.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 9 decembrie 2023

Portalul pleiadian - Alte orizonturi (3)

 

Oryen: Bine vă regăsesc, dragi prieteni!

Începând cu prima parte a anului viitor se va intra într-o nouă fază de transformări la nivel planetar! Toți vor simți cât se poate de clar că lucrurile nu pot reveni la ceea ce a fost odată, că dinamica generală nu va mai fi aceeași. Vor fi din ce în ce mai multe fisuri în uriașul mecanism care dinamizează societatea, în întreg ansamblul ei, astfel că singura soluție a autorităților va fi aceea de a-și degreva din responsabilități. Dacă nu ar face-o, nu ar mai putea gestiona situația, care va fi din ce în ce mai dificilă. Acest lucru implică, dragi prieteni, faptul că trebuie să vă asumați o mai mare responsabilitate în ceea ce vă privește. Este timpul să priviți totul ca pe o maturizare. Trebuie să țineți cont că viața voastră, cu tot ceea ce înseamnă ea – gânduri, stări, cuvinte, planuri, alegeri, fapte, vă determină cu adevărat viața. Și chiar mai mult decât atât, schimbarea voastră îi va influența și pe cei de lângă voi. Noile energii care se vor manifesta, vor influența, pas cu pas, grupurile din care faceți parte. Va pătrunde peste tot, în orice zonă, în orice cultură, religie, țară, rasă.

Fie că vreți, fie că nu, vor veni vremuri mai tulburi, în care valurile de frecvență joasă se vor succeda cu repeziciune, iar în anumite cazuri se va simți deosebit de intens. Cu cât un sector s-a îndepărtat mai mult de la Legile Universale, cu atât mai puternic se vor simți aceste valuri.

Știm că cei mai mulți oameni nu se simt în siguranță pe deplin, și mai știm că senzația pare a fi una asemănătoare unei navigări în derivă, unde nici măcar guvernele nu știu încotro veți merge. Fiecare caută un model de urmat și prea puțini aleg să pășească într-un loc necunoscut care, paradoxal, pare să fie oricum mai bun. Mai constatăm că mulți vor să facă parte din transformare, dar nu fac mare lucru în acest sens.

Nu vă lăsați pradă neliniștii, fricii de necunoscut, îndoielilor, neîncrederii în propriile puteri. Asumați-vă cu adevărat responsabilitatea asupra propriei vieți! Hotărâți-vă ce vreți să faceți cu ea! Nu aveți nevoie de abilități și talente deosebite, nici de cunoștințe avansate în vreun domeniu, sau de vreo pregătire minuțioasă. Totul se află în voi pentru că întreg Universul este în voi!

Fiți asemenea unui fermier simplu, care ară grijă de toate, astfel încât viața să nu îl prindă nepregătit. Pare paradoxal, un astfel de fermier este mult mai bine conectat la realitate decât un intelectual sofisticat de la oraș. Cu toții vedeți imensele gropi de gunoi, care se adună și se tot adună, dar nici nu vă imaginați cât sunt de mari straturile de gunoi mental și emoțional pe care le emiteți. Cantitatea de energie vitală irosită pe planuri, gânduri și dorințe care nu au șanse să se materializeze este de neimaginat. La fel și energia vitală consumată de frici, îndoieli, văicăreli, de micile invidii, răutăți și conflicte banale. Dacă ați știi câte s-ar fi putut face....

În vremuri tulburi, dacă echilibrul dintre trup, minte și suflet nu este format, e foarte ușor să fii influențat de exterior. E adevărat și faptul că nu puțini își doresc acest lucru, dar lipsa voastră de responsabilitate este principala problemă. Observăm cum o simplă știre vă scoate din aparentul echilibru și generează reacții care mai de care. Nu vă amăgiți cu ideea că schimbarea trebuie să înceapă cu cei care sunt mai pregătiți, ei vor prelua inițiativa. Viața omului este responsabilitatea sa, căci nimeni nu gândește pentru voi, nici nu vorbește pentru voi și nici nu acționează în numele vostru, decât dacă voi vă cedați puterea.

Rețeaua de sateliți de cristal este pe deplin conectată la interfața care face legătura cu câmpul vostru colectiv, și este gata de a fi folosită, astfel că se va putea lucra cu ea chiar începând cu prima parte a anului viitor. În zilele care urmează, faceți-vă ordine în minte și în suflet, și fixați-vă obiective clare, realizabile!


Mesajul de mai jos este pentru cei care se simt că sunt aproape de de ”trezire”:


Chiar după ce veți citi aceste rânduri, stați de vorbă cu voi, cu trupul, mintea și sufletul vostru. Acest timp alocat ar putea fi cel mai valoros dintre toate. Ca și prim pas, începeți cu o răsfoire a vieții voastre, de la primele momente de conștientizare, treceți apoi prin copilărie, tinerețe, perioadă adultă. Observați-vă mai atent momentele și evenimentele care au avut impact mai serios asupra vieții voastre. Până unde s-a dus sufletul în această viață! Ce ați simțit atunci? Cât de intens? Până unde a îndrăznit mintea să meargă? Unde v-a dus imaginația?

Adunați-vă apoi trupul, mintea și sufletul. Aprindeți focul interior și lăsați-l să se manifeste, să inunde totul în ființa voastră. Mii de miliarde de celule se vor trezi, își vor aduna puterea, se vor uni apoi cu puterea a sute de miliarde de neuroni și cu nesfârșitele cuante ale sufletului. Vă veți simți invincibil, veți ști cu adevărat că totul vă este cu putință!

Faceți această mobilizare, zi de zi, până când acel foc se va aprinde. Atunci când veți simți acea trezire, totul în ființa voastră vă va spune că nimic nu va mai fi ca până atunci, că nimic nu mai poate sta în calea voastră. Acela va fi momentul zero al trezirii! Din acel moment, totul va lua o altă turnură în viața voastră! Toată pregătirea voastră nu valorează nici o fărâmă din valoarea acelui moment.

Pentru cei care ”aprinderea” ar părea că nu se va întâmpla vreodată: cu toții veți ajunge la acel moment, mai devreme sau mai târziu.

Perioada următoare va aduce tensiuni și mai mari, conflicte noi, răsturnări de situație în foarte multe planuri dar dacă rămâneți în echilibru și respectați Legile Universale, nimic nu vă poate atinge!

Vor fi ani dificili, cu implicații și transformări pe toate planurile, dar în același timp se manifestă și oportunitatea de a evolua foarte rapid!


(va urma)

3 comentarii:

  1. Mulțumesc, se potrivește foarte bine cu anumite imbolduri pe care le-am perceput și mă ajută să îmi explic niște lucruri a caror origine nu avea sens. E clar că e mai multă nevoie de noi înșine în viețile noastre :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda..., a venit vremea să dăm piept cu noi înșine, că nu mai merge cu „las´că văd/fac mâine”, nț!!
    Mulțumiiiim, Oryen!!! Mulțumiiim, Remer Ra!!! Intuiesc că urmează ceva de grup... Intuiesc bine? Vom vedea... !
    Dănuțule, ți-am lăsat un mesaj pe gmail și e o urgență - help!!! Mulțumesc!!!

    RăspundețiȘtergere