.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 24 noiembrie 2023

Vishuddha planetară

 

Deși așteptam cu nerăbdare, de câteva zile, o transmisie din partea lui Oryen, iată că semnalul a venit în cele din urmă. Iar mesajul său a fost scurt: prezintă harta simplificată cu Vishuddha planetară pentru a înțelege mai clar de ce se întâmplă ceea ce se întâmplă cu acea regiune, și nu de puțină vreme ci de foarte mulți ani. A fost al doilea mesaj, deoarece la primul nu am înțeles/perceput bine ce anume trebuie să fac. Înainte de evenimentele tragice care ne întristează viața de ceva timp (conflictul din Ucraina și cel din Orientul Mijlociu) această hartă trebuia să o prezint doar în cadrul cursului Modul 2 (N1G5).

La fel ca în cazul omului, printre altele, chakra Vishuddha are rolul de a dinamiza, dezvolta și rafina comunicarea pe toate planurile, începând de la comunicarea ”clasică”, prin cuvinte, până la comunicarea complexă - gânduri, imagini, vibrații, precum și comunicarea cu alte civilizații și conștiințe din sferele înalte, ba chiar cu Sfera Divină.

A fost o perioadă când energiile colective ale civilizațiilor din zonă au rezonat cu energia acestei chakre planetare, ceea ce a dus nu doar la o bună comunicare între oameni, ci și la comunicarea cu Sferele Înalt-vibraționale. Civilizații avansate extraterestre au putut comunica mai ușor cu noi, cum a fost în cazul Egiptului și Israelului.

Problema cea mai mare în momentul de față este că din cauza energiei negative emanate de oamenii locului (de la frică, neîncredere și până la ură profundă, viscerală), energia acestui vortex planetar îngreunează foarte mult chiar și comunicarea Mamei Geea cu Universul!

Nu este cazul să intrăm în rolul de judecători, nici nu este cazul să arătăm cu degetul spre anumiți ”vinovați”. Răul perpetuează acolo de mult timp și la cum se prezintă situația, lucrurile nu par să se îndrepte spre o rezolvare. Chiar dacă o aparentă ”soluție” este impusă forțat, zona va genera astfel de energii de frecvență joasă încă multă vreme.

Peste câțiva ani, legătura cu chakra Vishuddha plentară din Orientul Mijlociu se va ”desprinde” de câmpurile colective din zonă, urmând ca o altă chakra planetară Vishuddha să facă legătura cu energiile colective ale oamenilor.

Pot spune că această chakră se află în zona Braziliei, dar nu pot trasa o hartă a ei deoarece nu am locațiile marilor zăcăminte de cristale care se află în zona dintre crusta pământului și mantaua ei. Aceste uriașe geode de cristal sunt ”atractorii” și ”transformatoarele” energiei universale care alimentează Mama Geea la anumite nivele. La om avem ”petalele” chakrelor, care vibrează și preiau energia din exterior, urmând apoi să o moduleze după necesitățile noastre, dar la nivel planetar rolul lor este dat de aceste geode uriașe, dispuse în formă spiralată de tip Fibonacci.

În scurt timp voi primi și instrucțiuni de lucru, în speranța că putem ajuta, cât de cât, la atenuarea efectului de blocare a energiilor negative emanate de oamenii din acele zone.

Atractorii acestei Chakre:

- Regiunea Valea Regilor – Luxor –Teba (Egipt)

- Sinai (Egipt)

- Petra (Iordania) – Timna Park (Golf Aqaba)

- Ierusalim - Bethleem (Israel)

- Zonă energetică a Mării Mediterana (insulă scufundată)

- Complexul de piramide Gizeh (Egipt)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu