.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 23 octombrie 2021

Portalul pleiadian - 2021 Transmisiile de toamnă (1)

 

Oryen: Bine vă regăsesc, prieteni dragi!

Remer Ra: Cu mult drag te așteptam, Oryen! Ne aflăm într-o situație nu tocmai fericită, astfel că sunt nerăbdător să aud vești mai bune de la tine. Sper că ai vești mai bune...

Oryen: Dacă te referi la evoluția pandemiei, aș spune că veștile sunt ceva mai bune decât în primăvară, chiar dacă la nivel local, lucrurile tind să se acutizeze.

Remer Ra: Știu că la nivel mondial pandemia dă semne de revenire, dar în țara noastră lucrurile au cam luat-o razna. Într-un fel, trebuia să ne așteptăm la o astfel de evoluție, dar nu ne gândeam la un asemenea scenariu. Știu că sunt și mai multe teste făcute zilnic, dar numărul deceselor este cel care indică situația reală. Raportat la numărul de locuitori, suntem pe primul loc în lume. Sper că înțelegi de ce ne-ar interesa mai multe informații legate de evoluția pandemiei din țara noastră.

Oryen: Îți pot spune că observăm cu atenție tot ceea ce se întâmplă, atât la nivel general, cât și particular. Avem în vedere atât zonele de efect, cât și cele de cauză, precum ținem sub observație și aspectele tranzitorii. Îți pot spune că până acum lucrurile evoluează într-o oarecare normalitate, cu unele excepții.

Remer Ra: Despre aceste excepții aș vrea să ne spui mai multe. Se observă clar o diferență între pandemia din 1918 și cea de acum, și nu mă refer doar la modul de răspândire și ”atac” al virusului.

Oryen: Diferențele sunt clare, dar și climatul energo-informațional general este mult diferit. Orice virus poate suferi modificări în funcție de mai mulți factori, precum ați observat foarte bine și la virusurile gripale. Când ne referim la orice fel de entitate în plan fizic, trebuie să avem în vedere nu doar structura fizică ci și aspectul energetic și informațional. În cazul virusurilor, componenta informațională este chiar mai importantă decât cea biologică, deoarece ea este cea care coordonează dinamica, evoluția și mutațiile.

Știu și înțeleg preocuparea ta, și nu numai a ta, legată de situația particulară a țării voastre. Am observat că încercai să faci asocieri între diferitele tulpini apărute în zone cu încărcătură energetică specială.

Remer Ra: Păi India are cel puțini două chakre planetare (vortexuri prin care primește energie universală) și are varianta sa, care acum domină în lume. China, la fel, are și ea două sau chiar trei chakre, și a avut varianta sa, chiar prima. Peru are o chakră planetară și a avut varianta sa, cu urmări foarte dure. Marea Britanie are o chakră planetară (și varianta sa), Italia, la fel, Africa de Sud. Brazilia are o chakră, și are varianta sa. Din câte se pare, în aceste zone pot apărea variante, mutații ale virusului. Nu pot să nu iau în vedere și o variantă românească a virusului în aceste condiții. Patru din cele opt zone atractor ale chakrei din această zonă sunt în România.

Pe de altă parte, știu dinamica a două vortexuri din zona SUA, dar nu s-a observat o variantă nord-americană a virusului. Rusia are și ea două, poate trei chakre planetare, dar nu a apărut o variantă rusească. Dar, în schimb, în aceste două țări se observă o evoluție severă și constantă, adică multe cazuri de infectare și multe decese. Printr-o situație asemănătoare a trecut și Israel, care este parte dintr-un vortex. Trebuie să pun întrebarea: există o variantă românească a virusului?

Oryen: Corpul informațional al oricărui virus suferă transformări în funcție de mai mulți factori. Cei generali țin de dinamica energo-informațională a zonei, caracteristicile genetice ale populației locale, bilanțul karmic de grup, tradițiile, perspectiva evolutivă a populației etc. Cei particulari au în vedere, în primul rând, bilanțul karmic personal și vibrația, care ține de dinamica evoluției spirituale. Având în vedere aceste lucruri, îți pot spune că la nivel energo-informațional există o variantă românească a virusului.

Remer Ra: Va urma un curs firesc, adică se va concretiza într-o variantă fizică?

Oryen: Există deja caracteristici fizice distincte ale virusului în această zonă, dar datele nu indică o mutație îngrijorătoare, care ar ocoli sfera de acțiune a sistemului imunitar sau a vaccinurilor existente.

Remer Ra: Apariția unei tulpini locale îmi cam dă fiori. Sper să rămânem doar la acele caracteristici mai distincte. Având în vedere că aspectul informațional al unui virus este foarte important, se poate… ataca virusul la nivel subtil?

Oryen: Se poate face acest lucru, dar nu este deloc indicat. De ce? Pentru că virusul nu este cauză, ci efect! Situația actuala nu a ajuns unde a ajuns pentru că există acest virus, ci acest virus există pentru că situația generală a generat-o. Se poate ataca rețeaua energo-informațională a virusului, chiar foarte eficient, dar lucrurile vor tinde să se manifeste după aceea sub o formă chiar mai dură.

Remer Ra: Ar putea fi ceva mai dur? Dacă stau să mă gândesc, cred că problema demografică este mai mare. Pierdem un oraș întreg în fiecare an. Mai sunt și altele...

Oryen: Până la jumătatea acestui secol, veți mai trece prin crize majore.

Remer Ra: Dacă virusul este un efect al stării actuale de lucru, atunci și vaccinurile sunt tot în această zonă de efect. Cum rămâne cu cauza? Ce e de făcut?

Oryen: Cauza subtilă principală a oricărei crize majore, rezidă în blocajul spiritual! La fel stau lucrurile și cu actuala criză sanitară. Cramponarea în valori perimate, în special în valorile materiale, cere o abordare mai dură din partea Legilor Universale. Trăiți de ceva vreme într-o criză spirituală majoră, deși planeta și Universul v-au tot dat semne că trebuie să vă treziți! Iată că acum vi s-a dat un ghiont mai puternic. Semne ați avut chiar din propriul vostru egregor colectiv. Crizele politice, economice, demografice, sunt și ele semne prin care vi se cere o schimbare. Le-ați avut de câteva ori, dar tot nu ați înțeles mare lucru. Vor mai veni și alte crize politice, economice și demografice, mai mari decât ați experimentat până acum.

Făceai o paralelă între mutațiile virusului și zonele energetice speciale ale planetei, dar v-aș recomanda să faceți o paralelă și între zonele cu incidență crescută și înrădăcinarea în aceste valori perimate, cu precădere în valorile egoului. Trebuie să înțelegeți că acest virus se ”simte” bine acolo unde nu este echilibru, atât în interior cât și în exterior, unde nu domină valorile spirituale autentice (iubirea, bunătatea, iertarea, adevărul, unitatea, speranța, armonia, creativitatea, respectul etc. - n.a.).

Remer Ra: Până la urmă, revenim tot la calea spirituală…

Oryen: Toate drumurile duc acolo! Pentru asta ați venit pe pământ! Niciun virus nu va ataca sever un trup care are sufletul trezit și pornit pe calea spirituală autentică!

Remer Ra: Îți mulțumesc, Oryen! Abia aștept următoarea transmisie.


(va urma)34 de comentarii:

 1. Îți mulțumesc, îți mulțumesc, îți mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e dovedita existenta virusului. Asa zisul virus sunt efecte ale radiației reci a soarelui care se intampla la fiecare 100 de ani. http://iso.ro/BoalaRadiatie.html
  Virusul oficial omoara 0.02%. In schimb vaccinurile fac mai multe victime.
  Dar sa rămânem la varianta oficiala a virusului. Ca sa nu creem polemică.
  Blocajul spiritual într-adevăr se vede cu ochiul liber. Oamenii nu mai iubesc alți oameni, decât daca servesc interesului lor de a primi diverse beneficii.
  Toți se grăbesc să trăiască mai mult, sa consume mai mult, sa călătorească mai mult.
  Am cunoștințe care au facut anul asta 3 vacanțe si frenezia de consum a devenit exacerbata, sa ne amintim de cozile imense la produse, de lipsa unor alimente.
  Divizarea oamenilor pe criterii de certificate verzi, accesul la locul de muncă e de o ipocrizie momunmentala. Eu am fost dat afara de la birouri ca nu sunt vaccinat. Am crezut ca ma aflu in fata unor suflete cretine. Apoi am constatat ca nu au suflet. Voi oare a-ți realizat ca in lume sunt roboți fără suflet si arată ca noi? Si tot noi suntem certați pentru ei?
  Nu mi-e frica de virus, mie teamă de vaccin ca rămâi paralizat. Si daca există vreo cale spirituală de a scoate toxinele vaccinului din noi in ziua când ne vor obliga pe toți ar trebui să o dezvăluiți.
  Singura idee ce am găsit-o era dintr-un film din anii 90, Amerucan Ninja 3, in care eroul e vaccinat cu jn virus si tot filmul cauta antidotul. La final in ceva meditație ninja, "sufletul si spiritul sa iti fie dincolo de trup" reuseste sa isi elimine virusul si sa il ardă. Ar fi extraordinar daca am sti ce fel de meditație putem folosi pentru eliminarea toxinelor care pot paraliza.
  Mulțumesc de articol.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frumos
   La începutul universului se spune ca totul era perfect ca nu exista nici o boala si ca viața era o armonie perfecta
   Apoi se zice ca de undeva din spatiu poate a venit un meteorit care a adus o boala necunoscuta
   Asta a făcut ca armonia primordială sa se miște
   Întrebarea e daca bacteria aia a adus o boala sau un soi de dinamică si evoluție
   Adică ar exista evoluție daca nu ar fi provocări de genul asta
   Ar exista mișcare?
   Si mișcarea aia unde ar duce?
   Răspunsul nu stiu daca e important insa a lansa o astfel de chestiune întregului e ceva...
   E fundamental sa înțelegem asta înainte de a intra in meditația lu Ninja 3

   Ștergere
  2. Iti e frica de vaccin sau de tine?
   Adica iti e frica de lucruri pe care le proiectezi in mintea ta pt ca nu ai exact de unde stii ce se va intampla. Nu stii ce e in vaccin nici atat. Practic nu stii nimic despre ceva si asta iti creaza frica. Frica de tine ca nu ai putea trece peste nu ai putea vindeca nu ai putea trai altfel etc
   Solutia la intrebarea ta este sa scapi de acea incarcatura legata de necunoscut. Pur si simplu sa te centrezi in inima ta si sa accepti tot ce vine cu maxima siguranta incredere si iubire.
   Asta practic o sa te inalte atat de mult ca orice eventual effect va fi neutraluzat.

   Ștergere
  3. Virusul exista si actioneaza asupra fiecaruia in functie de nivelul sau de atatsament sau de 'inaltare'. Nu mai veniti cu povesti de adormit copiii. Mergeti la cei care stau cu masca de oxigen pe fata si spuneti-le lor ca nu exista virusul. Un pic de maturitate nu strica. Multi negationisti au ajuns in final sa se imbolnaveasca si sa sa se suceasca cu 180 grade. Pe de alta parte, dv sustineti fix contrariul fata de Oryen, va dati seama cat de ridicola este afirmatia pe care o faceti? Asa ca nu mai dati crezare unei singure surse de pe internet, contrazisa din plin de realitatea pe care o traim si nu mai promovati ineptii, sunt destui care se ocupa cu asta.

   Ștergere
  4. Nimeni nu se sperie de necunoscut, pentru că oricine poate să dobândească orice vrea şi îi face trebuinţă. Ne temem doar să nu pierdem ce avem.

   Paulo Coelho în Alchimistul

   Ștergere
  5. unknown.
   pe youtube ,canalul lui Magenta Pixie spune cum sa te protejezi energetic, +ca Tot timpul va exista o cale sa alegi, nu pot incalca total liberul arbitru dar te poate presa mult.Totusi daca chiar ar fi sa fii obligat sau pacalit exista mod de detoxificare dar va fi greu..deoarece
   vaccinul afecteaza corpul energetic ,si spiritual blocheaza comunicarea cu sufletul si empatia( ea spusese asta in chanelling imprealabil si apoi unii raportau schimbari de comportament la rude dupa vaccinare .eu personal nu am observat. Rata mortalitatii totale nu a crescut ci abea dupa ce au inceput vaccinarile in 2021 asadar si eu ma miram dece unele surse vorbesc de virus , probabil umanitatea s a auto-imunizat cu success repede initial la prima varianta

   cat despre oamenii fara suflet m asi bucura mult daca ar putea sa ne explica Remer Ra, daca asa ceva exista sau sunt deconectati de inima sau posedati(constiita suprimata)

   Ștergere
  6. dans.frica pazeste oile. vaccinul e experimental
   Cei care au murit dupa vaccin nu le era frica, s au dus ca prostii in siguranta invatati s creada povestea oficiala.Nu cunosc o personana care sa nu fi avut absolut nimic dupa vaccin de la durere la mana si oboseala/ameteala pina la cheaguri si retrezirea unor probleme de sanatate Schimb de gust in gura ptr mult timp etc toate sunt neraportate nefiind cazuri grave dar medicii cunosc daca intrebi la spital te intreba daca au facut vaccinul
   iar la doua persoane li s a ameliorat problemele de sanatate dupa doza 2(de te miri ce o mai fi asta) din pacate insa dupa cateva luni (vreo 4) au revenit

   Ștergere
  7. sa mai adaug ca radiatia solara din contra te ajuta(iar primele luni a"epidemiei" era cerul inorat ,ascuns, dintro parte in alta vre o luna incontinuu
   (doctori in SUA acuzau radiatia poate de la antenele 5g nou plasate si incercate scadea imunitatea si sufoca celulele -sau/si plus o gramada de satelitii -lui E.M cine stie- ce alta technologie .mureau si porumbeii in anumite zile Si de fapt seara se curata ceru de nori destul cand dadea de zi i vedeam umflati in pene si dezorientati iar asta ma face sa speculez acum ca poate de aceea nu aveam voie noaptea afara iar de dimineata incepeau norii pana acopereau tot ceru

   Ștergere
  8. Bună ziua!
   Vă ofer O soluție practică pentru dizolvarea efectelor adverse ale vaccinului ,pe care divinitatea a comunicat-o de bun augur pentru cei obligați să se vaccineze ,împotriva propriei lor voințe.
   Imediat după inserarea serului respectiv se aplică pe locul înțepăturii o dischetă îmbibată cu oțet de vin alb și se menține timp de 18 minute.
   Pentru ca discheta să nu se usuce se adaugă cu un spray (cu oțet în loc de dezinfectant)pufuri ce mențin îmbibată discheta pe care o fixați în prealabil cu un plasture pe piele, luând în considerare timpul specificat.
   Să vă fie de folos!

   Ștergere
  9. @Dan din 3 noiembrie 2021, 18:32
   Nu sustin inexistenta virusului. Ci informatii care le gasititi in studii.
   Nu este dovedita existaneta virusului
   Va rog sa recititi fraza si sa cautati ca sunt tone de materiale scrise doar pe acest subiect. Asta nu inseamna sa negi existenta virusului, ci insemna sa fii constient ca nu se poate dovedi existenta sa. E o diferenta majora cand am de-a face cu oameni care citesc pe jumatate sau pe sfert contraindicatiile de pe prospecte. Majoritatea vaccinatilor daca ii intrebi de prospect o sa iti raspunda ca l-au citit in zig-zag doar.
   Dimpotriva am dat un link pe iso.ro care dovedeste ca organisul uman produce singur o cantitate enorma de virusi morti de la alternanta vremii, de la razele x etc care testati de aparatele de testare a virusilor te vor gasi pozitiv cand tu esti sanator, de aici falsa pozitivitate care te baga intr-un tunel de evenimente, salvare, spital, infectii din spital, deces. Si la spital mai apar si cazurile de medici sau asistenti care mai tarziu apar in ziare si spun cu nonsalanta: "Si eu am ucis".

   Ștergere
 3. Cică tulpina românească se va numi an-alfa-beta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte interesant ce spune Oryen . Asa da lectii spirituale, daca am constientiza adevarata noastra menire pe acest pamant lucrurile s-ar aschimba intr-un mod radical si frumos pe intreaga planeta.

  Namaste

  Irinel

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc mult pentru informatii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu exista nici o solutie ... ea se va naște spontan, viața însăși va găsi o cale. Cu cat ne zbatem mai mult cu atât doare mai tare si soluția intarzie sa apara. Coșmarul e doar proiecția noastră atunci când ne opunem vieții. Oamenii daca ar fi liniștiți macar ar muri frumos.
  Ludovico Enaudi Luminous (visualiser)

  RăspundețiȘtergere
 7. Deranjat este ca te constrange, asta nu e in regula.

  RăspundețiȘtergere
 8. Te urmaream din cand in cand, ti-am citit cartile si articolele de pe blog, Remer Ra.
  M-am crucit cand am citit acest articol. L-am citit de 3 ori. Sa fie acelasi om care a scris Legile lui Zamolxe, sau Chemarea Atlantilor? Incredibil...
  Nu cred in povesti, cred in oameni. Mai bine spus credeam!
  Il apuca frica pe Zamolxe in fata unui virus, fie el si real, ori mortal? Unde este spiritul razboinic?
  Cum va vindeti fratilor pentru o farfurie de mancare.
  Doar sa nu contraziceti varianta asa zis oficiala.
  Numarul deceselor este cea care indica starea actuala, spui tu? Care morti? Cei care mor din cauza neglijentei, sau a genocidului provocat in spitale? Oamenii mai mor si de altceva in afara de virusul asta.
  Ai dat-o in balta rau Remer.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te contrazic. Blogul respecta o anumita linie a învățăturii. Dar din alte surse care nu au legatura cu acest blog stim ca corpul produce singur mii de viruși ca nisipul de multe mai ales in sezonul rece, iar simptomele de răceală sunt reacții la frig, la razele x, la arsura rece a Soarelui, la infrasunete, la schimbări de vreme etc.. E adevărat ca comparația pe ani cu decesele nu este semnificativa. Dar e alta poveste. Impunerea unui nou sistem etc si blablabla. Plus se adauga peste acest virus militarizat care a scapat din laborator si e o alta poveste. Si inca o suta de mii de povesti. Nu asta e scopul.
   E prima data când pe linia învățăturilor din blog se face o corelație între productia de viruși si vortexurile planetare. E ceva nou.
   Ce înseamnă?
   Ca filozofia virușilor ne va însoți de acum încolo si ca câmp energetic prin conexiune cu vortexurile planetare care influențează câmpurile colective de conștiința.
   Acești viruși închipuiți înseamnă acceptarea si obedienta față de noul sistem de evaluare socială, iar morfologia transformărilor economice e dată de energia din vortexurile locale.
   Uite dde exemplu Italia. E un vortex puternic, inversat, eminamemte de dominare si control. Energia de acolo exprimă toata energia vortexului. Sunt si alte vortexuri violente. Al nostru e chiar calm.

   Ștergere
  2. Si eu am ramas surprinsa. Inca de asta primavara cand a mentionat prima oara de vaccinuri, se intreba daca ne modifica sau nu structura si in ce masura. Eu zau daca inteleg de ce sa ajungi sa mentionezi de vaccinuri. Decat daca frica te a strapuns.

   Ștergere
  3. La același lucru m-am gândit și eu când am citit postul ăsta. Nu îmi vine să cred că e scris de Remer Ra! Atinge atât de puțin (spre deloc) una dintre cele mai arzătoare probleme ale momentului 😥

   Ștergere
  4. Alex, crede-ma mor oamenii covid sau nu ei mor....de "ceva se imbolnavesc" , ne mint ei(televiziunea, internetul) cu tot felul dar nu ne pot minti fara un strop de adevar, aici adevarul e ca virusul exista si sunt oameni multi care mor. De exemplu eu am prieten de 33 de ani si bunicii la o gramada de prieteni si pariti care au murit anu asta.
   Nu fac propaganda, si eu cred ca e cusuta cu ata alba povestea. Dar de aici pana la a zice ca unu altu sunt platiti aserviti doar ca nu declara cu ce crezi tu e prostie. Nu cred ca exista cineva din care sa stie 100% ce manevre sunt cu covidul sau decat cei care l-au creat, foarte putini cunosc adevarul aia sigur nu suntem noi.

   Ștergere
  5. Planeta asta este o femeie deosebit de frumoasa si precum stii draga Alex si a fost dominata pt mult timp de catre masculin. Sunt multe de spus despre cauze care tin de sexualitate si de o anumita maturitate si evolutie a insasi planetei.
   Insa acum lucrurile sunt repuse in ordinea divina sau mai bine spus e vb de cu o coborare in plan terestru a lui Dumnezeu sau a Sursei. Conexiunea este realizata intre divin si mama pamant iar acum ies la suprafata toate. Pt ca lumina lui Dumnezeu curata si vindeca tot.
   Iti poti da seama Alex cata mizerie a iesit si iese prin toate planurile de aici din Romania si cata va mai iesi.
   Pt ca mama pamant draga Alex a fost un copil pana nu demult iar acum devine o frumoasa tanara...iar copilul asta isi vindeca ranile abuzurilor la care a fost supusa.

   Ștergere
  6. Si am sa iti mai spun ceva Alex.
   Lumea asta, pamantul asta intotdeauna a fost sfant insa stii ce e iluzia?
   E o poza, o imagine care a fost suprapusa o perioada peste aceasta sfintenie.
   Trebuie sa stii ca aceasta poza nu are nici o calitat. E deajuns sa iti indrepti atentia catre altceva si ea dispare.
   E propria noastra proiectie care ii da valoare altfel ea nu are nici una.
   Intelegi draga Alex care e adevarul?
   Eu am fost si sunt intotdeauna aici si oamenii au inceput sa vada si sa simta iar imaginea aia poza aia se arata pt ceea ce este...

   Ștergere
  7. „Il apuca frica pe Zamolxe in fata unui virus, fie el si real, ori mortal? Unde este spiritul razboinic?” Alo !? Alexică, da´cin´ți-a zis, vere, că Zamolxe-i vreun războinic !!!??? Ieși din luptă, frate, că nu vezi decât războinici și războaie!!
   Ne vindem pe-o farfurie de mâncare !? Și ce-ai vrea să ne oferim gratis ca să-ți cântăm ție la mandolină !!?? Ți-ar place, așa-i?!
   Mai citește o dată cărțile că n-ai înțeles nimic. Remer Ra, nu e Zamolxe și nici Zamolxe, Remer Ra. Comportă-te cu respect în fața unuia ca el, că e muncă multă să ajungi la practicile de la nivelul lui.
   Or credeai că vreun salvator !? Auzi ce spune Oryen ? Suntem fața în față cu ceea ce NOI AM CREAT. Ce mai tura-vura!!
   Hai, și rămâi sănătos !!

   Ștergere
  8. Nu ii e frica, unde ati vazut dvs asta??? Ce s-a scris este ca nu e indicat, caci atunci vor veni corectii si mai dure... Cum inteleg unii

   Ștergere
 9. Și eu sunt foarte dezamăgit de Remer Ra.
  Atât pentru faptul că pare să susțină varianta oficială a virusului, cât și pentru că refuză dialogul.
  Eu cred că pandemia a fost planificată și virusul a fost creat în laborator. Dar chiar și așa, un virus, după unele teorii, este o porcărie mică fără metabolism propriu, fără semne de viață, este mai degrabă un deșeu genetic, decât un microb periculos, după cum spune și Oryen, mai periculoasă ar fi componenta sa informațională. Ce este periculos este vaccinul, care produce proteină spike, care din câte se pare este contagioasă, combinat cu protocolul criminal al OMS, pe care doctorii îl aplică cu religiozitate. Când mă uit la tv, și văd că pacienții sunt la pieptul gol și nici măcar nu sunt înveliți ca lumea, și eu mă crucesc.
  Ca să nu ne îmbolnăvim, sigur că partea spirituală ajută, dar cred că o persoană cu sistem imunitar funcțional rezistă indiferent de cât de spirituală este persoana, precum și o persoană fără sistem imunitar funcțional va ceda și dacă este foarte spirituală. Pentru un sistem imunitar funcțional sunt importante mai multe aspecte, precum să mâncăm cât mai multe fructe și legume crude, să nu mâncăm porcării cu e-uri, să dormim bine, să facem ceva mișcare (dar nu maratoane sau mai știu eu ce alte performanțe fizice), să avem emoții sănătoase, dar de o importanță vitală este vitamina D, adică să stăm la soare. Da, de când am aflat despre importanța vitaminei D, nu am mai răcit, nu mai zic de covid, am luat 2000-4000 unități pe zi, mai puțin în timpul verii; și dacă ar fi să răcesc, aș lua 50000-150000 de unități pe zi, împreună cu vitamina K2, tot în cantități mai mari, vitamina K2 are rolul de a combate posibilul exces de vitamină D, dacă vă preocupă excesul de vitamina D, puteți să faceți test de sânge pentru a vedea nivelul de vitamină D, ideal este între 50-80, peste 100 este problemă de exces, iar sub 50 sunteți vulnerabil la boli. Cu aceste cantități de vitamina D, am înțeles că o răceală trece în aproximativ 30 de minute.
  Dacă ar fi doar o problemă de spiritualitate, atunci de ce nu mor pe capete politicienii și alte categorii de nenorociți care își exploatează semenii?
  Problema spirituală este că oamenii cu intenții bune sunt divizați în mod deliberat de multe minciuni și nu se pot uni și conduce singuri, pe când oamenii cu intenții rele știu exact ce au de făcut, și-au format deja o frăție a crimei și vor să ne conducă spre un imperiu al satanismului.
  Cel puțin acestea sunt credințele mele și deocamdată nu am motive să cred altceva.
  De la Remer Ra aveam așteptări mari, nu să se împiedice de un virus; după ce a scris atâtea lucruri frumoase, acum trebuie să încerc să înțeleg dacă e puțin naiv în cazul ăsta sau dacă e timpul să mă îndoiesc de tot ce spune. Nu ar fi primul channeler care nu are ca sursă adevărul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca totul e o proiectie a interiorului tau atunci faptul de a citi o eticheta cu euri si deuri nu mai are nici o relevanta pt ca tu din interiorul tau programezi totul.
   Tu creezi lumea nu invers Mario.
   Nimeni nu iti poate impune ceva daca tu nu accepti si consimti la acel ceva.
   Totul e informatie, asta e energia, informatie.
   Satanistii aia sunt doar frica ta, proiectia ta, altfel ai sa descoperi ca sunt doar niste oameni ca oricare altii.
   Frica de a intalni un soi de informatie ne poate impiedica putin. Insa odata inteles fenomenul nimic nu iti mai poate sta in cale.
   Cand e ultima oara cand ai schimbat o definitie Mario?

   Ștergere
  2. Ipotetic: imaginați-vă că ebola a devenit foarte contagioasă, a avut o rată a mortalității de 50% și a fost transmisă asimptomatic.

   M-aș închide strâns. Aș comanda alimente livrate fără contact. Le-aș spune familiei și prietenilor să stea departe. Și aș face vaccinul zilnic.

   Tu?

   Ștergere
 10. E perfect, de la idolatrie s-a ajuns la dispreț, o altă extremă, în ceea ce-i privește pe cei care se semnează Remer Ra! De aici încolo, fiecare să construiască de unul singur, are toate variantele, nu există scuze. Se înșeală cei ce caută soluții în exterior, oricât de "înalt vibrațională" ar fi sursa. Toate blogurile, toți channelerii, toate teoriile pică lamentabil când e vorba să procesam lăuntric informația. Niciun decedat, DE sau CU Covid, oricât de tragică e imaginea (socială, politică, medicală etc), nu a plecat dincolo aleatoriu sau din cauze fizice. Cei malefici au rolul lor bine definit de Cel ce Este, în drama asta mentală pe care o trăim la nivel planetar - că drama NU e fizică, oricât vor sări în sus apostolii bunului simț. Este un proces firesc, proiectat în Înalt cu sute și mii de ani tereștrii înainte, l-am acceptat cu toții înainte de (re)întrupare, de transformare, către un alt nivel - că nu ne amintim, e altă poveste... AM CERUT sa avem trup fizic în aceasta perioadă, sunt lecții neprețuite ce ni le însușim acum. Avem privilegiul să beneficiem de o formidabilă oportunitate de salt evolutiv spiritual! Deoarece: "Cauza subtilă principală a oricărei crize majore, rezidă în blocajul spiritual (...) Niciun virus nu va ataca sever un trup care are sufletul trezit și pornit pe calea spirituală autentică!"

  RăspundețiȘtergere
 11. inteleg partea spirituala legata de virus
  nu inteleg partea cu vaccinul.e o mutatie genetica iar daca am presupune ca ar fi o imbunatatire cum se leaga pozitiv cu spiritualitatea si cu a nu ne obisnui/depinde de comfort/material/technologie?
  adica dependenta de extern care a creat situatia o va si rezolva?

  profit de ocazie ca sa ti multumesc foarte mult pentru legile belagine tie si lui Zalmoxis

  RăspundețiȘtergere
 12. Eu vreau sa iti multumesc, Dan, pentru tot ce faci, si sa las aici un semn al recunostintei mele pentru tot ce am primit de la tine. Iti doresc multa sanatate si echilibru!

  Cu bine,
  DD

  RăspundețiȘtergere

 13. Făceai o paralelă între mutațiile virusului și zonele energetice speciale ale planetei, dar v-aș recomanda să faceți o paralelă și între zonele cu incidență crescută și înrădăcinarea în aceste valori perimate, cu precădere în valorile egoului.
  - Oryen
  Păi ia paralele facute in cartea Mecanismele Durerii de Nicolae Bucur care explică ca oamenii ce traiesc la munte sunt mai onești si harnici si viguroși iar cei de la câmpie unde e alta altitudine și presiune sunt mai mulți hoți, mincinoși, deci statistic dovedit. Practic ar trebui sa ne mutam toți in munții planetei ca sa evoluăm. Oamenii mărilor sunt cei mai toxici, bețivi, scandalagii, bătăuși etc.
  Acum oficial virusul se plimba noaptea, pe la mall, pe la instituții, pe la magazine neesențiale etc. Deci oficial, valorile perimate sunt cele de consumerit de mall si instituții de stat. Acolo este incidenta crescută.
  In realitate unde avem incidente crescute peste media anuală? In marile orașe. La țară cateva doar din miile de sate. Dar orașele sunt afectate. Păi in cazul asta, noul sistem eco-friendly presupune transformarea satului de la țară in oraș ca in occident. Si renunțarea la orășele zgomotoase. Asa promit in cartea Marea Resetare. Nu vor mai fi proprietăți individuale, totul e de închiriat. Casa, masina, catelul, nevasta :)) Iar daca te aliniezi și te vaccinezi ca tot omu in trend cu noul sistem ai scăpat de incidență și valori primate. Suntem înapoiați ca nu vrem educație sexuală la copii. Suntem înapoiați ca nu vrem vaccin. Suntem înapoiați ca nu vindem aurul. Dar nu am fost înapoiați când am vândut 5000 de fabrici și uzine. Asa ca fabricarea valorilor se face industrial si e servită zi de zi non-stop de mass-media. E GLOBAL.
  Ce face un vortex in cazul ăsta?
  Pai face doa rpentrunlocalnici, le da un surplus de vitalitate energetică. Cica de-aia e fain sus la munte ca te eliberezi de zgomotele din orase si infrasunetele de pecâmpii si dealuri. Practic e liniste totală fara stres de la furtuni.
  Deci zice bine Oryen ca e mai interesanta paralela intre incidenta si valori oerimate decat faza cu vortexul.

  Trebuie să înțelegeți că acest virus se ”simte” bine acolo unde nu este echilibru, atât în interior cât și în exterior, unde nu domină valorile spirituale autentice (iubirea, bunătatea, iertarea, adevărul, unitatea, speranța, armonia, creativitatea, respectul etc. - n.a.). - Oryen
  Păi in spital se simte cel mai bine. Deci bunătatea, speranta, respectul etc m-au învățat sa fug cat pot de spitale inca de mic, sa fug de dentiști, sa fug de polițiști care dau amenzi, de doctori, de instituții, de bocterii din autobuze, de hotii de buzunare, de țepari din piață, de alba-neagra. Doar să-mi platesc facturile si sa fiu lăsat in pace. Unde ai vazut tu sistem in istorie care are bunătate față de om. Poate in occident. Au altă încredere in autorități.

  RăspundețiȘtergere
 14. Adica Mario
  Cand schimbi o definitie ii schimbi componenta informationala
  Si poate deveni orice vrei tu
  La un moment dat in evolutia noastra vom putea fuma sau ne droga fara a avea asta nici un efect nociv asupra corpului
  Pt ca informatia e informatie si nu cauza si efect
  In fine
  Eu nu cred in cauza si efect
  Eu cred ca viata apare spontan in fiecare clipa...

  RăspundețiȘtergere
 15. Eu cred că ați luat-o razna cu totul. Energetic sunteti praf, acoperiți asta cu idioțenii. Frica asta de vaccin imi pare de neînțeles atata timp cât băgați oricum in voi toate tampeniile. Incet si sigur ajungeți la fel ca o religie, plini de egocentrici si de "habotnici" necredincioși. Dar da bine la spirit da pari ceva ce nu esti di oricum nu ești pregătit sa devii. Noapte buna suflete pierdute!

  RăspundețiȘtergere