucru. Tot ceea ce se întâmplă pe planeta voastră are legătură doar cu voi, cu deciziile luate de voi. Dacă nu ar fi fost Marele Plan despre care am vorbit cu ceva vreme în urmă, nu am fi intervenit absolut deloc. Dacă o civilizație ajunge să se autodistrugă, înseamnă că... merită. Respectiva civilizație va relua evoluția de grup după o anumită perioadă, măsurată în cicluri cosmice, cu lecțiile învățate.

Fiți siguri că pe toată perioada de mari transformări planetare (2016-2100 – n.a.) nu doar veți fi observați, ci vor fi și intervenții pentru ajutorarea celor care aleg să respecte Legea, care vor lucra cu puterea care unește și construiește.

Remer Ra: În urmă cu circa 14 ani am primit o serie de mesaje legate de marile transformări planetare din perioada următoare, cu precădere până în 2050. Urma să apară un colaps financiar și economic pe anumite sectoare. Cele mai afectate domenii ar fi fost cel alimentar, farmaceutic și complexul militar industrial. Recunosc că mi-a zdruncinat încrederea, mai ales că ele nu doar că au supraviețuit, dar au devenit și mai puternice. De ce s-a ajuns aici?

Oryen: Dacă făceai o analiză mai atentă a situației, vedeai clar că tendințele au fost corecte, iar dinamica acestor sectoare a fost pe măsură. Aparenta lor dezvoltare este ca încercarea disperată de a mai adăuga niște ani unui muribund. S-au creat anumite condiții pentru supraviețuirea lor, dar și costurile sunt pe măsură. Prețurile alimentelor a crescut foarte mult, al medicamentelor la fel, ca să nu vorbim de complexul industrial militar, unde există deja o cursă a înarmărilor, a creșterii cheltuielilor de apărare și atac. Aceste sectoare sunt bolnave, altfel nu s-ar plăti atât de mult pentru supraviețuirea lor. Întrebarea este: cât veți mai fi dispuși să sacrificați din efortul și timpul vostru pentru a menține în viață câteva zeci de companii din aceste domenii? Sistemul alimentar produce din ce în ce mai multe boli, care la rândul lor alimentează toate aceste companii farmaceutice. Iar complexul militar industrial aparent prosperă prin alimentarea situațiilor conflictuale din diferite zone ale planetei. Chiar vreți să ajungeți în situația în care să munciți doar pentru o hrană de slabă calitate, să aveți unde dormi, să vă încălziți și să vă deplasați? Acesta este sensul și scopul ultim al omului?

Remer Ra: Cum rămâne cu creșterea gradului de conștiență al oamenilor? Cred că aici este cheia!

Oryen: Totul, absolut tot ceea ce are legătură cu dinamica umanității este corelat cauzal cu gradul de conștiență atins! Cu toate acestea, cei puțin peste 2% care pot fi considerați ”treziți” nu pot crea o masă critică pentru a determina o revoluție a conștiinței pe planetă. Urmărim fiecare avans, fiecare trezire, pentru că știm cât de important este să se atingă masa critică de 5%. Abia atunci putem vorbi de începutul transformărilor profunde, reale.

Vestea bună e că în aceste vremuri tulburi, tensionate, acest procent crește, chiar destul de rapid. Sunt, desigur, fluctuații, dar acest procent este în creștere rapidă. Nu așteptați ca acest prag să fie atins de alții, ci fiți parte din el.

Remer Ra: Presupun că fără atingerea acestui prag, nu se poate vorbi despre politici de securitate energetică, alimentară și locativă.

Oryen: Se poate doar în cadrul gradului de conștiență 3D, adică veți plăti pentru ele. Când, de fapt, ele sunt drepturi prin naștere, adică ar trebui să fie gratuite.

Remer Ra: Știu că atlanții au ajuns la acest nivel, precum și alte civilizații mai avansate, dar și dezvoltarea lor tehnologică este pe măsură. Noi nu avem încă un număr atât de mare de sisteme automate și roboți performanți care să muncească pentru a se ajunge la acest vis.

Oryen: Dar ar trebui să există o scădere, an de an, a prețului acestora, dacă ar fi existat voință în acest sens. După cum observi, este chiar invers. Există planuri pentru ca aceste sisteme autonome să fie produse în masă și să lucreze pentru oameni. Vorbim de planurile voastre, la nivelul vostru tehnologic. Dar ele sunt încadrate în actualul sistem economic, pur 3D, egotic, ceea ce înseamnă că folosirea lor va determina pierderi masive de locuri de muncă și profit mare pentru foarte puțini. Când sistemul economic va fi structurat pe cel puțin trei niveluri, iar cel dinamizat și controlat de autoritățile guvernamentale va atinge un nivel necesar, care poate fi de până la 30%, atunci aceste politici vor fi implementate.

Remer Ra: Nu cred că se pune problema acum, mai ales în sistemele democratice, unde aproape totul este dominat de proprietatea privată, de profit.

Oryen: Nu acum, dar va veni vremea când colapsul economic și tulburările sociale crescânde vor impune acest lucru.

Remer Ra: Cum mai poate fi motivat un om să evolueze atunci când are un spațiu de locuit, alimentele și utilitățile asigurate? Economia actuală se bazează pe frica zilei de mâine, pe datorie, pe impunere și pe tot feluri de presiuni din exterior.

Oryen: Până când nu se atinge acea masă critică de oameni treziți, nu se vor putea face aceste schimbări. Când omul este dominat de frici, de presiuni de tot felul, este deja programat să involueze. Nu este greu de înțeles dificultatea de a trăi într-un păienjeniș de tensiuni, înconjurați de forțe care aduc dezordine în minte și suflet. Starea generală dominantă este starea de alertă. Există desigur un anumit grad maxim de suportabilitate, dar el va fi atins în maxim două generații, iar în unele zone chiar într-o generație. Fără implementarea acestor politici, societățile respective vor colapsa. Va fi ca un test vital, pentru fiecare țară în parte.

Remer Ra: Observând cum stau lucrurile, două generații mi se pare prea mult. Cred că vom avea parte de o formă de transformare majoră a societății într-o singură generație. Criza economică și financiară este mai ușor de îndurat de marea masă a oamenilor, însă un conflict militar major ar zdruncina puternic totul. Ce poți să ne spui despre asta?

Oryen: Acum se dezvoltă doi vectori puternici care pot aduce schimbări foarte mari. Unul începe să se manifeste în Africa, iar celălalt în Orientul Mijlociu. Apar noi focare de conflict, cele vechi se reactivează; niciun conflict înghețat nu va rămâne astfel prea mult timp. Aceste dinamici pot devansa cu mai mulți ani marile procese migraționiste. Iar Europa este principala zonă vizată.

Remer Ra: Zeci de milioane de migranți ar destabiliza Europa. Nu cred că se va ajunge acolo. Cred cu tărie în capacitatea conducătorilor europeni de a evita un asemenea dezastru.

Oryen: Instinctul de supraviețuire nu poate fi stăvilit cu promisiuni, nici cu planuri pe hârtie. Vă pot spune că sunt forțe din afara acestor zone care alimentează aceste focare, cu scopul de a crea cât mai multe conflicte.

Remer Ra: E târziu pentru a se lua măsuri astfel încât să evităm așa ceva? Europa ar fi destabilizată puternic dacă lucrurile evoluează precum ai spus. O astfel de sufocare va genera mișcări extremiste puternice, iar guvernele vor fi nevoite să adopte măsuri tot mai nedemocratice pentru a menține o fragilă stabilitate.

Oryen: Aceste probleme nu se pot rezolva prin adoptarea unor hotărâri la nivel zonal. Când veți înțelege că problemele majore se pot rezolva doar împreună și nu altfel, lucrurile se vor stabiliza și rezolva pașnic, fără consecințe imprevizibile, fără crize majore din punct de vedere demografic. Vă atragem atenția cu câțiva ani înainte; mai sunt doar câțiva ani!

Remer Ra: Se preconizau mari crize migraționiste după 2040.

Oryen: Lucrurile se schimbă destul de rapid. Trebuie să faceți eforturi să controlați evenimentele, nu să fiți controlați de ele! Dacă veți lucra la cauzele reale, atunci veți putea controla efectele.

Remer Ra: Nu-mi place deloc ce simt despre războiul de lângă noi. Spuneai că planurile pentru escaladarea acestui conflict sunt deja făcute. Există șanse ca el să se extindă?

Oryen: Este deja extins, doar că la un alt nivel. Vor fi provocări pentru a atrage și alte state în conflict. Nu investiți energia voastră mentală și sufletească în planurile altora.

Remer Ra: Se anunță nori negri...

Oryen: Când vă este greu să faceți față acestor vremuri, aduceți-vă aminte de stelele de deasupra voastră. Mii de civilizații care trăiesc în Lumină și Lege așteaptă să vă treziți din negura care vă înconjoară! Aduceți-vă aminte cine sunteți și ce puteți face!

Remer Ra: Îți mulțumesc, Oryen!


(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu